Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Μπουντεσλίγκα και λιγκ εν για μένα τα πιο θεαματικά πρωταθλήματα με τρίτη και καταιδρωμένη την Πριμέρα. Να πω την αλήθεια δεν έχω άποψη για την Ιταλία μιας και δεν την παρακολουθώ όμως η πρεμιερ έχει πέσει πολύ στην υπόληψη μου
Κλαίω!!!aquila έγραψε:Ποσα αυτογκολ εχεις βαλει;;;pilotos έγραψε:Με αυτογκόλ εγώ τους γυρνούσα πίσω τα λεφτά, όταν έπαιζαsourmenetes έγραψε: Εγω το πιασα παντως στο ημ.1.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Sent from my iPad using Tapatalk
Απλά παίζουν απίστευτο physical game, με πίεση στον χώρο... Αυτός ο Ρούνεϊ σαν τον 14 είναι ο φουκαράςCCCP έγραψε:Αυτο ηθελα να το πω κι εγω. Αθλια μπαλα η premiership, γι αυτο και εχω χασει το ενδιαφερον μου τα τελευταια χρονια. Τις δυο προηγουμενες δεκαετιες εβλεπες απιστευτο θεαμα.pilotos έγραψε:Ίσως η χειρότερη πρεμιέρα στην Πρεμιερ Λιγκ... Το Man Utd - Tottenham 1-0 που μόλις έληξε.
Ιταλία είναι σαν να βλέπεις serie B ,πριν δέκα χρόνια.Μαυρο Χιονι έγραψε:Μπουντεσλίγκα και λιγκ εν για μένα τα πιο θεαματικά πρωταθλήματα με τρίτη και καταιδρωμένη την Πριμέρα. Να πω την αλήθεια δεν έχω άποψη για την Ιταλία μιας και δεν την παρακολουθώ όμως η πρεμιερ έχει πέσει πολύ στην υπόληψη μου
Ισπανία τεράστιοι χάσμα μεταξύ πρώτων 3-4 και των υπολοίπων.
Οι Γερμανοί έχουν κάνει άλματα σε σχέση με τους άλλους τελευταία τριετία
Ποιά πρέμιερ λιγκ, ρε.
Βάλε δίπλα-δίπλα τον Στέρλινγκ και το ανθυπογατί τον Γεωργιάδη και πες με ποιός έκανε μεταγραφή εκατό εκατομμύρια.
Οι άμπαλοι.
Βάλε δίπλα-δίπλα τον Στέρλινγκ και το ανθυπογατί τον Γεωργιάδη και πες με ποιός έκανε μεταγραφή εκατό εκατομμύρια.
Οι άμπαλοι.
Επειδή μερικοί είχαν ξεσαλώσει με τον Μπιελσα όταν.. Ψάχναμε... Προπονητή, φαντάζομαι να είδατε ότι και στην Μασσαλία έκατσε ένα μόνο ματς...
Ο τύπος δεν κάνει με την καμία
Ο τύπος δεν κάνει με την καμία
-
black death
Πιλότε, από πέρσι είναι εκεί και κόντεψε να τους βγάλει τσουλού, ενώ για αρκετό καιρό κυνηγούσε πρωτάθλημα. Με τη διοίκηση τα είχε σπάσει από νωρίς βέβαια, όταν του έφεραν το Βραζιλιάνικο μανατζερογουόντερκιντ, τον Ντόρια, γιατί έλεγε ότι η Μαρσέιγ δεν έχει τις υποδομές για να κάνει επαρκές σκάουτινγκ σε παίχτες άλλης ηπείρου, και ήθελε πιο ασφαλή επιλογή. Ο Ντόρια τώρα έφυγε δανεικός στη Βραζιλία πάλι...
Επιστήμονας ο άνθρωπος, η τρέλα του είναι γνωστή βέβαια.
Επιστήμονας ο άνθρωπος, η τρέλα του είναι γνωστή βέβαια.
Βασικά απο πέρσι είχε ακουστεί οτι τα είχε πάρει στο κρανίο, γιατί αλλους παιχτες τους ζήτησε και αλλους του φέρανε.
Τα ξέρω αρχηγέ...
Αυτό ακριβώς που λες. Ο άνθρωπος είναι ψυχακιας...
