Επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
twoheadedphoenix

Παραολυμπιονίκης δηλώνει ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από twoheadedphoenix »

http://www.sport24.gr/html/ent/945/ent.253945.asp
συγχαρητήρια και σε αυτόν και σε όλους τους αθλητές που βρίσκουν το κουράγιο να αγωνιστούν παρά τα οποια προβληματά τους
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Πριν λίγο στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, o Ιορδάνης Χασαπόπουλος, λέει στον Ιωαννίδη.. "Την Κυριακή προσέξτε πόσα θα φάτε".
Ο Ιωαννίδης δε κατάλαβε ότι ήταν σαν καζούρα και το παίζε ότι "Εμένα μ' ενδιαφέρει όχι βια στα γήπεδα κλπ..".
Λέει μια ο άλλος που κάνει εκπομπή μαζί με τον Χασαπόπουλο και είναι γαύρος.. "Ο Ιορδάνης δε ξέρει τι είναι. ΠΑΟΚ,ΑΕΚ..."
Δε δίνει σημασία ο Ιορδάνης και λέει ξανά στον Ιωαννίδη.. "2 γκολ και πάνω..."! :lol:

Είναι και από τη Σαλονίκη ο Χασαπόπουλος. Μάλλον ΠΑΟΚτσής θα 'ναι.

Υ.Γ. Βασικά έπρεπε να του πεί και.. για την άλλη μεγάλη αγάπη του Ιωαννίδη, τον γαύρο!
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

Μεγάλη κο^ριά ο τύπος...
Μπαρμπούσης

Δημοσίευση από Μπαρμπούσης »

Ο Αυτιάς είναι δηλωμένος ΠΑΟΚΤΣΗΣ και δεν έχει καμία σχέση με Θεσσαλονίκη ή βόρεια Ελλάδα. Ο άνθρωπος είναι από την ΣΑΜΟ και έγινε ΠΑΟΚΙ με την μεγάλη ομάδα του 70΄που δίδαξε ποδόσφαιρο και της κλέψανε 3 πρωταθλήματα!!!
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 50000 ΕΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΙΚ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΟΚ
ΖΑΓΟΡΑΚΙ ΠΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΤΑΝΕ ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΛΗΡΟΣΟΥΝ ΖΑΓΟΡΑΚΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟ ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

4444 έγραψε:ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 50000 ΕΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΙΚ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΟΚ
ΖΑΓΟΡΑΚΙ ΠΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΤΑΝΕ ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΑΣ ΠΛΗΡΟΣΟΥΝ ΖΑΓΟΡΑΚΙ
ΓΟΥΣΤΑΡΟ ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ
οπς σορρυ για τα κεφαλεα οκ :P
ΜπαντΜποι

Δημοσίευση από ΜπαντΜποι »

Πηγε τωρα στην ΕΤ3 το λαμογιο και κοιταει πως θα τσιμπησει κανα νουμερακι παραπανω και αρχισε τις επιθεσεις αγαπης στον μεγαλυτερο λαο της χωρας. Βρε ουστ. Απ αυτους μονο ο Τελογλου και ο Ζαμπουνης ειναι δικα μας παιδια
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

πάντως το κατάφερε ο τερενς....ασχοληθήκαμε και μαζί του.
αντε ανοίξτε και κανενα τοπικ για τον Αυτιά το ΠΑΟΚΙ.
Άβαταρ μέλους
goudis

Δημοσίευση από goudis »

παιδιά για το βερτη το ήξερα όπως και για πολλούς που αναφέρονται αλλά κοιτάξτε τι πέτυχα: νικολακη τι είναι αυτά??[/url]http://www.youtube.com/watch?v=p6S0Tf1FFGw&feature=related
Άβαταρ μέλους
Kardasi

Δημοσίευση από Kardasi »

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ναι κατα τα αλλα αρρωστο ΠΑΟΚτσακι ο Βερτης!

