Στρατός Λούφα και παραλλαγή. Πού υπηρετήσατε?
- Dinos_Liverpool
- john4serres
Re: Στρατός Λούφα και παραλλαγή. Πού υπηρετήσατε?
Ελα ρε κι εγω Ασσηρο ημουνα,32 ΕΜΑ και ΙΣ/ΧΧΙΙ ΤΘΤΚαπετάνιος έγραψε:Ελα ρε. Στο 501 ημουν και εγω αλλα καμια δεκαρια σειρες νωριτερα.suncity4 έγραψε:ΑΣΜ 155
ΕΣΣΟ 12ε 322 σειρα (κατα την διαρκεια σπουδων)
Μεσολογγι 1 μηνα
Ασσηρο μεταθεση (501ΜΚ/ΤΠ ----> 34 ΤΑΞ)
Στο ενδιαμεσο: Εδεσσα (1 μηνα), ΛΑΦΘ (1 μηνα)
Φυλακιο: Πανοραμα (3χ1 εβδομαδα), Γιαννιτσα (1 εβδομαδα)
Απολυση απο Ασσηρο
και απολυθηκα πριν..................30 χρονια και 7 μερες,ΕΣΣΟ 83 ΣΤ,167 σειρα

Βεβαια εγω ειμαι νεοτατος σε σχεση με τον Κωστα54.
-
Odi έγραψε:Και σήμερα επίσημα τέλος..Odi έγραψε:ΣΤ΄ ΕΣΣΟ 11/11/2014 σε 9ο Σύνταγμα Πεζικού (9ο ΣΠ) (ΚΑΛΑΜΑΤΑ).Ήρθε και η δική μου σειρα![]()
2015 ΣΤ ΕΣΣΟ,335
Κέντρο 9ο Σύνταγμα Πεζικού Καλαμάτας (Δίωκε Δόξαν Και Αρετήν)
525 Μ/Κ ΤΠ Πολύκαστρο Κιλκίς (μαύρη μαυρίλα πλάκωσε)
ΤΥΠ NRDC-GR Θεσσαλονίκη,Γ'ΣΣ
Γρήγορα πέρασε..
Από το 525 Πολύκαστρο πέρασα κι εγώ. M..άκας μεν ο διοικητής, καλός δε ο επιλοχίας του πρώτου γραφείου (καθότι φοιτητής ιατρικής, ήμουν μεν πεζικάριος, αλλα με είχαν στα ώπα ώπα), πέρασα καλά. Ειδικά στις κατασκηνώσεις Κορινού πέρασα τέλεια!
233 σειρά.
Πιο πριν Καμπάνη και ειδικότητα οδηγός στο Πέραμα Ιωαννίνων (από την οποια με κόψαν λόγω μυωπίας και με κάναν τυφεκιοφόρο)
Καλός πολίτης Odi και καλή τύχη στη ζωή σου
- Dinos_Liverpool
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μέσα στην Ξάνθη ήταν ένα στρατόπεδο όπου βρίσκονταν τα γραφεία της 25ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, όπου υπηρέτησα (XXV ΤΘΤ). Διοικητικά ανήκα στον 25 ΛΜΧ (Λόχο Μηχανικού) που μαζί με τις περισσότερες μονάδες της XXV ΤΘΤ βρίσκονταν στο Πετροχώρι. Απέναντί μας ήταν η ΤΑΞΥΠ που ανήκει στο Δ΄ Σώμα Στρατού.che4 έγραψε:Ρε μάγκες εγω υπηρέτησα αρτα Ξάνθη Λάρισα και δε θυμάμαι ουτε σειρά ουτε αριθμούς μονάδας εσείς πως τα θυμόσαστε ολα αυτά
Το μονο που θυμάμαι κέντρο αρτα Ξάνθη μια ταξιαρχία απέναντι απ το σώμα και Λάρισα νοσοκομείο και ήταν 2002
Θυμάσαι τουλάχιστον τι όπλο ήσουν;
Αποστολε εκει ακριβως ημουν επιλαρχια υποστηριξης και εμεις ιλη υγειονομικου γιατρος αριςτερος με μαυρο μπερε γιαυτο και το παρατσουκλι τσε .... 25 τεθ. Ταξιαρχια ακριβως ετσι εσυ τι ρολο βαρουσες εκει μεσα στα βαθη των 80s'
- Dinos_Liverpool
- Καπετάνιος
Ντίνο και ομως φίλε. Μοιραζαν Φ. Βεβαια δε γραφτηκαν καθολου απλα μας στερησαν τη πρωτη εξοδο στο κεντρο μερικους που αντιδρασαμε λιγο πιο ΠΑΟΚτσιδικα χαχαχαχα.
