14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
ο "βασιλιας" ηταν και ειναι γυμνος
τον βλεπαμε ολοι τοσα χρονια αλλα οι "αυλικοι (κολακες-εχοντες να λαμβανουν-φρουροι)" απαιτουσαν απο τον κοσμο να βλεπει τη γυμνια αλλα να μιλαει για εμφανισαρα (τελευταια λεξη της μοδας)
ηρθε με το μνημονιο το 2010, ελεγα θα φυγει με αυτο με τοσα σκισιματα και μνημονιακα αναθεματα, αλλα τα μνημονια κατσικωθηκαν και δε θα φυγουν στον αιωνα τον απαντα...
ο,τι "προσφερες" προσφερες η γυμνια σου πλεον ειναι εμφανης σε ολους
ο τεραστιος ΠΑΟΚ προχωραει και δεν εχει την αναγκη κανενος προσωπου
τον βλεπαμε ολοι τοσα χρονια αλλα οι "αυλικοι (κολακες-εχοντες να λαμβανουν-φρουροι)" απαιτουσαν απο τον κοσμο να βλεπει τη γυμνια αλλα να μιλαει για εμφανισαρα (τελευταια λεξη της μοδας)
ηρθε με το μνημονιο το 2010, ελεγα θα φυγει με αυτο με τοσα σκισιματα και μνημονιακα αναθεματα, αλλα τα μνημονια κατσικωθηκαν και δε θα φυγουν στον αιωνα τον απαντα...
ο,τι "προσφερες" προσφερες η γυμνια σου πλεον ειναι εμφανης σε ολους
ο τεραστιος ΠΑΟΚ προχωραει και δεν εχει την αναγκη κανενος προσωπου
Και πολύ καλά έκανες!dimbar έγραψε:@gpaokgpaok έγραψε:Διαφωνω με αρκετα αλλα θα σταθω μονο στο τελευταιο.....αν μου βρισει μανα και οικογενεια εμενα ΠΑΟΚτσης όχι κωλοδαχτυλο, τη μούρη υα του κατεβασω.ειδικα αν μου τη βριζει 5 χρονια συνεχομενα. Ολα εχουν ορια.ακομα κ για τον περηφανο λαο μας.Othin έγραψε:Ντίνο ζητώ συγγνώμη αν τυχόν προκληθεί αναστάτωση εξαιτίας του ποστ μου, αλλά ειλικρινά κάθε άλλο παρά αυτός είναι ο σκοπός μου. Ο μόνος λόγος που γράφω τα ακόλουθα είναι γιατί απλώς διαφωνώ με τις απόψεις που άρχισαν να επαναλαμβάνονται περί θετικής αποτίμησης της προσφοράς και χρησιμότητας του Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ, ειδικά μετά την επιστροφή του.
Κατ΄ αρχάς θεωρώ αυτονόητο πως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει σημαία του ΠΑΟΚ ένας παίκτης που πρόσφερε τα καλύτερα χρόνια του, είχε την μέγιστη απόδοση και απέκτησε την όποια αποδοχή στους Έλληνες φιλάθλους, αγωνιζόμενος με προσωπική του επιλογή (είχε και άλλες προτάσεις για μεταγραφή και μάλιστα στο εξωτερικό) για μια ομάδα αιώνια βασική ανταγωνίστρια του ΠΑΟΚ.
Οι δηλώσεις και ενέργειές του κατά την διάρκεια της μεταγραφής του στον βάζελο ευνόησαν την παραμονή ενός σάπιου καθεστώτος στον ΠΑΟΚ, ενώ το δηλωθέν οικονομικό αντίτιμο ήταν αστείο. Ακόμα πιο αστείο ήταν το έμψυχο αντάλλαγμα με κερασάκι στην τούρτα τον πιο άμπαλο, άτεχνο και ατάλαντο σέντερ φορ (?) που έχει πατήσει ελληνικό, πιθανότατα και ευρωπαϊκό έδαφος (ναι ρε φρουρέ, υπάρχουν και χειρότεροι του Μήτσου). Το σκοράρισμά του Ούγγρου αποτελούσε είδηση μεγαλύτερη από ό,τι θα αποτελούσε μια γροθιά του Σημίτη στον Κλίντον.
