Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από desperando »

slidar έγραψε:Ας δωσει καποιος εικονα απο το ακατανομαστο για αντωνη και τσιριμωκο!!!

:opaokara: :opaokara:
τον αντωνη τον δεινει μελοντικη ικανοτητα 140 με καρεντ στο 100.
τα κυρια χαρακτηριστικα του ειναι η πασα του 14, η πρωτη επαφη 15, τεχνικη καταρτιση 18 :o :o και ντριπλα 12

απο τα μενταλ φυσικο ταλεντο και ψυχραιμια στο 14 και τα αλλα ολα κατω απο 11

το χειροτερο του ειναι στα φυσικα χαρακτηριστικα οπου ειναι ολα μονοψηφια εκτος απο την ευκινησια 14

για τον τσιμιροτ μην περιμενεις τιποτα μιας και τον δινει ποτενσιαλ 119
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Άντε να κλείσουμε τον Cimirot και να πάμε επιτέλους για άλλες τρεις μεγάλες μεταγραφές.
Δεκάρι, Δεύτερος επιθετικός, Σέντερ μπακ.
Ειδικά στο δεκάρι που είναι σημαντικότατη θέση σε αυτό το σύστημα, περιμένω κάτι πολύ καλό.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Ρε παιδια,δε λεμε ολοι εδω μεσα 'στηριγμα ο Τζιολης',ολα κι ολα!...
Ευτυχώς....δεν είμαι μόνος!!!
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Καπετάνιος έγραψε:Αυτη η φαση με τον τρεγια σημαινει οτι παει κατω για κατι αλλο απο τσιμιροτ-αντωνη;
Καταλαβαινετε πιστευω τη ντροπη που ενιωσα για την ερωτηση μου μολις εμαθα οτι αυτος ο τρεγιας εκανε εκπομπες με τον καραφλοκορακα, έτσι;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

O ΠΑΟΚ φέτος θα έχει 7 χαφ γιατί έχει πολλά παιχνίδια και οι παίκτες του είναι νέοι. Στο 8-10 έχουμε τον Πέλκα που τον πιστεύει απίστευτα ο Τούντορ. Εμπιστευτείτε λιγάκι. Σε όλα τα παιχνίδια είναι στους καλύτερους. Είδα πάλι το 6-0 και έπαθα πλάκα με τον Πέλκα. Από κει και πέρα ποια είναι τα χαφ μας σήμερα που (υπολογίζονται)?
1. Τζιώλης
2. Κατσε
3. Πέλκας
4. Σάμπο
5. Χαρίσης
6. Μεταγραφή (Τσίριμοτ πχ)
7. Σαββίδης ή Άντονις

Επειδή υπάρχει ζήτηση για Κάτσε, ίσως πωληθεί αν έρθει μία προσφορά 3εκ+. Ο Σαββίδης μπήκε καλά μέχρι τώρα, αλλά ίσως καλό είναι να δοθεί δανεικός Πορτογαλία που είπε και ένας αδερφός.

Για τον Άντονις: Ο παίκτης στο φιλικό με την Τσέλσι που είχε απίστευτο ρυθμό ήταν ο καλύτερος του γηπέδου. Η Τσέλσι είχε απόδοση σαν να ήταν επίσημο παιχνίδι και το ίδιο οι Αυστραλοί. Με την Τσέλσι που είδα ο ΠΑΟΚ θα είχε μαζέψει 3-4 γκολάκια. Για αυτό μην υποτιμάμε του Αυστραλούς τόσο πολύ. Χάσανε 1-0 και κόντεψαν να ισοφαρίσουν στο τέλος. Φυσικά η Τσέλσι είχε περισσότερες ευκαιρίες συνολικά. Με το τέλος του παιχνιδιού ο Μουρίνιο είπε τα καλύτερα για την ομάδα από την Αυστραλία ξεχωρίζοντας τον Άντονις που τον εντυπωσίασε και σαν παίκτης και σαν μαχητής. Τώρα αν εσείς ξέρετε καλύτερα από τον Μουρίνιο, εγώ υποκλίνομαι :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 11 Αύγ 2015, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

