Είπε ποτε κανεις οτι δεν υπολογίζεται;joshua έγραψε:Εγω θα ηθελα πολυ να ξερω τυχον κουβεντα που εχει γινει μεταξυ του παικτη και του τεχνικου τιμ της ομαδας καθως αν εχει επιλεξει συνειδητα να καθισει στο συμβολαιο του ενω του εχει δηλωθει οτι δεν υπολογιζεται τοτε...
14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- The_Stalker
Στην περίπτωση Σάλπι έγιναν πάρα πολλά λάθη από όλες τις πλευρές. Σκοπεύω να γράψω τη συνολική μου άποψη στο τόπικ, όταν αποχωρήσει. Προτρέπω τους πάντες να ξανασχολιάσουν στο παρόν τόπικ όταν ξαναπαίξει (αν ξαναπαίξει). Μέχρι τότε, θέλω απλώς να πω ότι η επέκταση συμβολαίου (με τα όποια λεφτά) ήταν απόφαση και ενέργεια του Ιβάν. Και ακόμα όσον αφορά εμάς, όταν τραβάμε συνέχεια το σχοινί και οι δυο πλευρές, κάποια στιγμή θα σπάσει και είναι κρίμα.
@dinos ο ορισμος που δινεις για τη λογοκρισια ειναι λαθος.
Η δουλεια του moderator ομως ειναι αυτη ακριβως, να λογοκρινει. Αρκει να γινεται με μετρο και με σκοπο να προαγει τη συζητηση και να την επαναφερει εντος θεματος. Οσο λιγοτερο χρειαζεται να την ασκει καποιος τοσο το καλυτερο. Βεβαια εγω εξω απο το χορο τα λεω αλλα αν ηθελες τη γνωμη μου αν εσυ πρωτος που εχεις την εξουσια δειξεις μεγαλοψυχια με τα μπαν νομιζω και οι υπολοιποι θ ακολουθησουν και η συζητηση στο τοπικ θα ειναι παλι εντος θεματος και χωρις ακροτητες.
Sent from my iPad using Tapatalk
Η δουλεια του moderator ομως ειναι αυτη ακριβως, να λογοκρινει. Αρκει να γινεται με μετρο και με σκοπο να προαγει τη συζητηση και να την επαναφερει εντος θεματος. Οσο λιγοτερο χρειαζεται να την ασκει καποιος τοσο το καλυτερο. Βεβαια εγω εξω απο το χορο τα λεω αλλα αν ηθελες τη γνωμη μου αν εσυ πρωτος που εχεις την εξουσια δειξεις μεγαλοψυχια με τα μπαν νομιζω και οι υπολοιποι θ ακολουθησουν και η συζητηση στο τοπικ θα ειναι παλι εντος θεματος και χωρις ακροτητες.
Sent from my iPad using Tapatalk
Γι'αυτο εγραψα οτι θα ηθελα να ξερω την αποψη του τεχνικου τιμ,διαφορετικα θα ολοκληρωνα τον συλογισμο μου,παντως μεχρι τωρα οι πραξεις αυτο δειχνουν,ελαχιστον χρονος συμμετοχης ενω ειναι απαλαγμενος απο την τελευαια δικαιολογια,τον τραυματισμο του και συμμετεχει στην ομαδα απο την αρχη της προετοιμασιας.gpaok έγραψε:Είπε ποτε κανεις οτι δεν υπολογίζεται;joshua έγραψε:Εγω θα ηθελα πολυ να ξερω τυχον κουβεντα που εχει γινει μεταξυ του παικτη και του τεχνικου τιμ της ομαδας καθως αν εχει επιλεξει συνειδητα να καθισει στο συμβολαιο του ενω του εχει δηλωθει οτι δεν υπολογιζεται τοτε...
- desperando
- Επικοινωνία:
πρεπει να πει κανεις οτι δεν υπολογιζεται?gpaok έγραψε:Είπε ποτε κανεις οτι δεν υπολογίζεται;joshua έγραψε:Εγω θα ηθελα πολυ να ξερω τυχον κουβεντα που εχει γινει μεταξυ του παικτη και του τεχνικου τιμ της ομαδας καθως αν εχει επιλεξει συνειδητα να καθισει στο συμβολαιο του ενω του εχει δηλωθει οτι δεν υπολογιζεται τοτε...
οταν με κλαους εξω και ενω δεν εχουν γινει οι μεταγραφες των ροντριγκεζ,ζαιρο και του σεντερ φορ το τεχνικο επιτελειο προτιμαει να βαλει τους νεους και απειρους κουλουρη και μυστακιδη, τοτε κανεις δεν χρειαζεται να πει με λογια οτι δεν υπολογιζεται απο τον προπονητη.
