Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
- ilovegame27
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Mc Carthy με αυτούς τους κορεσμένους η ομαδα βγήκε 3η χαλαρά!
Επειδή και εγώ μεγάλωσα με την ομάδα την δεκαετία του 90' με ξινίζει ότι παλεύω για την 3η θέση και όχι για κάτι παραπάνω.
Αλλά δυστυχώς οι καταστάσεις διαμορφώνονται με το πέρασμα των χρόνων και επειδή παρακολουθώ τα σχόλια σου που βγάζουν αρνητισμό και μηδενισμό είναι καλύτερα να πας σε καμιά καφετέρια να τα πεις
Επειδή και εγώ μεγάλωσα με την ομάδα την δεκαετία του 90' με ξινίζει ότι παλεύω για την 3η θέση και όχι για κάτι παραπάνω.
Αλλά δυστυχώς οι καταστάσεις διαμορφώνονται με το πέρασμα των χρόνων και επειδή παρακολουθώ τα σχόλια σου που βγάζουν αρνητισμό και μηδενισμό είναι καλύτερα να πας σε καμιά καφετέρια να τα πεις
Σε σχεση με καποιους μηδενιστες μια χαρα τα γραφει ο McCarthy,το καλυτερο για την ομαδα θελει οπως ολοι μας και λεει τη γνωμη του.
Δε μου αρεσει να κανω την υπερασπιση κανενος αλλα ο φιλος ειναι κοσμιος και αντιλαμβανεται την κατασταση.
Δε μου αρεσει να κανω την υπερασπιση κανενος αλλα ο φιλος ειναι κοσμιος και αντιλαμβανεται την κατασταση.
- ilovegame27
Ποιο είναι το καλυτερο φίλε μου για την ομάδα χωρίς επενδυτή και με τον κόσμο που πηγαίνει στο γήπεδο να είναι 900 άτομα?
Να κάνεις κουβέντα μπασκετική, να εκφράζεις τις ανησυχίες σου και την άποψη σου κόσμια χωρίς αφορισμούς, μόνο και μόνο από αγάπη για αυτό που ασχολείσαι και πάντα να βρίσκεται ένας στραβοστόμης να σε κατηγορήσει άκομψα για καφενειακό επίπεδο, μάλλον συνηθισμένος από τέτοιου είδους χώρους..
Τέλοσπαντων, το αντιπαρέρχομαι και συνεχίζω την καθαρά μπασκετική κουβέντα λέγοντας πως πέρυσι βγήκαμε 3οι χωρίς δυνατό Άρη και με ανέτοιμη ΑΕΚ, κάτι που φέτος δε θα ισχύει σε καμία περίπτωση. Palok οκ, ξέχασα τον Ντούβνιακ, αλλά χρειαζόμαστε επειγόντως σκόρερ στο 2-3 (γιατί κανείς από τους Δέδα, Σαλούστρο, Λιάπη, Ντούβνιακ δε μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος), ο Χαραλαμπίδης στα 40 του μετά από τέτοιο τραυματισμός δε ξέρουμε πως θα επιστρέψει και φυσικά θέλουμε οργανωτή στον άσσο.
Κι αν με ρωτάς οι άλλοι τι έχουν, μην αρχίσω να σου αναφέρω τα ονόματα της περιφέρειας της ΑΕΚ με Χέρστον, Κάρτερ, Ουόρεν, Σκραμπ, Κατσίβελη, Μωραίτη κτλ και του συμπολίτη με Μακνίλ, Ουότερς, Ζάρα, Πελεκάνο κτλ γιατί θα μας πιάσει κατάθλιψη...
Τέλοσπαντων, το αντιπαρέρχομαι και συνεχίζω την καθαρά μπασκετική κουβέντα λέγοντας πως πέρυσι βγήκαμε 3οι χωρίς δυνατό Άρη και με ανέτοιμη ΑΕΚ, κάτι που φέτος δε θα ισχύει σε καμία περίπτωση. Palok οκ, ξέχασα τον Ντούβνιακ, αλλά χρειαζόμαστε επειγόντως σκόρερ στο 2-3 (γιατί κανείς από τους Δέδα, Σαλούστρο, Λιάπη, Ντούβνιακ δε μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος), ο Χαραλαμπίδης στα 40 του μετά από τέτοιο τραυματισμός δε ξέρουμε πως θα επιστρέψει και φυσικά θέλουμε οργανωτή στον άσσο.
