Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Ρε παιδιά σε έναν ΠΑΟΚ με 20 μύρια μπάτζετ όταν κάθε χρόνο βγαίνεις 3-4-5 σε μεγάλο βαθμό φταίνε και οι παίκτες για την νοοτροπία που κουβαλάνε...
Δεν είναι με το μαχαίρι στα δόντια, δεν παίζουν ομαδικά, δεν τα δίνουν όλα...
Για μένα δεν έγινε και τίποτα, δεν θεωρώ προσβλητική την αντιδράση του...του είπε να βγεί έξω...ελπίζω να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι και να πάρουν το μήνυμα οτι μαγκιές με 200 και 300 χιλιαρικά κομμένες..
Δεν είναι με το μαχαίρι στα δόντια, δεν παίζουν ομαδικά, δεν τα δίνουν όλα...
Για μένα δεν έγινε και τίποτα, δεν θεωρώ προσβλητική την αντιδράση του...του είπε να βγεί έξω...ελπίζω να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι και να πάρουν το μήνυμα οτι μαγκιές με 200 και 300 χιλιαρικά κομμένες..
- thanos-xanthi
τριξτους τα δοντια
αρκετα με τα καλομαθημενα που παιρνουν σ ενα χρονο οσα παιρνουμε εμεις σε καμια 15ετια κι αμα...
εγωισμοι ,βεντετισμοι, και το "εγω" πανω απο την ομαδα πεθαναν
βαλκανιος προπονητης με ταμπεραμεντο, οτι κανει και ο ζοτς στο μπασκετ
ο καθε μυστακιδης που την ειδε φιρμα να προσγειωθει..
αρκετα με τα καλομαθημενα που παιρνουν σ ενα χρονο οσα παιρνουμε εμεις σε καμια 15ετια κι αμα...
εγωισμοι ,βεντετισμοι, και το "εγω" πανω απο την ομαδα πεθαναν
βαλκανιος προπονητης με ταμπεραμεντο, οτι κανει και ο ζοτς στο μπασκετ
ο καθε μυστακιδης που την ειδε φιρμα να προσγειωθει..
- pisakaipoupoula
Νομίζω ο Τούντορ τρελάθηκε όταν του μιλούσε μετά τη φάση κ ο Μυστα τον έγραφε, αν απλά σήκωνε το χέρι στους συμπαίκτες του που κάναν κίνηση σαν παραδοχή λάθους δε θα γινόταν τπτ απ αυτά, δε θέλω να πιστέψω ότι έγινε όλο αυτό επειδή το παιδί έκανε σουτ..
Πάλι όμως, από φαινόμενα Ρατς πέρσι το Δεκέμβρη και Σπυρόπουλων να λένε στον ΓΧ τι ωραίο καφενείο που είμαστε και τι καλά που περνάμε, 1000 φορές Τούντορ.
Πάλι όμως, από φαινόμενα Ρατς πέρσι το Δεκέμβρη και Σπυρόπουλων να λένε στον ΓΧ τι ωραίο καφενείο που είμαστε και τι καλά που περνάμε, 1000 φορές Τούντορ.
@ Φοινικας
Ειτε αποδυτηρια ειτε γηπεδο ειτε οπουδηποτε ο προπονητης ειναι προπονητης κι ο παικτης παικτης. Κι ο προπονητης επιβαλλει πειθαρχια κι ο παικτης πειθαρχει. Κι αν ο παικτης δεν πειθαρχησει, ο προπονητης τον κανει ο,τι θελει. Τον βαζει φωτια και τον καιει, αν θεωρει πως αυτο ειναι καλο στην ομαδα.
Αν λοιπον ο σερ Αλεξ ειναι βλαχομαγκας, τοτε βλαχομαγκες χρειαζομαστε. Αντε, γιατι πηξαμε με τους πολιτισμους, και με το ανεχομαστε μακακισμενες συμπεριφορες συνεχεια. Δεν μας φτανανε ολα τα προβληματα της καθημερινοτητας, εχουμε και τις απειθαρχιες της καθε ντιβας της χουτσας που την ειδε Μαραντονα.
