[Κύπελλο] Ολύμπια Λάρισας - Π.Α.Ο.Κ. 05/11 17:00

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

olivares έγραψε:Παιδιά να ενημερώσω ότι μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου παίζουμε 4 ματς εκ των οποίων τα 3 είναι εντός με Αιγάλεω, Ολύμπια Λάρισας και Μαρούσι και εκτός με τη Ρούλα. Πιστεύω ότι αν γίνει και η προσθήκη του ψηλού μέχρι το τέλος της εβδομάδας τότε μπορούμε και να δέσουμε σαν ομάδα και να κάνουμε τουλάχιστον 3 νίκες και τότε αν δεν συμβεί αυτό θα είναι πια ξεκάθαρη και η ευθύνη του τεχνικού τιμ.
Νομίζω ότι για αυτό το λόγο ο Δρόσος ανακάλεσε την αρχική του απόφαση. Του είπε ο Μπουντούρης ότι θα ρολάρει η ομάδα και να κάνει λίγη υπομονή, στάθμισε τις αντιδράσεις του κόσμου, τις παραιτήσεις Μπουντούρη-Μπαλογιάννη και την αποζημώση Πεδουλάκη και έδωσε χρόνο στην ομάδα... Αν δεν στρώσει και τώρα... Μετά απο αυτό το μήνα... Ο Αργύρης θα πρέπει να πάρει πόδι...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

psc1998 έγραψε: Οσοι εχετε βιντεο,βαλτε καμια βιντεοκασετα με αγωνες του ΠΑΟΚ στην αρχη της δεκαετιας του 90 να δειτε πως παιζεται το μπασκετ,τα συστηματα του και αν δειτε κατι που να ταιριαζει μ αυτα που βλεπουμε τωρα με τον ασχετο τοτε κανω εγω λαθος.
Τότε έκανε τρελά τρίποντα, με το αντίπαλο να κρέμεται επάνω του, ο Μπάνε και τον Φασούλα με τις ραβέρσες. Στο σκουλήκι πάλι, παίζανε με το Γκάλης εναντίον όλων, την μπάλα από το αριστερό στο δεξί και τον Γιαννάκη να σουτάρει τρίποντα κλαίγοντας από τα 8 μέτρα :lol:
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

fotis52 έγραψε:Πλακα κανεις φιλε μου psc1998?

Ειναι ιδιο το μπασκετ? Τοτε παιζαμε με 5 παικτες....Τωρα θελεις 12 ισαξιους......Kαι τοτε ημασταν εμεις και τα σκουληκια.....Τωρα αλλαξανε τα κοζια και εινια ο γαυρος κι ο βαζελος......Πως να γινει δηλαδη?

Και η ομαδα ειναι φτιαγμενη 70-30 απο Δροσο-Τεχνικο team αντιστοιχα....Για την ακριβεια, επιλογες του Πεδουλακη ηταν οι Γκρεγκορι, Ακινς, Καυκης και Μαρμαρινος, αν δεν κανω λαθος....
Τι σχεση εχει αυτο που λες???? Μεσα παιζουν 5 εναντιον.....αλλα αφου το θελεις να το παμε αλλου .....το παμε ....τι θα προτιμουσες μια 5αδα παικταραδες η 12 μετριους σαν τη σημερινη ομαδα......???????
Οσο για το αν αυτες ηταν οι επιλογες του πρωην κοουτς(ο θεος να τον κανει)εχει αποτυχει πληρως.....
Για να παρεις 12 μετριους παικτες και να τους κανεις ομαδα πρεπει να εισαι προπονητης και οχι πεδουλακης.....Οχι φιλε μου δεν σε κανω πλακα,εσυ το εχεις παρει στην πλακα το θεμα και θα πας στο γηπεδο να βλεπεις τον μεγαλο ΠΑΟΚ να παιζει ντερμπυ με τα Τρικαλα και την Ολυμπια.....α ρε ΠΑΟΚΑΡΕς ποσο χαμηλα σας ριξανε και σεις εκει δεν σηκωνετε κεφαλι....
TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