Κι αν με ρωτάς οι άλλοι τι έχουν, μην αρχίσω να σου αναφέρω τα ονόματα της περιφέρειας της ΑΕΚ με Χέρστον, Κάρτερ, Ουόρεν, Σκραμπ, Κατσίβελη, Μωραίτη κτλ και του συμπολίτη με Μακνίλ, Ουότερς, Ζάρα, Πελεκάνο κτλ γιατί θα μας πιάσει κατάθλιψη...
- ilovegame27
Καταρχάς φίλε μου δεν σε χαρακτήρισα κάπως!
Δεν είσαι ο μοναδικός στον κόσμο που ασχολείται με μπασκετ και μπορεις να μιλήσεις μπασκετικά!!
Απλά δεν διάβασες το σχόλιο μου ότι αν δεν έρθει επενδυτής δεν μπορεί η διοίκηση να πάρει παίχτες επιπέδου Ευρωλίγκα!
Όσο για την κατάθλιψη πέρσι και η ΑΕΚ είχε δυνατό ρόστερ και βγήκε 5η
Ο Πελεκάνος είναι για σύνταξη παίχτης στασιμος εδώ και πολλά χρόνια, ο Ζάρας κοντά στα 30 και έγινε επιπέδου ευρωλίγκα, ο Ουότερς από τον Κολοσσό Ρόδου ενώ η ΑΕΚ είχε και πέΡΣΙ τον Χέρστον , παίχτη σαν τον Κάρτερ μπορείς να βρεις και για τους άλλους φίλε μου δεν σχολιάζω!
Να θυμίσω ότι το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει τέλη Αυγούστου αλλά Οκτώβριο!
Ελπίζω να μην θεωρείς τον εαυτό σου μόνο τον μοναδικό μπασκετικό και να μην προσβάλλεις κάποιον που έχει διαφορετική προσσέγγιση
Δεν είσαι ο μοναδικός στον κόσμο που ασχολείται με μπασκετ και μπορεις να μιλήσεις μπασκετικά!!
Απλά δεν διάβασες το σχόλιο μου ότι αν δεν έρθει επενδυτής δεν μπορεί η διοίκηση να πάρει παίχτες επιπέδου Ευρωλίγκα!
Όσο για την κατάθλιψη πέρσι και η ΑΕΚ είχε δυνατό ρόστερ και βγήκε 5η
Ο Πελεκάνος είναι για σύνταξη παίχτης στασιμος εδώ και πολλά χρόνια, ο Ζάρας κοντά στα 30 και έγινε επιπέδου ευρωλίγκα, ο Ουότερς από τον Κολοσσό Ρόδου ενώ η ΑΕΚ είχε και πέΡΣΙ τον Χέρστον , παίχτη σαν τον Κάρτερ μπορείς να βρεις και για τους άλλους φίλε μου δεν σχολιάζω!
Να θυμίσω ότι το πρωτάθλημα δεν ξεκινάει τέλη Αυγούστου αλλά Οκτώβριο!
