Επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες
- twoheadedphoenix
Παραολυμπιονίκης δηλώνει ΠΑΟΚ
http://www.sport24.gr/html/ent/945/ent.253945.asp
συγχαρητήρια και σε αυτόν και σε όλους τους αθλητές που βρίσκουν το κουράγιο να αγωνιστούν παρά τα οποια προβληματά τους
συγχαρητήρια και σε αυτόν και σε όλους τους αθλητές που βρίσκουν το κουράγιο να αγωνιστούν παρά τα οποια προβληματά τους
- midenistis
- Επικοινωνία:
Πριν λίγο στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, o Ιορδάνης Χασαπόπουλος, λέει στον Ιωαννίδη.. "Την Κυριακή προσέξτε πόσα θα φάτε".
Ο Ιωαννίδης δε κατάλαβε ότι ήταν σαν καζούρα και το παίζε ότι "Εμένα μ' ενδιαφέρει όχι βια στα γήπεδα κλπ..".
Λέει μια ο άλλος που κάνει εκπομπή μαζί με τον Χασαπόπουλο και είναι γαύρος.. "Ο Ιορδάνης δε ξέρει τι είναι. ΠΑΟΚ,ΑΕΚ..."
Δε δίνει σημασία ο Ιορδάνης και λέει ξανά στον Ιωαννίδη.. "2 γκολ και πάνω..."!
Είναι και από τη Σαλονίκη ο Χασαπόπουλος. Μάλλον ΠΑΟΚτσής θα 'ναι.
Υ.Γ. Βασικά έπρεπε να του πεί και.. για την άλλη μεγάλη αγάπη του Ιωαννίδη, τον γαύρο!
Ο Ιωαννίδης δε κατάλαβε ότι ήταν σαν καζούρα και το παίζε ότι "Εμένα μ' ενδιαφέρει όχι βια στα γήπεδα κλπ..".
Λέει μια ο άλλος που κάνει εκπομπή μαζί με τον Χασαπόπουλο και είναι γαύρος.. "Ο Ιορδάνης δε ξέρει τι είναι. ΠΑΟΚ,ΑΕΚ..."

Υ.Γ. Βασικά έπρεπε να του πεί και.. για την άλλη μεγάλη αγάπη του Ιωαννίδη, τον γαύρο!
-
-
- midenistis
- Επικοινωνία:
εγώ ξέρω για το Μακρή που αναφέρθηκε πιο πάνω ότι πέρσι που ο γαύρος πήρε το κύπελλο πήγαν μετά στο μαγαζί που τραγουδούσε και τον ζήτησαν να τραγουδήσει εκείνο το εμετικό "περαια μου,περαια μου"...και γυρνάει και τους λέει(και πολύ καλά έκανε):παιδιά συγχαρητήρια για το κύπελλο...άλλα εγώ είμαι ΠΑΟΚτσης και τέτοιο τραγούδι δεν μπορώ να τραγουδήσω
ΠΑΟΚΤΣΗΣ ειναι στανταρ σε λεω το εχω δει σε μια επομπηmidenistis έγραψε:Πριν λίγο στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, o Ιορδάνης Χασαπόπουλος, λέει στον Ιωαννίδη.. "Την Κυριακή προσέξτε πόσα θα φάτε".
πιο παλια που το ειχε πει
Η συντριπτική πλειοψηφία για μένα των επώνυμων Παοκτσήδων δεν είναι πλέον Παοκτσήδες .. χάσανε τη μπάλα στη διαδρομή τους .. από τη μία με τις δουλειές που έχουν ανάθεμα αν βλέπουν ένα παιχνίδι τη χρονιά (κι αυτό στην τιβί εννοείται), από την άλλη το ότι "ντρέπονται" να πουν τι ομάδα είναι ανοιχτά .. και ακούς τα τραγελαφικά είμαι οπαδός της Εθνικής και τ @@ μου κουνιούνται.
Πόσοι από αυτούς έχουν διαρκείας; Κάθε πόσα χρόνια πάνε στο γήπεδο; Κάθε πότε βλέπουν αγώνα της ομάδας έστω στην τηλεόραση; Θυμούνται που πέφτει η Τούμπα και προς τα που είναι η 4;
Πόσοι από αυτούς έχουν διαρκείας; Κάθε πόσα χρόνια πάνε στο γήπεδο; Κάθε πότε βλέπουν αγώνα της ομάδας έστω στην τηλεόραση; Θυμούνται που πέφτει η Τούμπα και προς τα που είναι η 4;
Ολοι αυτοι οι επωνυμοι που εχουν αναφερθει σε ολα τα παραπανω post θελω να δειξουν στην Α.Μ.Κ ποσο στα αληθεια ΠΑΟΚ ειναι. Εδω σας θελω κυριοι που βγαινεται σε τηλεορασεις και ραδια και λετε οτι ειστε ΠΑΟΚ..Συμετεχεται ενεργα στην Α.Μ.Κ
Ας χτισετε ενα ενα σπιτι λιγοτερο,ας μην παρετε καινουργιο αμαξι για το επομενο εξαμηνο για να βοηθησετε την μεγαλη σας καψουρα τον ΠΑΟΚ..
Εδω θα φανει κατα ποσο στα αληθεια ΠΑΟΚ ειστε...
Ας χτισετε ενα ενα σπιτι λιγοτερο,ας μην παρετε καινουργιο αμαξι για το επομενο εξαμηνο για να βοηθησετε την μεγαλη σας καψουρα τον ΠΑΟΚ..
Εδω θα φανει κατα ποσο στα αληθεια ΠΑΟΚ ειστε...