Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από pilotos »

nothu έγραψε:Τι τριξτους τα δοντια και τέτοια λέτε ρε παιδιά; Τον πέταξε εξω για ενα σουτ, ενω υπηρχαν κανα δύο τρεις άλλοι που κάνανε χειροτερα. Ο σαλπι ηταν ότι να ναι, σε μια φαση με πλάτη στο τερμα γύρισε και σουτάρει χωρίς να βλέπει Χριστό. Ο Ζαιρο έκανε 20 τριπλές και του βγήκαν οι δυο, ο Ροντρίγκεζ το ίδιο. Τα μπακ στο πρωτο ημιχρονο κανανε σεντρες καρμπον φουτσινι. Τι μπράβο και μπράβο; Καλη η πειθαρχεία αλλά να χει κι ενα μέτρο.
Δεν έγινε για το σουτ λαιμαι!!!

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ξαναδειτε το βίντεο και πείτε μου γιατί ηταν. Πουθενά δε φαίνεται οτι τον γραφει. Σηκώνεται και του λέει βγες εξω κατευθείαν.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Στο ρεπλευ διχνει την φαση και αμεσως το "κραξιμο"
Προφανως λειπουν καποια δευτερολεπτα,απο το σκηνικο.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Απ το λαιβ ειναι το βίντεο. Στα 11 δευτερόλεπτα τελειώνει το σουτ ο Μυστακίδης και στα 14'' του λέει βγες εξω.
Στο sdna είδα το βίντεο που λέω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δηλαδή έχει προηγούμενα με τον παίκτη η δεν τον γουσταρει;
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Μην κανουμε την τρίχα,τριχιά.

Ο Ιγκορ εχει το μαχαιρι,αλλά και το πεπονι.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Οχι απλα λέω οτι ήταν υπερβολική αντίδραση. Τι προηγούμενα;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μα λέμε δεν το εκανε σε άλλους και το έκανε στον μυστακιδη
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Το γράφω εδώ γιατί δεν ξέρω που αλλού αλλα και γιατί ο προπονητής είναι ο υπεύθυνος..

Θεωρώ τεράστειο λάθος να αφήσουμε το 3-4-3 και να πάμε σε 4-2-3-1 για 3 λόγους:
Τα πλάγια μπάκ μας είναι τραγικά σε αυτό το ρόλο...στο 3-4-3 ανεβαίνουν στην μεσαία γραμμή και απελευθερώνονται αρκετά αλλά στην πρώτη ζώνη άμυνας θα μας πεθάνουν στη γιόμα αν παίζουμε με κοροβέση-κίτσιου η τζαβέλα σκόνδρα χχχχχχχχ
Επίσης δεν έχουμε ούτε καλά εξτρέμ για τέτοιο επίπεδο ούτε 10ρι για τέτοιο επίπεδο...κυρίως είναι χασογκόληδες βασικά χωρίς καλά τελειώματα
Η μεταγραφές έγιναν με 8ριά ακριβώς γιατί στο 3-5-2 της Γιούβε πχ δεν έχεις κλασσικό δεκάρι αλλά δύο οχτάρια τον μαυρούκο (Σεμπό) και τον χιλιανό(άντονις) και πίσω έναν μαέστρο (τζιόλης και ας ελπίσουμε ο βόσνιος και μετά ο χαρίσης)..
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Μάγκες πολλές φορές βάζεις τις φωνές και σε αυτόν από τον οποίο περιμένεις πιο πολλά. Δηλαδή δε γίνεται εσύ που έχεις και 4 επίσημα στα πόδια σου να κάνεις αυτό.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Στο live, λίγο μετά το σκηνικό (το οποίο ΔΕΝ φαίνεται ολόκληρο στο βίντεο, λογικό, γιατί ο σκηνοθέτης έχει να καλύψει και ένα ματς), ο - πολύ καλός δημοσιογράφος - Κωστής Μπότσαρης αναφέρει όλο το στόρυ: Ότι ο Τούντορ φώναξε στον μικρό, ο οποίος όμως αντί να πάει κοντά του (φιλικό είναι την τρέλα μου μέσα!), γύριζε στην άμυνα, τρελάθηκε ο Κροάτης από το «γράψιμο» (όπως φάνηκε, μπορεί να μήν τον άκουσε ο Μυστακίδης, αλλά δεν το ξέρουμε αυτό) και του είπε να βγει από μόνος του για τα τελευταία ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ενός ΦΙΛΙΚΟΥ.