Ελπίζω να μην θεωρείς τον εαυτό σου μόνο τον μοναδικό μπασκετικό και να μην προσβάλλεις κάποιον που έχει διαφορετική προσσέγγιση
-
τσιριγώτης
Mccarthy από μένα respect λεβέντη μου. Ότι ήθελα να διαβάσω από συνοπαδο το διάβασα από σένα. Ρεαλιστική και ξεκάθαρη άποψη, δεν εθελοτυφλεις
για την ΑΕΚ τι ακριβώς να συγκρίνουμε? 550 ο Λουκάς και 400 εμείς όλο το μπάτζετ. Ποιά ακριβώς είναι η σύγκριση? Ο πόνος σου (όπως και ο δικός μου) είναι γιατί και εμείς δεν έχουμε μπάτζετ όσο η ΑΕΚ και ο γαύρος και ο βάζελος. Μαζί σου και με τον Black and white. Αλλά αυτό τι ακριβώς σημαίνει? Εγώ ας πούμε πιστεύω για τον εαυτό μου οτι αξίζω να παίρνω 5 χιλιάρικα το μήνα αλλά παίρνω 1. Βγαίνω να το φωνάξω? Μου φταίει κανείς? Πόσο μπάτζετ είχε το Μιλάνο πρό 5 χρόνια που είναι 5 φορές μεγαλύτερο όνομα από τον ΠΑΟΚ? πού ήταν η limoges πρό 2 χρόνια? Ποιό μπάτζετ έχει αυτή τη στιγμή η Badalona (σε σχέση με Barca-Real)? πόσο η Roma, η Cantu, η Varese των 10 σερί τελικών πρωταθλητριών? πού είναι η Bologna? όλες αυτές οι ομάδες δεν έχουνε οπαδούς νομίζετε? δε λέτ(μ)ε κάτι.McCarthy έγραψε:Κι αν με ρωτάς οι άλλοι τι έχουν, μην αρχίσω να σου αναφέρω τα ονόματα της περιφέρειας της ΑΕΚ με Χέρστον, Κάρτερ, Ουόρεν, Σκραμπ, Κατσίβελη, Μωραίτη κτλ και του συμπολίτη με Μακνίλ, Ουότερς, Ζάρα, Πελεκάνο κτλ γιατί θα μας πιάσει κατάθλιψη...
τώρα για τον συμπολίτη που φαίνεται θα έχει 2πλάσιο περίπου μπάτζετ, θα δούμε. Από το 91 μέχρι το 04 τον είχαμε ΠΑΝΤΑ από κάτω όταν είχαμε ίδιο ή μεγαλύτερο μπάτζετ. από εκεί και πέρα, μέχρι και πέρυσι ακόμα είχε τουλάχιστον 20% παραπάνω από εμάς (ελάχιστο). είδαμε τα χαίρια του τα τελευταία 5 χρόνια. μια χρονιά μας πέρασε όπου εμείς είχαμε τη χειρότερη ομάδα στην σύγχρονη ιστορία μας...
κάτσε να τους δούμε κι αυτούς. από εκεί και πέρα αν είχα 800 και σου φερνα waters, ζάρα και πελεκάνο για περιφέρεια ΤΟΝ ΚΟΒΩ οτι θα έλεγες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μου φέρνεις τέτοιους παίκτες με 800
ακόμα ο ΠΑΟΚ με 4 πολύ καλούς αμερικανούς μπορεί να έχει ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ όμως, +φωνώ. Τώρα ο Galloway προφανώς και δε μου γεμίζει το μάτι (από τα stats Του στν Πάτρα- δεν τον έχω δεί ποτέ). Καλό θα είναι να μιλήσουμε ρεαλιστικά και να κρίνουμε παικτικά αν μας κάνει ο κάθε παίκτης. Τα λεφτά που δίνουμε (5 χιλιάρικα μαξ το μήνα) τα ξέρουμε. Τα ξέραμε 5 χρόνια τώρα
Τελος και ο Λανγκφορντ.Πηγε Γαλλια.Αντε μηπως και ανακοινωσουνε κανεναν αμερικανο.17 Αυγουστου φτασαμε.Περισυ τετοιο καιρο ειχε κλεισει η τετραδα.
ksanagyrisame stis epoxes pou perimenoune oloi na broune kaliteres protaseis kai, an ksemeinoun, upografoun se mas. Etsi einai dystyxos. Theoro oti mesa stis epomenes 2 meres tha anakoinosoume ton enan psilo.