Αν δεις μπασκετ του 90 τωρα θα νομιζεις οτι παιζουν σε slowmotion
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δεν άκουσα. Άργησα να τον δω. Με τρώει η περιέργεια όμως :roll:
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

kostasff έγραψε:
psc1998 έγραψε: Οσοι εχετε βιντεο,βαλτε καμια βιντεοκασετα με αγωνες του ΠΑΟΚ στην αρχη της δεκαετιας του 90 να δειτε πως παιζεται το μπασκετ,τα συστηματα του και αν δειτε κατι που να ταιριαζει μ αυτα που βλεπουμε τωρα με τον ασχετο τοτε κανω εγω λαθος.
Τότε έκανε τρελά τρίποντα, με το αντίπαλο να κρέμεται επάνω του, ο Μπάνε και τον Φασούλα με τις ραβέρσες. Στο σκουλήκι πάλι, παίζανε με το Γκάλης εναντίον όλων, την μπάλα από το αριστερό στο δεξί και τον Γιαννάκη να σουτάρει τρίποντα κλαίγοντας από τα 8 μέτρα :lol:
φιλε Φωτη για να κανει ο Μπανε τα ριποντα του εβγαινε πισω απο δυο σκριν σαση του συστηματος,δεν ηταν αερα πατερα.....κι οταν εβγαινε ο σουμποτιτς στη γωνια παντα μονος του ,δεν πατουσε καποιος το κουμπι ηταν δουλεμενα.....αρα το μπασκετ που θελουμε να βλεπουμε δεν ειναι αυτο που μας παρουσιασε ο αναργυρος κοουτς......
TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

Fotis52 δεν κανεις λαθος.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Ο Σούμποτιτς έβγαινε μόνος γιατί είμαστε όλοι πάνω στον Γκάλη. Αυτό κάνουμε και στις αλάνες.
Προτείνω να πέσουν οι τόνοι. Δεν είναι ώρα για διαμάχες. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε. Είδα καλά τις προάλλες; Ο Τσέκος στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ; Κι άλλος προδότης :lol:
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Τι έγινε ρε γαμώτο; Στο ημίχρονο που το άφησα καλά πηγαίναμε ... Τι άλλο μας περιμένει; Φέρτε τον Κούβελα να κερδίσουμε τουλάχιστον κανα γαύρο!
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ο Χαρίσης και ο Καυκής είναι καλοί playmaker, όμως οχι για βασικοί... Δεν έχουν τη στόφα που απαιτείται... Την έχει όμως ο Μουλαομέροβιτς... Ο οποίος όμως δεν έχει τη φρεσκάδα... Όλοι μαζί όμως θα συνθέσουν μια καλή τριάδα στον "άσσο"...

Στο "δύο", ο Βασιλειάδης είναι γερό χαρτί για μια όμάδα σαν εμάς, αν και αρκετά ασταθής... Ο Κυρίτσης σαν backup είναι καλή περίπτωση αφού μπορεί και να τραβήξει και το σκόρ τηρουμένων των αναλογιών...

Στο "3" ο Γκρέγκορι είναι ίσως και πολυτέλεια για τον φετινό ΠΑΟΚ, κάτι που θα φανεί μόλις προσαρμοστεί... Όπως πολυτέλεια (για αναπληρωματικός) είναι και ο Ντιαρά που θα έρχεται απο τον πάγκο υπο κανονικές συνθήκες...

Στο "4" ο Ουέσον προέρχεται απο τραυματισμό, κρίνοντας απο πέρισυ μπορούμε να πούμε ότι θα καλύψει επάξια τη θέση... Απο τον πάγκο έρχονται ο Τσιάρας ώς ένας καλός ρολίστας και ο Σίμιτσακ ώς ξυλοκόπος, να ρίξει καμια φάπα, να κάνει κανα φάουλ, να δώσει καμιά ανάσα... Επίσης υπο συνθήκες μπορούν να παίξουν και οι Ντιαρά και Γκρέγκορι σε κοντά σχήματα...

