Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από pilotos »

evripidis4 έγραψε:Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο παππούς του Παλλάς κατάγεται από την κεντρική Μακεδονία και έχει και ελληνικό διαβατήριο..όνειρό του να παίξει στον ΠΑΟΚ - ομάδα που υποστηρίζει ο παππούς του - και να παίξει και στην εθνική Ελλάδος..

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικά είναι νομικό το θέμα και έχει κολλήσει στην γραφειοκρατία... Για αυτό τον θέλει τρελά ο Ιβάν τον Παλλάς και πιέζει τον Φρανκ να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον φέρει, μιας και έχει μόνο το μισό Μακ. Παλλάς, λόγω του ότι στην ομάδα έχει μόνο τον Μακ!!! Φέρνοντας τον Παλλάς στην ομάδα, παίρνει το 100% των μετοχών του Μάκ. Παλλάς...
Βασική προϋπόθεση θα είναι να παίζει ο ένα ς δίπλα στον άλλο, και στο συμβόλαιο θα υπάρχει όρος και ρήτρα να βγαίνουν φωτογραφίες με τον Μακ αριστερά και τον Παλλάς δεξιά!
Φυσικά στις φανέλες τους τα ονόματα θα τα γράφει και από μπροστά και πίσω στην πλάτη, για αυτό θα έχουμε μειωμένη χορηγία φέτος στη φανέλα, μιας και στους δυο αυτούς παίκτες δε θα εμφανίζεται ο βασικός χορηγός.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

[youtube]9MDLWOdav0o[/youtube]

Ντάξει το παιδί βγάζει μάτι
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

καπου μπαινεις να διαβασεις για μεταγραφες
και εχει ξεχειλωθει μια ιστορια
αλλο τοπικ ειναι το παιχτες που θα θελατε στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παίδες όντως ΦΤΑΝΕΙ.

Έχει τρεις ώρες η κουβέντα!
Άβαταρ μέλους
MPELI

Δημοσίευση από MPELI »

Καλησπέρα και απο εμένα στην παρέα σας, σας διαβάζω εδώ και 5 χρόνια αλλα φέτος ειμαι πολυ αισιόδοξος με τις μεταγραφές και έτσι και μπήκα να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Γειά σου φίλε καλώς όρισες.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MPELI

Δημοσίευση από MPELI »

lamosas έγραψε:Γειά σου φίλε καλώς όρισες.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Καλώς σας βρήκα παίδες
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Το θεμα ειναι οτι θα γινουν πανω απο ΔΕΚΑ μεταγραφες και ειναι σχεδον απιστευτο να πετυχουν ολες και μαλιστα συντομα ,και ειναι ακομα πιο δυσκολο να δεσουν σαν συνολο, απο ολους αυτους που εχουμε ,και που θα ερθουν αν μας κατσουν 5 θα ειμαστε πολυ καλα .
Εχω πολλες ελπιδες για τον ζαιρο απο οσο το ειδα ,το παλλικαρι μου φερνει στο μυαλο το παλιο πουλεν μου το σικαμπαλα, οι χαρισο-κοροβεσης πιστευω οτι θα μπορεσουν πιο γρηγορα απο ολους να προσαρμοστουν, για τον Σαμπο δεν μπορω να πω και πολλα (διαφωνω στο οτι ξεχωριζε σαν την μυγα μες το γαλα) , για λεοβατς, ροντριγκες , τσιμιροτ εχουμε χρονο να τους δουμε.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Μετα το δεδομενο ενδιαφερον για τον Ομπρανιακ (που λογικα εχουμε δυνατους αντιπαλους για να μην εχει ερθει ηδη) το μονο σιγουρο ειναι οτι κινουμαστε για την αποκτηση ενος 10αριου η δευτερου επιθετικου ας ελπισουμε οτι ο Φρανκ εχει ηδη αποφασισει τις κινησεις του κ ολα θα τελειωσουν εντος της εβδομαδας,στην πιο αδυνατη γραμμη μας (αμυνα) δεν υπαρχει πουθενα κανενα μα κανενα δημοσιευμα εστω ενας παπας ενας αρχιμανδριτης κατι τελος παντων πραγμα που ειναι καπως περιεργο μιας κ ολοι βλεπουμε-ξερουμε οτι το μεγαλο προβλημα μας ειναι τα σεντερ μπακ...

Στην περιπτωση μας φυσικα με 3 σεντερ μπακ (Βιτορ-Κοστα-Μαλεζας) 2 κατ αναγκη σεντερ μπακ (Τζαβελλας-Σκονδρας) κ 1 μικρο (Πουγγουρας) δεν βγαινει η χρονια με καμμια παναγια οποτε ολοι ελπιζουμε σε τουλαχιστον 2 κινησεις (μας εχει μαθει ετσι ο φρανκ να τις κανει 2-2 τις κινησεις) μιας κ απο οτι ολα δειχνουν εχουμε κλεισει με τις μεταγραφες του κεντρου κ περιμενουμε μια ακομα για μπροστα.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Μια και μιλάμε και για Σικαμπάλα και χαμένα όνειρα, θυμάμαι ένα φιλικό, νομίζω Αύγουστο του 2005, έξω από την Καβάλα, νομίζω ήταν στο χωριό Κάρυανη. Το ματς ήταν με Πανθρακικό, έχουμε ξεκινήσει μες το λιοπύρι κάπου 3000 άτομα, δεν βρίσκαμε και το γήπεδο, τέλος πάντων ο Σικαμπάλα στο ματς ήταν μαγικός και μας αποζημίωσε για την ταλαιπωρία. Απίστευτη τεχνική αλλά δυστυχώς πολύ-πολύ μικρή προσφορά. Κρίμα, και εγώ θυμάμαι πολλές φορές αυτόν τον παίκτη, που αν έπαιζε δεν θα υπήρχε όμοιος του για πολλά χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

