Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
τσιριγώτης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

agios έγραψε:Λέτε με την Νιουκάστλ να μας βάζουν στον παπά με Αμπέιντ να ανεβάσουν την μπάζα απ τον βάζελο (πιθανότατο)
και να παίξει από πίσω αληθινό ενδιαφέρον για άλλον εκεί????Αυτόν που μας κάρφωσε πέρσι,τον δίνει,είναι σε θέση που θέλουμε,ταχύτατος και κολλάει με το φετινό στυλ.Sylvain Marveaux.....
Μεγάλος παίχτης ο συγκεκριμενος
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δημοπρασία πλεον φανερό . Δυσκολεύει το πραμα ελπίζω να μπλοφάρει και να τον παρουμε ...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ron-swanson έγραψε:Παντως το γεγονος οτι ο ατζεντης του Τσιμιροτ καθεται και δινει καθε 5 λεπτα συνεντευξη για το τι γινεται στις διαπραγματευσεις, δεν μου αρεσει καθολου.
Γαυροδουλεια?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αυτο που καταλαβαινω απο τις δηλωσεις του αθλητικου διευθυντη για το βοσνιο ειναι οτι δεν υπαρχει καμια αλλη χειροπιαστη προταση και πουλαει τρελο παππα μπας και βγαλει κανα φραγκο παραπανω...γι αυτο το λογο αν και λεει για προτασεις καλυτερες και οτι σκεφτονται την εξελιξη του παιχτη μετα τα αναδιπλωνει και αυτοαναιρειται...

επισης απο οτι καταλαβαινω ο αρνεσεν πρεπει να τον θελει πολυ για να επεμεινε τοσο πολυ για την περιπτωση του...αυτο με κανει να αισιοδοξω πολυ για τον παιχτη...

αισθηση μου ειναι οτι η μεταγραφη ειναι τελειωμενη...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

prist64 έγραψε:
ron-swanson έγραψε:Παντως το γεγονος οτι ο ατζεντης του Τσιμιροτ καθεται και δινει καθε 5 λεπτα συνεντευξη για το τι γινεται στις διαπραγματευσεις, δεν μου αρεσει καθολου.
Γαυροδουλεια?
Γαυροδουλεια δεν ξερω (και δεν νομιζω κιολας) αλλα μαλλον δημοπρασια οπως εγραψε και ο Μανιακος.

Εκει που παιζει γαυροδουλεια (ισως) να ειναι με τον Στοχ. Ειναι η μοναδικη φορα φετος που η ΠΑΕ εβγαλε διαψευση και κατι μου λεει οτι ισως ο Στοχ να εχει προταθει στον Ολυμπιακο σαν ανταλλαγμα για την μεταγραφη Μιλιβογιεβιτς.

YΓ Οπου ατζεντης βαλτε τεχνικος διευθυντης. Λαθος μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Τρί 11 Αύγ 2015, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και εγω το ιδιο πιστευω,αυριο μεθαυριο θα ειναι θεσ/νικη.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Sera4 έγραψε:αυτο που καταλαβαινω απο τις δηλωσεις του αθλητικου διευθυντη για το βοσνιο ειναι οτι δεν υπαρχει καμια αλλη χειροπιαστη προταση και πουλαει τρελο παππα μπας και βγαλει κανα φραγκο παραπανω...γι αυτο το λογο αν και λεει για προτασεις καλυτερες και οτι σκεφτονται την εξελιξη του παιχτη μετα τα αναδιπλωνει και αυτοαναιρειται...

επισης απο οτι καταλαβαινω ο αρνεσεν πρεπει να τον θελει πολυ για να επεμεινε τοσο πολυ για την περιπτωση του...αυτο με κανει να αισιοδοξω πολυ για τον παιχτη...

αισθηση μου ειναι οτι η μεταγραφη ειναι τελειωμενη...
κ εγώ έτσι τη κόβω τη δουλειά.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Μακαρι να ισχυει το σενάριο που λετε μαγκες
ο παιχτης αξιζει πιστευω
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Σε βλέπω ανακοίνωση αυριο παντως και ανησυχώ

Μας κακο μάθανε τωρα
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

o Tudoras νομίζω πως εμπνέει παίκτες να έρθουν, αλλά και η φήμη του Αρνεσεν, επίσης στον Τσιμιροτ ο Μουσλι πρέπει να εχει βάλει το χέρι του. Δικος μας ο παίκτης.

ΓΚΟΛ Ο ΠΑΟΚ !!! στο Μπελφαστ
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

rainmaker έγραψε:
Joe Nagbe έγραψε:τι είναι αυτό το "ντιπ λαιγκ" που λέτε :?:

Είναι τόσο καλός παίκτης που δε του κάνεις απλά επιφανειακό, αλλά ΒΑΘΥ λαϊκ. Αυτό που μένει και μετά δλδ. :shock:
:lol: :lol: Αλλά επειδή δεν έχει διαλυτικά μπορεί να είναι και deep leg πολύ βαθύ πόδι να έχει..... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Θεςη πιρλο πχ

Αν θες διάβασε λιγο αυτο
http://www.quora.com/What-is-the-role-o ... -the-world
Άβαταρ μέλους
deep_gia_deep

Δημοσίευση από deep_gia_deep »

thanos-xanthi έγραψε:
deep-lying playmaker ;)

rain θα μπορουσε να ειναι και ντιπ για ντιπ ομως :mrgreen:
..με φώναξε κανείς..??.. :lol: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

τσιριγώτης έγραψε:
agios έγραψε:Λέτε με την Νιουκάστλ να μας βάζουν στον παπά με Αμπέιντ να ανεβάσουν την μπάζα απ τον βάζελο (πιθανότατο)
και να παίξει από πίσω αληθινό ενδιαφέρον για άλλον εκεί????Αυτόν που μας κάρφωσε πέρσι,τον δίνει,είναι σε θέση που θέλουμε,ταχύτατος και κολλάει με το φετινό στυλ.Sylvain Marveaux.....
Μεγάλος παίχτης ο συγκεκριμενος
Μας κάνει και είναι προσιτά τα φράγκα...Η ταχύτητα του κολλάει με τον ΠΑΟΚ που χτίζεται και έρχεται πιστεύω.Στην Γκινγκάμπ στο χώριο πήγε άνετα έρχεται εδώ.....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Πρεπει να κανουμε όνομα στα Βαλκάνια οτι οποίος νέος ερχετα Ι εχει μεγάλη πιθανότητα μετα να παει σε καλο πρωταθλημα αφου εξελιχθεί εδω...

Αυτο προσπαθούμε να κανουμε πιστευω ... Και μακαρι το πλάνο να πετύχει

Πχ ο γαβρος ξέρουνε αυτοι που έρχονται απ εξω απο τους μανατζερ οτι θα διαφημιστούν και θα πάρουν καλη μετεγγραφη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”