Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από desperando »

agios έγραψε:
desperando έγραψε:
agios έγραψε:Να ρωτήσω κάτι??Τον Jairo τον βλέπετε όλοι ενδεκαδάτο???????
Εγώ ναι
Δε βλέπεις Despe άκρα Leovac - mak ή Κίτσιου
και μπροστά σε ρόλο ελεύθερου Rodriguez και cf??
Πιστεύεις από άποψη τακτικής είναι έτοιμος από Τρενσίν για ΠΑΟΚ 11άτος?????
εντάξει για να μην παραννοουνται αυτά που λέμε χαβά κάνουμε εδώ.
φυσικά και θα παίζουν αυτοί που είναι πιο έτοιμοι,σε καλύτερη κατάσταση και ταιριάζουν στα σχέδια ανάλογα με τον αντίπαλο.

απλά εγώ πιστεύω παρά πολύ σε αυτόν τον Βραζιλιάνο.
όσο για τον Γκάρι επειδή είναι κλασσικό εξτρέμ με μπερδεύει κάπως στο που να τον βαλω
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Αυτό που λέει ο ντεσπε συν ότι αν το βάλουμε κάτω γεμίζουμε διαφορά σχήματα με διάφορους παίχτες.πάει να γίνει πάρα πολύ ενδιαφέρων η όλη φάση... Φυσικά βασικοί η όχι θα δείξει,χαβα κανουμε

Και αν πάει όπως δείχνει τότε το μόνο που θα απομένει θα Είναι η υπομονή με προσμονη..
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Εγώ θέλω CB ρε μάγκες δεν μπορώ άλλο.Να πω την αμαρτία μου δεν μ αρέσει κανείς (βασικά δε τους εμπιστεύομαι) και είναι κρίμα στο νέο ΠΑΟΚ να θεωρώ τον Μαλεζά (δεν 'εχω κάτι αντιθέτως μου είναι και συμπαθής) κορυφαίο cb από τους τέσσερις...
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

paoktzis έγραψε:ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΤΣΕ-ΧΑΡΙΣΗΣ θα ειναι ισως το τριτο καλυτερο διδυμο στην ιστορια του.
θα το δειτε sabo βασικο δεν βλεπω με τιποτα ομως
Ο Κατσε καλος χρυσος αλλα αν δεν παρει ογκο δεν μπορει να σταθει σαν αμυντικο χαφ γι αυτο βλεπεις οτι προτιμουν οι προπονητες να τον βαζουν 8αρι (δεν μπορει να βαλει σωμα και να ριξει καποιον κατω αντιθετα τραβαει και περνει καρτες) .
Ο Χαρισης πιστευω θα ειναι το επομενο αμυντικο χαφ της Εθνικης (σε 1 χρονο δηλαδη) και θα αφησει εποχη.
Θα προτιμουσα τον Τσιμιροτ (πιο ψηλος-δυνατος και με καλυτερη πασα) αντι του Κατσε για Αμυντικο χαφ διδυμο με Χαριση.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ο Κόστα με καλά μπακ θα φανεί πιστεύω..

Λετε ρε σεις όντως να πάμε.για 2-3 μπαμ ,ένα σε κάθε γραμμή ? Ή θα είναι πιο προσεκτικοί στα μεγάλα συμβόλαια ?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εξεταζεται ο Στοχ! Φερτε την παιχτουρα ρε!
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Εξετάζεται ο Στοχ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK ο Μίροσλαβ Στοχ προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και εξετάζεται σοβαρά από τον Φρανκ Άρνεσεν που τον ξέρει τόσο καλά όσο λίγοι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Σλοβάκος, συμπατριώτης και συμπαίκτης των Ρόμπερτ Μακ και Έρικ Σάμπο, επέστρεψε από την Αλ Αίν στην Φενερμπαχτσέ ωστόσο η τουρκική ομάδα, δεν τον θέλει προσπαθεί να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του.

O Άρνεσεν φυσικά γνωρίζει πολύ καλά τον Στοχ, αφού ήταν ο άνθρωπος που πήγε στην αγγλική ομάδα τον πλέον 25χρονο επιθετικό και μάλιστα θεωρείται ως ένα από τα επιτεύγματα του στην Αγγλία.

«Εβγαλα πολλά λεφτά για λογαριασμό του συλλόγου. Αγόρασα παίκτες με λίγα χρήματα και πουλήθηκαν με πολλά περισσότερα. Αναφέρομαι σε παίκτες όπως ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο Φάμπιο Μπορίνι και ο Μίροσλαβ Στοχ. Το συνολικό κέρδος από τις πωλήσεις όλων αυτών των παικτών ήταν 30.000.000 λίρες και αυτά τα χρήματα τα έβγαλε η ακαδημία. Είμαι χαρούμενος για πολλούς από τους παίκτες που υπέγραψα για την Τσέλσι», είχε πει κάποια στιγμή ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Για τον ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει ήδη μία φορά τα ασπρόμαυρα του Δικεφάλου ενδιαφέρον έχει δείξει ως τώρα η Μπούρσασπορ. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Snitch4

Δημοσίευση από Snitch4 »

Εξετάζεται ο Στοχ!
10. Αυγούστου 2015 01:29 Νίκος Τοσκίτσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK ο Μίροσλαβ Στοχ προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και εξετάζεται σοβαρά από τον Φρανκ Άρνεσεν που τον ξέρει τόσο καλά όσο λίγοι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Σλοβάκος, συμπατριώτης και συμπαίκτης των Ρόμπερτ Μακ και Έρικ Σάμπο, επέστρεψε από την Αλ Αίν στην Φενερμπαχτσέ ωστόσο η τουρκική ομάδα, δεν τον θέλει προσπαθεί να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του.