Στην επιστροφή του με ηγετική αμοιβή και ρόλο, από την μια προέβη σε αχρείαστες, αμιγώς συναισθηματικές δηλώσεις του στυλ ακολούθησα την καρδιά μου όχι τα λεφτά και το επαγγελματικό συμφέρον μου και από την άλλη σε δηλώσεις στυγνού επαγγελματισμού ότι είναι ψυχρός «επαγγελματίας», αψηφά και δεν τον αγγίζουν οι τυχόν αποδοκιμασίες και το κλίμα που θα συναντήσει. Απουσία του Φρόυντ, ο μόνος που θα μπορούσε ίσως να ερμηνεύσει την περίπτωσή του είναι ο Γιάλομ. Και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά. Απεναντίας, λυπάμαι γιατί πιστεύω πως κατορθώνει να κάνει αυτοκαταστροφικές δηλώσεις, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί εκεί που δεν χρειάζεται.
Με αυτά και με αυτά έπεισε όμως ότι είναι ένας συναισθηματικά ανώριμος και οπωσδήποτε επαγγελματικά ανεπαρκής, που ποτέ δεν ξεπέρασε το «βουητό» της Τούμπας. Η δήλωσή του ότι είναι επαγγελματίας και δεν επηρεάζεται από γιούχες, αποδοκιμασίες και ύβρεις διαψεύσθηκε de facto παταγωδώς. Όχι μόνον από την μειωμένη - σε σχέση με τις δυνατότητές του - απόδοση μετά την επιστροφή του, αλλά και από τα «επαγγελματικά» κ@λοδάχτυλα που αφιέρωσε στους φιλάθλους της ομάδας του και την έκφρασή του, που μονίμως θύμιζε «παιδί του Μοντιλιάνι».
Ήξερε τι θα αντιμετωπίσει, απέτυχε όμως να το ξεπεράσει παρά τις στομφώδεις και αμφιλεγόμενες δηλώσεις του. Ακόμα και η φημολογούμενη δημόσια έκφραση συγγνώμης (?) για κάτι που κανείς δεν είναι σίγουρος τι ακριβώς είναι αυτό, αποτελεί ζήτημα εάν τελικά ειπώθηκε ποτέ και αν την εννοούσε. Μετά το χαμόγελο της Τζοκόντας η δήλωση συγγνώμης του Σαλπιγγίδη πρέπει να είναι το πιο αμφιλεγόμενο ζήτημα.
Συμπερασματικά λοιπόν ΟΧΙ, σημαία χωρίς ηθικό ανάστημα δεν εννοείται.
Και για να μην το ξεχάσω, κάποιοι άλλοι «όψιμοι παοκτσήδες» έδειχναν τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ π@π@ρια τους στους γάβρους οπαδούς μέσα στο τηγάνι και όχι το μεσαίο δάκτυλο στους παοκτσήδες οπαδούς.
Οσο για τα...τεραστια παπαρια συγγνωμη αλλα δεν θα παρω.αν εσεινα σου αρκει καποιος να δειξει τα τετοια του στο τηγανι η να χωσει μπουνια στο σκουληκι και αυτο αρκει για να γινει σημαια...οχι ευχαριστω. Για μένα σημαίες είναι όσοι για χρονια προσέφεραν οτι μπορούσαν. Γράφω όσους θυμαμαι έζησα κ προλαβα: σκαρταδος, τουρσουνιδης, ζαγορακης και πιο παλιά βέβαια κούδας και λοιποι. Προσωπικά δεν λέω οτι πρεπει ο Σαλπι ντε κ σωνει να γίνει σημαία . Αλλά ρε γαμωτη μου δεν αξίζει και όλο αυτό.... γνωμη μου βεβαια...διαφωνειστε ελευθερα
ωραία τα λες,μόνο που για να σε βρήσει εσένα κι εμένα ΠΑΟΚτσης κάτι θα του έχουμε κάνει, ετσι δεν είναι?Στα καλά καθούμενα δεν σε βρίζουν![]()
Οσον αφορά τα περί σημαίας, σύμφωνα με το πνεύμα των όσων γράφεις μια χαρά σημαία θα μπορούσε να είναι ο κ. Σαλπιγγίδης όχι ομως του ΠΑΟΚ αλλά της ομάδας της οποίας κατά κύριο λόγο, δόξασε την φανέλα κι αυτή δεν είναι ασπρόμαυρη.
