Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Τζος και εγώ λίγο πολύ αυτό σκέφτομαι και είμαι πολύ μπερδεμένος. Ίσως είναι απλά νωρίς να κρίνουμε και να καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Στην τελική μπορεί ο Τούντορ να θέλει να παίξει 3-4-3 ή άλλα συστήματα. Θα πρέπει φέτος να περιμένουμε κι άλλο. Οι μεταγραφές τελειώνουν 31/8 και το μοντάρισμα της ομάδας θα ολοκληρωθεί γύρω στο Νοέμβριο ελέω κακού προγραμματισμού προηγούμενων ετών. Δυστυχώς πρέπει να αποδεχτούμε την πραγματικότητα, και να στηρίξουμε το πλάνο 3ετίας.
joshua έγραψε:Απορω με τους φιλους για Στοχ,παρολο που και εγω τον θεωρω παικταρα,πειτε ρε παλικαρια οτι τον περνουμε,πρωτον δινοντας ενα σημαντικο μερος του μπατζετ ενω εχουμε σημαντικα κενα σε κομβικες θεσεις,που ακριβως θα τον βαζατε να παιξει; Ποσα εξτρεμ θα παρουμε και ποιοι θα μεινουν εκτος δεκαοκταδας ενω παιζουμε 3-5-2; Μπορει να παιξει επιτελικος; 2ος επιθετικος αφηνοντας εξω τον Ζαιρο; Μην λειτουργουμε με τασεις νεοπλουτισμου. Εγω θα πουλουσα Κατσε χτες για να βρω λεφτα να τελειωσω τις κινησεις μου με 3 προσθηκες φωτια εκει που καιγομαστε πραγματικα.Αμυνα,επιθεση και για κερασακι επιτελικο.
'' Εγω θα πουλουσα Κατσε χτες για να βρω λεφτα να τελειωσω τις κινησεις μου με 3 προσθηκες φωτια εκει που καιγομαστε πραγματικα.Αμυνα,επιθεση και για κερασακι επιτελικο.'' Δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα....
φοβάμαι μη πάρουμε Στοχ και μας τα κάνει όλα !@#!@#!@#
μακάρι να έρθει και να σκύψει κεφάλι να κάνει come back καριέρας
μακάρι να έρθει και να σκύψει κεφάλι να κάνει come back καριέρας
- desperando
- Επικοινωνία:
koylispontios έγραψε:Σέντρερ φορ επιπέδου Μούσλι++ άμεσα. καλα μιλαμε για μεγαλο σεντερ φορ...κιλερ
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 14 Αύγ 2015, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
παιρνει την αποφαση ο τουντορας και το γυρνα σε τετραδα πισω (αμην και ποτε,μιας και ειναι γνωστο οτι ειμαι πολεμιος της τριαδας στοπερ) στοχ-ζαιρο ακρα ή στοχ-μακ/ροντριγκες στα ακρα και τον ζαιρο δευτερο επιθετικο.joshua έγραψε:Απορω με τους φιλους για Στοχ,παρολο που και εγω τον θεωρω παικταρα,πειτε ρε παλικαρια οτι τον περνουμε,πρωτον δινοντας ενα σημαντικο μερος του μπατζετ ενω εχουμε σημαντικα κενα σε κομβικες θεσεις,που ακριβως θα τον βαζατε να παιξει; Ποσα εξτρεμ θα παρουμε και ποιοι θα μεινουν εκτος δεκαοκταδας ενω παιζουμε 3-5-2; Μπορει να παιξει επιτελικος; 2ος επιθετικος αφηνοντας εξω τον Ζαιρο; Μην λειτουργουμε με τασεις νεοπλουτισμου. Εγω θα πουλουσα Κατσε χτες για να βρω λεφτα να τελειωσω τις κινησεις μου με 3 προσθηκες φωτια εκει που καιγομαστε πραγματικα.Αμυνα,επιθεση και για κερασακι επιτελικο.
