Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Δεκτη η αποψη σου Ντινο. Απλα δε συμβαδιζει με τη δικη μου.

Νταξει τελος παντων το υπεραναλυσαμε το θεμα. Εδω αλλοι φευγουν επειδη μερικοι κραζουν τον 14. Εγω εφυγα τοτε επειδη ολο αυτο με χαλασε. Εγινε τα παλια τα χρονια αυτο που ελεγε κ η γιαγια μου.
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Εν ταξει, το τερματισαν καποιοι. Φτασατε στο αλλο ακρο, παλικαρια. Ζητω προκαταβολικα συγγνωμη απ τους μοντς, αλλα θεωρω πως τα ποστς του ρεαλκον και του γπαοκ χρειαζονται μια απαντηξη. Δεν μπορει εκεινοι να λενε πως ολοι εμεις δεν ειμαστε ΠΑΟΚ, κι αν τολμησει κανεις να εξυπονοησει πως ο Σαλπι δεν ειναι ΠΑΟΚ, να πηγαινει για μπανιο.

Τον Σαλπι δεν τον εκραξε κανεις προσφατα, απ οσο ειδα, για τον προτερο αμαρτωλο βιο του. Αλλα ναι, οπως το θετετε, ειμαι οσο αντι-κωστικος και αντι-ορφανος, οσο και αντι-σαλπι. Το οτι κρατιεμαι, και τοσο καιρο δεν εγραψα στο τοπικ του, δεν σημαινει πως δεν θελω να φυγει απ την ομαδα, ή, ακομα καλυτερα, να μην ειχε ερθει καθολου. Και παρτυ θα κανω, οταν τσακιστει και φυγει, οπως εκανα με τον "γουσταρα και ηρθα" που τωρα κανει τακτικη στη βεροια. Ιδια συνομοταξια ειναι ολοι οσοι ανεφερες, και δεν τους διακρινω μεταξυ τους. Ο μονος ομως που βρισκεται ακομα στην ομαδα ειναι και αυτος που τ ακουει, και πρεπει να τ ακουει μεχρι να φυγει.

Η κριτικη που εγινε τον τελευταιο μηνα στον Σαλπι ηταν καθαρα αγωνιστικη, παρολο που δεν επαιξε. Το οτι βγαινεται καποιοι και μας λετε οτι δεν του γινεται αγωνιστικη κριτικη δεν το καταλαβαινω. Δηλαδη σας αρεσουν τα χαρακτηριστικα που εχει σαν παικτης? Μηπως τον αδικει ο Τουντορ που δεν τον εχει μονιμως βασικο?
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Δίκιο έχεις, αλλά νομίζω ότι απάντησα στον Realcon. Να μην το συνεχίσουμε άλλο.
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Εχεις δικιο, Ντινο. Με συγχωρεις, αλλα ειδα μονο το τελευταιο ποστ που τον παρεθετε ο γπαοκ. Και τρελαθηκα. Τωρα διαβαζω σιγα σιγα προς τα πισω.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

mrpink έγραψε:Εν ταξει, το τερματισαν καποιοι. Φτασατε στο αλλο ακρο, παλικαρια. Ζητω προκαταβολικα συγγνωμη απ τους μοντς, αλλα θεωρω πως τα ποστς του ρεαλκον και του γπαοκ χρειαζονται μια απαντηξη. Δεν μπορει εκεινοι να λενε πως ολοι εμεις δεν ειμαστε ΠΑΟΚ, κι αν τολμησει κανεις να εξυπονοησει πως ο Σαλπι δεν ειναι ΠΑΟΚ, να πηγαινει για μπανιο.

Τον Σαλπι δεν τον εκραξε κανεις προσφατα, απ οσο ειδα, για τον προτερο αμαρτωλο βιο του. Αλλα ναι, οπως το θετετε, ειμαι οσο αντι-κωστικος και αντι-ορφανος, οσο και αντι-σαλπι. Το οτι κρατιεμαι, και τοσο καιρο δεν εγραψα στο τοπικ του, δεν σημαινει πως δεν θελω να φυγει απ την ομαδα, ή, ακομα καλυτερα, να μην ειχε ερθει καθολου. Και παρτυ θα κανω, οταν τσακιστει και φυγει, οπως εκανα με τον "γουσταρα και ηρθα" που τωρα κανει τακτικη στη βεροια. Ιδια συνομοταξια ειναι ολοι οσοι ανεφερες, και δεν τους διακρινω μεταξυ τους. Ο μονος ομως που βρισκεται ακομα στην ομαδα ειναι και αυτος που τ ακουει, και πρεπει να τ ακουει μεχρι να φυγει.

Η κριτικη που εγινε τον τελευταιο μηνα στον Σαλπι ηταν καθαρα αγωνιστικη, παρολο που δεν επαιξε. Το οτι βγαινεται καποιοι και μας λετε οτι δεν του γινεται αγωνιστικη κριτικη δεν το καταλαβαινω. Δηλαδη σας αρεσουν τα χαρακτηριστικα που εχει σαν παικτης? Μηπως τον αδικει ο Τουντορ που δεν τον εχει μονιμως βασικο?
Χμμμ....ενα μικρο σχολιο μονο..." δεν αναμασαμε τα ιδια....η κριτικη του τελευταιου μηνα ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ".
Αν απο αυτό βγαίνει άκρη...εγώ σταματάω να γράφω!! Όπως άλλωστε εκανα τις περισσοτερες μέρες που μπαίνω εδώ μέσα τοσα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Να γραψω τοτε κι εγω ενα τελευταιο χιλιοειπωμενο, για να υπερασπιστω τον εαυτο μου (που καταντησαμε). Το οτι δεν επαιξε, αλλα προτιμηθηκαν τα 18χρονα συνιστα αγωνιστικη κριτικη απο μονο του. Στο κατω κατω περιοδο μεταγραφων εχουμε. Αγωνιστικη κριτικη γινεται σε ολους, παιζουν δεν παιζουν.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Γκρρρρρ!!!

Και ξανά

Γκρρρρρρ, ρε...

και στους δυο σας!

Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Τελικά ο Σάλπι θα είναι μια χαρά και ο λίβερπουλ θα πάει από καρδιά!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μην μe εκνευρίζετε τον Dino...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Και για να γίνει πιο σαφές:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Μμμμ... έχω τερηδόνα μου φαίνεται...

:shock: :shock: :shock:
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Dinos_Liverpool έγραψε:Γκρρρρρ!!!

Και ξανά

Γκρρρρρρ, ρε...

και στους δυο σας!

;) :mrgreen: το κοβω εδω!!
Άλλωστε σήμερα είδα οτι έγραψες πως πριν κάτι μέρες μου εσβησες ενα ποστ...που ουτε καν θυμάμαι πιο ηταν!! Δεν θέλω να γίνω ή αιτία να το ξανά κανείς!
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Για μενα δεν ειχε γκρρρ. Τη γλειτωσα χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Εσύ είσαι καλό παιδί! Όχι σαν τους άλλους...
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Εικόνα
Θελει βουρτσισμα στα δοντακια που και που...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”