Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από simba »

Ε ναι ρε φιλε, Τσιριμωκος! Αξιζει ρε φρανκ το μυριο..
Η πλακα ειναι οτι και με τον Αντονι εντυπωσιάστηκα, μυαλο και γλυκα ποδια διαβητες..
Απο κορμι μου θυμισε Ματιτς αλλα τα βιντεο π ειδα, δεν ειχαν στιγμιότυπα απο αμυντικες επεμβασεις,
ανταυτου εστιασαν στις αρετες του και απ'ο.τι φαινεται ειναι για 8ρο10αρο και οχι για 6αρι..

Αν μιλαμε για το ποσό π ακουστηκε τον παιρνεις με κλειστα ματια,
και στην τελικη,αν ισχυει αυτο με Τσιριμωκο,
λογω και πολυκοσμιας ( :shock: που φτασαμε ρε, να λεμε οτι γεμισαμε απο χαφ!),
εγω θα εστελνα τον Αντονι δανεικο σε καμια Πορτογαλια κ αν ειναι υγιης κ ικανοποιήσει, τον φερνεις του χρονου..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Απο αυτόν τον Τσίμιροτ έχουμε βίδεο; Δεν έχω εικόνα καθόλου!
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ας πω και εγω την αποψη μου για τον αντωνη..Βλεποντας πολλα ματς για το πρωταθλημα των καγκουρο λογω στοιχηματος (χαρα του οβερ) ειναι ενας παιχτης με απιθανα στοιχεια για το πρωταθλημα τους. Γρηγορος και με παρα πολυ καλη μεταβιβαση, τσογλανακος και με φοβερα ποδια. Αλλα και ατυχος πολυ λογω τραυματισμων. Αν δεν ειχε τραυματισμους δε θα μπορουσαμε να τον παρουμε ειναι το μονο βεβαιο.
Τωρα για τον τζιολη που λετε μερικοι ειλικρινα δεν σας καταλαβαινω. Το παιδι ειναι αριστος επαγγελματιας χωρις να εχει δημιουργησει ποτε προβλημα και εχει ξεκινησει φετος εκπληκτικα. Οπως ειπανε καποια παιδια με τον αρτικο θα ειναι η κολονα μας φετος.
Το θεμα ειναι οτι αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και αποκλειστουμε μου φαινεται οτι εχουμε πολλους παιχτες για εκεινες τις θεσεις. Αρα μαλλον κανενας σαββιδης θα παει δανεικος και κανενας μαδουρος στον αγυριστο..
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

[youtube]YOXF_H6V3ng[/youtube]
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Odi έγραψε:Μόνο εμένα μου αρέσει το παιχνίδι του Τζιόλη;

Εντάξει καφενεία οι μέχρι τώρα αντίπαλοι μας,αλλά ειδικά στα ματς με Τρναβα ήταν πολύ καλός.

Γενικά παίκτης-ορόσημο για το παιχνίδι της ομάδας,με το που απουσίαζε γινόταν μπουρδέλο το παιχνίδι μας.
Ο Τζιολης είναι αυτό που περιγραφείς απο το πρωτο του ματς. Οποιος δεν το βλεπει κοιμαται και ονειρευεται...παρεακια και φτου κακα πρωην βαζελους. Ο τζιολης με την κατάλληλη υποστήριξη απο το τιμ των γυμναστών εγώ πιστεύω οτι και παλι θαπό βοηθήσει πολύ.σε πολλά βασικός.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Διαβασα πριν για στατικο ποδοσφαιρο για τον Αντωνη.
Αμυντικο χαφ επαιζε στον αγωνα με την Τσελσι. Το αμυντικο χαφ δεν κανει κινησεις στα πλαγια για να παρει την μπαλα γιατι ειναι λαθος. (Αν χαθει η μπαλα το αμυντικο χαφ δεν θα προλαβει να σταματησει ουτε κοντρα ουτε να μαρκαρει καποιον παικτη). Οποτε δεν ειχα απαιτηση να βγει το αμυντικο μου χαφ στα πλαγια να ξεμαρκαριστει γιατι αυτη ειναι δουλεια του 8αριου-10αριου-εξτρεμ-επιθετικου .
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

sourmenetes έγραψε:Δεν ειναι τοσο ευκολο του μαντουρο,δεν εχει ακουστει κατι για απομακρυνση. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:
Ας μεινει με το 1/15 του μισθου και ας παει διπλα στον κυρκυρ ν'αναλαβει τα tweets του επικοινωνιακου τμηματος..
Μια χαρα..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Όποτε ειναι καλα ο τζιολης θα παιζει δλδ ενα ματς την εβδομάδα ...
Άβαταρ μέλους
Fear of the dark

