Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Αποχωρήσεις & συζήτηση περί πιθανών πωλήσεων παικτών
απο που προκυπτει οτι μας τελειωσε οριστικα ο μαρτενς?
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ. Βέβαια στο ροστερ στο σάιτ της ομάδας δεν υπάρχει, αλλά δεν υπάρχει και ανακοίνωση λύσης του συμβολαίου. Υπάρχει όμως αναφορά στην κεντρική από την αντμιν τιμ. Και στο φόρουμ κλειδωμένο το τοπικ. Με λίγα λόγια πάρε το αυγό και κουρεφτο !
- DarkBishop
Βρε θα μας κάνουν να ψάχνουμε τους αρδ τώρα...κατάντια
- ΑποστόληςΑ
Κάποιοι πρέπει να αποχωρήσουν ...
paok next generation
Ο ΠΑΟΚ έχει ολοκληρώσει ήδη δέκα μεταγραφικές κινήσεις. Περιμένουμε δύο με τρεις κινήσεις, ωστόσο θα πρέπει να αποχωρήσουν και κάποιοι από το υπάρχον ρόστερ. Ο Μαντούρο είναι ο επικρατέστερος προς αποχώρηση. Από εκεί και πέρα, οι νεαροί Σαββίδης, Πούγγουρας, Πόζογλου, Δεληγιαννίδης θα δοθούν δανεικοί, ενώ δεν αποκλείεται η αποχώρηση κάποιου εκ των αμυντικών της ομάδας. Τέλος, μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, με τα δεδομένα να έχουν αναλυθεί ενδελεχώς, όσον αφορά την περίπτωσή του τις προηγούμενες ημέρες.
paok next generation
Ο ΠΑΟΚ έχει ολοκληρώσει ήδη δέκα μεταγραφικές κινήσεις. Περιμένουμε δύο με τρεις κινήσεις, ωστόσο θα πρέπει να αποχωρήσουν και κάποιοι από το υπάρχον ρόστερ. Ο Μαντούρο είναι ο επικρατέστερος προς αποχώρηση. Από εκεί και πέρα, οι νεαροί Σαββίδης, Πούγγουρας, Πόζογλου, Δεληγιαννίδης θα δοθούν δανεικοί, ενώ δεν αποκλείεται η αποχώρηση κάποιου εκ των αμυντικών της ομάδας. Τέλος, μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, με τα δεδομένα να έχουν αναλυθεί ενδελεχώς, όσον αφορά την περίπτωσή του τις προηγούμενες ημέρες.
Αυτός ο νεξτ τζενερέησιον ούτε το ελληνικό συντακτικό δεν έχει μάθει στο σχολείο;
Πονάνε τα μάτια μου κάθε φορά με αυτό το "...όσον αφορά την/τον/το...".
Αν είχε πόδια η ελληνική γλώσσα, κάτι τέτοιοιους τζομπαναραίους θα τους είχε πάρει στο κυνήγι μέχρι τον Μύτικα Ολύμπου.
Στην ουσία (λαίμαι τώρα...) του "άρθρου" (ο ΠΑΟΚ να το κάνει άρθρο), αν δεν έχεις τί να γράψεις κύριε αρδ, προσπάθησε τουλάχιστον να κάνεις ένα ίχνος ρεπορτάζ, μπας και βρεις να μεταφέρεις τίποτε νέο.
Αν είχε πόδια η ελληνική γλώσσα, κάτι τέτοιοιους τζομπαναραίους θα τους είχε πάρει στο κυνήγι μέχρι τον Μύτικα Ολύμπου.
Στην ουσία (λαίμαι τώρα...) του "άρθρου" (ο ΠΑΟΚ να το κάνει άρθρο), αν δεν έχεις τί να γράψεις κύριε αρδ, προσπάθησε τουλάχιστον να κάνεις ένα ίχνος ρεπορτάζ, μπας και βρεις να μεταφέρεις τίποτε νέο.
- kanapedakias
Σωστό είναι όπως το έχει γράψει. Το "όσον αφορά ΣΕ..." είναι πιο λόγια έκφραση. Στα νέα ελληνικά η φράση "όσον αφορά" πάει πακέτο κατ' ευθείαν με αιτιατική.Ale έγραψε:Αυτός ο νεξτ τζενερέησιον ούτε το ελληνικό συντακτικό δεν έχει μάθει στο σχολείο;
sent using tapatalk, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Αδερφέ, το λάθος είναι λάθος. Ακόμη και αν έχει επικρατήσει η παραφθορά της οποασδήποτε έκφρασης, οι συγγραφείς δημόσιου λόγου οφείλουν να γνωρίζουν και να χρησιμοποιούν την σωστή μορφή της. Αν τον ρωτήσουμε τον συγκεκριμένο να αναλύσει συντακτικά και γραμματικά (ετυμολογίας συμπεριλαμβανομένης) την συγκεκριμένη έκφραση, θα πετάξει βατράχια. Προφανώς παίρνει μία κλισέ έκφραση, η οποία έχει παραφθαρεί σε μεγάλο βαθμό, και την χρησιμοποιεί χωρίς να ξέρει πώς και τί. Εξ αιτίας τέτοιων ημιμαθών επικρατούν ως ορθοί οι λανθασμένοι νεολογισμοί της "νέας ελληνικής".