(Εκμεταλεύτηκα την άδεια σου γαι διαφωνεία)

" δηλαδή ο βαζελος θα βάλει ποτε στην ίδια θέση το σαλπι με το...σαραβακο ή το βαζεχα;;"
δηλαδη,θα μπορουσε ποτε ο Π.Α.Ο.Κ.τσης
να βαλει τον Σαλπι στην ιδια θεση
με τον Ιωσηφιδη ή τον ΚΟΥΔΑ?

με τον Ιωσηφιδη ή τον ΚΟΥΔΑ?

------
Θα μπορουσα καλλιστα να εγκρινω το ποστ και μετα να σε μπαναρω για να κερδισω ποντους σ αυτο το γελοιο καυγα που αλλα μελη στηνουν εδω και μερες, παριστανοντας τον δικαιωμενο.
Ακομα κι αν σε καποιο σημειο συμφωνω και το εχω αναφερει πολλακις, δεν ειναι δυνατο να επιτραπει η δημοσιευση εμπρηστικου μηνυματος.
Προσοχη λοιπον. - Rainmaker
Θα μπορουσα καλλιστα να εγκρινω το ποστ και μετα να σε μπαναρω για να κερδισω ποντους σ αυτο το γελοιο καυγα που αλλα μελη στηνουν εδω και μερες, παριστανοντας τον δικαιωμενο.
Ακομα κι αν σε καποιο σημειο συμφωνω και το εχω αναφερει πολλακις, δεν ειναι δυνατο να επιτραπει η δημοσιευση εμπρηστικου μηνυματος.
Προσοχη λοιπον. - Rainmaker
Ισως να το εχω ξαναγράψει. Στις αρχές των '90s, αν δεν έκραζες τους Metallica, δεν μπορούσες να θεωρηθείς "αρκετά" μεταλλάς. Έτσι λοιπόν, οι πιτσιρικάδες και οι άσχετοι, ένιωθαν πως "οφείλουν" να κράξουν ώστε να υποστηρίξουν πιο πειστικά το προφίλ του "σκληρού" και "αυθεντικού" μεταλλά. Κι εκεί που πολλοί έκραζαν, κάποιοι άλλοι απολάμβαναν δίσκους όπως τα load/reload. Στην πορεία βέβαια οι Metallica όντως ξέπεσαν και οι επικριτές τους επιτέλους ένιωσαν δικαιωμένοι. Δεν ξερω αν γίνομαι αντιληπτός...
Ας βάλουμε επιτέλους ένα τέλος φτάνει πια... Ο σαλπινγκιδης όσο και να μην μας αρέσει πρόσφερε πολλά περισσότερα από κάποιους άλλους ..Ο. Κ και εγώ δεν θα το ξεχάσω αυτό που συνέβη αλλά οι εδώ φτάνει... ΕΛΕΟΣ.
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Othin έγραψε:
..............................Στην επιστροφή του με ηγετική αμοιβή και ρόλο, από την μια προέβη σε αχρείαστες, αμιγώς συναισθηματικές δηλώσεις του στυλ ακολούθησα την καρδιά μου όχι τα λεφτά και το επαγγελματικό συμφέρον μου και από την άλλη σε δηλώσεις στυγνού επαγγελματισμού ότι είναι ψυχρός «επαγγελματίας», αψηφά και δεν τον αγγίζουν οι τυχόν αποδοκιμασίες και το κλίμα που θα συναντήσει.Σε αυτό το σημείο είναι λογικό να απαντήσει έτσι καθώς διαφορετικά θα ήταν παραδοχή αδυναμίας να παίξει με "βουητό" Απουσία του Φρόυντ, ο μόνος που θα μπορούσε ίσως να ερμηνεύσει την περίπτωσή του είναι ο Γιάλομ. Και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά. Απεναντίας, λυπάμαι γιατί πιστεύω πως κατορθώνει να κάνει αυτοκαταστροφικές δηλώσεις, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί εκεί που δεν χρειάζεται.
