Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από che4 »

Δεν τον ξερω αυτον τον βολφσβινκελ γλωσσοδετη αλλα μακαρινα ναι παπας για να σκασει αεροδρομικος φορ μετα τις 25 αυγουστου
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

το ροστερ γεμιζει με ταλεντα-νεαρους που εχουν και το αναλογο ρισκο..
ιδανικο θα ηταν η πλαισιωση με ετοιμους ποδοσφιαριστης μεγαλης αξιας!!
φερε τον αεροδρομιο φορ, τον αεροδρομιο στοπερ και εναν αεροδρομιο επιτελικο για να πεταξει η ομαδα με τους αεροδρομιους οπαδους!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

sic-4 έγραψε:παντως.. για να λεμε του στραβου το δικιο... Μαλεζας και Σαμπο δεν ειναι μεταγραφες Αρνεσεν, ειναι μεταγραφες ΠΑΟΚ...
οταν καποιος σαν τον αρνεσεν δηλωνει οτι του ανηκει ολο το συγκεκριμενο κομματι τοτε κανενας δεν μπορει να του επιβληθει στις επιλογες...

ωστοσο δεχομαι το οτι τον μαλεζα μπορει να μην τον ηξερε πολυ καλα αλλα για να δωσει την εγκριση του σιγουρα πηρε τις διαβεβαιωσεις που θα ηθελε...

αλλα αν κατι με κανει να ειμαι ακομα πιο αισιοδοξος για το σαμπο ειναι οτι ενω μπορει (επαναλαμβανω μπορει) να μην τον ηξερε, βλεποντας τα ματς με την σπαρτακ απο κοντα θελησε να τον υπογραψει αμεσα...αυτο εμενα με κανει να ειμαι πιο αισιοδοξος...

οσο αναφορα τον μαλεζα ολοι τον ξερουμε...για βασικος σιγουρα δεν κανει αλλα σαν ρεζερβα μπορει να δωσει λυσεις...δε νομιζω να εχουμε πολλες φορες την ευκαιρια να εχουμε ποδοσφαιριστη με χαμηλο συμβολαιο, που δε δημιουργει προβληματα, που ξερει την ομαδα, δε θελει προσαρμογη και μπορει να δωσει αξιοπρεπεις λυσεις...λυσεις που δεν μπορουσαμε να παρουμε περισυ απο τον παγκο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 09 Αύγ 2015, 09:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

The_Stalker έγραψε:Περί ενθουσιασμού ο λόγος.

Στα όσα πολύ σωστά είπε ο Asimos για στοιχειώδη δουλειά και πληρότητα ρόστερ, θα ήθελα να συμπληρώσω τα παρακάτω:
- Ο ενθουσιασμός προέρχεται όχι από το μέγεθος των ονομάτων, αλλά από τα χαρακτηριστικά των παικτών που παίρνουμε. Νέοι, γρήγοροι, με δίψα για ποδόσφαιρο, με περιθώρια βελτίωσης και συνεπώς με προοπτική υψηλής μεταπωλητικής αξίας. Και ας μην ξεχνάμε ότι οι μεγάλες ομάδες πουλάν παίκτες και τους πουλάν ακριβά. Τέρμα οι μεταγραφές επειδή κάποιος είναι Έλληνας διεθνής, τέρμα οι δανεισμοί παικτών αμφίβολης κατάστασης (Νέτσιντ) ή χαρακτήρα (Στοχ) και χωρίς προοπτική παραμονής, τέρμα το σκάουτινγκ που περιοριζόταν μόνο στους αντιπάλους μας.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να πάρουμε και 1-2 ονόματα, αλλά οι μεταγραφές αυτές πιστεύω ότι θα γίνουν προς το τέλος, όπως βγαίνει και από τις δηλώσεις του Άρνεσεν.

- Επίσης ενώ τις προηγούμενες χρονιές είχαμε προσθήκες παικτών σε μια ομάδα προβληματική και σε καταστάσεις αρρωστημένες, φέτος έχουμε ουσιαστικά τη δημιουργία μιας νέας ομάδας, με άλλη νοοτροπία και τακτική. Το ρόστερ αυτό που φτιάχνει ο Άρνεσεν, το διαχειρίζεται ένας προπονητής με ποδοσφαιρικές παραστάσεις σε υψηλότατο επίπεδο και με πολύ όρεξη για δουλειά. Τα πρώτα δείγματα του Τούντορ είναι σίγουρα θετικά.