Δημοσίευση από Fear of the dark »

Nα τελειώνουμε κάποια στιγμή με αυτές τις μεταγραφές γεμίσματος του ρόστερ, (Σάμπο, Λεόβατς, Τσιριμώκος, Άδωνις), για να βγάλει ο Φρανκ την άλλη λίστα, αυτή του πάνω ραφιού με τα πυροτεχνήματα. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ο Τζιόλης ειναι παιχταράς , το λέω και ας με κοροϊδεύουν
Οποίος ξέρει από μπάλα βλέπει και καταλαβαίνει .

Σε ολους τους προπονιτες ήταν στα πλάνα
Και ο σβαινσταιγκερ να έρθει βασικός θα ειναι !
Πουλεναρα Αλέξανδρε κρατά γερά !

Τον Φεβρουάριο τον βρίσκω στην tribecca πριν το ματς με τον γαύρο και του λέω
ΕΙΣΑΙ Ο xabi Alonso της Ελλάδας !!!!!
Τρελάθηκε :D

Αυτα για τον παιχταρα μας
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ο Τσίμιροτ νομίζω είναι πολύ πιο ολοκληρωμένος απ τον Αντώνη, που ίσως έχει καλύτερη μακρινή πάσα και κρατάει μπάλα αλλά μέχρι εκεί.
Οι Βόσνιοι έχουν παράδοση στους χάφαρους χωρίς να υποτιμώ τον Αντώνη αλλά το αυστραλιανό πρωτάθλημα ε δεν είναι το ίδιο
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

gpaok έγραψε:
Odi έγραψε:Μόνο εμένα μου αρέσει το παιχνίδι του Τζιόλη;

Εντάξει καφενεία οι μέχρι τώρα αντίπαλοι μας,αλλά ειδικά στα ματς με Τρναβα ήταν πολύ καλός.

Γενικά παίκτης-ορόσημο για το παιχνίδι της ομάδας,με το που απουσίαζε γινόταν μπουρδέλο το παιχνίδι μας.
Ο Τζιολης είναι αυτό που περιγραφείς απο το πρωτο του ματς. Οποιος δεν το βλεπει κοιμαται και ονειρευεται...παρεακια και φτου κακα πρωην βαζελους. Ο τζιολης με την κατάλληλη υποστήριξη απο το τιμ των γυμναστών εγώ πιστεύω οτι και παλι θαπό βοηθήσει πολύ.σε πολλά βασικός.

++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Και συ τσαμπι το τερμάτισες ρε :D

Καλος ειναι τα λεφτα του τα βγάζει ...

Λογικα νομποα υπολόγιζε ο ιγκορ για βασικό να μοιράσουν παιχνίδια οποτε ψάχνει κάποιον με καλη μεταβίβαση απο πισω αξιόπιστη πρώτη παςα κλπ κλπ που ειναι και ο Βοσνίος και ο Αυστραλός ...

Για μεντουνιανιν δεν ξαναλέω
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Despe όντως στο ματς με τσελσι ηταν αρκετα στατικος, μπορει ομως κ λογω αντιπαλου..
Αλλα στα χαιλαιτς που εχει απ τις τελευταιες τ χρονιες, φανηκε αρκετα κινητικος και πιο versatile..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

BigBaby έγραψε:Διαβασα πριν για στατικο ποδοσφαιρο για τον Αντωνη.
Αμυντικο χαφ επαιζε στον αγωνα με την Τσελσι. Το αμυντικο χαφ δεν κανει κινησεις στα πλαγια για να παρει την μπαλα γιατι ειναι λαθος. (Αν χαθει η μπαλα το αμυντικο χαφ δεν θα προλαβει να σταματησει ουτε κοντρα ουτε να μαρκαρει καποιον παικτη). Οποτε δεν ειχα απαιτηση να βγει το αμυντικο μου χαφ στα πλαγια να ξεμαρκαριστει γιατι αυτη ειναι δουλεια του 8αριου-10αριου-εξτρεμ-επιθετικου .
φιλος οταν λεμε κινηση δεν εννοουμε να βγει στα πλαγια να παρει μπαλα.
ειναι καποια απλα πραγματα που οταν ο παικτης δινει την πασα κανει μια απλη κινηση για να δωσει ενα επιπλεον στηριγμα στο παικτη που παιρνει την μπαλα.
το ξεμαρκαρισμα γινετε στιγμιαια την ωρα της πασας...τελος παντων
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”