- Dinos_Liverpool
Καλά, αυτό είναι υπό αμφισβήτηση; Είναι εμφανέστατο ότι δεν υπολογίζεται.
Και δεδομένης της αγωνιστική του εικόνας, προφανώς και έχει δίκιο ο κόουτς.
Και δεδομένης της αγωνιστική του εικόνας, προφανώς και έχει δίκιο ο κόουτς.
Dinos_Liverpool έγραψε:Από την αρχή μου επιτίθεσαι και αμφισβητείς την αντικειμενικότητά μου. Ε, δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα!
Την ανοχή μας σε άλλα τόπικ, όταν τα φαινόμενα δεν ήταν επ' ουδενί ίδια σε έκταση, μένος και μίσος (ναι, μίσος), εσύ μπορείς να τη βαφτίσεις "2 μέτρα και 2 σταθμά"! Θαρρείς και είναι δυνατόν παντού και πάντα να κάνουμε τον μπαμπούλα. Σε ότι παπαριά γράψει ο καθένας εδώ μέσα.
Λογοκρισία, όπως ξέρεις πολύ καλά, είναι να μην ακούγεται μία ήπια και ήρεμη φωνή κάποιας άποψης. Εδώ όλες αυτές οι φωνές ακούστηκαν. Το πολύ το κυρ ελέησον, όμως, το βαριέται και η παπαδιά!
Σε ρωτώ, λοιπόν:
Το να κόψεις ύβρεις είναι λογοκρισία;
Το να κόψεις επαναλαμβανόμενες ειρωνείες είναι λογοκρισία;
Το να ζητάς κάτι - για προφανείς λόγους - εδώ και τόσο καιρό και ο άλλος να σε "γράφει" κανονικότατα, πως το λες εσύ;
Εδώ υπάρχουν κανόνες. Είτε δεν σ' αρέσουν και αποχωρείς είτε κάθεσαι και τους ακολουθείς. Άλλη λύση δεν υπάρχει.
Θα συμφωνήσω με την τελευταία σου πρόταση απόλυτα.
Οπως λες κι εσύ όμως το ότι δεν μπορείς να κάνεις συνέχεια τον μπαμπούλα παρά μόνο εκεί που εσύ κρίνεις ότι γίνεται κατάχρηση σημαίνει ότι ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΤΗΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ παρά επιλεκτικά.Απόδειξη το σημερινό ποστ του Realcon το οποίο σύμφωμα με τους κανόνες έπρεπε να κοπεί και για μένα ΚΑΛΩΣ δεν κόπηκε.
Αρα η προσπάθεια δεν είναι η τήρηση των κανόνων αλλά η προστασία συγκεκριμένων λογικών με τις οποίες δεν διαφωνείς.
Ωστόσο για να μην ξεχνιόμαστε το ζουμί είναι (ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ), ότι αυτή είναι η κατάσταση στο σάιτ με τους κανόνες και την τήρηση τους και σ όποιον αρέσει.Με απλά λόγια κριτική στον κ Σαλπιγγίδη μόνο επί του αγωνιστικου κι αυτή προσεχτικά μην θείξουμε το παιδί του ΠΑΟΚ.
Συγνώμη αδελφέ αλλά δεν θα πάρω.
- Dinos_Liverpool
Ναι, θέλουμε να είμαστε όσο πιο ανεκτικοί γίνεται και για το λόγο αυτό οι κανόνες τηρούνται ελαστικά (επιλεκτικά, λες εσύ, αλλά το ορθότερο είναι το "ελαστικά"). Εάν το επαναλάβει ο Realcon και δεν έχει κυρώσεις, τότε να μου το ξαναπείς αυτό.
Όμως, φίλε dimbar, σε διαβεβαιώ ότι προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο δίκαιοι μπορούμε και όσο αυτό είναι ανθρωπίνως δυνατό. Λάθη έχουν γίνει και θα γίνουν κι άλλα σίγουρα. Είναι μερικές φορές που αντιδρώ - για να μιλήσω για μένα - εν θερμώ, αλλά σε αυτό έχει ευθύνες και ο άλλος που δεν εννοεί να συνετιστεί σε αυτό που του λέω.
Ας το σταματήσουμε εδώ διότι άκρη δεν μπορούμε να βρούμε.