O Άρνεσεν φυσικά γνωρίζει πολύ καλά τον Στοχ, αφού ήταν ο άνθρωπος που πήγε στην αγγλική ομάδα τον πλέον 25χρονο επιθετικό και μάλιστα θεωρείται ως ένα από τα επιτεύγματα του στην Αγγλία.

«Εβγαλα πολλά λεφτά για λογαριασμό του συλλόγου. Αγόρασα παίκτες με λίγα χρήματα και πουλήθηκαν με πολλά περισσότερα. Αναφέρομαι σε παίκτες όπως ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο Φάμπιο Μπορίνι και ο Μίροσλαβ Στοχ. Το συνολικό κέρδος από τις πωλήσεις όλων αυτών των παικτών ήταν 30.000.000 λίρες και αυτά τα χρήματα τα έβγαλε η ακαδημία. Είμαι χαρούμενος για πολλούς από τους παίκτες που υπέγραψα για την Τσέλσι», είχε πει κάποια στιγμή ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Για τον ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει ήδη μία φορά τα ασπρόμαυρα του Δικεφάλου ενδιαφέρον έχει δείξει ως τώρα η Μπούρσασπορ.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Μακριά....θα χαλάσει τα αποδυτήρια και το κλίμα αυτός....καλός παίχτης αλλά από μυαλό δεν....!!!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ειλικρινά το σκεφτόμουν χτες, οτι είναι πιθανό να έρθει. Γενικά τον θεωρώ παιχτάρα και άνετα κλείνει σπίτια στην Ελλάδα, ΟΤΑΝ παίζει σοβαρά.

ΑΛΛΑ στο σύστημα που πάει να παίξει ο Τούντορ, που θα είναι ο Στοχ; Δε νομίζω οτι αξίζει να δώσεις μεγάλο συμβόλαιο σε παίκτη που δεν καλύπτει τις ανάγκες μας.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

K_geo έγραψε:Ο Κόστα με καλά μπακ θα φανεί πιστεύω..

Λετε ρε σεις όντως να πάμε.για 2-3 μπαμ ,ένα σε κάθε γραμμή ? Ή θα είναι πιο προσεκτικοί στα μεγάλα συμβόλαια ?
Ο Κοστα του προχθεσινου παιχνιδιου με τους Σλοβακους ηταν πολυ καλος και αν βαλεις μεσα σε ολα οτι ακομα τα ποδια τους ειναι βαρια λογω των προγραμματων που ακολουθουν στην προετοιμασια με κανει αισιοδοξο οτι θα δω τον παλιο καλο Κοστα που ηταν το Α και το Ω της αμυνας της Βαλενθια.
Το θεμα ειναι να βρεθουν 2 γρηγοροι για αριστερα-δεξια για να καλυπτουν την αδυναμια του Κοστα (την ταχυτητα).
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Βλεποντας τα highlights RFC-Brøndby , αυτο το 9 της Randers ποσο κανει αραγε? :mrgreen:
black death

Δημοσίευση από black death »

Ναι, σίγουρα εξετάζεται...

Ποιος Στοχ όμως; Αυτός του Αυγούστου-Οκτώβρη ή το σαπάκι όλων των υπόλοιπων μηνών;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τα περί στοχ θεωρώ μακακιες
είναι αδύνατο να δώσουμε ένα σκασμό λεφτά για παίκτη που στην θέση που παίζει έχουμε τους Μακ,ζαιρο και γκάρι
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Παιδιά δε θέλαμε γρήγορους Κ.Αμυντικούς? Ε εκεί θα παίξει ο Λέοβατς. Στα αριστερά. Ο παίκτης μου θυμίζει Σνάουτσερ σε αμυντικά προσόντα, με λίγο περισσότερο δύναμη και καλή ταχύτητα. Έχει πολύ καλό τάκλιν (Σνάουτσερ). Δεν τον έχω ικανό για φουλ μπακ, παρά μόνο σε ειδικές αποστολές. Κάνει όμως σε 4άδα πίσω ως αριστερό μπακ. Η ομάδα μέχρι τώρα παίζει ασύμμετρο 3-5-2. Όπου οι 2 κεντρικοί αμυντικοί κρατούν τη θέση τους, ενώ ο αριστερός παίζει σαν half-back. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να παίζει ο Μακ πιο μπροστά στη θέση ML που σε πολλές φάσεις δίνει την αίσθηση του εξτρέμ. Αντίθετα ο Κίτσιου παίζει σε κλασικό ρόλο φουλ μπακ.

Η τριάδα του κέντρου θυμίζει την παλιά Μπαρτσελόνα. Δηλαδή: Τζιώλης (Μπουσκιέτς), Κάτσε (Ινιέστα), Πέλκας (Τσάβι). Στην επίθεση ο ρόλος του δεύτερου επιθετικού είναι όλα τα λεφτά. Κάνει δουλειές που κάνει το 10άρι, το εξτρέμ και ο επιθετικός. Ο Λούκας ήταν απίστευτος όσο έπαιξε. Περιμένω πολλά από τον Ζάιρο που πιστεύω ότι είναι ο παίκτης κλειδί.

Το ασύμμετρο σύστημα που παίζουμε μπορεί να αντιστραφεί με Σκόνδρα half-back δεξιά και Ροντρίγκεζ MR. Είναι παιχνίδια που θα ξεκουράζεται ο Μακ. Επίσης μπορεί να παίξει και ως ML με αντίστροφο πόδι ο Γκάρι και σε περίπτωση που χρειαστεί, 2ος επιθετικός. Φυσικά επίσης σε συστήματα με εξτρέμ και στις 2 πλευρές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”