Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μη το συνεχιζεις γιατι ουτε σημερα θα φαμ αγριογουρουνα.

Υγ Το βαρδο θυμήθηκε να τον λυσει κανείς μετα τα χθεσινά?
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

kataramenos5 έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Παρεξήγησες 100%!
Ολοι παρεξηγησαμε.Εγω πιστευα οτι εκανε χιουμορ-πάσα ο Αλε στο ποστ περι παλιοχαρακτηρα κι απαντησα χιουμοριστικά αλλα ξεχασα τη φατσουλα.Προφανως κι εσυ παρεξηγησες.

ΥΓ Να τωρα θα βγει κι ο Μαρλευ να λύσει την παρξήγηση με hasio και dim και θα το γιορτασουμε ολοι μαζι μ ενα τρικούβερτο καυγά στο γνωστό τοπικ :mrgreen: (φατσουλα)
Τελικά, ο τρικούβερτος καυγάς δεν θα γίνει στο γνωστό τόπικ, απ' ό,τι φαίνεται, αλλά στις μεταγραφές, έτσι για ποικιλία...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Δηλαδή, έλα νινί στον τόπο σου!

Θα μου πεις: ΠΑΟΚ είσαι...
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Έπεσα πάνω στο YouTube του Paokmania (έχει χρόνια να κουνηθεί):

https://www.youtube.com/user/PAOKMANIA/

Το ελέγχει κάποιος από σάιτ (από άποψης account);

Προφανώς πολύ από το περιεχόμενο και το κίνητρο (διάδοση βίντεο σχετικών με ΠΑΟΚ) έχει υποκατασταθεί από το επίσημο της ΠΑΕ, ή από το τέλειο (και σχεδόν real-time!) αρχείο αγώνων του free4.

Υπάρχουν σκέψεις/σχέδια για αναζωογόνησή του;

ΥΓ: σόρρυ, δεν βρήκα άλλο σχετικό τόπικ..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ω σκεψεις υπαρχουν σιγουρα αδερφε.

Στην υλοποιηση ειναι το θεμα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

kataramenos5 έγραψε:Υγ Το βαρδο θυμήθηκε να τον λυσει κανείς μετα τα χθεσινά?
είμαστε σε...διαπραγματεύσεις... :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Δηλαδή, έλα νινί στον τόπο σου!

Θα μου πεις: ΠΑΟΚ είσαι...

Ρε συ μηπως το παρατραβας λιγο με το υφος στο τοπικ των μεταγραφων...τοσο πολυ φοβασαι οτι θα γινει της τατιανας απ το πουθενα με ενα ποστ απο καποιον που διαφωνει .... Μη μασατε ρε το φορουμ εχει ζησει καυγαδες και καυγαδες ασε να γραφει ο καθενας τις αποψεις του το μελλον θα τον κρινει και η κωλοτουμπα θα ειναι θεαματικη
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Έπρεπε να έβλεπες το πρώτο του gpaok που έσβησα και μετά θα μου έλεγες...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Έπρεπε να έβλεπες το πρώτο του gpaok που έσβησα και μετά θα μου έλεγες...
Τι εγραψε?

Οτι καποιοι, τρωνε ξυλο απο τις ....γυναικες τους?

Πολυ οξυθυμος ο φιλος.

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δέβα χαθ, και συ τουλαντουρτζή... Σε όλα να χωνς το μυτίνς.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Μπηκα να δω τι λετε εδω μεσα και μου ανακατεψατε το στομαχι...ουτε σε καικι να ημουν...πολυ στεναχωρα πραγματα διαβασα...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Τωρα που βγηκες απο το καικι,
αραξε στην ξαπλωστρα και "χτυπα" ενα μοχίτο να στανιαρεις
και F5 στις μεταγραφες.
Ο Φρανκ βγαζει γουστα...λαιμαι. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ti ειναι αυτα τα μοχιτο πατερ;
Θα πεσει φωτια να μας καψει...
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

marley 4 έγραψε:α δεν βγαζει ακρη

δες πως ξεκινησε ολη η φαση

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
από erevos187 » Πέμ Αύγ 06, 2015 2:01 pm

Μια παράκληση προς μοντ , ακόμα και αν φύγει ο σαλπι αφήστε το τοπίκ ανοικτό να έχουν μερικοί κάτι να ασχολούνται.
erevos187

Κορυφή
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
από Dimg4 » Πέμ Αύγ 06, 2015 2:46 pm

Κατσε να σκασει κανας οικοδομος, θα δεις πως αφηνουν τον σαλπι

παρε και 2 αλλα
από logios » Τρί Αύγ 04, 2015 7:58 pm

Απορώ εάν και στην ζωή σας βγάζετε τέτοιο μίσος για ανθρώπους.
Είναι αρρώστια , για να μην το προσωποποιήσω, και θεωρηθεί προσβολή.

