Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Suleymanoglu

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

Ποιά αυτοκριτική ρε παιδιά? Μην πέφτετε στις παγίδες των τρισάθλιων δημοσιογράφων.

Σας έχουν πείσει οτι ο ΠΑΟΚ πρέπει πρώτα να φτιάξει ομάδα ΓΚΑΛΑΚΤΙΚΟΣ και μετά να παραπονεθεί οτι τον σφάζουν, γιατί λέει μέχρι τότε, μέχρι να φτιάξεις ομάδα δεν πρέπει να μιλάς. Τα γράφουν διάφοροι Νίκολακόπουλοι, έμμισθοι υπάλληλοι του Κρατικοδίαιτου δυνάστη του Ελληνικού αθλητισμού, αλλά και διάφοροι που ασχολούντε με τον ΠΑΟΚ, σαν τον Κόλκα.

Η ομάδα της ΧΑΜΟΥΤΖΑΣ, των ΧΑΜΟΥΤΖΙΔΩΝ, μαζί με το Πρωτάθλημα, έχουν εξασφαλισμένα 30εκ+ (απο τους Ομίλους του Champions League) περισσότερα απο όλους τους ανταγωνιστές τους, ένα ετήσιο εισόδημα που τους επιτρέπει να διατηρούν την παράγκα η οποία φυσικά τους εξασφαλίζει τα 30εκ, τους επιτρέπει να ελέγχουν την προπαγάνδα με τύπους σαν των χαμουτζουπάλληλο Νικολακόπουλο και τους εξασφαλίζει αυτό το ασύγκριτο οικονομικό πλεονέκτημα -σε χρόνια κρίσης μάλιστα- τα +30εκ ευρώ, που τους επιτρέπει να φέρνουν έμπειρους παίκτες απο καλά πρωταθλήματα στην δύση της καριέρας τους.

Με την ίδια λογική με την οποία ζητούν (για να γίνει το άνοιγμα και να ξανακαταστραφεί ο ΠΑΟΚ) απο τον Σαββίδη να γίνει οικονομικό άνοιγμα για να ανταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ τη ΧΑΜΟΥΤΖΟομάδα, με την ίδια λογική λοιπόν, να πάει η ΧΑΜΟΥΤΖΟομάδα ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ και να φέρει Μπενζεμά, Ρονάλντο και λοιπούς για να διεκδικήσει το Champions League. Γιατί δεν το κάνει?

ΟΧΙ, ΝΑ ΜΗΝ φτιαξεις ομάδα, να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ άνοιγμα εκατομμυρίων για να φέρεις παικταράδες, αν πριν ΔΕΝ έχεις εξασφαλίσει οτι το πρωτάθλημα και ο ανταγωνισμός για τα 30+εκ τη σεζόν απο τους Ομίλους του Champions League που εξασφαλίζει ο Πρωταθλητής θα είναι δίκαιος.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτοτροφοδοτούμενη παράγκα
Ετσι ακριβώς

Τεσπα ελπιΩ να μας βγουν οι περισσότεροι παικτες να κάνουμε και όνομα οτι βγάζουμε και παικτες που βγάζουμε να εχουμε αλλη πηγή εσόδων ...

Δεν επιτρέπεται να μην υπάρχουμε στις αγορές και να περιμένουμε τον πολ που τον κάναμε και μάγκα

Υγ αργησεν αλλα δεν λησμονησεν
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγω νομιζω οτι οι φετινές μεταγραφες επειδη εγιναν υπο την πιεση χρονου και καταστασεων(τραυματισμοι, αποχωρήσεις) δεν εγιναν οπως ακριβως ηθελε ο Φρανκ και μπορει να εχουμε καποιες αστοχιες.Του χρονου θα
δουμε πραγματικα τι μπορει να κανει.Πρεπει να λειτουργεσει το ολοκαινουριο συστημα-νεος προπονητης με νεα φιλοσοφια, ΑΔ με νεα φιλοσοφια ,νεοι παικτες για λιγο καιρο για να εντοπιστούν οι αδυναμιες.Test drive ειναι η φετινη χρονια.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Σωστό αλλα πιστευω και να μη μας βγουν κποι ειναι Σε ηλικια - διεθνείς που ευκολα ξεφορτώνονται
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ειμαι περίεργος να δω ετσι και σκασει κανα τριμπαλο στη χαβουζα τι θα γίνουν ολα αυτα τα εγκωμιαστικά σχολια περι υγειας ,προόδου και στήριξης.Και για Φρανκ και για Ιγκορ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Εγω ειμαι σίγουρος

Προπονητης άπειρος , παικτες λαχεία

Αμπντουν έφερε η βεροια ο ΠΑΟΚ δε μπορουσε , ο φρανκ νομίζει οτι ειναι σε μπανανία ...
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

Συγγνώμη συμφορουμίτες αλλά κατα τη γνώμη μου είμαστε Μπανανία.

