Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
διαβασα οτι πηγε με ιδιωτικο ελικοπτερο τουρκια και υπογραφει αυριο
Που έχει πανοιρ;paoktzis έγραψε:θα εχει ενδιαφερον το βραδυ να δουμε τι θα γινει μετα το τελος του αγωνα της σαραγιεβο με την ζρινιεσκι.
21:00 ειναι το παιχνιδι δυστυχως λογο ποντιακου πανηγυριου δεν θα μπορεσω να δω το ματς
Θα ανοίξουνε αλλά αλάνια τα βοσνιακα...
Εγώ κάποιον βοσνιο θα βρω εδώ γύρω να μεταφράσει.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- AΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ
Καλησπερα σε ολα τα ασπρομαυρα αδερφια.
Ημουνα γραμμενος πριν πολλα χρονια και μετα λυπης μου, διαπιστωνω οτι πολλα "καλα" και "δυνατα" ΠΑΟΚτσακια δεν ειναι αλλο εδω (που ειναι ο τεραστιος Πρακτορινος ρε μαγκες;). Ευχομαι και ελπιζω να επιστρεψουν.
Η πουτανα η κριση μ'εφερε σε Βελγιο και τα τελευταια 2,5 χρονια Γαλλια.
Θελω να πω κανα δυο πραγματα για Φαν Βονσβινκελ, μια που εχω πληρη εικονα, ολης της περσινης σεζον του.
Δεν ξερω τι εκανε, στην Σπορτινγκ, ουτε στη Νοργουιτς ιδιοις ομμασι.
Ξερω και διαβαζω για καλη χρονια στην Σπορτινγκ και για αθλια στην Νοργουιτς.
Εδω παντως στη Σεντ Ετιεν τους αγανακτησε. Ο Σαλπιγγιδης τους ειναι (ητανε).
Πηρε παρα πολλες ευκαιρειες, στηριξαν πολλα πανω του και περα απο κατι εκλαμψεις στην αρχη, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
Το τελευταιο του γκολ πριν τα Χριστουγεννα το εβαλε.
Γιασεμακη να ειχανε καλυτερα θα ειχε παει. Δε μιλαω για τιποτα Κλαους η Κουλουρη...
Αυτοι χασανε Ερντινγκ, Γκραντελ και τον πιτσιρικα το ταλεντο τον Σεν Μαξιμιν, που τον τσιμπησε η Μονακο και τον εστειλε δανεικο στο Αννοβερο και μεχρι και την προηγουμενη εβδομαδα ητανε σχεδον (με την εξαιρεση του Ρου απο Λιλ) χωρις επιθετικο και γι'αυτον ουτε καν σαν σκεψη η υπονοια για επιστροφη...
Μιλαμε για κατασταση οτι αμας πεις σε καναν πρασινο παρτε τον ρικι παλι, θα σε κοιταξει και θα σε αντιμετωπισει σαν να πεις σ'εμας να κανουμε και αλλη επεκταση τον Σαλπιγγιδη η να φερουμε πισω τον Χιονα και τον Καλογεροπουλο.
Αυτη την εβδομαδα πηρανε τον πιτσιρικα τον Μοπει απο Νις και δανεικο Μπαεμπεκ απο Παρι.
Σε τοπικα μεσα συνεντευξεις και δωστου ξανα συνεντευξεις ο Ρικι, μπας και τους ψησει να ξαναγυρισει, αλλα αυτοι, Γκαλτιε (προπονητης), διοικηση και κοσμος, ουτε να τον δουνε ζωγραφιστο.
Ευχομαι και ελπιζω σε Τοιβονεν που ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ (και που εμπλεξε με Μοντανιε) και γνωμη μου ειναι οτι και ο Φρανκ αυτον περιμενει.
Aυτη η απατη ο Ρικι με το τερατωδες συμβολαιο σε σχεση με την αξια και προσφορα του, ας παει αλλου να αναστηθει και ας βρει αλλο κοροιδο να του πληρωνει τη χρονια του στην Πορτογαλια, που δεν το βλεπω (οχι να παει αλλου, αλλα να αναστενεται)...
Και κατι τελευταιο. Σταματηστε να κρινεται (τουλαχιστον) με τοση σιγουρια και αυτοπεποιθηση ποδοσφαιριστες απο βιντεακια, μανατζερ, απο ενα-δυο ματς, η απο μια εικονα που ειχατε για καποιον πριν καποιες σεζον, γιατι ειδικα για Φαν Βολβσβινκελ, διαβασα τερατα και εξωφρενικα πραγματα...που παντως και τουλαχιστον μ'εκαναν να ξαναγραφτω.
Η τουλαχιστον κρατηστε και μια πισινη και μην εντυπωσιαζεστε με χαντρες.
