Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
obanebane79

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane79 »

http://www.paok24.com/podosfairo/49462/ ... essaloniki
Τα λέμε Θεσσαλονίκη..."
Εκτός απροόπτου, ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες με τον Άρνεσεν και ο Τσίμιροτ ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη!

12-08-2015, 14:13ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣPAOK24 Επιμέλεια Άρθρου
PAOK24
"Τα λέμε Θεσσαλονίκη..."

Στην Αθήνα παραμένει ο τεχνικός διευθυντής της Σαράγεβο, Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς, προκειμένου να "τελειώσει" και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του Γκόικο Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το PAOK24 με τον Ιμπράκοβιτς, μας αποκάλυψε πως απομένουν λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το "deal" με τον Δικέφαλο και γι΄αυτό τον λόγο παρέμεινε και σήμερα στην Ελλάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Σαράγεβο τόνισε -μεταξύ άλλων- πως περιμένει τηλέφωνο από τον Φρανκ Άρνεσεν για να "κλείσουν" από κοινού το θέμα και ο παίκτης να ταξιδέψει άμεσα στην Θεσσαλονίκη, ακόμη και σήμερα το βράδυ, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε...

Χτες, διαβάσατε με λεπτομέρειες όλο το ρεπορτάζαπό την συνάντηση Άρνεσεν – Ιμπράκοβιτς και την ανεπίσημη συμφωνία των δύο ανδρών που ανανέωσαν για σήμερα το ραντεβού τους (τηλεφωνικά) με φόντο την μεταγραφή του Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ.
ΕΡΧΕΤΑΙ?!??!?!?!?!?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Καπ που σαι φιλε;;;καιρο χω να σε δω...

Για παμε δυνατα για τσιριμοκο(ακου παρατσουκλι) για να ειμαι και οντοπικ.. :lol:
Φερτε και μια σεντερφοραρα και μια μπακαρα να γινουμε πυροτεχνημα λεμε..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως αν και οι ελπιδες μου για επιτελικο ειναι λιγες πια δεν εχουν εξανεμιστει καθως υπαρχει η δηλωση Τουντορ που εμμεσα εθεσε την συγκεκριμενη θεση ως την πλεον σημαντικη που χρειαζεται ενισχυση.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

joshua έγραψε:Παντως αν και οι ελπιδες μου για επιτελικο ειναι λιγες πια δεν εχουν εξανεμιστει καθως υπαρχει η δηλωση Τουντορ που εμμεσα εθεσε την συγκεκριμενη θεση ως την πλεον σημαντικη που χρειαζεται ενισχυση.
Είπαμε υπομονή φίλε joshua. Μετά το 6αρι (Τσιριμωκος) θα πάρουμε και 8-10αρι και φορ και 2 σεντερ μπακ. Έχε πίστη. Αυτοί που κάνουν κουμάντο πλέον έχουν μάτια και βλέπουν
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Να αφησουμε και κατι για τον γεναρη lamosas.
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

μπορει ομως και να παρει κανενα φορ-10αρι στυλ τοτι και ενα σεντραμπακ και με τσιριμωκο -αντονι να ειμαστε ετοιμοι. δε μας χαλαει νομιζω! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
passaris4

Δημοσίευση από passaris4 »

Πολύ καλές προσθήκες όλες μέχρι τώρα. Με ελπιδοφόρους, διεθνείς και με χαρακτηριστικά που λείπουν από την ομάδα. Αν θέλουμε 3 καρπούζια κάτω από την μασχάλη πρέπει να φύγουν μόνο ανθρωποι που δεν παίζουν και δεν κάνουν ούτε για κώνοι στην προπόνηση και όχι ο Τζιόλης και ο Κάτσε. Ο ένας έχει εμπειρία και ο άλλος έχει πολλά τρεξίματα.

Ένα πράγμα με απασχολεί μόνο και αυτό έχουμε δει πολλές φορές να δημιουργεί πρόβλημα στην προσαρμογή.
Ο Σάμπο μιλάει μόνο Σλοβάκικα, ο τσιριμόκος δεν ξέρω αν μιλάει και μόνο σέρβικα. Αυτό με ανησυχεί αρκετά γιατί πρέπει να κάνει κάτι δραστικό η ΠΑΕ με μαθήματα κλπ όπως σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Θυμάμαι όταν είχαμε τον Σταφ δανεικό ένα χρόνο η Λεβερκούζεν πλήρωνε δάσκαλο για εντατικά Γερμανικών μαζί με συνεχόμενα τεστ.

υ.γ. Πάρτε έναν μεταφραστή ρε παιδί μου εκεί στη ΠΑΕ, ακούμε τον Κυριάκο που μιλάει αγγλικά επιπέδου junior και θα μας πάρουν με τις πέτρες έξω.