Ειτε αποδυτηρια ειτε γηπεδο ειτε οπουδηποτε ο προπονητης ειναι προπονητης κι ο παικτης παικτης. Κι ο προπονητης επιβαλλει πειθαρχια κι ο παικτης πειθαρχει. Κι αν ο παικτης δεν πειθαρχησει, ο προπονητης τον κανει ο,τι θελει. Τον βαζει φωτια και τον καιει, αν θεωρει πως αυτο ειναι καλο στην ομαδα.
Αν λοιπον ο σερ Αλεξ ειναι βλαχομαγκας, τοτε βλαχομαγκες χρειαζομαστε. Αντε, γιατι πηξαμε με τους πολιτισμους, και με το ανεχομαστε μακακισμενες συμπεριφορες συνεχεια. Δεν μας φτανανε ολα τα προβληματα της καθημερινοτητας, εχουμε και τις απειθαρχιες της καθε ντιβας της χουτσας που την ειδε Μαραντονα.
- Καπετάνιος
- back in black
Στο χώρο εργασίας μου έχω δει και πιο σκληρές συμπεριφορές , προκειμένου η πειθαρχία να γίνει συνείδηση. Αν ο πιτσιρικάς έχει κοχόνες θα επιστρεψει πιο δυνατός και σιγουρα πιο ωφέλιμος για το σύνολο, αν όχι τότε απλα δεν μας κάνει.
παιδιά προσωπικά πιστεύω οτι δεν έχει να κάνει με την νοοτροπία του έλληνα ποδοσφαιριστή. Εμένα αν μου το έκανε αυτό ο Τούντορ θα καταλάβαινα ότι θέλει να βελτιωθώ. Πιστεύω ότι αν ο Μυστακίδης καταλάβει το νόημα της κίνησης του Τούντορ να τον βγάλει, θα κατανοήσει ότι τον υπολογίζει και τον πιστεύει πολύ ο Τούντορ. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο η σωστή απόφαση τη σωστή στιγμή από ένα παίκτη τον κάνει από μέτριο σε πολύ ικανό. Πιστεύω ότι η κίνηση να τον βγάλει θα μείνει στο υποσυνείδητο του παίκτη και θα δείτε πόσο προσεκτικός θα είναι στα επόμενα ματς. Προσωπικά κάνοντας αθλητισμό τουλάχιστον εγώ μικρότερος είχαν κάνει πολλές τέτοιες ατομιστικές ενέργειες και με έβγαζαν για παραδειγματισμό, με οήθησε πολύ κάτι τέτοιο.
Θα ήθελα να σας φέρω άλλωστε και το παράδειγμα του Ομπράντοβιτς ο οποίος έχει ακριβώς την ίδια νοοτροπία και αντιμετώπιση προς τέτοιου είδους κινήσεις και επιλογές παικτών. Το ΟΚ κόουτς και κάνω ότι γουστάρω δε χωράνε.
Θα ήθελα να σας φέρω άλλωστε και το παράδειγμα του Ομπράντοβιτς ο οποίος έχει ακριβώς την ίδια νοοτροπία και αντιμετώπιση προς τέτοιου είδους κινήσεις και επιλογές παικτών. Το ΟΚ κόουτς και κάνω ότι γουστάρω δε χωράνε.
Μπράβο κόουτς. Απόλυτη πειθαρχία! Και το κάθε παικτάκι να σκύβει το κεφάλι μπροστά στον προπονητή του. Φάνηκε πόσο έχει επιβληθεί στους παίκτες ο προπονητής. Είτε το έκανε εντός γηπέδου είτε εκτός είναι ένα και το αυτό.Και γιατί να περίμενε να τα πει στα αποδυτήρια;Για να μη μας δει ο κόσμος;Έλεος!
