Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Fear of the dark

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Fear of the dark »

pagotatzis έγραψε:@paokZis
Δεν καταλαβαίνω πως δεν έφαγες ακόμα κανα μπαν να ησυχάσουμε λιγάκι .
Θα έχει γνωστό τον Τρέγια το παλικάρι :P
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Εμένα πάλι αυτός ο Antony δεν μου γεμίζει το μάτι. Ναι μεν, εντυπωσιακός στα βιντεάκια του, αλλά παίζει σε ένα πρωτάθλημα εντελώς διαφορετικό από το δικό μας, σε κάθε άποψη.
Προτιμώ Cimirot που είναι ήδη διεθνής με την πολύ καλή ομάδα της Βοσνίας.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Το βγαλανε παντως οτι ειναι αθηνα ο αρνενσεν κ ο κουβεντιδης κ στο γκαζετα αντε να δουμε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paoktzis nothu κοβετε τις αντιπαραθεσεις...
Ο paokzis ειπε μια πληροφορια η οποια φαινεται οτι στεκει.Ειπε οτι ο αρνεσεν παει αθηνα,βεβαια μας μπερδεψε λιγο και τον τρεγια :lol: :lol: :lol: ,που αυτο συμβαινει.

Ηρεμηστε παρακαλω να παμε παρακατω...

Οτι θα τσακωνοσασταν εν μεσω τοσων μεταγραφων δεν το περιμενα. :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

sourmenetes έγραψε:paoktzis nothu κοβετε τις αντιπαραθεσεις...
Ο paokzis ειπε μια πληροφορια η οποια φαινεται οτι στεκει.Ειπε οτι ο αρνεσεν παει αθηνα,βεβαια μας μπερδεψε λιγο και τον τρεγια :lol: :lol: :lol: ,που αυτο συμβαινει.

Ηρεμηστε παρακαλω να παμε παρακατω...

Οτι θα τσακωνοσασταν εν μεσω τοσων μεταγραφων δεν το περιμενα. :evil: :evil: :evil: :evil:
Εγώ στο αεροδρόμιο είδα τον Φρανκ μόνο του και να μιλάει στο κινητό ακατάπαυστα. Αυτά!
Άβαταρ μέλους
xavakhs

Δημοσίευση από xavakhs »

Ραντεβού στην Αθήνα για Τσίμιροτ!

Εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έχουν -σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr- αυτήν την ώρα συνάντηση στην Αθήνα για την μεταγραφή του Γκόϊκο Τσίμιροτ!

Σε εξέλιξη είναι στην Αθήνα επαφή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον αθλητικό διευθυντή της Σεράγεβο, Αμπντάλα Ιμπράκοβιτς, όπως επιβεβαίωσε στο Gazzetta.gr στέλεχος της ομάδας . Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr πρόκειται για το πλέον κρίσιμο ραντεβού για την απόκτηση του Γκόϊκο Τσίμιροτ. H ομάδα του ζητάει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ ενώ πριν από λίγες ημέρες η μεταγραφή δεν είχε προχωρήσει επειδή ο δικέφαλος του Βορρά είχε θεωρήσει (τότε) υπερβολικές τις αξιώσεις της βοσνιακής ομάδας για 800.000 και 1 εκατ. ευρώ.

Για τον νεαρό Τσίμιροτ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, όπως η Φράϊμπουργκ και η Κορτράικ. Mάλιστα οι Γερμανοί έστειλαν και σχετική αντιπροσωπεία για επαφές με τον σύλλογο του παίκτη. Από την μεριά τους οι Βόσνιοι ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Τσίμιροτ, ωστόσο επιβεβαιώνουν πλήρως τις επαφές που γίνονται για να κλείσει.

