Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από guardian4 »

Τσε με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι καποιος ετρεχε γυμνος στην εγνατιας
και φωναζε λουκας bye bye

ειδες δηλωσεις που εκανε με πηραν απ την παε και μοπυ ειπανε οτι με θελουν στον ΠΑΟΚ
γιατι ειμαι ο καλυτερος παικτης αλλα δεν ηθελα :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επίσης, σύμφωνα με ινπαοκ αλλά και άλλα sites, συμφωνήσαμε σε ΟΛΑ με Terry Antonis και ο παίκτης στα επόμενα 24ωρα έρχεται για να κλείσει το θέμα ΚΑΙ τυπικά.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

PaokPatraG4 έγραψε:
thanasakiss4 έγραψε:http://www.expressen.se/sport/fotboll/landslaget/ola-toivonen-vill-bort-fran-sin-klubb-rennes/

Συμφωνα με το παραπανω σουηδικο δημοσιευμα ο Τοιβονεν ειναι παιχτης του Ραιολα.Με λιγα λογια δυσκολα ειμαστε..

Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακρια...μετα θα λεμε παλι για επικοινωνιακες ηττες και μακακιες...Θα μου αρεσε και εμενα στον καινουριο ΠΑΟΚ μας αλλα λογω μανατζερ τον φοβαμαι λιγακι....εαν οντως ισχυει οτι μανατζερ ειναι ο Ραιολα που κανει δουλειες ο γκέυ!!!!
Νομίζω πως οι δουλειές με Ραιολα έχουν σταματήσει.
Άβαταρ μέλους
guardian4

guardian4 έγραψε:Τσε με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι καποιος ετρεχε γυμνος στην εγνατιας

ειδες δηλωσεις που εκανε με πηραν απ την παε και μοπυ ειπανε οτι με θελουν στον ΠΑΟΚ

http://olapaok.gr/podosfairo/den_hthela ... 14885.html

Για την μεταγραφή του στην Λα Κορούνια μίλησε ο Λούκας Πέρεθ ο οποίος αρχικά ευχαρίστησε την συγκεκριμένη ομάδα για την υπομονή που έδειξε στην υπόθεσή του. "Γνωρίζαμε πως το θέμα ήταν περίπλοκο γιατί ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να με πουλήσει. Θεωρούσαν πως είμαι ο καλύτερος παίκτης στην ομάδα και δεν ήθελαν να με αφήσω να επιστρέψω πίσω. Αλλά εγώ τους είπα πως δεν θέλω να μείνω. Πρέπει να σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ. Σε καμία περίπτωση δεν είχα προβλήματα με τον προπονητή ή τον αθλητικό διευθυντή. Ο ΠΑΟΚ με βοήθησε να εγκαταλείψω την Ουκρανία και μου έδωσε πολλά"

θέλω σχόλια
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Να μας πει ο Τσε,το δικαιουτε αλλωστε.
Τοσο αγωνα εκανε. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Εγώ πάντως για μπροστά θέλω Rudnevs. Πιστεύω θα κόλλαγε πιο πολύ στην ομάδα. Πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι τις 31/8 και αν αποφασίσουν να τον δώσουν κάπου δανεικό, τότε ίσως έρθει Ελλάδα. Εάν βέβαια δεν έχουμε αποσύρει εντελώς το ενδιαφέρον μας.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Scientist@PAOK έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Χαχαχαχαχα....Ολοι οι ΑΡΔ του ΠΑΟΚ γραφουν για Τοιβονεν(Εκτος INPAOK ακομα)...Τι ειναι αυτο που τους εκανες ρε Αγιε;;;; :lol: :lol: :lol:
Σορρυ για το οφ-τοπικ. Φιλε είσαι πατρινός? Ειχα γνωρίσει παλιά ένα παλικαρι που είχε κομμωτήριο στα μποζαίτικα και ήταν φόλα ΠΑΟΚΑΡΑ, εκανε και ταξίδια για να δει τον ΠΑΟΚ! Υπάρχει τώρα σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στην Πατρα?
Ναι αδερφε μου απο Πατρα....Υπαρχει αδερφε μου ναι αλλα εγω λογω καποιων προβληματων υγειας πλεον θα ανεβαινω με κανα φιλαρακι οποτε μπορω....Σορρυ για το οφ-τοπικ
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

guardian4 έγραψε:Τσε με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι καποιος ετρεχε γυμνος στην εγνατιας

Φυλακα και μετα τη φυγη του δειχνει ποσο μακακας ειναι...υπεροπτης τιτικα μαρια αντουανετα σταχτοπουτα