Στο "5" εντοπίζεται η μάυρη τρύπα μας... Θα ξεκινήσω ανάποδα... Ο Μαρμαρινός είναι το κατάλληλο backup άν έχεις ένα παιχταρά σέντερ που θα αγωνίζεται 40' λεπτά στο ίδιο τέμπο, θα σκοράρει και θα χρειάζεται απλά κάποιες ανάσες, κάτι σαν το Μάσει δηλαδή... Και πάλι θα χρειαζόταν και άλλο backup μαζί του, αλλά σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν και οι Σίμιτσακ και Ουέσον, ειδικά σε χαμηλά σχήματα... Όμως ο τομάσεβιτς δεν είναι αυτού του τύπου παίκτης... Ήταν παλιά! Έπαιζε και 40' λεπτά, αφού ήταν πανέξυπνος και προστατευόταν απο τα φάουλ, σκόραρε, δημιουργούσε χώρους, μοίραζε... Τώρα όμως μπορεί να προσφέρει κανα δεκαπεντάλεπτο και αυτό αν...
Οπότε δημιουργείται ένα τεράστιο κενό σε αυτή τη νευραλγική θέση και αμυντικά και επιθετικά... Και επιπλέον, για να καλυφθεί το κενό, τραβάει τον Ουέσον στο "5" και έτσι ούτε αυτός ανταποκρίνεται ικανοποιητικά στη θέση αφού κατα βάση είναι 4άρι και ανοίγει και τρύπα στο "4" αφού οι Τσιάρας, Σίμιτσακ, Ντιαρά είναι λύσεις "δεύτερες"...

Συνοψίζοντας, έχουμε τεράστιο πρόβλημα στις δύο πιο νευραλγικές θέσεις για μια ομάδα, στο "1" και στο "5"...
Πιστέυω πως το θέμα στον άσσο λύνεται με την προσθήκη τυ Μουλαομέροβιτς και τη βοήθεια των Χαρίση, Καυκη...
Παραμένει όμως η τρύπα στο 5άρι και απαιτείται οπωσδήποτε είτε η αλλαγή του Τομάσεβιτς, είτε η προσθήκη ακόμη ενός σέντερ (αν το σηκώνει το μπάτζετ, που δε νομίζω...).
Κατα τ'άλλα θα στρώσει σίγουρα η ομάδα αφού έχει καλό υλικό, μόνο δεν είμαι σίγουρος για τον Πεδουλάκη... Ίσως μπορεί... Ίσως όμως και όχι... Θα το μάθουμε σύντομα...
Άβαταρ μέλους
kostasff

fotis52 έγραψε:Εγω ξερω οτι παιχνιδι με 5 παικτες δεν βγαζεις σημερα.......Αλλα ακομα και τοτε, στο κρισιμοτερο παιχνιδι της ιστοριας μας (ξερετε ποιο λεω), προδοθηκαμε απ τον παγκο.....
Το χειρότερο ήρθε λίγο αργότερα. Όταν τον ήπιαμε με πλεονέκτημα έδρας από τον Μπακατσιά και αντίο ευρωλίγκα ή πρωταλθητριών ΗΜΑΡΤΟΝ
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

