Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από pgetsos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Ekatnetworkltd έγραψε:Το 14 φόραγε;Ά καλά γιαυτό δεν διώχνει τον άλλον!Έχει συμπάθεια στο νούμερο
Κι ο Κρόιφ το 14 φόραγε. Το χει το νούμερο...
Είναι ωραίο νούμερο. Αυτό είχα, λόγω κροιφ

Τυχαίνει πάντα σε κορυφαίους παίχτες
niks

Δημοσίευση από niks »

Oταν επαιζε ο Κρουφ, μεχρι το 11 δεν ηταν τα νουμερα;
Και απο 12 και πανω οι αναπληρωματικοι;
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

niks έγραψε:Oταν επαιζε ο Κρουφ, μεχρι το 11 δεν ηταν τα νουμερα;
Και απο 12 και πανω οι αναπληρωματικοι;
Ναι. Για πρώτη φορά στη ζωή μου έβλεπα βασικό να παίζει με νούμερο παγκίτη.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ναι, ε;

Μπα, δεν το θυμόμουν καθόλου!

Πάντως, εγώ νομίζω ότι δεν είχες δικαίωμα να ξεκινήσεις με νούμερο μεγαλύτερο του 11.

ΥΓ. Ε, φυσικό, αφού ήμουν αγέννητος τότε!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

KOSTAS54 έγραψε:Φρανκ, ρίχτο!

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/89726-frank-rixto
Αρθραρα!!!

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dinos_Liverpool έγραψε:Πάντως, εγώ νομίζω ότι δεν είχες δικαίωμα να ξεκινήσεις με νούμερο μεγαλύτερο του 11.
Όντως δεν είχες. Μόνον ο Κρόϊφ έπαιζε με τέτοιο νούμερο.
Δεν σχολιάζω το ΥΓ σου γιατί θα φάω μπαμ
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Εγώ αυτό που θυμάμαι, σχετικό με νούμερα, είναι τον Ιωσηφίδη να παίζει με το 4 και όχι με το 3 που ήταν το σύνηθες για LB. Με το 3 θυμάμαι το "βουνό", τον μεγάλο και αείμνηστο ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ. Μιλάω για 75,76 και εντεύθεν.

Κόστα54, παπά Θεόφιλε, θυμάμαι καλά;

ΥΓ1. Δηλαδή, έτσι μου είπανε! Εγώ που να τα θυμάμαι αυτά τα πράγματα;

ΥΓ2. Ναι, σωστά εννόησες τι θα πάθεις εάν σχολιάσεις υστερόγραφα!
Άβαταρ μέλους
AΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ

Δημοσίευση από AΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ »

Συνεχισε Φρανκ και συντομα ο ναος, θα ειναι αυτος που πρεπει να ειναι...
ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το ματς δεν το δα αλλα βλεπω δικαίωση του περσινού δίδυμου μιας και Βρύζας οργάνωσε εξαιρετικά μια ομαδα και απο ρην αλλη ο μελαμψός επιθετικός που ξεχώρισε ήταν ο Ναζλίδης

Στερνή μου γνώση ..
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Εγώ αυτό που θυμάμαι, σχετικό με νούμερα, είναι τον Ιωσηφίδη να παίζει με το 4 και όχι με το 3 που ήταν το σύνηθες για LB. Με το 3 θυμάμαι το "βουνό", τον μεγάλο και αείμνηστο ΑΡΙΣΤΑΡΧΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ. Μιλάω για 75,76 και εντεύθεν.

Κόστα54, παπά Θεόφιλε, θυμάμαι καλά;

ΥΓ1. Δηλαδή, έτσι μου είπανε! Εγώ που να τα θυμάμαι αυτά τα πράγματα;

ΥΓ2. Ναι, σωστά εννόησες τι θα πάθεις εάν σχολιάσεις υστερόγραφα!
Καλα σου τα ειπανε.
Τωρα για να θυμασαι δεν νομιζω,λογω.............................. γεροντικης ανοιας.