Ο Γκόϊκο Τσίμιροτ, μπορεί να παίξει ως δεξί μπακ, αμυντικός χαφ και πιο ψηλά στον άξονα και είναι διεθνής με την Εθνική της χώρα του. Θεωρείται δε ένα μεγάλο ταλέντο. Νωρίτερα τα media της πατρίδας του μετέδωσαν πως ο Τσίμιροτ είναι άκρως θετικός στο να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ και απλώς περιμένει το... πράσινο φως από τις διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων για να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη για εξετάσεις και υπογραφές.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Εγω παντως ειμαι φαν του παοκτζη οτι και να λετε μερικοι

Το παλικαρι ποναει τον ΠΑΟΚ και φαινεται

Αρδ ξεαρδ δε με νοιαζει καν μαρεσει που ειναι εδω και γραφει οτι ξερει απο πληροφοριες

Αν ηταν αρδ θα ηθελε κλικ και δε θα μας τα δινε ετσι τζαμπα

Ξερω οτι εχουμε ολοι μας εδω περισσοτερα κοινα απο διαφορες στο θεμα μπαλα και γενικα στον τροπο ζωης γυρω απ τη μπαλα και θα θελα πραγματικα να σταματησετε τις αντιπαραθεσεις με κακια...στη καζουρα βεβαια ειμαι μεσα :lol:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Θρίλερ με Τσίμιροτ

Αυτή την ώρα ραντεβού του Άρνεσεν με τον Ιμπράκοβιτς στην Αθήνα

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, αυτή τη στιγμή στην Αθήνα γίνεται το ραντεβού του Φρανκ Άρνεσεν με τον τεχνικό διευθυντή της Σαράγιεβο Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς.

Οι δύο άντρες διαπραγματεύονται την μεταγραφή του Γκόικο Τσίμεροτ στον ΠΑΟΚ, με τον Άρνεσεν να τα παίζει όλα για όλα γνωρίζοντας πως στο παιχνίδι έχει μπει γερά η Φράιμπουργκ.

Οι Γερμανοί που αγωνίζονται όμως στη δεύτερη κατηγορία φέτος, προσφέρουν 1εκατ. ευρώ μπροστά, τη στιγμή που και ο ΠΑΟΚ φέρεται να δίνει το ίδιο ποσό αλλά με 500 χιλιάδες ευρώ μπροστά και δύο δόσεις των 250 χιλιάδων ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ πάντως προσφέρει περισσότερα χρήματα στον παίκτη, ένα ποσό στις 400 χιλιάδες ευρώ, με τους Γερμανούς να είναι μεταξύ 250 και 300ων χιλιάδων ευρώ ετησίως.

Μέχρι αργά το βράδυ αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα, με τον Άρνεσεν να το έχει φέρει στα επίπεδα που θέλει και να μην αποκλείεται μέχρι αργά το βράδυ να επέλθει συμφωνία.

Πρέπει να σημειωθεί πως αν αποκτηθεί ο Τσίμεροτ δύσκολα θα προχωρήσει του Τέρι Άντονις, ενώ και η θέση του Χέντβιγκες Μαντούρο είναι επισφαλής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Τρί 11 Αύγ 2015, 16:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο αντωνης αυτη τη στιγμη δεν μπορει να παιξει στον ΠΑΟΚ.
εχει καποια καλα στοιχεια αλλα θελει πολυ δουλεια για να φτασει στο επιπεδο μιας ομαδας οπως ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

χιλιες φορες τον Τσιμιροτ, σε σχεση μ τον ομογενη
το ποσο που θα κλεισει, αν κλεισει, το ντιλ με την Σαραγιεβο ειναι δουλεια του Φρανκ
διωξε και Μαντουρο και φερε ενα δεκαρι κολονα να εχεις γεμισει το κεντρο ιδανικα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ρε μάγκες σας έχει βαρέσει η ζέστα κατακούτελα μερικούς λεμαι...

ήρεμα μπρε. μεταγραφές συζητάμε. δλδ παλαιότερα καφεδάκι, εφημεριδούλα και κους κους υπο τον ήλιο. αράχτε και βγάλτε γούστα! ειδικά φέτος που εντάξει. κάθε μέρα και μια μεταγραφή έχουμε... :lol: :lol:

κατα τα άλλα, νομίζω πάμε να κάνουμε μια ομάδα που θα τρέχει, θα τρέχει, θα τρέχει γερά παιδιά! :mrgreen:

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ακάλυπτος έγραψε:Εμένα πάλι αυτός ο Antony δεν μου γεμίζει το μάτι. Ναι μεν, εντυπωσιακός στα βιντεάκια του, αλλά παίζει σε ένα πρωτάθλημα εντελώς διαφορετικό από το δικό μας, σε κάθε άποψη.
Προτιμώ Cimirot που είναι ήδη διεθνής με την πολύ καλή ομάδα της Βοσνίας.
Συμφωνώ Ακάλυπτε, άλλο επίπεδο!Και χώρια απ τα ποδοσφαιρικά, θα χουμε παίκτη που τον λένε Λευτέρη Αντώνη και τον φωνάζουν Τέρι?
Έρχεται ο Τσίμιροτ, Μαγουλάκιας πούλο, και το πουλέν ο Σαββίδης δανεικός να ψηθεί, win win win
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

παντως πιασαμε το 8αρι στις μεταγραφες και απο ο,τι φαινεται θα κλεισουμε στο 11αρι ισως και 12αρι αν ισχυει οτι εκτος απο το βοσνιο παμε και για τον ελληνοαυστραλο 8-)

αν καταφερουμε και τις αποδεσμευσεις φακουντο, ρατς, γκολασα, μαντουρο και κοντου θα μιλαμε για την καλυτερη μεταγραφικη περιοδο που ειχαμε ποτε...

οσοι μιλουσαμε για απαραιτητες βαθιες τομες στο ροστερ φαινεται να δικαιωνομαστε 8-)

πιστευω πως γινομαστε μαρτυρες ενος οσκαρικου εργου...μακαρι να εχει και happy ending στο τελος :ugeek:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

che4 έγραψε:Εγω παντως ειμαι φαν του παοκτζη οτι και να λετε μερικοι

Το παλικαρι ποναει τον ΠΑΟΚ και φαινεται

Αρδ ξεαρδ δε με νοιαζει καν μαρεσει που ειναι εδω και γραφει οτι ξερει απο πληροφοριες

Αν ηταν αρδ θα ηθελε κλικ και δε θα μας τα δινε ετσι τζαμπα

Ξερω οτι εχουμε ολοι μας εδω περισσοτερα κοινα απο διαφορες στο θεμα μπαλα και γενικα στον τροπο ζωης γυρω απ τη μπαλα και θα θελα πραγματικα να σταματησετε τις αντιπαραθεσεις με κακια...στη καζουρα βεβαια ειμαι μεσα :lol:
τι ξερει σε συ τσε?
τα 300 διαρκειας μου μας ελεγε οτι εχουν πωληθει?
την συμφωνια με την μακρον που την ξεραμε τρεις μηνες πριν και μας την πλασαρε ως προσωπικη πληροφορια?
το οτι ο φρανκ θα κατεβαινε στην αθηνα? το εγραψε ο πιο εγκυρος δημοσιογραφος του ΠΑΟΚ εχθες το βραδυ μετα απο συνεντεξη που πηρε τον τ.δ της σαραγιεβο.

δεν πειραζουν αυτα που γραφει και ας γραφει οτι θελει,αλλα αυτο το στιλακι του αρδ εδω μεσα πιστευω οτι δεν χωραει. το να βγαινει και να λεει οτι ΄΄εγω πρωτος το ειπα΄΄ειναι οτι πιο ενοχλητικο και γι αυτο το στιλ που ειναι αποκληστικοτητα των αρδ οι περισσοτεροι απο δω μεσα επαψαν να ενημερωνονται απ αυτους και εχουν ως αποκλειστικο μεσο ενημερωσης το paokmania
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

desperando έγραψε:προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο αντωνης αυτη τη στιγμη δεν μπορει να παιξει στον ΠΑΟΚ.
εχει καποια καλα στοιχεια αλλα θελει πολυ δουλεια για να φτασει στο επιπεδο μιας ομαδας οπως ο ΠΑΟΚ
ο συγκεκριμενος μπορει να παρθει σαν ενα γερο στοιχημα με πολλες προοπτικες επιτυχιας...

οπως εγραψα και χθες αν παρθει τον βλεπω να φευγει δανεικος για να παρακολουθησουμε την εξελιξη του καθως στον αξονα θα ειμαστε υπερπληρεις...

αν μας κατσει ο παιχτης στο τελος θα φερει μυρια στα ταμεια καθως η μιση ποδοσφαιρικη ευρωπη τον εχει σημειωμενο στα τεφτερια της...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”