και συνεχιζει την αγωνιστικη κριτικη ιο ιδιοδ καμικαζι

Παραίνεση προς τους mod λόγω τις "ιδιαιτερότητας" της περίπτωσης κοντού ,14,28/2 κ.α. να δείξουν μεγαλύτερη σπουδή και να μην αφήνουν τις επιθέσεις αναρτημένες. Μπορεί να banαριστεί κάποιος μόνο από το συγκεκριμένο νήμα;

Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ
άσε δε μαρλεϋ που έχουν γραφτεί πολύ χειρότερα απο τους... σαλπιδομάχους προς τους έχοντες αντίθετη άποψη

λειπουν τα ποστσ ξαδερφου-εορ φαινεται πως ειναι μονιμα μελη τησ κλαδικησ των αορατων

κατι προσωπικεσ επιθεσεισ στον αμπαλο

και μια προσωπικη ανευ προηγουμενου απο το πουθενα στο ασχετο σε μενα απο τον καμικαζι χασιο

αντι λοιπον να χαιρεστε που δεν εβρισα καμια μανα και το εριξα στην τρελα για να βαλει ταξη ο ντινοσ
ειχαμε ελα μωρε μην τον ξαναγραψεισ δεν κανει

7-8 μπαν απο την μια πλευρα των κακων
0 απο καμικαζι -υγιεισ οπαδουσ

συνοψιζω
τα χρισιμοποιω και εγω η εκει εχει μπαν ?