Με αυτά και με αυτά έπεισε όμως ότι είναι ένας συναισθηματικά ανώριμος και οπωσδήποτε επαγγελματικά ανεπαρκής, που ποτέ δεν ξεπέρασε το «βουητό» της Τούμπας. Η δήλωσή του ότι είναι επαγγελματίας και δεν επηρεάζεται από γιούχες, αποδοκιμασίες και ύβρεις διαψεύσθηκε de facto παταγωδώς. Όχι μόνον από την μειωμένη - σε σχέση με τις δυνατότητές του - απόδοση μετά την επιστροφή του,Εδώ παραδέχεσαι ότι "παικτικά" αν ήταν του 6 , υπό το βάρος του "βουητού", έπαιζε για 3, άρα έχουμε συνευθύνη της ανεπάρκειάς του και ούτε μπορώ να τον κατηγορήσω που δεν κατάφερε να σηκώσει το άχθος αλλά και από τα «επαγγελματικά» κ@λοδάχτυλα που αφιέρωσε στους φιλάθλους της ομάδας του και την έκφρασή του, που μονίμως θύμιζε «παιδί του Μοντιλιάνι».
Ήξερε τι θα αντιμετωπίσει, απέτυχε όμως να το ξεπεράσει παρά τις στομφώδεις και αμφιλεγόμενες δηλώσεις του. Ακόμα και η φημολογούμενη δημόσια έκφραση συγγνώμης (?) για κάτι που κανείς δεν είναι σίγουρος τι ακριβώς είναι αυτό, αποτελεί ζήτημα εάν τελικά ειπώθηκε ποτέ και αν την εννοούσε. Μετά το χαμόγελο της Τζοκόντας η δήλωση συγγνώμης του Σαλπιγγίδη πρέπει να είναι το πιο αμφιλεγόμενο ζήτημα.Οποιοσδήποτε δεν θέλει να συγχωρήσει δεν συγχωρεί και βλέπει τις συγγνώμες προσχηματικές
Και για να μην το ξεχάσω, κάποιοι άλλοι «όψιμοι παοκτσήδες» έδειχναν τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ π@π@ρια τους στους γάβρους οπαδούς μέσα στο τηγάνι και όχι το μεσαίο δάκτυλο στους παοκτσήδες οπαδούς.Εάν πάντως ήταν πονηρός και ήθελε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αλλάξει το κλίμα κάτι τέτοιο θα έκανε. ( Δεν ψέγω τον Πάμπλο , αυτουνού του βγαίνει έτσι εκ του φυσικού )
..............................Στην επιστροφή του με ηγετική αμοιβή και ρόλο, από την μια προέβη σε αχρείαστες, αμιγώς συναισθηματικές δηλώσεις του στυλ ακολούθησα την καρδιά μου όχι τα λεφτά και το επαγγελματικό συμφέρον μου και από την άλλη σε δηλώσεις στυγνού επαγγελματισμού ότι είναι ψυχρός «επαγγελματίας», αψηφά και δεν τον αγγίζουν οι τυχόν αποδοκιμασίες και το κλίμα που θα συναντήσει.Σε αυτό το σημείο είναι λογικό να απαντήσει έτσι καθώς διαφορετικά θα ήταν παραδοχή αδυναμίας να παίξει με "βουητό" Απουσία του Φρόυντ, ο μόνος που θα μπορούσε ίσως να ερμηνεύσει την περίπτωσή του είναι ο Γιάλομ. Και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά. Απεναντίας, λυπάμαι γιατί πιστεύω πως κατορθώνει να κάνει αυτοκαταστροφικές δηλώσεις, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί εκεί που δεν χρειάζεται.