Τεσπα, συγγνώμη για το εκτός θέματος, αλλά η ελληνική γλώσσα είναι η μεγάλη μου καψούρα και δεν μπορώ να βλέπω να της συμπεριφερόμαστε έτσι ως λαός.
Τεσπα, συγγνώμη για το εκτός θέματος, αλλά η ελληνική γλώσσα είναι η μεγάλη μου καψούρα και δεν μπορώ να βλέπω να της συμπεριφερόμαστε έτσι ως λαός.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Ale έγραψε:Αδερφέ, το λάθος είναι λάθος. Ακόμη και αν έχει επικρατήσει η παραφθορά της οποασδήποτε έκφρασης, οι συγγραφείς δημόσιου λόγου οφείλουν να γνωρίζουν και να χρησιμοποιούν την σωστή μορφή της. Αν τον ρωτήσουμε τον συγκεκριμένο να αναλύσει συντακτικά και γραμματικά (ετυμολογίας συμπεριλαμβανομένης) την συγκεκριμένη έκφραση, θα πετάξει βατράχια. Προφανώς παίρνει μία κλισέ έκφραση, η οποία έχει παραφθαρεί σε μεγάλο βαθμό, και την χρησιμοποιεί χωρίς να ξέρει πώς και τί. Εξ αιτίας τέτοιων ημιμαθών επικρατούν ως ορθοί οι λανθασμένοι νεολογισμοί της "νέας ελληνικής".
αλλά αυτό, στο οποίο αναφέρεσαι, είναι πταίσμα μπροστά στα κακουργήματα που διαπράττονται, κατά συρροή κι εξακολούθηση, από το σύνολο σχεδόν των αθλητικογράφων!!!!!!!!!!!!!
Δεν ειναι λάθος όπως σωστά λέει ο καναπεδακιας. Μην ξεχνάμε ότι η γλώσσα ειναι ζωντανός οργανισμός και εξελίσσεται. Οι κανόνες ακολουθούν τη γλώσσα δεν την ορίζουν γι αυτό αλλωστε υπάρχουν τόσες εξαιρέσεις στους κανόνες. Επίσης σκέφτηκες ποτε ότι ακόμη κι εσύ μπορεί αθελα σου να βάζεις το λιθαράκι σου στη δημιουργια λανθασμένων νεολογισμών ή ορθογραφίας όταν για παράδειγμα γραφεις το "λέμε" "λαιμαι" ; Μπορεί εσύ να το γράφεις για πλάκα αλλά φαντάζομαι πολλοί θα νομίζουν ότι όντως αυτός ειναι ο τρόπος γραφής. Φιλικά πάντα.
Κι ένα λινκ
http://www.asxetos.gr/articles/glossa-e ... ro-se.html
Κι ένα λινκ
http://www.asxetos.gr/articles/glossa-e ... ro-se.html
Παρακαλώ ένα τέλος στα οφ τοπικ,εκτός αν έχουμε το μπαμπινιωτη στην ομάδα και δεν το ξέρω.... 

Ίσως έρχεται γρήγορα η ώρα που στο παρόν τοπικ, θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ σε αποχωρήσεις...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
- thanos-xanthi
πιλοτε με μαυρο δακρυ δε νομιζω
πλεον ολες οι πωλησεις μπορουν να γινουν στη σωστη τιμη..
εκτος αυτου, ξερεις οτι θα αντικατασταθει ο παιχτης με καποιον πιθανοτατα καλυτερο
παντως το ροστερ εχει γεμισει, και λογικα θα ανακοινωθουν και καποιες αποδεσμευσεις, η και δανεισμοι πιτσιρικαδων
πλεον ολες οι πωλησεις μπορουν να γινουν στη σωστη τιμη..
εκτος αυτου, ξερεις οτι θα αντικατασταθει ο παιχτης με καποιον πιθανοτατα καλυτερο
παντως το ροστερ εχει γεμισει, και λογικα θα ανακοινωθουν και καποιες αποδεσμευσεις, η και δανεισμοι πιτσιρικαδων
Για από του χρόνου λέω Θάνο, ευχή δίνω. 

- Lacedaemonian
Ελα να παιρνει σειρα ο Μαντουρο μετα τον Ρατς και να βρεθει ομαδα για τον Φανουρη να γλιτωσουμε κανα φραγκο να το ριξουμε στον σεντερ φορ.