καλημερες
σημαντκη εβδομας αγωνιστικη και μετεγραφικη
καποιες σκεψεις περι μεταγραφες
ο φρανκ αυτους που ηθελε τους εφερε (γιατι θα ερθει και ο λετονος αν περασε τα ψυχολογικα και η ολη ιστορία αποδεικνυεται οτι γινεται για να τον παρει τζαμπα)
και θα φερει και τα κερασάκια
απλα να πω οτι ειμαι εντυπωσιασμενος απο την σοβαρότητα της δουλειας του για τον τροπο με τον οποιος κινειται
οσο το δυνατον εχεμυθεια
διαρροές εκει και οταν πρεπει για να μεταφερθεί η πιεση στον πωλητη
μακεδονια παλλας (παιχταρας! μακαρι!) και υπογραφες (εδω να πω οτι ειναι πολυ δυνατο σημειολογικα αυτο το ξενοδοχειο να αποτελεί την πρωτη εικόνα ΠΑΟΚ στους μανατζερ και τους παιχτες που ερχονται)
εμαθε και τα τερτίπια των γαυροαρδ και αναμενοται συντομως ΚΑΙ χοντρες πλακες με το χοντροσυστημα στα μεταγραφικα
μεγάααααααααααααααλο στοιχημα του φρανκ που εξαρταται δυστυχως απο συμφωνίες άλλων οι αποδεσμευσεις
μενουν 15 μερες και με το πλατινο φφπ πρεπει να ελαφρώσει ακομα περισσότερο το μπατζετ για να γινουν οι πρεπουσες κινησεις τον γεναρη και κυρίως το επομενο καλοκαιρι αλλα και για να μην εχουμε εσωτερικους τριγμους
περιμενω με αγωνια την συνεντευξη τυπου - παρουσιαση των αποκτηματων
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Swordfire έγραψε:Το θεμα ειναι οτι θα γινουν πανω απο ΔΕΚΑ μεταγραφες και ειναι σχεδον απιστευτο να πετυχουν ολες και μαλιστα συντομα ,και ειναι ακομα πιο δυσκολο να δεσουν σαν συνολο, απο ολους αυτους που εχουμε ,και που θα ερθουν αν μας κατσουν 5 θα ειμαστε πολυ καλα .
Συμφωνώ ατο πρώτο σκέλος, δηλαδή ότι θα είναι κουφό να πιάσουν όλοι αλλά διαφωνώ κάπως στο δεύτερο, ότι δηλαδή θα είμαστε καλά αν μας κάτσουν οι μισοί. Δεν θα είμαστε και τόσο καλά μέσα στη χρονιά κυρίως λόγω των πολλών παιχνιδιών αλλά και των αλλαγών που θα χρειαστεί να γίνουν το επόμενο καλοκαίρι, ας μην ξεχνάμε πως όσοι έρχοναι υπογράφουν 3ετες συμβόλαιο.
Κακά τα ψέματα ανεξάρτητα απ το πόσο καλοί είναι αθλητικά και τεχνικά, είναι όλοι στοιχήματα.
Είναι τιτάνιο έργο να έχεις τόσα στοιχήματα, να προσπαθείς να φτιάξεις ομάδα και να κάνεις και πρωταθλητισμό.
Άβαταρ μέλους
Thracian

συμφωνω φοινιξ
χαμηλα την μπαλα
με ενα ποσοστό 70-80% επιτυχίας θα ειμαστε καλα ως βαση εφετος αφου δεν ειναι μονο το αγωνιστικο αλλα και η αναδιαρθρωση του ροστερ και οικονομικα
ανεκαθεν θεωρουσα οτι ενας καλος προπονητής με ενα ροστερ των 20εκ δομημενο σωστά αγωνστικα και οικονομικα (250 εως 800 χιλιαδες) με παιχτες που αξιζουν τα χρηματα που παιρνουν μπορει να κανει πλακα στην σουπερ λίγκ και με υπερβασεις τυπου φενερ να παει και πολυ ψηλα στην ευρώπη
του χρόνου ισως να καταφερει η ομαδα να σημιουργήσει την καλη δομη που χρειάζεται...
εμειες ετσι κι αλλιως χαιρόμαστε γιατι βλεπουμε οτι πρωτη φορά στην ιστορία μας γινεται αυτη η ορθολογική προσπαθεια
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Δεν γίνεται πρώτη φορά στην ιστορία μας...
Άβαταρ μέλους
Thracian

μετα παντελακη ναι πρώτη φορά ειναι
προσπαθησε και ο χαμηλα την μπαλα να το κανει ως ενα σημειο με τον σαντος αλλα χωρις φραγκα δυστυχως
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”