Με αυτά και με αυτά έπεισε όμως ότι είναι ένας συναισθηματικά ανώριμος και οπωσδήποτε επαγγελματικά ανεπαρκής, που ποτέ δεν ξεπέρασε το «βουητό» της Τούμπας. Η δήλωσή του ότι είναι επαγγελματίας και δεν επηρεάζεται από γιούχες, αποδοκιμασίες και ύβρεις διαψεύσθηκε de facto παταγωδώς. Όχι μόνον από την μειωμένη - σε σχέση με τις δυνατότητές του - απόδοση μετά την επιστροφή του,Εδώ παραδέχεσαι ότι "παικτικά" αν ήταν του 6 , υπό το βάρος του "βουητού", έπαιζε για 3, άρα έχουμε συνευθύνη της ανεπάρκειάς του και ούτε μπορώ να τον κατηγορήσω που δεν κατάφερε να σηκώσει το άχθος αλλά και από τα «επαγγελματικά» κ@λοδάχτυλα που αφιέρωσε στους φιλάθλους της ομάδας του και την έκφρασή του, που μονίμως θύμιζε «παιδί του Μοντιλιάνι».
Ήξερε τι θα αντιμετωπίσει, απέτυχε όμως να το ξεπεράσει παρά τις στομφώδεις και αμφιλεγόμενες δηλώσεις του. Ακόμα και η φημολογούμενη δημόσια έκφραση συγγνώμης (?) για κάτι που κανείς δεν είναι σίγουρος τι ακριβώς είναι αυτό, αποτελεί ζήτημα εάν τελικά ειπώθηκε ποτέ και αν την εννοούσε. Μετά το χαμόγελο της Τζοκόντας η δήλωση συγγνώμης του Σαλπιγγίδη πρέπει να είναι το πιο αμφιλεγόμενο ζήτημα.Οποιοσδήποτε δεν θέλει να συγχωρήσει δεν συγχωρεί και βλέπει τις συγγνώμες προσχηματικές
Και για να μην το ξεχάσω, κάποιοι άλλοι «όψιμοι παοκτσήδες» έδειχναν τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ π@π@ρια τους στους γάβρους οπαδούς μέσα στο τηγάνι και όχι το μεσαίο δάκτυλο στους παοκτσήδες οπαδούς.Εάν πάντως ήταν πονηρός και ήθελε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αλλάξει το κλίμα κάτι τέτοιο θα έκανε. ( Δεν ψέγω τον Πάμπλο , αυτουνού του βγαίνει έτσι εκ του φυσικού )
Πριν...αναψοκοκκινησεις έτσι διάβασε το προηγούμενο ποστ μου!!prist64 έγραψε:" δηλαδή ο βαζελος θα βάλει ποτε στην ίδια θέση το σαλπι με το...σαραβακο ή το βαζεχα;;"
με τον Ιωσηφιδη ή τον ΚΟΥΔΑ?![]()
![]()

Εχει το βαρελι ακομα πριν πιασει πατο.Alekakius έγραψε:Ας βάλουμε επιτέλους ένα τέλος φτάνει πια... Ο σαλπινγκιδης όσο και να μην μας αρέσει πρόσφερε πολλά περισσότερα από κάποιους άλλους ..Ο. Κ και εγώ δεν θα το ξεχάσω αυτό που συνέβη αλλά οι εδώ φτάνει... ΕΛΕΟΣ.
Παπα μου ενα ποστ πριν απο αυτό που σχολιαστές είπα οτι ΔΕΝ χρειαζεται ντε κ σωνει ο σαλπι να γίνει σημαια.αρα...δεν τον βάζω ουτε κατα διάνοια μαζί με κουδα ιωσηφιδη κλπ... αλλά απο την αλλη δεν είναι και τόσο αμελητέα ή προσφορά του που να του συμπεριφερονται έτσι κάποιοι. Τζάμπα σου ανεβηκε το αίμα....prist64 έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα σ' αυτο το ποστ εκανα παραθεση.
Οσο για την προσφορα του,
αν συγκρινουμε αυτα που εδωσε μ'αυτα που πηρε
σαφως και πηρε περισσοτερα,απ'αυτα που εδωσε.
Πάτερ έχω πιει κάτι τσικουδιες εδώ κάτω στο χωριό στην Κρήτη κ δεν είμαι όπως καταλαβαίνεις σε θέση για αντιπαράθεση!! Εβιβα κ τα λέμε αύριο!!prist64 έγραψε:Μα σ' αυτο το ποστ εκανα παραθεση.