χαχαχαχαχαχαχ..
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Ρε μπορεί να πήγαν τα βαζέλια στο μαγαζί που τραγουδούσε να πανηγυρίσουν.
Έτσι κάνουν στους τραγουδιστές. Τους βάζουν το κασκόλ.
Άβαταρ μέλους
goudis

Δημοσίευση από goudis »

εγώ ξέρω για το Μακρή που αναφέρθηκε πιο πάνω ότι πέρσι που ο γαύρος πήρε το κύπελλο πήγαν μετά στο μαγαζί που τραγουδούσε και τον ζήτησαν να τραγουδήσει εκείνο το εμετικό "περαια μου,περαια μου"...και γυρνάει και τους λέει(και πολύ καλά έκανε):παιδιά συγχαρητήρια για το κύπελλο...άλλα εγώ είμαι ΠΑΟΚτσης και τέτοιο τραγούδι δεν μπορώ να τραγουδήσω
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

midenistis έγραψε:Πριν λίγο στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, o Ιορδάνης Χασαπόπουλος, λέει στον Ιωαννίδη.. "Την Κυριακή προσέξτε πόσα θα φάτε".
Ο Ιωαννίδης δε κατάλαβε ότι ήταν σαν καζούρα και το παίζε ότι "Εμένα μ' ενδιαφέρει όχι βια στα γήπεδα κλπ..".
Λέει μια ο άλλος που κάνει εκπομπή μαζί με τον Χασαπόπουλο και είναι γαύρος.. "Ο Ιορδάνης δε ξέρει τι είναι. ΠΑΟΚ,ΑΕΚ..."
Δε δίνει σημασία ο Ιορδάνης και λέει ξανά στον Ιωαννίδη.. "2 γκολ και πάνω..."! :lol:

Είναι και από τη Σαλονίκη ο Χασαπόπουλος. Μάλλον ΠΑΟΚτσής θα 'ναι.

Υ.Γ. Βασικά έπρεπε να του πεί και.. για την άλλη μεγάλη αγάπη του Ιωαννίδη, τον γαύρο!
ΠΑΟΚΤΣΗΣ ειναι στανταρ σε λεω το εχω δει σε μια επομπη
πιο παλια που το ειχε πει
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Η συντριπτική πλειοψηφία για μένα των επώνυμων Παοκτσήδων δεν είναι πλέον Παοκτσήδες .. χάσανε τη μπάλα στη διαδρομή τους .. από τη μία με τις δουλειές που έχουν ανάθεμα αν βλέπουν ένα παιχνίδι τη χρονιά (κι αυτό στην τιβί εννοείται), από την άλλη το ότι "ντρέπονται" να πουν τι ομάδα είναι ανοιχτά .. και ακούς τα τραγελαφικά είμαι οπαδός της Εθνικής και τ @@ μου κουνιούνται.

Πόσοι από αυτούς έχουν διαρκείας; Κάθε πόσα χρόνια πάνε στο γήπεδο; Κάθε πότε βλέπουν αγώνα της ομάδας έστω στην τηλεόραση; Θυμούνται που πέφτει η Τούμπα και προς τα που είναι η 4;
Άβαταρ μέλους
ugandezos

Δημοσίευση από ugandezos »

Ολοι αυτοι οι επωνυμοι που εχουν αναφερθει σε ολα τα παραπανω post θελω να δειξουν στην Α.Μ.Κ ποσο στα αληθεια ΠΑΟΚ ειναι. Εδω σας θελω κυριοι που βγαινεται σε τηλεορασεις και ραδια και λετε οτι ειστε ΠΑΟΚ..Συμετεχεται ενεργα στην Α.Μ.Κ
Ας χτισετε ενα ενα σπιτι λιγοτερο,ας μην παρετε καινουργιο αμαξι για το επομενο εξαμηνο για να βοηθησετε την μεγαλη σας καψουρα τον ΠΑΟΚ..
Εδω θα φανει κατα ποσο στα αληθεια ΠΑΟΚ ειστε...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”