BigBaby έγραψε: Ισχύει τον είδα στο αεροδρόμιο με το κινητό να μην ξεκολλάει από το αφτί!!!!
Και γιατι δεν πηγε στο νοσοκομειο και πηγε αεροδρομιο;
Δε καταλαβαινω αυτα τα νεα ηθη...
BigBaby έγραψε: Ισχύει τον είδα στο αεροδρόμιο με το κινητό να μην ξεκολλάει από το αφτί!!!!
Είσαι τρελός, κλαίω!!!!!!!rainmaker έγραψε:BigBaby έγραψε: Ισχύει τον είδα στο αεροδρόμιο με το κινητό να μην ξεκολλάει από το αφτί!!!!
Κάνε καμια δουλεια ρε. Εγώ τουλαχιστον δεν κοροιδευω κανεναν. Με τον Μπλάνκο τι γίνεται; έρχεται;paoktzis έγραψε:αν σε λιγα λεπτα το δεις ανεβασμενο κανε μια κωλοτουμπα εισαι καλος ετσι κι αλλιως σε αυτοnothu έγραψε:Ρε φιλέ κοφτο. Επειδή λέγανε όλοι χθες οτι θα συναντηθούν Αθήνα τώρα νομίζεις οτι κανεις κάτι; ποιον κοροιδευεις;
πιστεψε με θα ηθελα να σε χαρακτηρισω παρα πολυ βαρια αλλα δεν θελω να φαω μπαν απο το φορουμnothu έγραψε:Κάνε καμια δουλεια ρε. Εγώ τουλαχιστον δεν κοροιδευω κανεναν. Με τον Μπλάνκο τι γίνεται; έρχεται;paoktzis έγραψε:αν σε λιγα λεπτα το δεις ανεβασμενο κανε μια κωλοτουμπα εισαι καλος ετσι κι αλλιως σε αυτοnothu έγραψε:Ρε φιλέ κοφτο. Επειδή λέγανε όλοι χθες οτι θα συναντηθούν Αθήνα τώρα νομίζεις οτι κανεις κάτι; ποιον κοροιδευεις;
εξαρτατε αν παει για φορ και θελει να δηλωσει εκεινον οχι αλλιως ναιMpoz έγραψε:Αν ερθει και ο ελληνοαυστραλος μπορει να δηλωθει απο τωρα;
Κι εγώ το ίδιο. Και αν συνεχισεις το παπατζηλικι θα το κάνω.paoktzis έγραψε:πιστεψε με θα ηθελα να σε χαρακτηρισω παρα πολυ βαρια αλλα δεν θελω να φαω μπαν απο το φορουμnothu έγραψε:Κάνε καμια δουλεια ρε. Εγώ τουλαχιστον δεν κοροιδευω κανεναν. Με τον Μπλάνκο τι γίνεται; έρχεται;paoktzis έγραψε: αν σε λιγα λεπτα το δεις ανεβασμενο κανε μια κωλοτουμπα εισαι καλος ετσι κι αλλιως σε αυτο
την κωλοτουμπα θα την κανεις αργα η γρηγορα θα το βγαλουν και οι αρδ
Αχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!rainmaker έγραψε:BigBaby έγραψε: Ισχύει τον είδα στο αεροδρόμιο με το κινητό να μην ξεκολλάει από το αφτί!!!!