Χαλαρώστε πια με τα «τί του έκανε του παιδιού και θα αρχίσει να κλαίει». Ούτε κανένας μαμάκιας είναι ο Μυστακίδης, ούτε του έριξαν βουρδουλιές στην πλάτη.

ΥΓ: Φυσικά, την ώρα που ο Μπότσαρης έκανε το ρεπορτάζ, ο κλασικός Κανελλάκης τον διέκοψε για να πει τα δικά του.
ΥΓ2: Για την πολύ καλή υποστήριξη που έδωσε ο Τούντορ στον ίδιο παίκτη σε φιλικό, δεν θυμάμαι να διάβασα σχόλιο τότε.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

To γέλιο στην ιστορία το έχει ο Κοροβέσης που όταν πέρναγε ο Μυστακίδης μπροστά από τον πάγκο, τον πιάνει ο φακός με ένα ύφος: Ωχ ωχ ωχ, τα πήρε ο ψηλός και κάθομαι και κοντά του. :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

καλως ή κακως η αγωνιστικη πειθαρχια ετσι επιβαλεται.
δεν μπορει το χ παιδακι για 45 λεπτα που παιζει να παιζει για την παρτη του και ενας προπονητης πιστεψτε με το βλεπει πολυ καλα αυτο.
η συμπεριφορα αυτη του τουντορ προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ και θα μου αρεζε ακομα περισσοτερο αν εμπαινε πχ το σουτ και παλι του ελεγε ...αουτ γκοου αουτ.

γιατι δεν ειναι ενα ακουσιο λαθος οπως πχ του τζαβελλα που σε μια φαση πηγε να δωσει πασα στα 5 μετρα και την εστειλε στα περιστερια,ειναι λαθος νοοτροπιας γιατι καποιοι παικτες εχουν την λανθασμενη αντιληψη οτι αν κανουν κατι εξεζητημενο και ΄΄πιασει΄΄ θα ανεβουν στα ματια του προπονητη...λαθος και πολυ μαλιστα. οι προπονητες θελουν να βλεπουν την σωστη αποφαση και ας μην εχει εκτελεστει σωστα.

υγ Pr.Jon στα μεχρι τωρα φιλικα παιζαμε ενα ερμαφροδιτο 3-5-2 το οποιο στην αμυνα γυρνουσε σε 4-2-3-1 και αυτο γινοταν γιατι υπηρχε ο τζαβελλας ο οποιος ειχε τον ρολο στην αμυνα να παιζει ως καθαρο αριστερο μπακ και στην επιθεση ως αριστερο στοπερ σε τριαδα.
επειδη ομως στον επομενο αγωνα δενα θα υπαρχει οτε ο τζαβελλας αλλα ουτε και ο σκονδρας οι οποιοι μπορουν να εχουν αυτον τον ρολο στην ομαδα ειναι λογικο να δοκιμασει την 4αδα πισω.
ειναι φυσικο να μην μπορεσει η ομαδα να αποδωσει αφου τοσο καιρο κατι αλλο δουλευεται.
εγω παντος ειμαι υπερμαχος της τετραδας και για λογους προσωπικου γουστου αλλα και λογο ροστερ,αφου πιστευω οτι το ροστερ μας δεν ταιριαζει τοσο πολυ στο 3-5-2
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Εγώ αυτό που λεω Στεφανε είναι οτι δε μου βγαίνει ο χρονος. 2 δευτερόλεπτα περνάνε και τον πετάει εξω. Ποτε πρόλαβε να τον φωνάξει; Να τον κλάσεις ο μικρός και να τα πάρει στο κρανίο.
Τέλος πάντων τέτοια αντίδραση δεν τη θεωρώ πειθαρχεία αλλά νευρική. Επιτρεψτε μου να διαφωνω.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Το πιθανότερο είναι να τον είχε παρατηρήσει και πιο μπροστά στις άλλες 2 φορές που προτίμησε να κάνει ατομική ενέργεια.
Πιστεύω όμως ότι η ουσία είναι αυτό που λέει ο DarkBishop παραπάνω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”