Κυριε Geo θα μου τυλίξετε αυτο το τελευταιο με μια Τουμπα να χει παρει "φωτια" για να παω για(ωραια) νανακια?K_geo έγραψε: φούλ επίθεση 343
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
ναι ρε νταξ.
να βαλουμε και καμια μεταγραφή έτσι για το μάτι.

υγ: κυριε κατ5, για εσάς δώρο με ένα κιλό ρεβανί με παγωτό μαστίχα (ή καϊμάκι ανάλογα τα γούστα!) και ένα τσιγάρο σέρτικο για χώνεψη!
να βαλουμε και καμια μεταγραφή έτσι για το μάτι.
υγ: κυριε κατ5, για εσάς δώρο με ένα κιλό ρεβανί με παγωτό μαστίχα (ή καϊμάκι ανάλογα τα γούστα!) και ένα τσιγάρο σέρτικο για χώνεψη!
Θεωρω πως δεν υπαρχει περιπτωση παικτη με τα χαρακτηρηστικα του Λεοβατς,Εκρηξη,διασκελισμος και καλη σεντρα να τον χαραμισει στοπερ..Το παιδι σε καθε φαση κοιταει να βγει μπροστα..Οτι πρεπει για μπακ χαφ.Αποψη μου αν παιξει στοπερ χανεις τα προσοντα αυτα..
Πατάς εκεί που λέει share, αντιγράφεις το λινκ και το κολλάς εδώ. Αν δεν γίνεται τότε πήγαινε σ αυτή τη σελίδα : footballuser.com και φτιάξτο εκεί αφού είναι δοκιμασμένο. Αριστερά γράφει κάτι για φορουμ, εκείνο το λινκ κολλάς εδώ.El Zhar έγραψε:Εδω με 4-3-3 θεωρω πως χωρανε ιδανικα οι παιχτες μας. http://lineupbuilder.com/?sk=8sy0r Πως μπορω να ποσταρω το λινκ ως εικονα οπως ο αδερφος παραπανω;
αυτο που λεει ο rain. αλλιώς, αν θέλεις βελάκια
μόνο αν κάνεις περικοπή εικόνας με το εργαλείο των windows ( 7 και πάνω νομίζω) και μετά το ποστάρεις με κάποιο uploader ώς image. 
- desperando
- Επικοινωνία:
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/09/d628ce42a94d9ab96f085fa35c53fe0e.jpg[/img]
ΠΑΟΚ ζούμε έτσι να σε δούμε...
Το πρώτο όνομα οι ενδεκαδατοι
ΠΑΟΚ ζούμε έτσι να σε δούμε...
Το πρώτο όνομα οι ενδεκαδατοι
- desperando
- Επικοινωνία:
Εγώ ναιagios έγραψε:Να ρωτήσω κάτι??Τον Jairo τον βλέπετε όλοι ενδεκαδάτο???????
Δε βλέπεις Despe άκρα Leovac - mak ή Κίτσιουdesperando έγραψε:Εγώ ναιagios έγραψε:Να ρωτήσω κάτι??Τον Jairo τον βλέπετε όλοι ενδεκαδάτο???????
και μπροστά σε ρόλο ελεύθερου Rodriguez και cf??
Πιστεύεις από άποψη τακτικής είναι έτοιμος από Τρενσίν για ΠΑΟΚ 11άτος?????
Γεια σου ρε geo με τα φετιχ σου
Εγω παντως πιστευω οτι δυσκολα θα δουμε σαμπο αντι κατσε σαυτο με την αντεπιθεση ή γενικα σε αμυντικο σχημα,
(4-5 σολη τη σεζον),γτ απο βιδεος κ τα μεταξυ μας που ειδα, δεν τρελαινεται κ ιδιαιτερα στα αμυντικα του καθηκοντα και μπορει να μην ειναι τακτικα πολυ σωστος..
Ιδωμεν
Υ.Γ. θελω ναρχιζει να παιρνει γεματα ματς ο χαρισης με τα λιμα εδω και το λιμο στους ομιλους,γιατι δε γινεται να τον χωσεις στα βαθια, ειδικα σενα τοσο νευραλγικο χωρο οπως αυτος του κεντρου..
Εγω παντως πιστευω οτι δυσκολα θα δουμε σαμπο αντι κατσε σαυτο με την αντεπιθεση ή γενικα σε αμυντικο σχημα,
(4-5 σολη τη σεζον),γτ απο βιδεος κ τα μεταξυ μας που ειδα, δεν τρελαινεται κ ιδιαιτερα στα αμυντικα του καθηκοντα και μπορει να μην ειναι τακτικα πολυ σωστος..
Ιδωμεν
Υ.Γ. θελω ναρχιζει να παιρνει γεματα ματς ο χαρισης με τα λιμα εδω και το λιμο στους ομιλους,γιατι δε γινεται να τον χωσεις στα βαθια, ειδικα σενα τοσο νευραλγικο χωρο οπως αυτος του κεντρου..
Σε 3-5-2 κατι τετοιο θα θελα. Αλλα κι εδω ριχνεις παγκο στο Μακ που με την ψυχολογια που εχει τον κατεστρεψες.

ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΤΣΕ-ΧΑΡΙΣΗΣ θα ειναι ισως το τριτο καλυτερο διδυμο στην ιστορια του.
θα το δειτε sabo βασικο δεν βλεπω με τιποτα ομως
θα το δειτε sabo βασικο δεν βλεπω με τιποτα ομως
Για 2ος all around φορ,μ'ελευθερια κινησεων, πιστευω οτι μπορει να σταθει απτην αρχη,αγιε..
Οι ακριανοι ειναι αυτοι π χρειάζονται το μεγαλυτερο βαθμο τακτικης εγρηγορσης..
Και τα σεντερ μπακ στις "εναλλαγες"..
Οι ακριανοι ειναι αυτοι π χρειάζονται το μεγαλυτερο βαθμο τακτικης εγρηγορσης..
Και τα σεντερ μπακ στις "εναλλαγες"..