υ.γ. Θέλω να πιστεύω σε μία καλή χρονιά. Δεν νομίζω ότι μπορεί εύκολα να υπάρξει χρονιά χειρότερη από τη περσινή. :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος passaris4 την Τετ 12 Αύγ 2015, 13:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

sourmenetes έγραψε:
vs40 έγραψε:Εγώ έχω ξενερώσει τώρα με το Λετονό. Γουστάρω να έρθει παρακαλώντας και να του ρίξει χυλόπιτα ο Φρανκ :lol:
Ετσι....
Να ερθει και το γκομενακι να κλαιει μπροστα στη θυρα 4 και να παρακαλαει και εμεις να τη "φτυνουμε"..
Καλα,εσυ φτυστην κι εγω θα την παρηγορησω.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

φορ και μεσοεπιθετικος (οχι winger) ειναι οι μονες θεσεις που δεν εχουμε κανει καμια μεταγραφη. Ολες οι αλλες (wingers, μεσοι&μεσοαμυντικοι, αμυνα κεντρο/ακρο, τερμα) εχει γινει τουλαχιστον μια κινηση.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

CCCP έγραψε:φορ και μεσοεπιθετικος (οχι winger) ειναι οι μονες θεσεις που δεν εχουμε κανει καμια μεταγραφη. Ολες οι αλλες (wingers, μεσοι&μεσοαμυντικοι, αμυνα κεντρο/ακρο, τερμα) εχει γινει τουλαχιστον μια κινηση.
Ο Ζαιρο ειναι επιθετικος που μπορει να παιξει και στα ακρα της επιθεσης .
Μεσοεπιθετικο δεν θα παρουμε γιατι το συστημα μας ειναι με ενα καθαρο
6αρι και 2 8αρια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Jairo
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

CCCP έγραψε:φορ και μεσοεπιθετικος (οχι winger) ειναι οι μονες θεσεις που δεν εχουμε κανει καμια μεταγραφη. Ολες οι αλλες (wingers, μεσοι&μεσοαμυντικοι, αμυνα κεντρο/ακρο, τερμα) εχει γινει τουλαχιστον μια κινηση.
ειλικρινα παλικαρια αυτοι οι μεσοεπιθετικοι που ζητατε ορισμενοι κοινως δεκαρια εχουν τελειωσει απο το ποδοσφαιρο πλεον ολες οι ομαδες παιρνουν χαφ σκυλακια για να καλυπτουν και αυτες τις θεσεις..δεκαρια υπαρχουν ελαχιστα.μην ελπιζετε...σεντερ μπακ και φορ θα ειναι οι επομενες κινησεις.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Thracian έγραψε:σουπερλιγδοσκεφτεστε ολοι οσοι νομιζετε οτι ενας 22-23-24 χρονων δεν ειναι ετοιμος παιχτης η παιχτης "αεροδρομιου" οπως λετε μερικοι
αν ο πελκας και ο καθε πελκας σαμπο τσιμιροτ κτλ στα 22 και στα 24 δεν πάρει τ απανω του δεν θα τα πάρει ποτε
ειναι απλα τα πραγματα για τους παιχτες που παίρνουμε και εμπιστευόμαστε κυριοι
"σας εμπιστευομαστε και σας δίνουμε την ευκαιρία. ιδου η ρόδος ιδου και το πηδημα. αν οχι, το μοναστήρι να ν καλα...."
δεν θα "πηδηξουν στην ροδο" ολοι. ενα ποσοστό μικρό αν τα καταφέρει πάει για μεγαλα πραγματα. ενα άλλο μεγαλυτερο ποσοτό θα "χαμουρευτει" και θα ειναι καλοι παιχτες. ενα άλλο ποσοστό που δεν θα του "σηκωθεί" καν συντομα θα την κάνει για τυπου σουπερλιγδατες ομαδες εδω η στην ευρώπη
το να εισαι παιχτης του ΠΑΟΚ πλεον σημαίνει οτι εισαι και "γαμιας"
εγω ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ απο τους 22αρηδες και ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ απο τους 24αρηδες οπως ειμαι σιγουρος οτι έχουν και αυτοι που τους εμπιστευτηκαν την φημη τους και τα λεφτα που διαχειρίζονται
ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ το πρωτο καλοκαιρι αρνεσεν
οι αντίπαλοι και ποσοστό απο τα ΠΑΟΚια που ξυνουν τ αυτια τους στα ράδια δεν εχουν αντιληφθει τιποτα
η ΛΑΙΛΑΠΑ οταν χτυπήσει (ΣΥΝΤΟΜΑ.... βια του χρόνου το πολύ) θα είναι τετοια που οχι μονο θα φερει ανατροπες αλλα και δεν θα τους αφήσει να σηκώσουν κεφάλι
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μην λες ρε παλικαρε οτι ναναι,ακους εκει εχουν τελειωσει οι μεσοεπιθετικοι λες και μιλησε κανεις για δεκαρι σαν τον Τσιαρτα,να ειμαστε λιγακοι σοβαροι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

To inpaok αναφέρει ότι για Τσιριμώκο θα δαπανήσουμε 1,3 μύρια (κόστος κτήσης).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”