Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aquila

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από aquila »

Τον βλεπω για τουρκια ομως

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

Παοκαρα βάλε και άλλο γκοοολ και άλλο γκοολ και άλλο γκοοοοοοολ..... Καλώς ήρθες αδερφέ 35αρη ....

Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

35ΧΡΟΝΟΣ έγραψε:
Καπετάνιος έγραψε:Μπορεί να το εχω δει και 100 φορές

[youtube]D-ujKwfloA0[/youtube]
Πιστεύω πως είναι η καλύτερη περίπτωση επιθετικού από όσες έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί έως τώρα!
Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι είναι πολύ γρήγορος και καλός τεχνίτης
αλλά σίγουρα θα σταθώ στον τρόπο με τον οποίο τελειώνει την κάθε φάση.
Ο άνθρωπος φαίνεται ότι δεν κλοτσάει απλά την μπάλα προς το αντίπαλο τέρμα
προσπαθώντας να νικήσει τον τερματοφύλακα αλλά διαλέγει γωνία και όταν λέω γωνία το εννοώ!
Αν παρατηρήσετε το παραπάνω βίντεο που ανέβασε ο φίλος ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ο άνθρωπος εκτελεί κανονικά και
με τον νόμο τον κάθε τερματοφύλακα που βρίσκει εμπρός του.
Πάντα η μπάλα ή ακουμπάει στο πλαϊνό μέρος των δικτύων ή γλύφει το δοκάρι ή πάει απευθείας στο ΓΑΜΑ!!!
ναι ρε φίλε και στα 26 του πήγε στη Ρωσία και στα 28 του ψάχνει συμβόλαιο στη Τουρκία, τρομερή διάθεση για μπάλα και διακρίσεις, σαν το Νομπόα...πριν 30αρίσει του ρθε να κατακτήσει τη τουρκική σουπερ λιγκ.
Καλώς ήρθες
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

'Εχω φορ πουλέν που δεκαρίζει με κορμί Toivonen 1.90 και προσιτός και Δανός....Έχει κανείς το κινητό tου Φρανκ??

[youtube]SkGImLBm_8o[/youtube]

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

vs40 έγραψε:Κάθισα και είδα τις αξίες του τράνσφερ και σύγκρινα βάζελο με εμάς. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ ήταν μία φούσκα με μεγάλο value στο τράνσφερ με λίγη ουσία. Τι να πω ίσως αυτό κοιτούσε ο ΖΒ για να μας εντυπωσιάσει. Έφερε παίκτες εκ Ρωσίας που το πραγματικό τους value είναι στο 1/3. Ο Βάζελος τώρα έχει 32εκ και χρησιμοποιεί η ομάδα του τα 30εκ, καθώς οι άλλοι είναι μικροί και θα φύγουν δανικοί. Ουσιαστικά έκανε την τέλεια διαχείρηση υλικού. Εμείς είχαμε σε κάποια φάση πάνω από 50εκ και το πραγματικό ήταν στα μισά. Σήμερα έχουμε 37,5εκ και τα 8,5εκ είναι εκτός ομάδας. Άρα αν αποχωρήσουν πάμε στα 29εκ, που επιτέλους θα είναι τα πραγματικά με παίκτες σε καλή ηλικία. Φυσικά περιμένουμε επιπλέον μεταγραφές που θα μας ανεβάσουν πιο πάνω από το βάζελο. Όχι ότι παίζει ρόλο το value στο τράνσφερ. Ουσιαστικά αυτό λέω ότι δεν παίζει ρόλο. Σημασία έχει τι θα αποδώσουν οι παίκτες στο χορτάρι. Εγώ φτιάχνομαι πιο πολύ να βλέπω Ζάιρο με value 400Κ, να με κάνουν καζούρα οι από κάτω, και μόλις πατήσει στο χόρτο να τρίβουν τα μάτια τους. Επιτέλους παιδιά κάνουμε ομάδα με δυναμική μεγαλύτερη από αυτό που δείχνει. Οι φούσκες δημιουργούν λάθος απαιτήσεις και συνήθως αποτυγχάνουν καθώς ποτέ κανείς δε μένει ευχαριστημένος. Δεν μπορεί παίκτες να παίρνουν 1εκ και να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, και εσύ να προσπαθείς να ανανεώσεις το συμβόλαιο του Κλάους που έκανε πράγματα στο γήπεδο. Λογικό είναι να θέλει και αυτός να σου τον πιάσει λίγο, όταν οι άλλοι σου τον πιάνουν χοντρά με μηδενική προσφορά. Το αποτέλεσμα είναι να παίρνει λίγο παραπάνω από αυτά που θα έπρεπε και έχει το υφάκι ότι μας έκανε χάρη. Το παραπάνω είναι 1 παράδειγμα. Περιμένω με μεγάλο ενθουσιασμό τις επόμενες κινήσεις. Μας κακομαθαίνουν, σε λίγο θα μας δίνουν και φερέρο ροσέ για να πάμε γήπεδο :lol: :lol: :lol: :lol: .

