Ημουν σιγουρος για αυτο γιατι απο τα ποστς σου εχω δει ποσο αγαπας την ομαδα..ολοι νευρα εχουμε τωραΤο διαρκειας δεν το πηρα επειδη δεν εχω κανεναν μπασκετικο να πηγαινω στα παιχνιδια μαζι,οχι για κανεναν αλλο λογο.
Δεν ειπα οτι δεν θα στηριζω την ομαδα.
Αμα θες παμε παρεα την Κυριακη στο μπάσκετ.
Απλα δεν μπορω να περιγραψω τα συναισθηματα που νιωθω αυτην την στιγμη.
Ισως ηταν λαθος η εκφραση.Συγνωμη...
Συγχαρητηρια...Εκανες πολυ καλο deal και κερδισες 80 ευρω....Με την λογικη αυτη,οι 12500 που πηραμε διαρκειας περσυ στο ποδοσφαιρο ειμαστε ανοητοι ετσι?panilee έγραψε:Ειμαι τοσο στεναχωρεμενος, απογοητευμενος και νευριασμενος που πραγματικα δεν ξερω τι φταιει.
Νομίζω ότι ευθυνες έχουν ΟΛΟΙ,όχι μόνο ο Πεδουλάκης.
Τι κλίμα που προηγηθηκε τις προηγούμενες μερες συν όλα τα γνωστα που λεγαμε τις προηγουμενες βδομαδες ήταν σχεδον σίγουρο ότι θα επιφέρουν άσχημες συνέπειες για την ομάδα.
ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.
Καλά που δεν πήρα διαρκείας...
Δυστυχως ή ευτυχως ο Παοκτσης οταν χανει η ομαδα του μετα απο μια μετρια εμφανιση,τα βαζει μαζι της και την ξεσκιζει...Αν εχανε αθηναικη ομαδα με τον ιδιο τροπο,ολα τα καναλια θα μιλουσαν για τα βρωμοκορακα και την απαραδεχτη συμπεριφορα τους σε μια ομαδα με τοσο μεγαλη μπασκετικη ιστορια...Οταν ομως σε σφαζει το κορακι,δεν εχεις δικαιωμα να αντιδρας οπως ο Ουεσον που περνει ενα καρο χρηματα για να ειναι ψυχρος επαγγελματιας...paokara4 έγραψε:Η ομάδα μέχρι την βλακεία του Ουέσον ήταν μια χαρά.Όταν μας φτάσανε άρχισε η ΣΦΑΓΗ.