psc1998 έγραψε:Οχι φιλε μου δεν σε κανω πλακα,εσυ το εχεις παρει στην πλακα το θεμα και θα πας στο γηπεδο να βλεπεις τον μεγαλο ΠΑΟΚ να παιζει ντερμπυ με τα Τρικαλα και την Ολυμπια.....α ρε ΠΑΟΚΑΡΕς ποσο χαμηλα σας ριξανε και σεις εκει δεν σηκωνετε κεφαλι....
Φιλε πες ήρεμα κι ωραία την άποψη σου, αλλα σε παρακαλώ μη κανεις μαθήματα στους υπολοιπους συνοπαδους σου εδώ μέσα! Πολλοί έγιναν ΠΑΟΚ ακριβώς βλέποντας αυτή την ομαδάρα που είχαμε στις εκεί γύρω στο 90. Προσωπικά δεν ασχολούμαι ιδιαιτερα με το Basket, αλλα νομίζω αυτό που λένε τα παιδιά εδώ (και νομίζω πολύ σωστά!) είναι ότι πριν από λίγους μήνες κινδυνεύσαμε με υποβιβασμό και στη συνεχεια με απόλυτο αφανισμό ως σύλλογος.
Οποτε όταν κάνουμε αναφορές στο παρελθόν, αυτές να μην είναι επιλεκτικές (αναπολώντας τα περασμένα μεγαλεία), αλλα να αντιμετωπίζουμε με ρεαλισμό τα δεδομένα. Με αφορισμούς δεν καταφέραμε ποτε τίποτα..
Άβαταρ μέλους
kostasff

Boreios4 μήπως είσαι πυροσβέστης. Σε βλέπω να προσπαθείς να σβήνεις φωτιές εδώ μέσα.
:lol:
Να πούμε και ένα μπράβο στον νιόνιο για το διπλό στην Πόλη. :wink:
Άβαταρ μέλους
kostasff

fotis52 έγραψε:Δεν εκατσε κι ασχημα βεβαια γιατι πηραμε το Κορατς, αλλα.......

Εκεινη την ομαδα με Μπερι, Σαβιτς, Μπανε, Κορφα, Μπουντουρη, Γαλακτερο τη θεωρω ικανη να πηγαινε στο Τελ-Αβιβ........
Το λάθος εκείνης της εποχής ήταν ότι προτιμήσαμε τον Γαλακτερό από τον Φάνη Χριστοδούλου. Καλός ο Νάσος αλλά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Boreios4 έγραψε:
psc1998 έγραψε:Οχι φιλε μου δεν σε κανω πλακα,εσυ το εχεις παρει στην πλακα το θεμα και θα πας στο γηπεδο να βλεπεις τον μεγαλο ΠΑΟΚ να παιζει ντερμπυ με τα Τρικαλα και την Ολυμπια.....α ρε ΠΑΟΚΑΡΕς ποσο χαμηλα σας ριξανε και σεις εκει δεν σηκωνετε κεφαλι....
Φιλε πες ήρεμα κι ωραία την άποψη σου, αλλα σε παρακαλώ μη κανεις μαθήματα στους υπολοιπους συνοπαδους σου εδώ μέσα! Πολλοί έγιναν ΠΑΟΚ ακριβώς βλέποντας αυτή την ομαδάρα που είχαμε στις εκεί γύρω στο 90. Προσωπικά δεν ασχολούμαι ιδιαιτερα με το Basket, αλλα νομίζω αυτό που λένε τα παιδιά εδώ (και νομίζω πολύ σωστά!) είναι ότι πριν από λίγους μήνες κινδυνεύσαμε με υποβιβασμό και στη συνεχεια με απόλυτο αφανισμό ως σύλλογος.
Οποτε όταν κάνουμε αναφορές στο παρελθόν, αυτές να μην είναι επιλεκτικές (αναπολώντας τα περασμένα μεγαλεία), αλλα να αντιμετωπίζουμε με ρεαλισμό τα δεδομένα. Με αφορισμούς δεν καταφέραμε ποτε τίποτα..
Μαθηματα και φυσικα αν καποιος θελει να στειλει πμ να του στειλω τηλ.....γιατι μ αυτα που διαβαζω εδω θα χασω πασα ιδεα για το αθλημα......Βορειε δεν μ ενδιαφερει φιλαρακι αν η ομαδα ηταν σε αφανισμο.....εγω κρινω αυτο που βλεπω μεσα στο γηπεδο και μ αηδιαζει........οσο για το αν καρπωθω εγω τις επιτυχιες της ομαδας σαν οπαδος οπως λεει και ο φωτης αυτο ειναι τραγικο.....Φωτη ησουν γηπεδο σημερα??????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”