Όμως, φίλε dimbar, σε διαβεβαιώ ότι προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο δίκαιοι μπορούμε και όσο αυτό είναι ανθρωπίνως δυνατό. Λάθη έχουν γίνει και θα γίνουν κι άλλα σίγουρα. Είναι μερικές φορές που αντιδρώ - για να μιλήσω για μένα - εν θερμώ, αλλά σε αυτό έχει ευθύνες και ο άλλος που δεν εννοεί να συνετιστεί σε αυτό που του λέω.
Ας το σταματήσουμε εδώ διότι άκρη δεν μπορούμε να βρούμε.
dimbar έγραψε: Ωστόσο για να μην ξεχνιόμαστε το ζουμί είναι (ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ), ότι αυτή είναι η κατάσταση στο σάιτ με τους κανόνες και την τήρηση τους και σ όποιον αρέσει.Με απλά λόγια κριτική στον κ Σαλπιγγίδη μόνο επί του αγωνιστικου κι αυτή προσεχτικά μην θείξουμε το παιδί του ΠΑΟΚ.
Συγνώμη αδελφέ αλλά δεν θα πάρω.
Αν ΑΥΤΟ έχεις καταλάβει εδώ μέσα, τότε όντως, να μη πάρεις.
Και όλοι όσοι τηρείτε αυτή τη προσέγγιση, σταματήστε να παριστάνετε κάτι που δεν νομίζω πως είστε.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Το βιντεάκι 'best player in the world' το είδα,γέλασα και δεν κατάλαβα γιατί κατέβηκε απ'το τόπικ του ΔΣ.
Ήταν 'φτιαχτο';ψευτικο;
Γιατι να δημιουργειται η αισθηση οτι ο συγκεκριμενος προστατευεται;
Μήπως αυτο το feeling οδηγησει καποιους σε αντιδρασεις προς το πρόσωπο του εκει που 'απαγορευεται' να εκδηλωθουν,δλδ στο γηπεδο;
Να υπενθυμίσω οτι πριν φιμωθει η ΧΑ απ'τα ΜΜΕ δεν ηταν τριτο κομμα,μετα εγινε...
Ήταν 'φτιαχτο';ψευτικο;
Γιατι να δημιουργειται η αισθηση οτι ο συγκεκριμενος προστατευεται;
Μήπως αυτο το feeling οδηγησει καποιους σε αντιδρασεις προς το πρόσωπο του εκει που 'απαγορευεται' να εκδηλωθουν,δλδ στο γηπεδο;
Να υπενθυμίσω οτι πριν φιμωθει η ΧΑ απ'τα ΜΜΕ δεν ηταν τριτο κομμα,μετα εγινε...
- Dinos_Liverpool
Στου κουφού την πόρτα, το σαπούνι σου χαλάς!
Το βίντεο είναι ευτελιστικό, περιπαικτικό, υποτιμητικό!
Εάν θέλετε βίντεο, να βάλετε τις καλύτερες στιγμές του. Με τις γκολάρες που πετούσε τότε που μπορούσε.
Εάν θέλετε βίντεο, να βάλετε τις καλύτερες στιγμές του. Με τις γκολάρες που πετούσε τότε που μπορούσε.
Φαρμακοποιέ αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό σου.
Σε ο,τι αφορά το παράδειγμα των μμε και της χα, άποψή μου είναι πως αυτό είναι πρόβλημα της κοινωνίας, οχι των μμε.
Καθώς όμως εδώ δεν είμαστε ΜΜΕ, δε μπορεί να φορτωνόμαστε και τις αμαρτίες τους (τακτικές δλδ λόγω συμφερόντων).
Καλέσαμε ήδη προ... πενταετίας σε ΛΟΓΙΚΕΣ εκφράσεις. Χρόνια μετά, τα ίδια και τα ίδια. Ε νισάφι.
Προσωπικά το έχω γραμμένο στ αρ... μου το θέμα. ο παίκτης είναι ΚΑΚΟΣ και είτε να τον κρατήσουν είτε να τον διώξουν είτε να σταματήσει. Απο εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλοι ΚΑΚΟΙ παίκτες στο ρόστερ.
Αν κάποιος έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί του λοιπόν, ΔΕΝ είναι δικό μας θέμα και ΔΕΝ είναι ευθύνη ΜΑΣ το γεγονός οτι δεν επιτρέπουμε να ανακυκλωνεται η ίδια ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ κουβέντα. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ που να μην έχει εμπεδώσει τα επιχειρήματα κατά του Σαλπιγγίδη. Η επιμονή λοιπόν δεν προσφέρει τίποτα.
