Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Αυτός δεν θέλει μια, εμείς εκατό. Μην λέμε τα ίδια
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
ναι δεν αντιλεγω αυτος ομως δεν ηθελε γιατι δεν ηθελε η γυναικα του και πιστευε οτι μπορει μεσα απο τις προπονησεις να βρει μια θεση στο ροστερ. τωρα που ειναι εκτος αποστολης σε ματς με ομαδα γ εθνικης, αν σου χτυπουσε αυτος την πορτα σαν ΠΑΟΚ τι θα εκανες?pilotos έγραψε:Αυτός δεν θέλει μια, εμείς εκατό. Μην λέμε τα ίδια
- desperando
- Επικοινωνία:
στα παπακια μου... αυριο λογικα κλεινει ο μαλεζας (ο οποιος ειναι ετοιμος απο πλευρας φυσικης καταστασης σε αντιθεση με τον γκαρυ) και αν κλεισει και κανενας λεοβατς ειναι ενα συν αλλα δεν καιγομαστε κι ολας απο την στιγμη που για την θεση που προοριζεται παιζουν οι μακ και κοροβεσης.
απο κει και περα μεχρι της 20/08 εχουμε την δυνατοτητα για μια επιπλεον προσθηκη που αν καταφερουμε και την κανουμε θα ειναι ειτε ο μεσοεπιθετικος ειτε ο φορ (εκει εχουμε προβλημα γιατι ο κλαους τουλαχιστον στο πρωτο παιχνιδι μαλλον δεν) οπου αν δεν ειναι ελευθερος που μαλλον δεν θα ειναι θα ειναι σε φυσικη κατασταση ετοιμος για να βοηθησει και αν ειναι και παικτης υψηλων προδιαγραφων δεν θα δυσκολευτει πολυ για να προσαρμοστει.
γι αυτο μη μασατε
απο κει και περα μεχρι της 20/08 εχουμε την δυνατοτητα για μια επιπλεον προσθηκη που αν καταφερουμε και την κανουμε θα ειναι ειτε ο μεσοεπιθετικος ειτε ο φορ (εκει εχουμε προβλημα γιατι ο κλαους τουλαχιστον στο πρωτο παιχνιδι μαλλον δεν) οπου αν δεν ειναι ελευθερος που μαλλον δεν θα ειναι θα ειναι σε φυσικη κατασταση ετοιμος για να βοηθησει και αν ειναι και παικτης υψηλων προδιαγραφων δεν θα δυσκολευτει πολυ για να προσαρμοστει.
γι αυτο μη μασατε
50% κάτω από αυτά που του έδινα, μαστίγωμα στην Αριστοτέλους, και να γράψει εκατό φορές η γυναίκα του, αγαπώ την Θεσσαλονίκη είναι η καλύτερη πόλη του κόσμουpaoktzis έγραψε:ναι δεν αντιλεγω αυτος ομως δεν ηθελε γιατι δεν ηθελε η γυναικα του και πιστευε οτι μπορει μεσα απο τις προπονησεις να βρει μια θεση στο ροστερ. τωρα που ειναι εκτος αποστολης σε ματς με ομαδα γ εθνικης, αν σου χτυπουσε αυτος την πορτα σαν ΠΑΟΚ τι θα εκανες?pilotos έγραψε:Αυτός δεν θέλει μια, εμείς εκατό. Μην λέμε τα ίδια
Πιστεύω ότι ο Τοιβόνεν είναι η πραγματική πρώτη επιλογή του Φράνκ. Πολύ δύσκολη περίπτωση φυσικά αλλά αξίζει να περιμένει κανείς. Ισως πάει στη Σαντερλαντ αλλά δεν είναι απίθανο να χαλάσει και να πειστεί να έρθει σε μας...
- desperando
- Επικοινωνία:
γιατι να πιστεψω οτι δεν ηθελε η γυναικα του και να μην πιστεψω το νον πειπερ που εδωσαν σε ολους τους αρδ στην σλοβακια οτι δεν επεισε τουν φρανκ στην συνεντευξη που του εκανε?paoktzis έγραψε:ναι δεν αντιλεγω αυτος ομως δεν ηθελε γιατι δεν ηθελε η γυναικα του και πιστευε οτι μπορει μεσα απο τις προπονησεις να βρει μια θεση στο ροστερ. τωρα που ειναι εκτος αποστολης σε ματς με ομαδα γ εθνικης, αν σου χτυπουσε αυτος την πορτα σαν ΠΑΟΚ τι θα εκανες?pilotos έγραψε:Αυτός δεν θέλει μια, εμείς εκατό. Μην λέμε τα ίδια
Ή ότι τα εργομετρικα του ήταν στον πατο;desperando έγραψε:γιατι να πιστεψω οτι δεν ηθελε η γυναικα του και να μην πιστεψω το νον πειπερ που εδωσαν σε ολους τους αρδ στην σλοβακια οτι δεν επεισε τουν φρανκ στην συνεντευξη που του εκανε?paoktzis έγραψε:ναι δεν αντιλεγω αυτος ομως δεν ηθελε γιατι δεν ηθελε η γυναικα του και πιστευε οτι μπορει μεσα απο τις προπονησεις να βρει μια θεση στο ροστερ. τωρα που ειναι εκτος αποστολης σε ματς με ομαδα γ εθνικης, αν σου χτυπουσε αυτος την πορτα σαν ΠΑΟΚ τι θα εκανες?pilotos έγραψε:Αυτός δεν θέλει μια, εμείς εκατό. Μην λέμε τα ίδια
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
και φυσικά ο Wolkswinkel πρέπει να είναι μεγάλος παπάς, άρα κάτι άλλο ᾽ψήνεται᾽, κάτι καλό που προσπαθούν να το κρατήσουν απόρρητο.