Το πρωτάθλημα είναι μακράν το πιο διεφθαρμένο και ελεηνό πρωτάθλημα του Κόσμου. Στην Χώρα έχουν επιβληθεί Capital Controls. Κοιτάξτε μόλις φύγουν οι Τουρίστες και τελιώσει η Τουριστική σεζόν και μόλις έρθει ο λογαριασμός και οι φόροι για τα σπασμένα του πολιτικού συστήματος της ΧΑΜΟΥΤΖΑΣ που μας διοικεί, κανένας δεν θα έχει το κουράγιο να πει τίποτα ούτε για τον Σαββίδη ούτε για τον Άρνεσεν, ούτε για κανέναν.

Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται μεταγραφές σε αυτό το ψευδοπρωτάθλημα. Είναι σαν να είστε μπροστά σε μια πειραγμένη ρουλέτα και να θέλετε να σμπρώχνετε λεφτά σε νούμερα και χρώματα μέχρι να σας κάτσει η μπίλια. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΠΟΤΕ, γιατί το τραπέζι είναι πειραγμένο για να μας τρώει λεφτά.

Η μόνη λύση είναι (ήταν) η ΑΠΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ των Ελληνικών πρωταθλημάτων και ομάδων απο την UEFA μέχρι να καθαρίσει (που δεν θα καθαρίσει ποτέ) το Ελληνικό πρωτάθλημα. Όταν όμως ο Υπουργός Αθλητισμού υπονόησε (δεν νομίζω οτι το εννοούσε) κάτι τέτοιο έπεσαν οι μισθοφόροι δημοσιοκάφροι, γαύροι και βάζελοι να φωνάζουν εναντίον του Grexit απο την UEFA. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Μπράβο στο Σαββίδη για τα χρέη και για τον καινούργιο προπονητή, απο εκεί και πέρα δεν έχω απαιτήσεις.
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Suleymanoglu έγραψε:...
Ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται μεταγραφές σε αυτό το ψευδοπρωτάθλημα. Είναι σαν να είστε μπροστά σε μια πειραγμένη ρουλέτα και να θέλετε να σμπρώχνετε λεφτά σε νούμερα και χρώματα μέχρι να σας κάτσει η μπίλια. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΠΟΤΕ, γιατί το τραπέζι είναι πειραγμένο για να μας τρώει λεφτά.
...
Αυτό ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Αρα δε μας ενδιαφερει ουτε το cl ουτε το el; Γιατι θες ομαδα για να κανεις καλη πορεια κι εκει. Επισης μ αυτη τη λογικη ουτε ο βαζελος ουτε η αεκ θα επρεπε να ειχαν παρει ποτε πρωταθλημα τα τελευταια 30 χρονια αφου θα επρεπε πρωτα να περιμενουν να καθαρισει το πρωταθλημα κ μετα να κανουν ομαδα.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Φανταστικε κύριε Αρνεσεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο φέτος; Ε φανταστικε κυριε;

(Τα ονόματα με σειρά προτίμησης για αρχική ενδεκάδα)

[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/08/09/a58056f54a34fe8ddfbc26a7fd24b024.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

"Δεν είναι δουλειά μου να αναλύσω τον αντίπαλο, αυτό είναι δουλειά των προπονητών. "
Και κάπως έτσι, έχουμε διακριτους ρόλους πλέον...

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

ετσι

και για να το παμε σωστα μεχρι στιγμης κρινεται θετικα ο ιβαν που εφερε τον τζακ, ο τζακ που εφερε τον φρανκ, ο φρανκ που εφερε τον ιγκορ....

και πανω απ ολους το αέρινο μαρακι που κρατα τα μποσικα σε ολους :opaokara:
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Καλημερα σε ολους.
Γραφω πρωτη μερα στο σαιτ αλλα το διαβαζω χρονια.

Για τον κ.Arnesen εχω να πω οτι απο οταν ηρθε δεν κουνιεται φυλλο.

Φερνει προπονητη αγνωστο,πουλαει τους καλυτερους,φερνει οποιους θελει,οταν θελει και οπως θελει.Ειναι σαν ενας τοιχος που ολα σταματανε πανω του.Ευτυχως.Αφου ηρθε ο κ.Σαβιδης και τωρα ο κ.Arnesen μαλλον υπαρχει θεος.

Το θεμα ειναι να δημιουργηθει ολη η υποδομη που χρειαζετε στην παε.Ολα δειχνουν οτι παμε για αλλο επιπεδο.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

nasos66 έγραψε:Καλημερα σε ολους.
Γραφω πρωτη μερα στο σαιτ αλλα το διαβαζω χρονια.

Για τον κ.Arnesen εχω να πω οτι απο οταν ηρθε δεν κουνιεται φυλλο.

Φερνει προπονητη αγνωστο,πουλαει τους καλυτερους,φερνει οποιους θελει,οταν θελει και οπως θελει.Ειναι σαν ενας τοιχος που ολα σταματανε πανω του.Ευτυχως.Αφου ηρθε ο κ.Σαβιδης και τωρα ο κ.Arnesen μαλλον υπαρχει θεος.

Το θεμα ειναι να δημιουργηθει ολη η υποδομη που χρειαζετε στην παε.Ολα δειχνουν οτι παμε για αλλο επιπεδο.
Ευτυχως σταματησες στο δευτερο εξαρι.

Φυσικα και υπαρχει Θεος.

Καλως ορισες.........με τις ευλογιες μου. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”