Αν καποιος θεωρει οτι αυτη ειναι απλα μια "υποκειμενικη" αποψη ας κανει εναν κοπο και ας μιλησει με οποιονδηποτε παρακολουθησε περσι Λιγκ 1, η με οποιονδηποτε σεντετιονοφαν.
Και παλι καλως σας (ξανα)βρηκα.
Ημουνα γραμμενος πριν πολλα χρονια και μετα λυπης μου, διαπιστωνω οτι πολλα "καλα" και "δυνατα" ΠΑΟΚτσακια δεν ειναι αλλο εδω (που ειναι ο τεραστιος Πρακτορινος ρε μαγκες;). Ευχομαι και ελπιζω να επιστρεψουν.
Θελω να πω κανα δυο πραγματα για Φαν Βονσβινκελ, μια που εχω πληρη εικονα, ολης της περσινης σεζον του.
Πηρε παρα πολλες ευκαιρειες, στηριξαν πολλα πανω του και περα απο κατι εκλαμψεις στην αρχη, ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
Γιασεμακη να ειχανε καλυτερα θα ειχε παει. Δε μιλαω για τιποτα Κλαους η Κουλουρη...
Αυτοι χασανε Ερντινγκ, Γκραντελ και τον πιτσιρικα το ταλεντο τον Σεν Μαξιμιν, που τον τσιμπησε η Μονακο και τον εστειλε δανεικο στο Αννοβερο και μεχρι και την προηγουμενη εβδομαδα ητανε σχεδον (με την εξαιρεση του Ρου απο Λιλ) χωρις επιθετικο και γι'αυτον ουτε καν σαν σκεψη η υπονοια για επιστροφη...
Μιλαμε για κατασταση οτι αμας πεις σε καναν πρασινο παρτε τον ρικι παλι, θα σε κοιταξει και θα σε αντιμετωπισει σαν να πεις σ'εμας να κανουμε και αλλη επεκταση τον Σαλπιγγιδη η να φερουμε πισω τον Χιονα και τον Καλογεροπουλο.
Αυτη την εβδομαδα πηρανε τον πιτσιρικα τον Μοπει απο Νις και δανεικο Μπαεμπεκ απο Παρι.
Σε τοπικα μεσα συνεντευξεις και δωστου ξανα συνεντευξεις ο Ρικι, μπας και τους ψησει να ξαναγυρισει, αλλα αυτοι, Γκαλτιε (προπονητης), διοικηση και κοσμος, ουτε να τον δουνε ζωγραφιστο.
Ευχομαι και ελπιζω σε Τοιβονεν που ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ (και που εμπλεξε με Μοντανιε) και γνωμη μου ειναι οτι και ο Φρανκ αυτον περιμενει.
Aυτη η απατη ο Ρικι με το τερατωδες συμβολαιο σε σχεση με την αξια και προσφορα του, ας παει αλλου να αναστηθει και ας βρει αλλο κοροιδο να του πληρωνει τη χρονια του στην Πορτογαλια, που δεν το βλεπω (οχι να παει αλλου, αλλα να αναστενεται)...
Και κατι τελευταιο. Σταματηστε να κρινεται (τουλαχιστον) με τοση σιγουρια και αυτοπεποιθηση ποδοσφαιριστες απο βιντεακια, μανατζερ, απο ενα-δυο ματς, η απο μια εικονα που ειχατε για καποιον πριν καποιες σεζον, γιατι ειδικα για Φαν Βολβσβινκελ, διαβασα τερατα και εξωφρενικα πραγματα...που παντως και τουλαχιστον μ'εκαναν να ξαναγραφτω.
Αν καποιος θεωρει οτι αυτη ειναι απλα μια "υποκειμενικη" αποψη ας κανει εναν κοπο και ας μιλησει με οποιονδηποτε παρακολουθησε περσι Λιγκ 1, η με οποιονδηποτε σεντετιονοφαν.
α σην καστορίαpilotos έγραψε:Που έχει πανοιρ;paoktzis έγραψε:θα εχει ενδιαφερον το βραδυ να δουμε τι θα γινει μετα το τελος του αγωνα της σαραγιεβο με την ζρινιεσκι.
21:00 ειναι το παιχνιδι δυστυχως λογο ποντιακου πανηγυριου δεν θα μπορεσω να δω το ματς
Θα ανοίξουνε αλλά αλάνια τα βοσνιακα...
Εγώ κάποιον βοσνιο θα βρω εδώ γύρω να μεταφράσει.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- sourmenetes
- Moderator
Μάλλον εννοούσε Serajevo-Zrinjski στις 9 το βραδύ, παίζει ο Τσιμιροτsourmenetes έγραψε:Ποιοι παιζουν paoktzis;;;
Καθομουν και εβλεπα βιντεακια του Ροσινα και πλακα πλακα με λιγα λεφτα αν θελει ο Τουντορ εναν παικτη 'πατερα' για τους μικρους ,καποιον να τους κανει μαθηματα ιταλικης τακτικης,δεν ακουγεται πολυ κακο.Το παλικαρι , αγνωστο σε μενα ειναι μεγαλη μπαλαδοφατσα αν και απο οτι καταλαβα δεν εκανε την καριερα που περιμεναν για να καταληξει β εθνικη.Προτιμω παντως το σεναριο που θελει τον Τσακτας να αποκταται στο τελος των μεταγραφων.