Εχει π δυνατό βιογραφικό ο Ολλανδός παντως αλλα πρεπει να ναι πάνακριβος για μεταγγραφη
Μακαρι να ερχότανε
Μακαρι να ερχότανε
επίσης ένα συν αν υπογράψει ο κροάτης και μπορεί να παίξει στο γιουρόπα (σε καλή κατάσταση πρέπει να είναι) απελευθερώνεται και ο μακ που μπορεί να παίξει πασπαρτού στις πτέρυγες ή 2ο φορ.desperando έγραψε:στα παπακια μου... αυριο λογικα κλεινει ο μαλεζας (ο οποιος ειναι ετοιμος απο πλευρας φυσικης καταστασης σε αντιθεση με τον γκαρυ) και αν κλεισει και κανενας λεοβατς ειναι ενα συν αλλα δεν καιγομαστε κι ολας απο την στιγμη που για την θεση που προοριζεται παιζουν οι μακ και κοροβεσης.
συν ότι τα άκρα με λεοβατς-γκαρυ θα έχουν μια μεγαλύτερη ισσοροπία ως προς τον συντελεστή άμυνα-επίθεση...
Παοκια ας κανουμε υπομονη και για τις μεταγραφες που εγιναν και κυριως για τον Τουντορα που εχει πολυ ορεξη για δουλεια ας μην τον διωξουν μεσα στην χρονια για να αποδειξει αυτο που εχει να δωσει.
Υ.Γ http://www.transfermarkt.co.uk/dominic- ... 237011#ath
Αυτον θα ηθελα στην Παοκαρα
Υ.Γ http://www.transfermarkt.co.uk/dominic- ... 237011#ath
Αυτον θα ηθελα στην Παοκαρα
αδερφε ουτε ο λεοβατς μπορει να παιξειK_geo έγραψε:επίσης ένα συν αν υπογράψει ο κροάτης και μπορεί να παίξει στο γιουρόπα (σε καλή κατάσταση πρέπει να είναι) απελευθερώνεται και ο μακ που μπορεί να παίξει πασπαρτού στις πτέρυγες ή 2ο φορ.desperando έγραψε:στα παπακια μου... αυριο λογικα κλεινει ο μαλεζας (ο οποιος ειναι ετοιμος απο πλευρας φυσικης καταστασης σε αντιθεση με τον γκαρυ) και αν κλεισει και κανενας λεοβατς ειναι ενα συν αλλα δεν καιγομαστε κι ολας απο την στιγμη που για την θεση που προοριζεται παιζουν οι μακ και κοροβεσης.
συν ότι τα άκρα με λεοβατς-γκαρυ θα έχουν μια μεγαλύτερη ισσοροπία ως προς τον συντελεστή άμυνα-επίθεση...
- desperando
- Επικοινωνία:
γκεο ο λεοβατς δεν θα εχει δικαιωμα να παιξει με μπρονμπι,ενω παρα πολυ δυσκολα να προλαβει και ο γκαρυ αφου προχτες ηταν η πρωτη του προπονηση για την φετινη σεζον και ειναι παρα πολυ πισω.K_geo έγραψε:επίσης ένα συν αν υπογράψει ο κροάτης και μπορεί να παίξει στο γιουρόπα (σε καλή κατάσταση πρέπει να είναι) απελευθερώνεται και ο μακ που μπορεί να παίξει πασπαρτού στις πτέρυγες ή 2ο φορ.desperando έγραψε:στα παπακια μου... αυριο λογικα κλεινει ο μαλεζας (ο οποιος ειναι ετοιμος απο πλευρας φυσικης καταστασης σε αντιθεση με τον γκαρυ) και αν κλεισει και κανενας λεοβατς ειναι ενα συν αλλα δεν καιγομαστε κι ολας απο την στιγμη που για την θεση που προοριζεται παιζουν οι μακ και κοροβεσης.
ας ελπισουμε ο μακ να κανει μερικες συνεδριες με κανενα ψυχολογο μπας και κανει τουλαχιστον τα μισα τετ α τετ γκολ γιατι δεν μπορεις να περιμενεις να βγαζουν συνεχεια τα καστανα απο την φωτια οι 20χρονοι
- khaledfreepaok