ναι η οχι ειναι

δεν θα εχει δεν ειδα
ξεκιναω και βολτα σε αλλα τοποικ να δουμε ποιοσ και τι

ερχομαι
Ρε ποιος "κοντός¨και τρίχες κατσαρές !!!! Ούτε με νοιάζει , άλλωστε για αυτό δεν κάνω και αγωνιστική κριτική , απαντώντας και σε μια απορία.
Μας πούλησε και δεν έπρεπε να γυρίσει και γίνεται η κερκίδα στο γήπεδο ταναπου με τους κατά και τους "υπέρ", που είμαι και εγώ μέσα αλλά από αντίδραση. Γιατί εσείς πιστευεται στην ιδεολογική καθαρότητα τύπου Κ.Κ.Ε. (χωρίς παρεξήγηση και αφού έτσι θέλουν ) και εγώ απλά βλέπω έναν ακόμη ποδοσφαιριστή με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Επομένως για να μην μας τρώει τα λεφτά χωρίς να παίζει δεν του κάνω την ζωή κόλαση.
Και το ξαναγράφω , ανταπαντώ στις επιθέσεις προς τον Σαλπιγγίδη γιατί και από την στιγμή , πολύ περισσότερο που του έκανε ανανέωση ο Ιβάν γιατί έτσι ήθελε ο ίδιος είναι ανόητο να πιστεύετε ότι μπορείτε να τον "φάτε".
Μόνο στην ομάδα κάνετε κακό είτε έδω μέσα είτε στο γήπεδο.
Δεν το συνεχίζω απλά είναι μια μορφή απολογίας στα γιατί που τέθηκαν ως προς τα ποστ μου.
Ειλικρινά το τελευταίο που με απασχολεί στην ζωή μου είναι ο Σάλπι.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Δεν γράφω εδώ και πολύ καιρό... Κάποια στιγμή μπήκα στο τοπικ Σάλπι. Είδα να μου την λένε και αποχώρησα. Είδα επίσης ΞΕΡΟΛΕΣ χρόνια τώρα να τα ξέρουν όλα!!! Είδα ΠΑΟΚτσήδες που δεν είναι. Γιατί κάποιοι... Δεν είστε!!!
Π.Α.Ο.Κ είναι ιδέα!!!
Αν εσείς είστε αντι Σάλπι, έπρεπε να είστε και αντι Κωστικός, Ορφανός και πρόσφατα αντι ΓΧ!
Αλλά δυστυχώς είστε ΠΑΟΚτσήδες με όποιον ΕΓΩ γουστάρω να είναι στην ομάδα!
Ευτυχώς που ήρθε νοικοκύρης (Σαββίδης) κ έτσι δεν είχαμε κυνηγητά παικτών όπως παλιά! Γιατί κάποιοι θέλανε να κάνανε κουμάντο παντού!
Ευτυχώς όπως είπα ήρθε νοικοκύρης!
Έχω δει με τα μάτια μου γιατί δεν είμαι Αυστραλάκι όπως κάποιοι νομίζουν και μου την λένε με ύφος επιθετικό. Έφυγα μεγάλος στην Αυστραλία. Έχω τρυπήσει το κεφάλι μου πολλές φορές!!!
Έχω πάει μαζί με πολλά "αδέρφια" να παρακαλέσουμε τον ΓΧ να μην πάει στον γαύρο... Ήμουν εκεί!!!
Αλλά ΠΑΟΚτσήδες της πλάκας γιατί της πλάκας είστε!!! Τον δεχτήκατε ως σωτήρα όταν γύρισε! Εδώ να πω για το καλό της ομάδος καλά κάνατε και δεν χλευάστηκε ο παίκτης.
Περίμενε στην γωνία ο παοκΤΣΗΣ Γεωργιάδης να πάρει την θέση του πρώτου προπονητή. Οι ψαγμένοι που μένετε στην Θεσσαλονίκη δεν το είδατε. Γιατί εγώ το "Αυστραλάκι" που μένω μακριά και είμαι μπροστά μόνο στην ώρα το είδα και το φώναζα!
Ακούστε ΠΑΟΚτσήδες της πλάκας... Η κερκίδα χάθηκε χρόνια τώρα... Την έζησα και την ξέρω!!! Ασχολείστε με τον Σαλπι και με κάθε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ μας και δεν υπάρχει το ΠΑΟΚ σ' αγαπώ!!! ΠΑΟΚτσήδες της πλάκας!!!
Κερκίδες ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν άλλο!
ΠΑΟΚ είμαστε όλοι!!! Αν νομίζετε ότι είστε πιο ΠΑΟΚ απ εμένα, είστε γελασμένοι η μάλλον ρετσινοπιωμένοι!!!
Τα χρήματα που έδωσες ΕΣΥ ΠΑΟΚτσή για την ομάδα σου τα έδωσαν όλοι με αυτά που μπορούσε ο καθένας να δώσει.
ΣΚΑΣΕ λοιπόν και φώναξε Π.Α.Ο.Κ Αν θέλεις να φωνάζεις και να βρίζεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ απλά δεν είσαι ΠΑΟΚ φίλε!!!!
Εγώ έβριζα τους γαύρους τους βάζελους τα χανουμια τις γριες τα σκουλίκια. Εσείς βρίζετε παίκτες του ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚτσήδες της πλάκας παίκτες του ΠΑΟΚ! Και σαφώς παλιότερα ακουγόντουσαν γιούχα όπως στον Μιχόπουλο πχ... Αλλά όχι αυτό που γίνεται στα τελευταία χρόνια!
Αγανάκτησα με αγανακτήσατε και παρακολουθώ τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ μου χωρίς να σας διαβάζω άλλο!!! Διαβάζω ΠΑΟΚτσήδικες φωνές εδώ μέσα που ευτυχώς είναι πάρα πολλοί και δεν θα ήθελα να αναφέρω ονόματα μήπως κ ξεχάσω κανέναν.
Τα χαιρετίσματα στα παιδιά που δεν με ξέχασαν εδώ στο paokmania.gr Απόστολε να είσαι καλά Dino κ εσύ επίσης!

Ευχαριστώ για το βήμα paokmania.gr
Γνωρίζω ότι είμαι σκληρός σε αυτά που είπα και όποια τιμωρία και να έχω θα σας πω απλά... Δεν με νοιάζει ακόμη και η διαγραφή μου από Μέλος του paokmania.gr
Να είστε όλοι καλά ο Θεός να είναι μαζί σας πάντα!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”