Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
και ο ατζεντης του Αμπέντ ομως δηλωσε οτι θελει να μιλησει με τον ΠΑΟΚ
Ρε φιλέ κοφτο. Επειδή λέγανε όλοι χθες οτι θα συναντηθούν Αθήνα τώρα νομίζεις οτι κανεις κάτι; ποιον κοροιδευεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nothu την Τρί 11 Αύγ 2015, 14:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Να παραλάβει τον Λευτερη??? και να φέρει τον Βοσνιο??paoktzis έγραψε:ο αρνεσεν εκλεισε λεοβατς εβγαλε φωτο που θα τις δειτε και εφυγε για το αεροδρομιο μακεδονια με προορισμο την αθηνα
αν σε λιγα λεπτα το δεις ανεβασμενο κανε μια κωλοτουμπα εισαι καλος ετσι κι αλλιως σε αυτοnothu έγραψε:Ρε φιλέ κοφτο. Επειδή λέγανε όλοι χθες οτι θα συναντηθούν Αθήνα τώρα νομίζεις οτι κανεις κάτι; ποιον κοροιδευεις;
- Trilofiotis
Δηλαδή πάμε για ΜΠΑΜ ΠΑΤΑΓΟΣ σήμερα!paoktzis έγραψε:ο αρνεσεν εκλεισε λεοβατς εβγαλε φωτο που θα τις δειτε και εφυγε για το αεροδρομιο μακεδονια με προορισμο την αθηνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Trilofiotis την Τρί 11 Αύγ 2015, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Ο Λευτέρης ποιος ειναι ;panpangr77 έγραψε:Να παραλάβει τον Λευτερη??? και να φέρει τον Βοσνιο??paoktzis έγραψε:ο αρνεσεν εκλεισε λεοβατς εβγαλε φωτο που θα τις δειτε και εφυγε για το αεροδρομιο μακεδονια με προορισμο την αθηνα
Ο Αντώνηςjohn4serres έγραψε:Ο Λευτέρης ποιος ειναι ;panpangr77 έγραψε:Να παραλάβει τον Λευτερη??? και να φέρει τον Βοσνιο??paoktzis έγραψε:ο αρνεσεν εκλεισε λεοβατς εβγαλε φωτο που θα τις δειτε και εφυγε για το αεροδρομιο μακεδονια με προορισμο την αθηνα
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- john4serres
-
Ο ΑΝτωνης .... Λευτερης Αντωνης----> Terry Antonis Sydney FCjohn4serres έγραψε:Ο Λευτέρης ποιος ειναι ;panpangr77 έγραψε:Να παραλάβει τον Λευτερη??? και να φέρει τον Βοσνιο??paoktzis έγραψε:ο αρνεσεν εκλεισε λεοβατς εβγαλε φωτο που θα τις δειτε και εφυγε για το αεροδρομιο μακεδονια με προορισμο την αθηνα
Ισχύει τον είδα στο αεροδρόμιο με το κινητό να μην ξεκολλάει από το αφτί!!!!paoktzis έγραψε:ο αρνεσεν εκλεισε λεοβατς εβγαλε φωτο που θα τις δειτε και εφυγε για το αεροδρομιο μακεδονια με προορισμο την αθηνα
Λοιπόν...
Το θέμα είναι να κάνεις, brand name. Μόλις με το καλό σπρώξει δύο τρία πουλέν σε καλές ηλικίες και σε καλά λεφτά ή ομάδα,τότε θα παρακαλάνε να έρθουν...
Εκεί κρύβεται όλο το μυστικό του πλάνου και η υγεία μιας ομάδας.
Θα το καταφέρει ο Αρνεσεν; θα τον αφήσουν; εύχομαι να έχουν σκεφτεί τα πάντα, γιατί εμπόδια θα βρει στο δρόμο του.
Το θέμα είναι να κάνεις, brand name. Μόλις με το καλό σπρώξει δύο τρία πουλέν σε καλές ηλικίες και σε καλά λεφτά ή ομάδα,τότε θα παρακαλάνε να έρθουν...
Εκεί κρύβεται όλο το μυστικό του πλάνου και η υγεία μιας ομάδας.
Θα το καταφέρει ο Αρνεσεν; θα τον αφήσουν; εύχομαι να έχουν σκεφτεί τα πάντα, γιατί εμπόδια θα βρει στο δρόμο του.
https://youtu.be/uRLqgjb2OLE ανακοίνωση σε λίγο
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live. Aces high.
Τρέλανε μας τώρα ρε ΠΑΕ με Iron Maiden.
(Παναγιώτη, δεν πας καλά αδερφέ....)
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live. Aces high.
Τρέλανε μας τώρα ρε ΠΑΕ με Iron Maiden.
(Παναγιώτη, δεν πας καλά αδερφέ....)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 11 Αύγ 2015, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σιδεροκέφαλος και παστελωτής αγόρι μου! Άντε και τον Λέο στα ασπρόμαυρα σε λίγο.
Ρε Φρανκ μας έχει τρελάνει με το F5 αγκαλιά είμαστε
Έχουμε μπει σε φλαϊτ μόουντ λεμεεεε!!
Ρε Φρανκ μας έχει τρελάνει με το F5 αγκαλιά είμαστε
Έχουμε μπει σε φλαϊτ μόουντ λεμεεεε!!