Ιάκωβος Αγγελίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Ιάκωβος Αγγελίδης

Δημοσίευση από Ale »

Και για να τα λέμε όλα, η αναζήτηση τδ είχε ξεκινήσει με χυλόπιτα από τον Κρόιφ.
Μεγάλε Τζακ!
Αν αρνείτο και ο Άρνεσεν, ποιόν θα έφερνες; Τον Νταρθ Βέηντερ; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Βάλε χέρι στη δημόσια εικόνα της ομάδας. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η παρωδία με τον Κύρ Κυρ και τους άσχετους που κάνουν το editing στα βίντεο των παιχτων των προπονήσεων και των αγώνων.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Να προσλάβουμε σκηνοθέτη,λεφτά υπάρχουν :!:
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Απλά αλλάζεις την εταιρεία που έχει αναλάβει αυτό το έργο (και ξέρω ποια ειναι) με μια που έχει αντικείμενο τον αθλητισμό...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ale έγραψε:Και για να τα λέμε όλα, η αναζήτηση τδ είχε ξεκινήσει με χυλόπιτα από τον Κρόιφ.
Μεγάλε Τζακ!
Αν αρνείτο και ο Άρνεσεν, ποιόν θα έφερνες; Τον Νταρθ Βέηντερ; :opaokara:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Δικαιωση και για τον Κγεο που πιστευε πολυ στον Τζακ την ωρα που μας ειχε πιασει η απογοητευση και τα παραιτουμαι (αλλα δε φευγωακομα ) του Ζηση στοιχειώνανε τα βραδια μας.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο τζακ εχει να διορθωσει πολλα πραγματα ακομα στο οργανωτικο κομματι της παε το οποιο ειναι ακομα σε χαμηλα επιπεδα...

σιγουρα με την προσληψη του αρνεσεν και τη διαγραφη των χρεων εχει απαλλαχθει απο δυο σημαντικους βραχναδες (ιδιως στο αγωνιστικο πρεπει να ειδε και να αποειδε) και αυτο θα τον βοηθησει πολυ στη συνεχιση του εργου του...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Σιγά τη ... γλάστρα, που έγραφε και μια ... πονεμένη και αποχαιρετήσασα διαστημική ψυχή του ταλαίπωρου αυτού φόρουμ!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

:lol: :lol: :lol:

Εδώ, ρε συ Νάβι, κοτζαμάν Σέρας βρίσκει θετικά...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Sera4 έγραψε:ο τζακ εχει να διορθωσει πολλα πραγματα ακομα στο οργανωτικο κομματι της παε το οποιο ειναι ακομα σε χαμηλα επιπεδα...

σιγουρα με την προσληψη του αρνεσεν και τη διαγραφη των χρεων εχει απαλλαχθει απο δυο σημαντικους βραχναδες (ιδιως στο αγωνιστικο πρεπει να ειδε και να αποειδε) και αυτο θα τον βοηθησει πολυ στη συνεχιση του εργου του...
Εδω αδυνατισε την μαρια ρε φιλε δεν θα οργανωσει την παε?
Άβαταρ μέλους
navigator11

:lol: :lol: :opaokara: :opaokara:

Εγώ είμαι ... αστροναυτικός στο εν λόγω θέμα. If you know what I mean, DINOS!
Έτσι, ρε παιδί μου, θυμήθηκα την μέχρι πρότινος ... καψούρα μου στο φόρουμ και έκανα μια κατά κάποιον τρόπο αφιέρωση με αφορμή τα ... χαριτωμένα, που έσουρνε στον Αγγελίδη!!!

Χρειάζεται ακόμα καιρός για να κριθεί η όποια συνεισφορά του Ιακώβου στον νέο ΠΑΟΚ. Εγώ μέχρι τώρα βλέπω πως πρόκειται για μετρημένο και ολιγόλογο άνθρωπο, του οποίου επιλογή θεωρώ πως υπήρξε ο Άρνεσεν.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Οι "χαμένοι στο διάστημα" είναι, πλέον, μόνο στην κεντρική, Νάβι...

Όταν λες κάτι σε κάποιον 1,2,3... 123 φορές και αυτός το βιολάκι του... ε, συγγνώμη, αλλά φτάνει!

Εντάξει, μπορείς να τον καμαρώνεις από εκεί.
Άβαταρ μέλους
navigator11

:opaokara: :opaokara:

Δε διαβάζω ποτέ σχόλια στην κεντρική. Οπότε, ας ... βιολοσολάρει ασύστολα εκεί.

:lol: :lol: :lol: :lol:
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Dinos_Liverpool έγραψε:Οι "χαμένοι στο διάστημα" είναι, πλέον, μόνο στην κεντρική, Νάβι...

Όταν λες κάτι σε κάποιον 1,2,3... 123 φορές και αυτός το βιολάκι του... ε, συγγνώμη, αλλά φτάνει!

Εντάξει, μπορείς να τον καμαρώνεις από εκεί.
Έχει μια μοναδική ικανοτητα ακομα και με αυτα τα σχολια στην κεντρικη να μου τα γυρναει τα μυαλα παντως....
Άβαταρ μέλους
AΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ

Δημοσίευση από AΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ »

Χιλια μπραβο.
Τοσο για την επιλογη Αρνεσεν, οσο και για την ηρεμη και συγκροτημενη αναδιοργανωση της παε.
Την αμαρτια μου τη λεω, δε μου γεμιζες το ματι.
Εισαι ομως κυριος, αθορυβος και παραγωγικος και μακρια απο λεζαντες και μοστρες.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Sera4 έγραψε:ο τζακ εχει να διορθωσει πολλα πραγματα ακομα στο οργανωτικο κομματι της παε το οποιο ειναι ακομα σε χαμηλα επιπεδα...

σωστός.

όμως θα πρέπει να έχουμε και στην άκρη του μυαλού μας ότι μπορεί μέρος των αλλαγών ΠΟΤΕ να μην το...δούμε (καθώς θα μιλάμε για εσωτερική οργάνωση της παε) ή να το κατανοήσουμε σε βάθος χρόνου. Ακόμα, τρίτον, μπορεί να έχει ήδη γίνει κάποια όποια αλλαγή και να μην την έχουμε δώσει τόση σημασία αλλά να την έχουμε καθημερινά μπροστά μας (πχ παρουσίαση παιχτών μέσα απο βίντεο κτλ όπως γίνεται φέτος).

γενικά πάντως και πολλή δουλειά ακόμα υπάρχει για να γίνει αλλά και πολλά περισσότερα ΕΚΤΟΣ ΠΑΟΚ (σουπερλιγκ,επο κτλ)που εκεί είναι που πραγματικά περιμένω τον Τζάκ να κάνει τη διαφορά (αυτή τουλάχιστον είναι η εντύπωση που μου είχε προσφέρει η πρώτη ανάγνωση του βιογραφικού του - δικηγόρος γαρ ;) )

το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τζάκ, όχι γλάστρα είναι, αλλά ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ, είναι εκείνος ο τύπος που κάθεται με τη καμπαρντίνα και το καπέλο στο σκοτάδι (sic) και παρατηρεί τους πάντες και τα πάντα μέχρι να κάνει την κίνηση του που θα οδηγήσει σε νέα μονοπάτια και επιλογές... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”