Αρνεσεν-Τσιμιροτ στο Μακ. Παλλας.
Ο ελαφρομουσης μηπως ειναι ο Σαββίδης jr.;Μαυρο Χιονι έγραψε:Βλέπω Φρανκ τους δύο βοσνιους Πουρλιοτοπούλο το Μαράκι; και ένα με ελαφρύ μούσι. Σωστά;
theodorsalonika έγραψε:τζαμπα χολοσκατε....ολοι ειναι κλεισμενοι.(ετσι λεω εγω)!!!απλα λιγο υπομονη ...γα@@@ω την γραφεικοκρατια μου μεσα και τα αεροπλανα μου!!!!
αλλα δεν μασαμε..ενα ειναι σιγουρο..οι μεταγραφες ολες ειναι μελετημενες και δεν παιρνουμε οποιον να ναι.επιτελους μια φορα να παμε με σχεδιο ,πειθαρχια,και δυναμισμο!!!εφτασε η ωρα να βουλωσουν στοματα,οι παικτες,η διοικηση,ο μεγαλος κοσμος μας..οποτε το μονο που πρεπει να κανουμε εμεις ειναι sold out...τα αλλα επονται!!!ολοι ΤΟΥΜΠΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ!!!!
![]()
![]()
Τί κάνει ο πουρλ, τον διερμηνέα; 8-)8-)8-) δεν νομίζω να είναι αυτός.Μαυρο Χιονι έγραψε:Βλέπω Φρανκ τους δύο βοσνιους Πουρλιοτοπούλο το Μαράκι; και ένα με ελαφρύ μούσι. Σωστά;
Ο Παλλας ποιος είναι;;;ron-swanson έγραψε:
Αρνεσεν-Τσιμιροτ στο Μακ. Παλλας.
Όχι είναι πιο χοντρός αυτός. Ο μικρός είναι fitPaokP έγραψε:Ο ελαφρομουσης μηπως ειναι ο Σαββίδης jr.;Μαυρο Χιονι έγραψε:Βλέπω Φρανκ τους δύο βοσνιους Πουρλιοτοπούλο το Μαράκι; και ένα με ελαφρύ μούσι. Σωστά;
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
adidas1926 έγραψε:οκει δεν εχει επιβεβαιωσει η παε αλλα ουτε διαψευδει οτι υπαρχει θεμα,υπομονη να δουμε τι θα γινει.karlat85 έγραψε:Ρε παιδια ο Pallas βγήκε μετα απο καλαμπούρι του Karl
δεν υπαρχει θεμα
Άσε ρε φίλε, αυτόν θα τον πάρω εγώ στην θύελλα Μεταγγιτσιου , του έχω τώρα τραπέζι στο gerakina beach .αλλά δεν βγάζω φώτο μην χαλάσει το προξενιόstephanos έγραψε:adidas1926 έγραψε:οκει δεν εχει επιβεβαιωσει η παε αλλα ουτε διαψευδει οτι υπαρχει θεμα,υπομονη να δουμε τι θα γινει.karlat85 έγραψε:Ρε παιδια ο Pallas βγήκε μετα απο καλαμπούρι του Karl
δεν υπαρχει θεμα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε ρεμάλια, έχω πεθάνει στα γέλια εδώ και 3-4 σελίδες! Έκανε την πρώτη ραφή ο Καρλ και φτιάξατε πουλόβερ!
Λοιπόν, για να μήν μπερδεύουμε και τους ΑΡΔ, τα περί Παλλάς, Ουρουγουανού σέντερ μπακ, είναι μούσια, σαν αυτά του τύπου στη φωτογραφία.
Στην πραγματικότητα πάμε για σέντερ φορ, προερχόμενο από τις ακαδημίες του γάβρου (νάτο και το τρύπημα), με καριέρα σε Κοζάνη, Φωστήρα, Καβάλα και Γάζωρο, που ονομάζεται Βασίλης Πάλλας και φυσικά παίζει μέχρι σήμερα στην
αρχι-Επισκοπή.
http://www.transfermarkt.co.uk/vasilios ... ler/296231