- Black&White
ace79grpaok έγραψε:O ντεβιτς δεν έχει ούτε συμμετοχή με την ρουμπιν φέτος δεκ τον φέρνουμε εδώ?ταμαμ θα ηταν
Καλά ρε, αυτός δε μας εφτυσε το χειμώνα; Γκόμενα ή γραμματόσημο τον περάσατε τον ΠΑΟΚ;
Ο Ροζινα σαν παίχτης είχε μεγάλες δυνατότητές άλλα δυστυχώς η μεταγραφή του στην Ζενιτ του Σπαλετι ήταν λάθος και δεν το εξέλιξε παραπάνω. Αν και έχω να τον δω 2 χρόνια, δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει διαφορά αυτήν την στιγμή. Πάντως το φημολογουμενο ενδιαφέρον πιο πολύ για μουφα των Ιταλών μοιάζει, σε αυτά οι δικοί τους ΑΡΔ είναι χειροτεροιjoshua έγραψε:Καθομουν και εβλεπα βιντεακια του Ροσινα και πλακα πλακα με λιγα λεφτα αν θελει ο Τουντορ εναν παικτη 'πατερα' για τους μικρους ,καποιον να τους κανει μαθηματα ιταλικης τακτικης,δεν ακουγεται πολυ κακο.Το παλικαρι , αγνωστο σε μενα ειναι μεγαλη μπαλαδοφατσα αν και απο οτι καταλαβα δεν εκανε την καριερα που περιμεναν για να καταληξει β εθνικη.Προτιμω παντως το σεναριο που θελει τον Τσακτας να αποκταται στο τελος των μεταγραφων.
- pisakaipoupoula
Ο Ροζίνα ήταν παικταράς και στη Ζενίτ ήταν απ αυτούς που πήγε Ρωσία για να παίξει μπάλα...όντως τελείως λάθος που ακολούθησε τον Σπαλέτι τότε αλλά ο πστης έδινε στη Ζενίτ μια καλλιτεχνική αύρα.
Τώρα στα 31 32 στη β Ιταλίας θέλω να πιστεύω είναι ιταλική αρδιά
Τώρα στα 31 32 στη β Ιταλίας θέλω να πιστεύω είναι ιταλική αρδιά
- BlackBlockAttack
Συνεντευξη Terry Antonis σε ελληνικο ραδιοφωνο στην Αυστραλια
http://www.sbs.com.au/yourlanguage/gree ... anguage=el
http://www.sbs.com.au/yourlanguage/gree ... anguage=el
O Rudnevs εκτος αποστολης παλι με 17 το Αμβουργο...
http://www.hsv.de/saison/meldungen-sais ... m-auftakt/
http://www.hsv.de/saison/meldungen-sais ... m-auftakt/
Γειά σου αδερφέ και καλή δύναμη.AΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ έγραψε:Καλησπερα σε ολα τα ασπρομαυρα αδερφια.
Συμφωνώ απόλυτα και συμπληρώνω αυτό που έχω ξαναγράψει. Ο πρώτος στόχος (και πολύ δύσκολος) είναι ο Τοιβόνεν. Ο Ρούντνεβς είναι η δεύτερη επιλογή που πολύ πιθανον να κόπηκε από (η να περιμένει) τον Αρνεσεν. Καθαρά ο Αρνεσεν δεν θέλει δανεικό και φυσικά δεν θέλει να πληρώσει υπερβολικά ποσά στη Ρεν κλπ. Αρα περιμένει για κάποιον απο αυτούς τους δύο.
Ο Βολφσβίνκελ είναι παλτό και ίσως βρέθηκε στο βάθος της λίστας. Οσο για τον Ιταλό και γω πιστεύω ότι είναι κλασική ιταλική αρδιά.
Τοιβόνεν ή Ρουντ λοιπόν την ερχόμενη βδομάδα...
Οριστικό: Στον ΠΑΟΚ ο Τσίμιροτ
Ο Γκόικο Τσίμιροτ δεν βρίσκεται στην αποστολή της Σεράγεβο για τον αγώνα με την Μοσταρ και ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης ανακοίνωσε συμφωνία της ομαδας με τον ΠΑΟΚ.
Ο Γκόικο Τσίμιροτ δεν βρίσκεται στην αποστολή της Σεράγεβο για τον αγώνα με την Μοσταρ και ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης ανακοίνωσε συμφωνία της ομαδας με τον ΠΑΟΚ.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://inpaok.com/254948/%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%AF%CE%BC%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84/