Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Από inpaok.com: Στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπρόντμπι θα βρεθεί την Πέμπτη ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσει το πρώτο παιχνίδι για τα play off του Europa League και παράλληλα θα ενημερωθεί για θέματα που αφορούν κυρίως τις μεταγραφέςπουλια στον αερα πιανεις αλλά και άλλα ζητήματα του Δικεφάλου.Ευγε το βρηκες

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έχει καθημερινή επαφή με τον Ιάκωβο Αγγελίδη για τις εξελίξεις που αφορούν την ομάδα και την πορεία του μεταγραφικού σχεδιασμού που είναι και το πιο σημαντικό θέμα αυτή την εποχή
.Μιλαμε ανατριχιασα με την αποκαλυψη Με δεδομένο ότι ο Αρνεσεν βρίσκεται στο φινάλε μια μεγάλης μεταγραφικής περιόδου θα χρειαστεί να μπούνε οι τελευταίες πινελιές και η έγκριση του Σαββίδη θεωρείται απαραίτητη καθώς ίσως απαιτηθούν χρήματα που δεν είχαν υπολογιστεί στον αρχικό σχεδιασμό.
Αυτο που το ξερεις ρε Μαστορα Νο2
Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου έχει δώσει το δικαίωμα στον αθλητικό διευθυντή να κινηθεί με όπιο τρόπο νομίζει σωστό για την ενίσχυση της ομάδας υπό την αίρεση να ενημερώνεται πριν την οριστικοποίηση μιας συμφωνίας.Τι ειπες τωρα?
Βγαζω το καπελο πραγματικα και ας μην φοραω.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Βόμβα Στοχ: «Συζητάω με ΠΑΟΚ…»!

Όσα έγραψε πρόσφατα στο Instagram, ο Μίροσλαβ Στοχ, φαίνεται πως συζητήθηκαν αρκετά στην Τουρκία. Σε σημείο μάλιστα, ο 25χρονος Σλοβάκος να προχωρήσει σε διευκρινιστική δήλωση στον τούρκικο Τύπο. Μόνο που… βάζει φωτιές στον ΠΑΟΚ, αφού όπως δήλωσε, ο Δικέφαλος είναι μία από τις ομάδες με τις τις οποίες συζητά!

Πριν από μερικές ημέρες ο Στοχ έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram: «Η Φενέρμπαχτσε μου είπε ότι θα είναι καλύτερο να φύγω. Είναι δύσκολο για μένα να το ακούω ξανά. Είμαι σίγουρος ότι κάποιος με περιμένει και θα είμαι ευτυχισμένος ξανά».
Η τοποθέτησή του μεταφράστηκε ως… λύση του συμβολαίου του με την τουρκική ομάδα, ωστόσο ο ίδιος προχώρησε σε δήλωση στον τούρκικο Τύπο, προκειμένου να εξηγήσει τι εννοούσε. Και σε αυτά που είπε, έριξε την… βόμβα για ΠΑΟΚ.
Ο Σλοβάκος, που έχει συμβόλαιο με τη «Φενέρ» για δύο χρόνια ακόμη, ανέφερε: «Αυτά που έγραψα παρεξηγήθηκαν. Η ομάδα δεν με στέλνει κάπου, ούτε με έδιωξε. Απλά μου είπαν ότι δεν θα έχω πολλές ευκαιρίες στη Φενέρμπαχτσε. Έτσι κι εγώ κοιτάω το μέλλον μου και συζητάω με ομάδες που με θέλουν όπως ο ΠΑΟΚ και η Μπούρσασπορ»!
Πάντως, σύμφωνα με την μεγάλη εφημερίδα της Τουρκίας, «Fanatik», η Μπούρσασπορ βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα η Φενέρμπαχτσε φέρεται να θέλει τον Βολκάν Σεν και μέσα στα ανταλλάγματα που έχει προσφέρει είναι και ο 25χρονος Σλοβάκος.
Πάντως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις προηγούμενες ημέρες είχε διαψεύσει πως έχει κάνει πρόταση ή συζητήσεις για την απόκτηση του Στοχ.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://thessports.gr/vomva-stoch-sizitao-me-paok/
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ρεπορτάζ για Πούλιτζερ...

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Αναρωτιέμαι αν ένας υγιώς σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί πλέον να ενημερώνεται από τους Έλληνες δημοσιογράφους... :(
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Με αυτον τον τσιμιροτ εχει καταλαβει κανεις τι γινεται μ εχει σπασει τα νευρα μια ερχεται μια δν ερχεται βαρεθηκα αντε να ερθει η δευτερα να τελειωνει ειτε θετικα ειτε αρνητικα γιατι κουρασε
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

PAOKpanta έγραψε:αντωνης οταν ακουω στον ΠΑΟΚ μου ρχονται μονο στο μυαλο ο αμπαλος αντωνας, ο μεγαλος αντωνης κλαδας και ο αντωνης γιουκουδης

απο κανγκουρω δε σωθηκαμε κιολας (τζον αναστασιαδης), μην πω καηκαμε (τορουφογλου)