Ναι αλλά για να αλλάξει το σύστημα πρέπει να αλλάξει και η στόχευση των μεταγραφών. Τουτέστιν να έρθει ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ οργανωτής + Βαρβάτο εξτρέμ. Καλοί χρυσοί Μακ Ροντρίγκεζ αλλά δεν είναι ούτε ψημένοι ούτε τόσο μεγάλα ταλέντα.
-
Για να παίξεις 3-5-2 χρειάζεσαι 6 στόπερ και έχεις μόνο τέσσερα αυτή τη στιγμή,
δεν βλέπω να πάιζουμε αυτό το σύστημα αλλά 4-3-3, με το υπάρχον υλικό.
δεν βλέπω να πάιζουμε αυτό το σύστημα αλλά 4-3-3, με το υπάρχον υλικό.
εγώ το 3-5-2 το γουστάρω πολύ
και ειδικά με τα μπακ μας και τον κλάους, θεωρώ μας ταιριάζει γάντι
και ειδικά με τα μπακ μας και τον κλάους, θεωρώ μας ταιριάζει γάντι
Γραφει κατι πολυ περίεργο ο Τσορμπατσόγλου
Τι πλάκα έχει (προς το παρόν) αυτή η υπόθεση Τσίμιροτ. Να δείτε τι μου θυμίζει… Τι μου θυμίζει;
Μία μεταγραφή την οποία «στέλνουν» και «χρεώνουν» επίμονα στον ΠΑΟΚ οι άλλοι. Η άλλη ομάδα. Αλλά ο ΠΑΟΚ δεν ξέρει τίποτα…
Σα να υπάρχει κάποιος από πίσω που επίτηδες θα προσπαθήσει στο τέλος να δείξει ότι… ήρθε και πήρε τον παίκτη που ο ΠΑΟΚ είχε κλεισμένο…
Αίσθηση είναι και μακάρι να είναι λανθασμένη…
Τι πλάκα έχει (προς το παρόν) αυτή η υπόθεση Τσίμιροτ. Να δείτε τι μου θυμίζει… Τι μου θυμίζει;
Μία μεταγραφή την οποία «στέλνουν» και «χρεώνουν» επίμονα στον ΠΑΟΚ οι άλλοι. Η άλλη ομάδα. Αλλά ο ΠΑΟΚ δεν ξέρει τίποτα…
Σα να υπάρχει κάποιος από πίσω που επίτηδες θα προσπαθήσει στο τέλος να δείξει ότι… ήρθε και πήρε τον παίκτη που ο ΠΑΟΚ είχε κλεισμένο…
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paok24.com/podosfairo/49635/sxolio-apodosi
- koylispontios
η πρόταση για μεταγραφή του πουλέν σας ήρθε?desperando έγραψε:koylispontios έγραψε:Σέντρερ φορ επιπέδου Μούσλι++ άμεσα. καλα μιλαμε για μεγαλο σεντερ φορ...κιλερ
.
ρε τον λακαμά το Σάντος που τον έστειλε δανεικό και δεν τον πήρε στην εθνική.
kataramenos5 έγραψε:Τους ξερω κατι παλιοχαρακτηρες σαν εσενα.Εμφνιζονται μια στο τοσο ,ανεβαζουν τις προσδοκιες και μεταdanirifle έγραψε:παίρνουμε πολλούς παίχτες σε τέτοια ηλικία, που έστω και ένας να βγει και να πουληθεί, θα καλύψει τα έξοδα απόκτησης όλων τους
εμένα αυτό μου φτάνει
οταν αρχίσουν οι στραβες πρωτοι περνουν το φτυαρι κι αρχιζουν το θαψιμο.Δεν εχεις ..φιλοτιμο.

κατ, τα σέβη μου
@karlat
ελπίζω να είναι απλά η αίσθησή του και όχι πραγματικότητα...

