Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ πάντως είδα το ματς της Μπρόντμπι με την Ομόνοια και μου φάνηκε εξαιρετικά βατός αντίπαλος..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Στιγμιότυπα είδα ... Ο ασις και ο Σέρινταν μ αρεσανε απο Ομόνοια
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Εγω ακόμα περιμενω ριπορτ ολοκληρωμενο για λεοβατς απτον παοκτζη που εβλεπε χθες το ματσακι της ριεκα..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

berard έγραψε:Παοκια ας κανουμε υπομονη και για τις μεταγραφες που εγιναν και κυριως για τον Τουντορα που εχει πολυ ορεξη για δουλεια ας μην τον διωξουν μεσα στην χρονια για να αποδειξει αυτο που εχει να δωσει.

Υ.Γ http://www.transfermarkt.co.uk/dominic- ... 237011#ath

Αυτον θα ηθελα στην Παοκαρα
Αδερφέ, χαλαρά Αύγουστο έχουμε. Ανοίγετε κουβέντες από τώρα να φύγει ή να μην φύγει; και μετά μας φταίνε οι αρδ...

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

MANIAKOS έγραψε:+IX
+ΔΧ :mrgreen:
berard

Δημοσίευση από berard »

pilotos έγραψε:
berard έγραψε:Παοκια ας κανουμε υπομονη και για τις μεταγραφες που εγιναν και κυριως για τον Τουντορα που εχει πολυ ορεξη για δουλεια ας μην τον διωξουν μεσα στην χρονια για να αποδειξει αυτο που εχει να δωσει.

Αδερφέ, χαλαρά Αύγουστο έχουμε. Ανοίγετε κουβέντες από τώρα να φύγει ή να μην φύγει; και μετά μας φταίνε οι αρδ...

Εχεις δικιο αδερφε αλλα εχουμε δει αρκετες φορες αυτο το επεισοδιο.μακαρι παντως.

Υ.Γ ο παιχτης πως σ φαινεται???
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

simba έγραψε:Εγω ακόμα περιμενω ριπορτ ολοκληρωμενο για λεοβατς απτον παοκτζη που εβλεπε χθες το ματσακι της ριεκα..
μην περιμενεις αδερφε ολη η ριεκα ηταν τραγικη οπως και ο λεοβατς εμενα μου θυμησε τζαβελλα
1.πολλα νευρα
2.εκανε ακριβως ιδια φαση με αυτη του σπυροπουλου με την φιορεντινα ακριβως ιδια με τον παιχτη της ζαγκρεμπ να βγαινει τετατετ και να σωζει ο εκπλητικος τερματας
3.ενω ειχα ακουσει οτι ειναι αρκετα γρηγορος ο δεξιος χαφ της ζαγκρεμπ τον αφηνε πισω
4. περνει κιτρινη καρτα και συνεχιζει να παιζει σαν καμικαζι
5. τελευταιο και χειροτερο οταν ειχε μπαλα και ο παιχτης ηταν στα μετρα αντι να κοιταξει διπλα του εκανε συνεχεια γιομα

ειπα μην σας φανω οτι τον θαββω ητανολη η ριεκα πλην του τερματα χαλια αλλα τα στοιχεια αυτα δεν με αρεσαν καθολου απο ενα ματς βεβαια δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα αλλα απο αυτο το ματς και μονο αν εκρινα 1μ δεν εδινα
και κατι ακομα οταν εμειναν με 10 επαιξε στοπερ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

berard έγραψε:
pilotos έγραψε:

Εχεις δικιο αδερφε αλλα εχουμε δει αρκετες φορες αυτο το επεισοδιο.μακαρι παντως.

Υ.Γ ο παιχτης πως σ φαινεται???
Εγγλέζος; μακριά...

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αντε να μαζευομαστε οι αντιβρετανοι :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

εγγλεζος ποδοσφαιριστής.... αν και μαυρουκος το εγγλεζος ποδοσφαιριστής ειναι ανεκδοτο σχεδον τοσο οσο το εγγλεζος μπασκετμπολιστας
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

paoktzis έγραψε:
simba έγραψε:Εγω ακόμα περιμενω ριπορτ ολοκληρωμενο για λεοβατς απτον παοκτζη που εβλεπε χθες το ματσακι της ριεκα..
μην περιμενεις αδερφε ολη η ριεκα ηταν τραγικη οπως και ο λεοβατς εμενα μου θυμησε τζαβελλα
1.πολλα νευρα
2.εκανε ακριβως ιδια φαση με αυτη του σπυροπουλου με την φιορεντινα ακριβως ιδια με τον παιχτη της ζαγκρεμπ να βγαινει τετατετ και να σωζει ο εκπλητικος τερματας
3.ενω ειχα ακουσει οτι ειναι αρκετα γρηγορος ο δεξιος χαφ της ζαγκρεμπ τον αφηνε πισω
4. περνει κιτρινη καρτα και συνεχιζει να παιζει σαν καμικαζι
5. τελευταιο και χειροτερο οταν ειχε μπαλα και ο παιχτης ηταν στα μετρα αντι να κοιταξει διπλα του εκανε συνεχεια γιομα

ειπα μην σας φανω οτι τον θαββω ητανολη η ριεκα πλην του τερματα χαλια αλλα τα στοιχεια αυτα δεν με αρεσαν καθολου απο ενα ματς βεβαια δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα αλλα απο αυτο το ματς και μονο αν εκρινα 1μ δεν εδινα
και κατι ακομα οταν εμειναν με 10 επαιξε στοπερ
Thanx αδερφε..Μας την εριξες λιγο (..την ψυχολογία) αλλα ελπιζω ναταν μεμονωμενο περιστατικο και λογω του οτι ολη η ομαδα ηταν χαλια..+το οτι ειχε αλλου το μυαλο του γτ ανυπομονουσε να φορεσει τασπρομαυρα..
Αλλα για να τον θελει ο συμπατριωτης του Ιγκορ,κατι θ ξερει..
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σαμπό και Μαλεζάς; Είναι σίγουρο ή ΑΡΔιές; Ο Σ(κ)αμπό τι είναι; Γιατί όλο παίρνουμε παίχτες που δεν ξέρω;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Εγω παντως οσος δε βλεπω επισημη ανακοινωση για ευαγγελιστη αγχωνομαι

Αυτος μπορει να αραξει κανα διβδομαδο και μετα να ερθει και να πει δεν τα βρηκαμε
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

α και κατι ακομα ο σαμπο αγωνιζεται κανονικα σημερα το ματς ειναι στο 13 ο-ο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

χμμμ αυτό δεν μου καθεται σωστά..

τεσπα, θα δείξει, αλλά το να παίζει ενώ λενε ότι οκ η μεταγραφή... και αν χτύπα ξύλο γίνει κάτι;; :roll:

τεσπα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”