Edit: η αεκ44 είναι για γέλια με αστείο προπονητή. Οι ΑΡΔ προσπαθούν να τη βάλουν με το ζόρι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Ειδικά στην τηλεόραση εμείς δεν υπάρχουμε και αντιμετωπίζεται πάλι το αεκακι σαν ομάδα Τσου Λου.
Περα απο το γεγονος οτι συμφωνώ απόλυτα με αυτα που γράφεις, ήθελα να σου πω ένα ΜΠΡΑΒΟ για την ποιοτητα του ποστ. Ερευνα-Επιχειρήματα-Αποψη. Εγώ προσωπικά για τετοιου είδους ποσταρισματα παρακολουθώ το φορουμ. Δεν θα ξεχάσω ένα παλικαράκι (δεν θυμαμαι ποιος ήταν) που με μια απλη σκέψη και μέσω google είχε βρεί την χώρα του νεου Προπονητή μας βδομάδες πριν ανακοινωθεί ο Tudor. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παλυ πιστευω οτι και οι επομενες κινησεις θα ειναι αναλογες αυτων που εχουν γινει σε χαρακτηριστικα.Ο Σαββιδης αποφασισε οτι ο σωστος τροπος για να χτυπησει στοχους ειναι οχι ενα ροστερ με 2-3 παικτες του μυριου και οι υπολοιποι λιμα,ουτε μπορει ακομα να εκτοξευσει το μπατζετ,ειναι σαφως προτιμοτερο αυτα τα λεφτα να πανε σε αγορες παικτων με σκοπο να χτισει μια ομαδα που σε βαθος χρονου να δημιουργει υπεραξιες που μεσω πωλησεων θα μπορουν να αυξησουν τον προυπολογισμο της ομαδας και με βρισκει συμφωνο.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

agios έγραψε:'Εχω φορ πουλέν που δεκαρίζει με κορμί Toivonen 1.90 και προσιτός και Δανός....Έχει κανείς το κινητό tου Φρανκ??

Καλεσε τον Τρεγια το ιδιο ειναι :mrgreen:
slowcrow

Δημοσίευση από slowcrow »

joshua έγραψε:Εγω παλυ πιστευω οτι και οι επομενες κινησεις θα ειναι αναλογες αυτων που εχουν γινει σε χαρακτηριστικα.Ο Σαββιδης αποφασισε οτι ο σωστος τροπος για να χτυπησει στοχους ειναι οχι ενα ροστερ με 2-3 παικτες του μυριου και οι υπολοιποι λιμα,ουτε μπορει ακομα να εκτοξευσει το μπατζετ,ειναι σαφως προτιμοτερο αυτα τα λεφτα να πανε σε αγορες παικτων με σκοπο να χτισει μια ομαδα που σε βαθος χρονου να δημιουργει υπεραξιες που μεσω πωλησεων θα μπορουν να αυξησουν τον προυπολογισμο της ομαδας και με βρισκει συμφωνο.
αμφιβαλω οτι ο σαββιδης πηρε τις αποφασεις...
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

agios έγραψε:'Εχω φορ πουλέν που δεκαρίζει με κορμί Toivonen 1.90 και προσιτός και Δανός....Έχει κανείς το κινητό tου Φρανκ??

Τι παικταράς είναι αυτός 8-)
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

theo G4 έγραψε:

Καλεσε τον Τρεγια το ιδιο ειναι :mrgreen:
:lol: :lol:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Που τους βρισκουνε?

Το γκολ στο 2.50 με εψησε.
24 χρονών,ποσο να κανει άραγε?
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Καλώς ήλθες 35χρονε. Του χρόνου θα αλλάξεις νικνειμ ή θα κρύβεις χρόνια; :lol:
Άβαταρ μέλους
ele

Δημοσίευση από ele »

Γεια σας και απο μενα, διαβαζω το forum καιρο τωρα αλλα αποφασισα να γραφτω προσφατα..
Στα μεταγραφικα τωρα, ακομα περιμενω να δω η να καταλαβω ποιος ειναι αυτος ο καλυτερος του finbo που ειχε γραψει ο σαββιδης.... Καλη συνεχεια στις μεταγραφες και καλα μπανια σε οσους γραφουν απο παραλιες! :pano:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Τον μπανάρουμε οριστικά τέλος του 15 και με το νέο έτος ξαναγράφεται ως 36χρονος... και ούτω καθ εξής.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

prist64 έγραψε:

Που τους βρισκουνε?

Το γκολ στο 2.50 με εψησε.
24 χρονών,ποσο να κανει άραγε?
Τον βρήκαν απ την Λεβερκούζεν παίρνει 675.000 το χρόνο και με 1,5 με 2 χαρτιά είναι Τούμπα...
Το θέμα είναι ότι ο Φρανκ μίλησε μ αυτούς αλλά για τον άλλο Jorgensen τον Mathias τον cb τους...Φέρε αυτόν ρε Φρανκ... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”