agios έγραψε:
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Ρε παιδια,δε λεμε ολοι εδω μεσα 'στηριγμα ο Τζιολης',ολα κι ολα!...
Τα λέγαμε εχθές είμαστε αρκετοί τελικά
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Καντε καμια μεταγραφηηη
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αυτο για την δηλωση του μουρινιο,επειδη την ακουσα ολη πιο πολυ για ειρωνικη μου φανηκε για τον υπερβαλλων ζηλο που εδειξε ο παικτης σε ενα φιλικο
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

desperando έγραψε:αυτο για την δηλωση του μουρινιο,επειδη την ακουσα ολη πιο πολυ για ειρωνικη μου φανηκε για τον υπερβαλλων ζηλο που εδειξε ο παικτης σε ενα φιλικο
Αν δεις το παιχνίδι, τον υπερβάλλων ζήλο τον δείχνει η Τσέλσι. Σαν να παίζει τελικό Τσου Λου. Του άρεσε του Μουρίνιο αυτό και αυτό τόνισε.
Edit: Άκουσα τις δηλώσεις και ήθελε ουσιαστικά να πει ότι δεν τον πείραξε το σκληρό του παιχνίδι, γιατί βοήθησε το φιλικό να αντιμετωπιστεί σαν επίσημο, με αυτό το πάθος. Δεν ξεχώρισε μόνον αυτόν, αναφέροντας και άλλους παίκτες και είπε τέλος ότι δε θέλει να μείνει σε πρόσωπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 11 Αύγ 2015, 17:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

αν μπει κανας ασχετος εδω μεσα και διαβασει τις τελευταιες σελιδες
θα θεωρησει οτι ο ομογενης ειναι ο Ινιεστα της Αυστραλιας,
παιχταρας που θα κανει και τη διαφορα
ενω ο Κατσε και ο Τζιολης ειναι για ξεπουλημα, αχρηστοι και ανικανοι
καπου εχουμε χασει το μετρο και εμφανιζουμε συμπτωματα νεοπλουτισμου
δε σημαινει οτι το καθετι καινουργιο ειναι και 100% καλυτερο απο αυτα που εχουμε
πιστευω θα παει σε αγορα σεντερ μπακ ή σεντερ φορ μεχρι το σκ
για να προλαβει με 10 μερες προπονησεων να τον δηλωσει για τα ματς των πλευ οφ
Muadeep

Δημοσίευση από Muadeep »

lamosas έγραψε:
agios έγραψε:
Τα λέγαμε εχθές είμαστε αρκετοί τελικά
Ναι... έτσι είπαμε ...νομίζω, στήριγμα... κάτι σαν κολώνα πενηντάρα από οπλισμένο σκυρόδεμα με τα εικοσάρια τα σίδερα μέσα και με τα καλούπια ακόμα κολλημένα πάνω της . :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αν εννοείς εμένα, εγώ είπα ότι ο Κάτσε είναι από τις πιο σημαντικές μετοχές. Αν όμως έρθει μεγάλη πρόταση τι θα κάνουμε? Άσε που η ρήτρα είναι τα 5 μύρια...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

γενικα μιλαω vs40 ,ουτε το κατηγορησα
συμφωνω με την προταση που λες, ετσι πρεπει να λειτουργει και η αγορα
ολα αγοραζονται και πωλουνται, αλλα σε καταλληλη τιμη
αλλα δε μπορει να λεμε οτι θα διωξουμε και τους 2, να παμε με τον ομογενη και τον τσιμιροτ για βασικους
χωρις καν να τους εχουμε δει..
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Ο Τζιόλης για ξεπούλημα;;

Υπαρχει ομαδα που θα μας πληρωσει για να παρει τον Τζιολη;;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Από τους πλέον σοβαρούς και πολύτιμους παίκτες ο Τζιόλης όταν είνα καλά.Μην λέμε κ οτι θέλουμε,μια χαρά μπορεί να βρει ομάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”