- Μπαρκαρούτσος
Ή δεν χόρτασες, ή έγινες Π.Α.Ο.Κ. τον Ιούνιο!PAOKpanta έγραψε:θελω τρελους και στριμμενους για τον ΠΑΟΚ

20 χρονων???ε ας του παρουμε ενα γλιφιτζουρι μωρε του παιδιου να νιωσει καλυτερα...τριξ' τους τα δοντια Τουντοραnothu έγραψε:Ας τον έπιανε μετα το ματς και ας του έλεγε οτι ήθελε. Οχι έτσι. 20 χρονων παιδί είναι. Μπορούσε να του δειξει με 1002 τρόπους οτι έκανε λάθος και διάλεξε τον χειρότερο.
Τι τριξτους τα δοντια και τέτοια λέτε ρε παιδιά; Τον πέταξε εξω για ενα σουτ, ενω υπηρχαν κανα δύο τρεις άλλοι που κάνανε χειροτερα. Ο σαλπι ηταν ότι να ναι, σε μια φαση με πλάτη στο τερμα γύρισε και σουτάρει χωρίς να βλέπει Χριστό. Ο Ζαιρο έκανε 20 τριπλές και του βγήκαν οι δυο, ο Ροντρίγκεζ το ίδιο. Τα μπακ στο πρωτο ημιχρονο κανανε σεντρες καρμπον φουτσινι. Τι μπράβο και μπράβο; Καλη η πειθαρχεία αλλά να χει κι ενα μέτρο.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Ή να πάνε οι γονείς του να ζητήσουν τον λόγο απ'τον Κροάτη που μαλωσε τον κανακαρη τους...andis4 έγραψε:20 χρονων???ε ας του παρουμε ενα γλιφιτζουρι μωρε του παιδιου να νιωσει καλυτερα...τριξ' τους τα δοντια Τουντοραnothu έγραψε:Ας τον έπιανε μετα το ματς και ας του έλεγε οτι ήθελε. Οχι έτσι. 20 χρονων παιδί είναι. Μπορούσε να του δειξει με 1002 τρόπους οτι έκανε λάθος και διάλεξε τον χειρότερο.
Εγώ ξερω οτι ο καταραμένος ο ξανθος καπως ετσι-και ακόμη χειροτερα-εκανε παικτη το καδρονι τον Λυπυρίδη κι αυτος τον ευγνωμονει αιωνια που εκανε την καλη εξαιτιας της τρελας του προπονητη του!
Α,ρε αθάνατη Ελλάδα,με κατι τετοιες νοοτροπίες για πρωινο μας εχουν οι απεναντι...
-
Μπράβο ρε Τουντορ! Καλα τον έκανες, ας δούμε αν το ξανακάνει. Έτσι είναι η πειθαρχία, όχι πάντα αρεστή αλλα αναγκαία. Οκ μπορεί να ήταν λίγο άκομψο, αλλα καλύτερα έτσι παρά καθόλου.
Δεν ήταν για το σουτ. Ήταν γιατί τον έγραψεnothu έγραψε:Τι τριξτους τα δοντια και τέτοια λέτε ρε παιδιά; Τον πέταξε εξω για ενα σουτ, ενω υπηρχαν κανα δύο τρεις άλλοι που κάνανε χειροτερα. Ο σαλπι ηταν ότι να ναι, σε μια φαση με πλάτη στο τερμα γύρισε και σουτάρει χωρίς να βλέπει Χριστό. Ο Ζαιρο έκανε 20 τριπλές και του βγήκαν οι δυο, ο Ροντρίγκεζ το ίδιο. Τα μπακ στο πρωτο ημιχρονο κανανε σεντρες καρμπον φουτσινι. Τι μπράβο και μπράβο; Καλη η πειθαρχεία αλλά να χει κι ενα μέτρο.