ολοι οι αρδ ειναι τσατισμενοι που ο αρνεσεν τους γραφει στα παλια του τα παπουτσια και δεν τους λεει τιποτα, και τζορμπατζογλου λεει, ετσι εισαι, τωρα θα σε αναψω φυτιλι να παρω και εγω τα κλικ μου.karlat85 έγραψε:Γραφει κατι πολυ περίεργο ο Τσορμπατσόγλου
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.paok24.com/podosfairo/49635/sxolio-apodosi
Δεν νομίζω....
Για να μην επιβεβαιώνει με τπτ η παε,σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην υπόθεση.
Ας ελπίσουμε να τελειώσει ομαλά η υπόθεση και να έρθει σ εμάς ο παίκτης.
Για να μην επιβεβαιώνει με τπτ η παε,σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στην υπόθεση.
Ας ελπίσουμε να τελειώσει ομαλά η υπόθεση και να έρθει σ εμάς ο παίκτης.
αν με το καλο ερθει κι ο αντωνης και ο τσιμιροτ μαζευεται πολυς κοσμος στους κεντρικους μεσους (2 θεσεις)
κατσε, τζιολης, σαββιδης, μαντουρο, αντωνης, τσιμιροτ
ισως να πουλησουν τον κατσε τελικα ή να σουταρουν μαντουρο γιατι τζιολη δε βλεπω να φευγει
επισης βλεπω χλωμο και τον 14 γιατι δεν ταιριαζει πουθενας στο 3-5-2, ισως σαν δευτερος επιθετικος
βεβαια, αλλα δυσκολα
κι αμυνα παντως αν παρουμε παιχτη παλι καποιον πρεπει να διωξουμε
κουλουρης πρεπει να παει δανεικος εκει που πηγε ο πελκας και αναστηθηκε. δυσκολα παντως κι ο πελκας θα κρατησει τη φανελα βασικου αφου ψαχνουμε για δεκαρι και φοβαμαι μην τον καψουμε
ο μακ υποχρεωτικα θα παρει ολη τη δεξια πλευρα οπως κι ο λεοβατς την αριστερη. εξτρεμ ο ενας αριστερο μπακ ο αλλος
επιθεση κλαους με δευτερο το ζαιρο? ροντριγκεζ στα πλευρα? θα ρθει και καινουργιος?
ο στοχ που λενε καποιοι που θα παιζει στο 3-5-2? πλευρα ολοκληρη? με τιποτα. δευτερος φορ? πολυ δυσκολα
εντελως καινουργιο ΠΑΟΚ (που δεν εχουμε ξαναδει) θα δουμε με 3-5-2
κατσε, τζιολης, σαββιδης, μαντουρο, αντωνης, τσιμιροτ
ισως να πουλησουν τον κατσε τελικα ή να σουταρουν μαντουρο γιατι τζιολη δε βλεπω να φευγει
επισης βλεπω χλωμο και τον 14 γιατι δεν ταιριαζει πουθενας στο 3-5-2, ισως σαν δευτερος επιθετικος

κι αμυνα παντως αν παρουμε παιχτη παλι καποιον πρεπει να διωξουμε
κουλουρης πρεπει να παει δανεικος εκει που πηγε ο πελκας και αναστηθηκε. δυσκολα παντως κι ο πελκας θα κρατησει τη φανελα βασικου αφου ψαχνουμε για δεκαρι και φοβαμαι μην τον καψουμε
ο μακ υποχρεωτικα θα παρει ολη τη δεξια πλευρα οπως κι ο λεοβατς την αριστερη. εξτρεμ ο ενας αριστερο μπακ ο αλλος
επιθεση κλαους με δευτερο το ζαιρο? ροντριγκεζ στα πλευρα? θα ρθει και καινουργιος?
ο στοχ που λενε καποιοι που θα παιζει στο 3-5-2? πλευρα ολοκληρη? με τιποτα. δευτερος φορ? πολυ δυσκολα
εντελως καινουργιο ΠΑΟΚ (που δεν εχουμε ξαναδει) θα δουμε με 3-5-2