Palok εγώ απλά απάντησα στην ερώτηση σου "δηλαδή οι άλλοι τι παραπάνω έχουνε"...Μια απλή καταγραφή ονομάτων έκανα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Ποτέ δεν είχα την απαίτηση από τη συγκεκριμένη διοίκηση να μου φέρει τον Μαυροκεφαλίδη (τοποθετήθηκα και αναλόγως πιο πίσω στη μούφα είδηση ότι και καλά είμαστε κοντά) ή παρόμοιου βεληνεκούς παίχτες.palok έγραψε:για την ΑΕΚ τι ακριβώς να συγκρίνουμε? 550 ο Λουκάς και 400 εμείς όλο το μπάτζετ. Ποιά ακριβώς είναι η σύγκριση? Ο πόνος σου (όπως και ο δικός μου) είναι γιατί και εμείς δεν έχουμε μπάτζετ όσο η ΑΕΚ και ο γαύρος και ο βάζελος. Μαζί σου και με τον Black and white. Αλλά αυτό τι ακριβώς σημαίνει? Εγώ ας πούμε πιστεύω για τον εαυτό μου οτι αξίζω να παίρνω 5 χιλιάρικα το μήνα αλλά παίρνω 1. Βγαίνω να το φωνάξω? Μου φταίει κανείς? Πόσο μπάτζετ είχε το Μιλάνο πρό 5 χρόνια που είναι 5 φορές μεγαλύτερο όνομα από τον ΠΑΟΚ? πού ήταν η limoges πρό 2 χρόνια? Ποιό μπάτζετ έχει αυτή τη στιγμή η Badalona (σε σχέση με Barca-Real)? πόσο η Roma, η Cantu, η Varese των 10 σερί τελικών πρωταθλητριών? πού είναι η Bologna? όλες αυτές οι ομάδες δεν έχουνε οπαδούς νομίζετε? δε λέτ(μ)ε κάτι.McCarthy έγραψε:Κι αν με ρωτάς οι άλλοι τι έχουν, μην αρχίσω να σου αναφέρω τα ονόματα της περιφέρειας της ΑΕΚ με Χέρστον, Κάρτερ, Ουόρεν, Σκραμπ, Κατσίβελη, Μωραίτη κτλ και του συμπολίτη με Μακνίλ, Ουότερς, Ζάρα, Πελεκάνο κτλ γιατί θα μας πιάσει κατάθλιψη...
τώρα για τον συμπολίτη που φαίνεται θα έχει 2πλάσιο περίπου μπάτζετ, θα δούμε. Από το 91 μέχρι το 04 τον είχαμε ΠΑΝΤΑ από κάτω όταν είχαμε ίδιο ή μεγαλύτερο μπάτζετ. από εκεί και πέρα, μέχρι και πέρυσι ακόμα είχε τουλάχιστον 20% παραπάνω από εμάς (ελάχιστο). είδαμε τα χαίρια του τα τελευταία 5 χρόνια. μια χρονιά μας πέρασε όπου εμείς είχαμε τη χειρότερη ομάδα στην σύγχρονη ιστορία μας...
κάτσε να τους δούμε κι αυτούς. από εκεί και πέρα αν είχα 800 και σου φερνα waters, ζάρα και πελεκάνο για περιφέρεια ΤΟΝ ΚΟΒΩ οτι θα έλεγες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μου φέρνεις τέτοιους παίκτες με 800![]()
ακόμα ο ΠΑΟΚ με 4 πολύ καλούς αμερικανούς μπορεί να έχει ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ όμως, +φωνώ. Τώρα ο Galloway προφανώς και δε μου γεμίζει το μάτι (από τα stats Του στν Πάτρα- δεν τον έχω δεί ποτέ). Καλό θα είναι να μιλήσουμε ρεαλιστικά και να κρίνουμε παικτικά αν μας κάνει ο κάθε παίκτης. Τα λεφτά που δίνουμε (5 χιλιάρικα μαξ το μήνα) τα ξέρουμε. Τα ξέραμε 5 χρόνια τώρα
Ούτε θαμπώνομαι από τα ρόστερ των 2 κιτρινόμαυρων και ξέρω πολύ καλά πως και υπεραξία πληρώνουνε και μέσα στο γήπεδο ο Σούλης μπορεί να τους κάνει και πάλι μια χαψιά. Δεν έγιναν ξαφνικά και οι Lakers, μη τρελαθούμε! Τώρα ότι θα κάνουν οι δικοί μας καλές επιλογές με βάση τα φράγκα που διαθέτουμε, είμαι σχεδόν σίγουρος γιατί περνάνε από κόσκινο από 4 μπασκετάνθρωπους που τα ζυγίζουν όλα.
