Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
riegel

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από riegel »

O Adonis εχει ξεκινήσει απο χθες απο Αυστραλία με το εταίρο ήμισυ.. Λογικά θα εχει φτάσει
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Στο transfermark παντως τον εχουν upcoming transfer 17/08 στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Παρακολουθώ βίντεο του ομογενή. Φαίνεται να έχει μυαλό ξυραφένιο, πέρα από τεχνική. Δεν ξέρω πόσο πιο αδύναμο είναι το εκεί πρωτάθλημα σε σχέση με εδώ αλλά στα βίντεο φαίνεται, το τονίζω το φαίνεται, να διαθέτει μεγάλα χαρίσματα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Προχθες εμεινε ελευθερος...Φερτον ρε Φρανκ να γουσταρουμε.

http://www.transfermarkt.com/uros-djurd ... ler/190804

ΥΓ. Να δειτε που το ονομα του συγκεκριμενου θα παιξει αυριο μεθαυριο
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

Asimos έγραψε:Υποστηρικτής των ΑΡΔ... Το είδα κι αυτό...

Το να μην έχεις επαφή και να μην γνωρίζεις είναι σεβαστό. Το να μην θες να μάθεις επίσης. Το να μην μπορείς να αντιληφθείς την μπινια και να ισχυρίζεσαι ιστορίες για άγριους είναι αιτία πονταρίσματος.

θέλουν δε θέλουν θα γίνουν δημοσιογράφοι. τέλος.

Sent from my iPad using Tapatalk
Δεν είμαι κανενός υποστηρικτής. Απλά δε θεωρώ πως για ότι συμβαίνει φταίνε εκείνοι και πως a priori όποιος είναι δημοσιογράφος είναι απαράδεκτος. Αυτές οι γενικεύεις μας κατέστρεψαν όπως και το γεγονός ότι εκφράζουμε άποψη για τους άλλους μετά βεβαιότητας και με αλαζονεία.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Αδέφια καλημέρα.Φεύγω μια εβδομάδα σε μέρος που δεν θα έχω ενημέρωση :cry:
Αφήνω στο χέρι σας το θέμα cf και σε cb....Κανονίστε το!!!!!! :D
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

burbu έγραψε:Όταν εμένα Ελλάδα καθημερινως στο χωριό γιατί δεν είχαμε και πολλά μέσα διάβαζα σπορ του βορρά..αυτό έχει γύρω στα 7 χρόνια πριν.. Ε την πρώτη μέρα έξω και ανακαλυπτοντας το ίντερνετ και το παοκμανια κατάλαβα πόσο παπά είχα χορτάσει :lol: πλέον ενημέρωση μόνο εδώ αδέρφια ούτε που μπαίνω να δω τι φαφαριες γράφουν μακριά και αγαπημενοι... Εξάλλου εδώ πρώτα βγαίνουν οι μεταγραφές και μετά τα αρδ οργιαζουν
Εγώ τα δέχομαι αυτά που αναφέρεις. Άλλωστε μπορείς να διαβάσεις από πότε είμαι μέλος και ας μη συμμετέχω τόσο στις συζητήσεις. Αλλά έχω μια ένσταση διότι δημοσιογραφία δεν είναι μόνο οι μεταγραφές και πολλές φορές εδώ μέσα η ανθρωποφαγία (αθλητών, προπονητών, στελεχών) είναι περισσότερο επικίνδυνη από κάθε λανθασμένη κριτική ενός δημοσιογράφου.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ήρθε ο Τέρι “Αντονις

Αναρτήθηκε στις: 16 Aug 2015 | Συντάκτης: Μάνος Τσαλγατίδης

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το Σάββατο ο Τέρι Αντονις. Ο Ελληνας ομογενής ποδοσφαιριστής την Δευτέρα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα υπογράψει το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ καθώς υπάρχει πλήρης συμφωνία του Δικεφάλου με την ομάδα του Σίδνευ που έχει τα δικαιώματα του “Αντονις.

Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο νεαρός μέσος θα ενταχθεί αμέσως στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ καθώς τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο δεν πρόκειται να δοθεί δανεικός όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός. Ο ομογενής ποδοσφαιριστής θα μείνει στον Δικεφάλο και θα του δοθεί η ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να πετύχει. Αρχικά υπήρχε η σκέψη να δοθεί δανεικός αλλά αποφασίστηκε να μείνει στην ομάδα και να του δοθεί η ευκαιρία της καθιέρωσης.

In Paok
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλωσήρθες καγκουρό

Πηραμε Κροάτη " Βούλγαρο", Σλοβάκο,παμε για Βόσνιο , οποτε και παμε για Σέρβο Μπακ και Ρουμάνο φορ
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

MANIAKOS έγραψε:Καλωσήρθες καγκουρό

Πηραμε Κροάτη " Βούλγαρο", Σλοβάκο,παμε για Βόσνιο , οποτε και παμε για Σέρβο Μπακ και Ρουμάνο φορ

Μη λες τετοια θα βγει εκεινο το παλικάρι και θα ανεβάζει ντεμεκ φωτογραφιες του Μαρικα στο ξενοδοχείο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

:D :D εγω τον ρουσεσκου τησ σεβιλλησ ειχα στο μυαλο μου
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

agios έγραψε:Αδέφια καλημέρα.Φεύγω μια εβδομάδα σε μέρος που δεν θα έχω ενημέρωση :cry:
Αφήνω στο χέρι σας το θέμα cf και σε cb....Κανονίστε το!!!!!! :D
Υπαρχει τετοιο μερος?που θα πας αδερφε σε αλλο πλανητη? :)
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

αντωνης οταν ακουω στον ΠΑΟΚ μου ρχονται μονο στο μυαλο ο αμπαλος αντωνας, ο μεγαλος αντωνης κλαδας και ο αντωνης γιουκουδης

απο κανγκουρω δε σωθηκαμε κιολας (τζον αναστασιαδης), μην πω καηκαμε (τορουφογλου)

μακαρι να βγεις παιχταρας εσυ
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Από inpaok.com: Προχωρημένες επαφές με δυο ακόμα παίκτες φαίνεται πως έχει ο Φράνκ Αρνεσεν.

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, διαπραγματεύεται την απόκτηση ενός επιθετικού κι ενός αμυντικού ΣΩΩΠΑ σύμφωνα με όσα έχουν σχεδιάσει με τον Ιγκόρ Τούντορ. Οι πληροφορίες ΝΟ 1αναφέρουν ότι το επόμενο μεταγραφικό... κύμα δεν είναι μακριά και το πιθανότερο είναι μετά το παιχνίδι με την Μπρόντμπι στην Τούμπα να υπάρχουν και ανακοινώσεις.ΣΕ 48 ΩΡΕΣ

Οι ίδιες πληροφορίες ΝΟ2 αναφέρουν ότι ο Αρνεσεν συζητά με δυο παίκτες στην κάθε θέση πριν καταλήξει στις οριστικές του αποφάσεις. Τόσο ο Δανός αθλητικός διευθυντής όσο και ο Κροάτης τεχνικός γνωρίζουν ότι οι παίκτες που θα αποκτηθούν δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν άμεσα στις προπονήσεις και να ενισχύσουν την ομάδα στους αγώνες με την Μπρόντμπι και στην πρεμιέρα του Ελληνικού πρωταθλήματος Αυτο απο που προκυπτει ρε μαστορα?αλλά δεν δίνουν ιδιαίτερο βάρος στο γεγονός θεωρώντας ότι είναι προτιμότερο ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει τους παίκτες που χρειάζεται και όχι να κάνει βεβιασμένες κινήσεις υπό το βάρος της σημασίας των αγώνων που ακολουθούν.

Πάντα στο μυαλό του Αρνεσεν ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Ο ΑΡΔ υπάρχει και η περίπτωση του Ραίκοβιτς. Δεν αποκλείεται το φλερτ με τον Σέρβο αμυντικό να αναθερμανθεί στη διάρκεια των επόμενων ημερών.Δεν αποκλειεται και να μην αναθερμανθει βεβαια
Συγχαρητηρια στον συντακτη του αρθρου,μιλαμε για εγκαιρη και εγκυρη ενημερωση.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ειναι και ο γιαννου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”