Δν ειναι σε αρδ παλι καλα..αλλα ετσι ειπε..παντως για γκει εδειξε οτι δν ξερει τιποτα και ειπε οτι αν και στο ποδοσφαιρο ολα γινονται δεν νομιζει να γινει κατι το διαφορετικο απο αυτα που ξερουμε και τον περιμενουν δευτερα κανονικα.slowcrow έγραψε:που το ειπε? λινκ?Dimitris_L4 έγραψε:Τη δευτερα ο τσιμιροτ θα ειναι εδω..ετσι ειπε ο φρανκ..ησυχασα λιγο..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- koylispontios
Όσο καλούς αμυντικούς και να έχεις αν δεν έχεις ποιοτικά αμυντικά χαφ άμυνα γρανίτη δεν θα κάνεις.zoomgr έγραψε:........
Εμένα πάντως η άμυνα είναι το ζόρι μου, εκεί πρέπει να ανεβούμε πολλά κλικ. Να μας απειλούν με αίτηση, όπως κάποτε με τον Σάντος.
Αν εννοεις το θέμα με τον τσιμιροτ δεν ξεκίνησε απ τον σκύλο, αλλά απ τους 24 χθες βράδυ.paokovios1974 έγραψε:Αυτη η κουφαλα που πηγε να δημιουργησει το θεμα γραφει και στο βρωμοσκυλο,ετσι για να αντιλαμβανομαστε ορισμενα πραγματα.
- ace79grpaok
Καλα ρε παιδιά ο παίκτης έκλεισε τι νταλκά τραβανε οι αρδ24 ?ο τοσκιτσης ποτε ανέβασε την κομανετσι γιατί ψάχνω και δεν το βρισκω.
- HeartOfDarkness
Έχουμε παικτες που ξέρουν να κινουνται στο χωρο χωρις τη μπαλα ?Josey Wales έγραψε: Ακριβώς, αν τον αφήσεις στο κέντρο και βάλεις ένα βαρέλι στην περιοχή, θα βάλει τρίποντα με ποσοστά Πρέλεβιτς. Το άλλο είναι ότι αντιλαμβάνεται πολύ γρήγορα την κίνηση των συμπαιχτών του στο χώρο.

- paokovios1974
Τι δεν καταλαβαινειςnothu έγραψε:Αν εννοεις το θέμα με τον τσιμιροτ δεν ξεκίνησε απ τον σκύλο, αλλά απ τους 24 χθες βράδυ.paokovios1974 έγραψε:Αυτη η κουφαλα που πηγε να δημιουργησει το θεμα γραφει και στο βρωμοσκυλο,ετσι για να αντιλαμβανομαστε ορισμενα πραγματα.

Ο paokovios λέει πως ο τζορμπατζογλου γράφει και στον σκύλο... Όχι πως το ξεκίνησε ο σκύλος.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ace79grpaok
Ρε παιδιά ο τσιμιροτ δεν έπαιξε χθες το ραδιόφωνο του σαραγιεβο είπε ότι ο παίκτης έκλεισε στον ΠΑΟΚ ,οκ τα βοσνιακά σαιτ λεννε οτι αύριο έρχεται αλλά ο μιζερογλου και ο πολκας στα αρδ 24 να κάνουν άνω κάτω τον κόσμο για τα κλικ ,βρε άντε και ......... ΠΑντως για να κατεβαίνει το Αμβούργο με 17 χθες μάλλον θα την κάνει άμεσα ο λετονος άρα πιστεύω οτι αυτό έγινε για να τον πάρει τσάμπα και να μην πληρώσει την ομάδα του .
Ρε μάγκες μόνο ΠΣΞ είναι τα βρομόΑΡΔΙΑ...μην τους ακούτε-μην τους παίρνετε σοβαρά-δώστε τους στεγνά-μόνο γιούχα παντού...
Μας παίζουν για ένα κλίκ και ποιός ξέρει τι άλλο άσχημη φάρα αμόρφωτη με μικρόφωνο ότι χειρότερο
Μας παίζουν για ένα κλίκ και ποιός ξέρει τι άλλο άσχημη φάρα αμόρφωτη με μικρόφωνο ότι χειρότερο
ας ελπίσουμε ο επιθετικος που θα πάρουμε να έχει την νοοτροπία και την ομαδικότητα του Pierre-Emerick Aubameyang της BVB.Έχω πολύ καιρό να δω τόσο ομαδικό σεντερ φορ.Πάνω από όλα η ομάδα αυτός ο παίχτης.Ωραίος
Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κάποιο δημοσιογράφο νομίζω ότι κάνουμε λάθος να βλέπουμε παντού εχθρούς γύρω μας. Δε γίνεται να πιστεύουμε ότι όλοι οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης είναι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ γιατί εγώ δε νοιώθω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο καθένας έχει τις δικές του πηγές και τη διαίσθησή του και δεν πρέπει να κρίνονται τόσο αυστηρά εκ του αποτελέσματος γιατί η δημοσιογραφία είναι παντού έτσι. Εμένα δηλαδή με καλύπτουν πολλές φορές τα άρθρα τους σε Αθηναϊκά site στα οποία καθυβρίζονται από τους οπαδούς των άλλων ομάδων και το ίδιο κάνουμε και εμείς χωρίς να θεωρώ ότι υπάρχει λόγος.
- ace79grpaok
Αντονιοςκ σιγά δάκρυσα κριμας ειναι οι αρδ ,ας ιδρυσουμε το "χαμόγελο το αρδ" για να τους ανακουφίσουμε