Παρόλα αυτά νομίζω πως υπάρχουν πολλοί που θα συμφωνούν μαζί μου πως για βασικός άσσος μπορεί να βρεθεί πολύ καλύτερος του Γκάλογουεϊ από κολλέγιο με ένα 50άρικο (ξέρω ότι πέρυσι στα ίδια περίπου λεφτά μπορούσαμε να κλείσουμε τον Ουίλμπεκιν της ΑΕΚ, αλλά λόγω ειδικού όρου που ήθελε ο παίχτης δε τον πήραμε), όπως επίσης πολλοί θα ξενερώσουν και θα στραβώσουν αν πάρουμε δανεικό παίχτη από τον γαύρο (Καββαδάς που ακούγεται..)
Θα δούμε...Κυριακή κοντή γιορτή!
prosopika tha kseneroso gia kabbada giati den pisteyo oti den mporoume na broume amerikano pou na nai kaliteros. Gia Galloway, entaskei prepei na xo 1900 posts gia to ti pisteyo oti prepei na xei to poing guard tou PAOK. I istoria einai asteia giati kapote mou zitithike na analiso ti akribos ennoo POINT GUARD telika se kapoion apo ton PAOK
PS: o Wilbekin itan kalos stin AEK? entaksei 3.6 assists me 1.7 turnovers stin Florida den mou gemizan to mati an kai pragmati o paiktis einai kalos kai to kolegio tou akoma kalitero.
PS: o Wilbekin itan kalos stin AEK? entaksei 3.6 assists me 1.7 turnovers stin Florida den mou gemizan to mati an kai pragmati o paiktis einai kalos kai to kolegio tou akoma kalitero.
- Mutasevic
οποιον και να φερουμε σαυτο το φουλ μπασκευτικο κλιμα που υπαρχει στον ΠΑΟΚ θα αποδωσει ηδη υπαρχει ενας κορμος 6 7 παιχτες , δε πανα δωσουνε οι αλλοι τα σκουλικ και τα νουμια τριπλα λεφτα ΠΑΟΚ εισαι , αυτες τισ βρωμοομαδες τις περνας μετην ψυχη.Ασε που το μονο που θα κανουν αυτοι ειναι να δημιουργησουν νεα χρεη παλι και ναπαρακαλανε κανα λαμογιο βουλευτη νατους τα σβησει.ειτε τριτος βγεις ειτε πεμπτος κλαιν η μαγκια ειναι ο σεβασμος και το ναπαιξουμε καλο μπασκετ. 
Χμμμμ,ενδεχομένως τώρα που έχασαν τον Λαγκφορντ να πάνε σε άλλο σχέδιο ,δεδομένης και της σφιχτής οικονομικής κατάστασης.
Ίσως λοιπόν,θελήσουν να γεμίσουν το 5αρι με κάποιον Ελληνα "ξυλοκόπο" (και σχετικά φτηνό),πχ,Καββαδας ή Σκορδιλης όπως ακούγεται και ν ρίξουν τα (όποια) λεφτά σε 3 καλούς Αμερικανούς στο 1-4-3,όπου το 3 αρι να ειναι 2και 3 με δυνατότητα σκόρερ (όπως πχ. ήταν πέρυσι ο Καρτερ περίπου).
Τώρα βέβαια δεν ξέρω γιατί κυνηγάνε τον δίμετρο "άσσο" του Απόλλωνα πατρων. Ίσως επειδή μπορεί να παίξει και τις 3 θέσεις της περιφέρειας...
Ίσως λοιπόν,θελήσουν να γεμίσουν το 5αρι με κάποιον Ελληνα "ξυλοκόπο" (και σχετικά φτηνό),πχ,Καββαδας ή Σκορδιλης όπως ακούγεται και ν ρίξουν τα (όποια) λεφτά σε 3 καλούς Αμερικανούς στο 1-4-3,όπου το 3 αρι να ειναι 2και 3 με δυνατότητα σκόρερ (όπως πχ. ήταν πέρυσι ο Καρτερ περίπου).
Τώρα βέβαια δεν ξέρω γιατί κυνηγάνε τον δίμετρο "άσσο" του Απόλλωνα πατρων. Ίσως επειδή μπορεί να παίξει και τις 3 θέσεις της περιφέρειας...
-
τσιριγώτης