Δεν είναι όμως δυνατόν να βαφτίζεται "πρόβλημα" δικό μας αυτό που είναι πρόβλημα όσων θεωρούν οτι είναι λογική η πρακτική τους και πως δεν επιτίθενται στον ΠΑΟΚ όταν επιτίθενται σε ένα μέλος του ΠΑΟΚ. Δεν έφερε ο Ντίνος το Σαλπιγγίδη, δε φταίει ο Σουρμε που ο παίκτης παραμένει στον ΠΑΟΚ.
Την ηρεμία και υποστήριξη προς την ομάδα αποζητούμε, ΞΕΡΟΝΤΑΣ οτι η ομάδα κάνει λάθη.
Κι επιτέλους, φτάνει πια δεν απευθυνόμαστε σε δίχρονα παιδάκια. Νισάφι ελεεινό έχει καταντήσει όλο αυτό.
Σε ο,τι αφορά το παράδειγμα των μμε και της χα, άποψή μου είναι πως αυτό είναι πρόβλημα της κοινωνίας, οχι των μμε.
Καθώς όμως εδώ δεν είμαστε ΜΜΕ, δε μπορεί να φορτωνόμαστε και τις αμαρτίες τους (τακτικές δλδ λόγω συμφερόντων).
Καλέσαμε ήδη προ... πενταετίας σε ΛΟΓΙΚΕΣ εκφράσεις. Χρόνια μετά, τα ίδια και τα ίδια. Ε νισάφι.
Προσωπικά το έχω γραμμένο στ αρ... μου το θέμα. ο παίκτης είναι ΚΑΚΟΣ και είτε να τον κρατήσουν είτε να τον διώξουν είτε να σταματήσει. Απο εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλοι ΚΑΚΟΙ παίκτες στο ρόστερ.
Αν κάποιος έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί του λοιπόν, ΔΕΝ είναι δικό μας θέμα και ΔΕΝ είναι ευθύνη ΜΑΣ το γεγονός οτι δεν επιτρέπουμε να ανακυκλωνεται η ίδια ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ κουβέντα. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ που να μην έχει εμπεδώσει τα επιχειρήματα κατά του Σαλπιγγίδη. Η επιμονή λοιπόν δεν προσφέρει τίποτα.
Δεν είναι όμως δυνατόν να βαφτίζεται "πρόβλημα" δικό μας αυτό που είναι πρόβλημα όσων θεωρούν οτι είναι λογική η πρακτική τους και πως δεν επιτίθενται στον ΠΑΟΚ όταν επιτίθενται σε ένα μέλος του ΠΑΟΚ. Δεν έφερε ο Ντίνος το Σαλπιγγίδη, δε φταίει ο Σουρμε που ο παίκτης παραμένει στον ΠΑΟΚ.
Την ηρεμία και υποστήριξη προς την ομάδα αποζητούμε, ΞΕΡΟΝΤΑΣ οτι η ομάδα κάνει λάθη.
Κι επιτέλους, φτάνει πια δεν απευθυνόμαστε σε δίχρονα παιδάκια. Νισάφι ελεεινό έχει καταντήσει όλο αυτό.
Πάντως υπάρχουν τόσα βίντεο για χαμένες φάσεις ακόμα και για τους καλύτερους επιθετικούςDinos_Liverpool έγραψε:Στου κουφού την πόρτα, το σαπούνι σου χαλάς!
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Κατανοητός και σαφής.rainmaker έγραψε:Φαρμακοποιέ αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό σου.
Με αφορμή όμως την όλη συζήτηση,έχω ένα ερώτημα προς τους μοντ:
Σε εν ενεργεία παίκτη του ΠΑΟΚ δεν επιτρέπεται το άγριο κράξιμο ακομη και για αγωνιστικους λόγους για το λόγο οτι γίνεται κακό στην ομάδα και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ κάνετε!
Όταν με το καλό μας αποχαιρετήσει κλειδώνετε άμεσα το τόπικ του και οι τρελαμένοι με την παρτη του μένουν με την τσαπού στο χέρι.
Και ρωτώ λοιπόν:πότε θα ξεχαρμανιάσει-εντός σαιτ-ο οπαδός για τον Χ ποδοσφαιριστη που τοσα χρόνια του εχει πηδηξει την ψυχική του ηρεμία;;
Τουλάχιστον να αφήνετε το τοπικ ανοικτο για λιγες μέρες μετα την αποχώρηση για το ξεπροβοδιασμα και τις ευχες...
Ε στις πετισσοτερες φορες αυτο γινεται. Σιγουρα δεν υπηρξε καποιους ειδους σπουδη να κλεισει τοπικ.
Θα το προσεξουμε παντως
Θα το προσεξουμε παντως