Ακου εκει καλυτερος παιχτης του ΠΑΟΚ Η ΤΙΤΙΚΑ

Αλλα που θα παρι μετα την πτωση στη σεγκουντα τον βλεπω στο γαυρο και εκει να ερθει να χτυπησει κορνερ στην 4α....θα ειμαι στα καγκελα οπως στα εικοσι μου και θα πετυχει αερα...θα κατεβω τουμπα με μπλουζα τσε να ξερετε ολοι ποιος τον τρομοκρατει
Άβαταρ μέλους
guardian4

:lol: :lol: :lol:

Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι
Λουκας στο γαυρο και μετα τουμπα ε?
πιθανον

εκει 4α, εκλεισε
..θα ειμαι στα καγκελα οπως στα εικοσι μου και θα πετυχει αερα..
:lol: :lol:

εγω θα του πεταω σερβιετες
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Τελειος οφτοπικ αλλα εδω θα διαβαστει θεωρω γιατι ολοι ειναι εδω μεσα ολη μερα

http://inpaok.com/254809/μαγένκο-στον-δρόμο-του-παοκ/

Στελνουν εμπειρο διαιτητη τουμπα ισπανο θεωρω οτι και σαυτο ο επιστημονας φρανκ κανονισεμετα τις σφαγες να ειναι εστω 50-50 μετα τις σφαγες αλλιως σιγα μην εστελναν τοσο μεγαλο ονομα στην τουμπα για ματς με μπροντμπι

@φυλακας ... Σαυτο το ματς το πρωτο του λουκας τουμπα με φανελ γαυρου θα ειναι ευκαιρια συνατησης του φορουμ κερναει ο τσε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Χμμ καπου διαβασα οτι η Ρεν ζηταει 1.5 μυριο για Τοιβονεν.
Οχι απλησιαστο για εμας αλλα θα πρεπει ο Φρανκ να κανει
τα κολπα του να ερθει ο παικταρας.
Με Τοιβονεν μπροστα και σαν 2ο φορ μια σφαιρα (Ζαιρο-Ροντριγκεζ) ειμαστε
κομπλε.
Να και ο παικτης που θελαμε τοσο πολυ για μεσοεπιθετικο (τρομερη τεχνικη και πασα)
ψηλος και πολυ εμπειρος στην Σουπερ Λιγδα θα κανει πλακα .
Άβαταρ μέλους
guardian4

Ποσα πηραμε για την μπαρμπι ξερει κανεις?
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ολοκληρη μερα περασε και ουτε μια ανακοινωση.
Για ξυπνατε εκει στην παε.
Καντε καμια μεταγραφη.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

che4 έγραψε: Στελνουν εμπειρο διαιτητη τουμπα ισπανο θεωρω οτι και σαυτο ο επιστημονας φρανκ κανονισεμετα τις σφαγες να ειναι εστω 50-50 μετα τις σφαγες αλλιως σιγα μην εστελναν τοσο μεγαλο ονομα στην τουμπα για ματς με μπροντμπι
che, εμένα δε μου αρέσει που πάλι είναι όλοι Ισπανοί, όπως στο προηγούμενο όλοι Γερμανοί. Μου θυμίζει τους ορισμούς της Σούπερδλίγδας. Δηλαδή να επικοινωνούν τα φιλαράκια στα Ισπανικά, και να σε σφάζουν για πλάκα, όπως οι Γερμανοί. Φυσικά καλύτερα Ισπανός παρά Γερμανός, αλλά εδώ μιλάμε για μαφία και δεν παίζει ρόλο η εθνικότητα. Για μένα πρέπει στην Τούμπα να λέμε συνθήματα του στιλ πουτ@ν@ πουτ@ν@ του Πλατινί η μάνα ακριβώς μετά το σύνθημα για το Μαρινάκη. Πρέπει να κάνουμε επιτέλους αίσθηση και προς τα έξω και να ξεκινήσει κάπως η επανάσταση. Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι εκμεταλεύονται το ελληνικό ποδόσφαιρο βάζοντας μόνιμα μια μαφία που να τους εξυπηρετεί με τον τρόπο που βάζανε χούντες οι Αμερικάνοι στις Αφρικάνικες χώρες και με τον τρόπο που κάνουν λαθρεμπόριο όπλων και φαρμάκων στηρίζοντας του τοπικούς Αφρικάνους μαφιόζους. Ας δείξει ο ΠΑΟΚ το μεγαλείο του και να ξυπνήσει και τους υπόλοιπους.
πουτ@ν@ πουτ@ν@ του Μάρινάκι η μάνα
πουτ@ν@ πουτ@ν@ του Πλατινί η μάνα
Ουέφα πουλημένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει, Ουέφα κ@ριόλα ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα.

Παιδιά μη φάω μπαν από αυτό. Αν έχω γράψει κάτι μυνήσιμο προς το σάιτ διορθώστε το και συμβουλέψτε πως να μπορώ να γράψω αυτό που γράφω.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Πάντα οι τριάδες είναι από μια χώρα, νομίζω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”