Μόνο για Αργεντινή κάνει, αλλά μας το χάλασαν και εκεί το πρωτάθλημα μας τις πολλές ομάδες.
Οπότε γενικά μιλώντας για ποδόσφαιρο, το έχω ρίξει στην παρακολούθηση Παραγουαης , Ουρουγουάης άντε και λίγο Περού...
Αυτό ακριβώς που λες. Ο άνθρωπος είναι ψυχακιας...
Μόνο για Αργεντινή κάνει, αλλά μας το χάλασαν και εκεί το πρωτάθλημα μας τις πολλές ομάδες.
Οπότε γενικά μιλώντας για ποδόσφαιρο, το έχω ρίξει στην παρακολούθηση Παραγουαης , Ουρουγουάης άντε και λίγο Περού...
Παιδιά αν δεν έχω καταλάβει λάθος, σε αυτό το τοπικ γράφουμε για ομάδες μέσα στην Ελλάδα, ενώ για αυτές του εξωτερικού στο O Κόσμος Παίζει Μπάλα.
Γκαμπάλα: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο επειδή «έκραξε» τον Χουσεΐνοφ!!!
Τραγικό θάνατο από ξυλοδαρμό βρήκε ο 30χρονος Ρασίμ Αλίεφ επειδή σχολίασε αρνητικά την κίνηση του φορ της Γκαμπάλα να σηκώσει την τουρκική σημαία στην Κύπρο!!!
Καταστάσεις… τριτοκοσμικές επικρατούν στο Αζερμπαϊτζάν σε ότι έχει να κάνει με τη Γκαμπάλα, αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ του Europa League! Ο 30χρονος δημοσιογράφος Ρασίμ Αλίεφ βρήκε τραγικό θάνατο από ξυλοδαρμό επειδή σχολίασε αρνητικά την κίνηση του Γιαβίντ Χουσεΐνοφ να πανηγυρίσει με την τουρκική σημαία στην Κύπρο, στο ματς της Γκαμπάλα με τον Απόλλωνα Λεμεσού!
Ο άτυχος άνδρας έγραψε στο Facebookπως ο Χουσεΐνοφ «δεν ξέρει να συμπεριφέρεται» και τόνισε πως ο Αζέρος φορ δεν θα έπρεπε να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκά ματς. Αυτό το σχόλιο στάθηκε η αφορμή για να οργανώσει δολοφονική επίθεση σε βάρος του ένας ξάδερφος του Χουσεΐνοφ ο οποίος αρχικά τον απείλησε και στη συνέχεια του ζήτησε πιο ήρεμα να συναντηθούν.
Η συνάντηση ήταν ενέδρα θανάτου με 5-6 άτομα να τον ξυλοκοπούν και τελικά να αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο!
Τραγικό θάνατο από ξυλοδαρμό βρήκε ο 30χρονος Ρασίμ Αλίεφ επειδή σχολίασε αρνητικά την κίνηση του φορ της Γκαμπάλα να σηκώσει την τουρκική σημαία στην Κύπρο!!!
Καταστάσεις… τριτοκοσμικές επικρατούν στο Αζερμπαϊτζάν σε ότι έχει να κάνει με τη Γκαμπάλα, αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ του Europa League! Ο 30χρονος δημοσιογράφος Ρασίμ Αλίεφ βρήκε τραγικό θάνατο από ξυλοδαρμό επειδή σχολίασε αρνητικά την κίνηση του Γιαβίντ Χουσεΐνοφ να πανηγυρίσει με την τουρκική σημαία στην Κύπρο, στο ματς της Γκαμπάλα με τον Απόλλωνα Λεμεσού!
Ο άτυχος άνδρας έγραψε στο Facebookπως ο Χουσεΐνοφ «δεν ξέρει να συμπεριφέρεται» και τόνισε πως ο Αζέρος φορ δεν θα έπρεπε να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκά ματς. Αυτό το σχόλιο στάθηκε η αφορμή για να οργανώσει δολοφονική επίθεση σε βάρος του ένας ξάδερφος του Χουσεΐνοφ ο οποίος αρχικά τον απείλησε και στη συνέχεια του ζήτησε πιο ήρεμα να συναντηθούν.
Η συνάντηση ήταν ενέδρα θανάτου με 5-6 άτομα να τον ξυλοκοπούν και τελικά να αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο!
- thanos-xanthi