Παντως ευχαριστω για την .........................ασιστ. ;)

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Διαβάζοντας άλλη μία φορά, στην κεντρική από το sdna, τα επιτεύγματα του δεν μπορώ παρά να τον περιβάλλω με απόλυτη εμπιστοσύνη και υπομονή για να φτιάξει μαζί με τον Ιγκόρ την ομάδα όπως την φαντάζεται.
Το ίδιο φαντάζομαι σκέφτεται και ο Ιβάν , γιατί η δική του συμβολή είναι σε μεγάλο ποσοστό βασική παράμετρος.
Σε κανένα πλάνο δεν υπάρχει δέσμευση επιτυχίας αλλά όταν γίνονται οι σωστές επιλογές μεγιστοποιούνται οι πιθανότητες αυτό να συμβεί σαν αποτέλεσμα.
Και σε μιά σοβαρή και οργανωμένη επιχείρηση οι αστάθμητοι παράγοντες , ιδίως στο Ελληνικό πρωτάθλημα, θα ληφθούν υπόψιν στην αξιολόγηση της προσπάθειας.
Ίσως γράφω γενικότητες, αλλά και η κριτική που ξεκίνησε άλλη μία φορά πολύ νωρίς και κάτω από το πέπλο της ελευθερίας της γνώμης είναι πέρα από κάθε λογική γιατί γίνεται χωρίς και γνώση του αντικειμένου καθώς και των δεδομένων, φυσικά μετά τις τελευταίες κινήσεις ανέκρουσε πρύμνα η φράξια των κριτών - επικριτών.
Και επανέρχομαι στις γενικές διαπιστώσεις που προείπα και τον λόγο που αδυνατώ προσωπικά να εκφέρω άποψη
στο συγκεκριμένο θέμα,πλάνο τριετίας, γιατί πολύ απλά είμαι άσχετος. Άσχετος φυσικά με το αντικείμενο και ταυτόχρονα γνώστης πλάνων , από την δουλειά μου , και μακροπρόθεσμων σχεδιασμών με τις δυσκολίες που αυτοί συνεπάγονται για επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι αδύνατον , σχεδόν , στον καθένα από εμάς να κριτικάρουμε κινήσεις όταν δεν ξέρουμε, όχι το γενικό πλάνο , αλλά βασικές παραμέτρους που επιλέγονται για να εκτελεστεί σωστά και να πετύχει.
Επομένως , ολοκληρώνοντας , εγώ για να κρίνω καταστάσεις και να διατυπώσω ενστάσεις πρέπει να γνωρίζω πάρα πολύ καλά τα δεδομένα και επειδή αυτό είναι πολύ δύσκολο αντικειμενικά να συμβεί περιμένω.
Περιμένω από την μία τον εύλογο χρονικό ορίζοντα που έχει δώσει ο εμπνευστής του πλάνου, για τις ενδιάμεσες αξιολογήσεις και από την άλλη εάν κάτι μου κάνει εντύπωση ως ανακολουθία , όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ πάντα, στο ενδιάμεσο διάστημα, αυτό να γίνεται με μεγάλη επιφύλαξη.
Ακόμη, κρίσεις που γίνονται χωρίς αξιολόγηση δεδομένων και κατάθεση επιχειρημάτων ασχέτως αν αυτές επαληθευτούν για μένα δεν έχουν αξία.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο κόσμος καίγεται και ο Frank χτενίζεται!
Ο Rivaldo, πρώην διεθνής, πρώην Barcelona, με συμμετοχές σε C.L., με εμπειρία πρωταθλητισμού και εμπειρία ζωής, περιμένει προτάσεις κι εσύ αντί να ασχοληθείς με τη πραγματικότητα, ψάχνεις ποδοσφαιριστές στο FM που να μην τους ξέρουν τα ΜΜΕ και οι οπαδοί!

:yellowcard:
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Λογιε, σωστά. Τα στοιχειώδη για όποιον έχει σχεδιάσει και πραγματοποιήσει οποιοδήπτε πρότζεκτ.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Δειγμα γραφης απο τις μεταγραφες εχουμε.
Επομενο ζητημα η διαχειριση των δανεικων. Προβλεπω οτι θα δουμε εξωγηινα πραγματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”