Πατερ πως ηταν τοτε η ασυρος ρε συ; Ηταν ταξιαρχια ετσι; Θυμασαι ποσες μοναδες ειχε;
Πρωτη μερα παμε με αμαξι με ενα φιλαρακι που ημασταν μαζι. Νυχτα βραδυ. Ψαχνουμε να παρκαρουμε κ εχει ενα υποστεγο με παρκαρισμενα αμαξια. Ε παρκαρει το φιλαρακι το αμαξι σε μια θεση κ παμε στον ΑΥΔΜ. Το πρωι μας δινουν αδεια τρεις μερες εκγλυματισμου ή πως την λεγανε. Παμε να παρουμε το αμαξι, πουθενα το αμαξι. Κοιταζω καλυτερα κ εχει ενα μικρο ταμπελακι ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ που ουτε το ειδαμε μεσα στη νυχτα. Η συνεχεια νομιζω δε χρειαζεται να γραφτει..
Πατερ πως ηταν τοτε η ασυρος ρε συ; Ηταν ταξιαρχια ετσι; Θυμασαι ποσες μοναδες ειχε;
Πρωτη μερα παμε με αμαξι με ενα φιλαρακι που ημασταν μαζι. Νυχτα βραδυ. Ψαχνουμε να παρκαρουμε κ εχει ενα υποστεγο με παρκαρισμενα αμαξια. Ε παρκαρει το φιλαρακι το αμαξι σε μια θεση κ παμε στον ΑΥΔΜ. Το πρωι μας δινουν αδεια τρεις μερες εκγλυματισμου ή πως την λεγανε. Παμε να παρουμε το αμαξι, πουθενα το αμαξι. Κοιταζω καλυτερα κ εχει ενα μικρο ταμπελακι ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ που ουτε το ειδαμε μεσα στη νυχτα. Η συνεχεια νομιζω δε χρειαζεται να γραφτει..
Xαος,πολυς κοσμος και πολυ τρεξιμο.Καπετάνιος έγραψε:
Τους δυο πρωτους μηνες ημουν εξοδουχος Τριτη(νυχτερινη)
και Παρασκευη(επιθεωρηση).
32 ΕΜΑ,31 ΕΜΑ,32 Ε.ΥΠ.,ΙΣ/ΧΧ ΤΘΤ,22ΛΔΒ,22ΛΜΧ,ΙΛ.ΑΝ,μια πυροβολαρχια ΧΩΚ
και τα γραφεια της ταξιαρχιας "ζιγκα" στο αστερι.
Για λέγε, στις πόσες είσαι;Josey Wales έγραψε:Άαχ, άλλοι μετράνε με μήνες και εγώ με ολυμπιάδες
- Josey Wales
Σε λίγο καιρό κλείνει η έκτη Στρατηγέ μουARMY έγραψε:Για λέγε, στις πόσες είσαι;Josey Wales έγραψε:Άαχ, άλλοι μετράνε με μήνες και εγώ με ολυμπιάδες

- Dinos_Liverpool
- kataramenos5
Και φυλαγες και στην Κριθια τα ΑΜΧ30?Ηταν και το καταραμένο εκει.Αυτο που εριξε την Πυλη.prist64 έγραψε: Ελα ρε κι εγω Ασσηρο ημουνα,32 ΕΜΑ και ΙΣ/ΧΧΙΙ ΤΘΤ