μακαρι να βγεις παιχταρας εσυ
Εμενα παλι ο Μαρκος ο Αντωνιος
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Στον antonisk πες τα που θυχτικε χθες που είπα οτι οι αρδ ειναι για μπάτσες ,ίσως του έθιξα τον κλαδο
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ο Τερι Αντονις έχει δυο πόδια του αρέσει να κάνει σουτ έξω απ την μεγάλη περιοχή. Βλέπει γήπεδο έχει μπαλιά ακριβείας. Βέβαια εδώ παίζει ότι μπορεί να τον δώσουν δανεικό στην Βέροια.
[youtube]LY4o6d4QxoI[/youtube]
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Realcon έγραψε:Ο Τερι Αντονις έχει δυο πόδια του αρέσει να κάνει σουτ έξω απ την μεγάλη περιοχή. Βλέπει γήπεδο έχει μπαλιά ακριβείας. Βέβαια εδώ παίζει ότι μπορεί να τον δώσουν δανεικό στην Βέροια.
[youtube]LY4o6d4QxoI[/youtube]
Κλείνει ένας παίκτης σε μια ομάδα.
Θεωρείς λογικό η πρώην ομάδα, να βγάζει ρεπορτάζ, για πιθανό δανεισμό;
Περίεργο...

Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

O ανθρωπος μας λεει τι γραφουν στην αυστραλια,παιδια το εχουν γραψει πολλοι ας το ξαναγραψω και εγω.
Κρατηστε μικρο καλαθι με τον πιτσιρικο, εκτος οτι μιλαμε για χαμηλο επιπεδο πρωταθληματος αυστραλιας εχει και αυτους τους σοβαρους τραυματισμους.
Ειναι πιθανο να παει δανεικος,αν ειναι τοσο σιγουρος για τον εαυτο του και ζηταει ευκαιρια για να παιξει απο φετος ειναι πολυ πιθανο να την παρει,αυτο ομως δε σημαινει τιποτα.
Μιλαμε για εναν ποδοσφαιριστη λαχειο οχι κερδισμενο ομως,αλλοι ποδοσφαιριστες που θα ερθουν πρεπει να μας καινε κατα τη γνωμη μου.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

http://www.gazzetta.gr/football/article ... -o-antonis

ΠΑΟΚ: Στην Αθήνα για ιατρικά ο Άντονις
Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χτες το βράδυ ο Ελληνοαυστραλός Τέρι Άντονις, ο οποίος αύριο αναμένεται να περάσει από ιατρικά. Με την ομάδα του 22χρονου υπάρχει συμφωνία, όμως οι τελικές συζητήσεις θα γίνουν μόλις πάρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τις εξετάσεις και βεβαιωθούν ότι είναι απόλυτα υγιείς

Ειναι στην Αθήνα ή Θεςςαλονικη; Μάλλον στη Λαρισα.
Που θα περάσει ιατρικά; Στην Αθήνα η στη Θεσσαλονικη;
Σίγουρα όμως πάτησε Ελλάδα.
Οτι να ναι διαβαζουμε τελικα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Συμφωνω με μπανε και ειναι σίγουρο πιστευω οτι τα περί Βέροιας κλπ ισχύουν αν και μαλλον θα παρει ευκαιρία

Ειναι μετεγγραφη bonus

Βεβαια απο τα χαφ αν ερθει ο Βόσνιος τελειώσαμε

Οποτε μετα παμε σε αρ Σέντερ Μπακ ελπίζω και σε φορακλα

Επίσης δε θελω 4 51

Υγ με Σέρερο τι εγινε; Τζάμπα μου έρχονται νεα του Άγιαξ καθε βδομαδα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Η ένσταση μου έγκειται στο γεγονός ότι μια ομάδα έχει 50 δανεικούς σε άλλες και δεν ακούγεται τίποτα...
Και σε εμάς έχει γίνει ΘΈΜΑ πιθανός δανεισμός ενός παίκτη που ακόμα δεν έχει υπογράψει.

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο μηχανισμός προπαγάνδας τους ειναι παμεπιστημιακου επιπεδου τι περιμένεις
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

O Terry, είναι πολύ καλός παίκτης στα 19 του έπαιζε δίπλα στον Ντελπιερο. To 2013 πήγε στην Πάρμα αλλά είχε σοβαρό θέμα μηρού τραυματισμός κάτι τέτοιο. Δεν ήταν τυχαία η μετακίνηση του εκεί. Είχε μιλήσει ο Ντελππιέρο με τα καλύτερα λόγια για τον Τέρι.
Συμφωνούμε ότι εδώ το επίπεδο είναι πιο χαμηλό αλλά είναι πολύ πιο ανεβασμένο σε θέμα φυσικής κατάστασης. Εδώ τρέχουν σαν άλογα. Αλλά μόνο τρέχουν :lol: Εντάξει δεν είναι τόσο κακό. Άλλωστε μέσο όρο έχει 10 χιλιαδες κόσμο σε κάθε παιχνίδι. Ε δεν μπορεί κάτι θα βλέπουν.

Αυτό για τον Τέρι και περί δανεισμού το γράφουν τα ΜΜΕ όχι η ομάδα.
Η μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ θα στοιχίσει $500,000
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”