Για να πετύχει το εγχείρημα και να μην επιστρέψουμε στις μίζερες καταστάσεις των προηγούμενων χρόνων, πρέπει να θυμόμαστε ότι η ομάδα φτιάχνεται σε βάθος χρόνου, να μην μιζεριάσουμε στις στραβές που - κάποια στιγμή - θα έρθουν, να στηρίξουμε ομάδα και προπονητή και να απομονώσουμε έργω και όχι μόνο λόγω, όσους δρουν για το προσωπικό τους όφελος.
συνυπογραφω...απολυτα σωστος :ugeek:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Δεν ξέρω για τον Σαμπο αλλα η κυρία Σαμπινα τα σπάει !!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρε στο μυαλο μου εισαι... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλα εσεις περιμενετε αυτος να ερθει και να παιξει μπαλα??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

ολλανδός; ουτε τον ξερω, ουτε τον έχω δει αλλα το οτι δεν επιασε στην αγγλία και μαλιστα σε.... νοριτς ειναι ΠΑΡΑΣΗΜΟ!
δειχνει οτι τουλάχιστον ξέρει μπαλα
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

BigBaby έγραψε:
vs40 έγραψε:Θέλεις φορ που να παίζει για την ομάδα και όχι για την πάρτη του? Θέλετε παίκτη έμπειρο και ικανό να "φτιάξει" τα αποδυτήρια την ομάδας μας? Σας τον έχω και ελεύθερο:
http://www.transfermarkt.gr/antonio-cas ... ieler/5962
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτος σιγουρα θα εχει πει αρκετα Ιταλικα με τον Τουντορ στις μεταξυ τους μονομαχιες!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτόν αυτόν!!!
++++++
:evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

pagotatzis έγραψε:Δεν ξέρω για τον Σαμπο αλλα η κυρία Σαμπινα τα σπάει !!!!
Ελπίζουμε να είναι πιο ΠΑΟΚ από τη... Ρουντνέφαινα... :lol:
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

che4 έγραψε:Δεν τον ξερω αυτον τον βολφσβινκελ γλωσσοδετη αλλα μακαρινα ναι παπας για να σκασει αεροδρομικος φορ μετα τις 25 αυγουστου
Καλός είναι Τσε.Τον ξέρω από το κουμάρι.Παστελωτής αέρινος,πολύ βελτιωμένη έκδοση του Κλάους πιο τεχνίτης αλλά ίδιο στυλ.Τι νέο Φαν Μπάστεν τον λέγανε τι νέο Φαν Νίστελρου,εγώ θα στον βαφτίσω ''Χούντελααρ των Φτωχών'' για να καταλάβεις το στυλ που παίζει..Δύσκολο να έρθει........
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

pagotatzis έγραψε:Δεν ξέρω για τον Σαμπο αλλα η κυρία Σαμπινα τα σπάει !!!!
[img]http://i.imgur.com/brpZdfS.jpg[/img]

[img]http://i.imgur.com/vlm1ZhK.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ξεχασαμε και την Όλγα λέμε....
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Απο το ολλανδικο πρωταθλημα βγαινουν πολλοι σκορερ..και ο ρικι και ο φινμπογκασον ειναι παιχτες που εκαναν παπαδες εκει αλλα στις ομαδες τους μετα πατωσανε..Για μενα ειναι πολλα γι αυτον..δεν μας λειπουν τα στοιχεια του..ενας ειναι ο παιχτης που μας λειπει στα σεντερ φορ και λεγεται Τοιβονεν..παιχτης με απιστευτη τεχνικη και τρομερη προσωπικη ενεργεια..μακαρι να κανει τα κουμαντα του ο φρανκ..παντως οσο δν φευγει απο ρεν εγω ακομα ελπιζω..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Sera4 έγραψε:
sic-4 έγραψε:παντως.. για να λεμε του στραβου το δικιο... Μαλεζας και Σαμπο δεν ειναι μεταγραφες Αρνεσεν, ειναι μεταγραφες ΠΑΟΚ...
οταν καποιος σαν τον αρνεσεν δηλωνει οτι του ανηκει ολο το συγκεκριμενο κομματι τοτε κανενας δεν μπορει να του επιβληθει στις επιλογες...

ωστοσο δεχομαι το οτι τον μαλεζα μπορει να μην τον ηξερε πολυ καλα αλλα για να δωσει την εγκριση του σιγουρα πηρε τις διαβεβαιωσεις που θα ηθελε...

αλλα αν κατι με κανει να ειμαι ακομα πιο αισιοδοξος για το σαμπο ειναι οτι ενω μπορει (επαναλαμβανω μπορει) να μην τον ηξερε, βλεποντας τα ματς με την σπαρτακ απο κοντα θελησε να τον υπογραψει αμεσα...αυτο εμενα με κανει να ειμαι πιο αισιοδοξος...

οσο αναφορα τον μαλεζα ολοι τον ξερουμε...για βασικος σιγουρα δεν κανει αλλα σαν ρεζερβα μπορει να δωσει λυσεις...δε νομιζω να εχουμε πολλες φορες την ευκαιρια να εχουμε ποδοσφαιριστη με χαμηλο συμβολαιο, που δε δημιουργει προβληματα, που ξερει την ομαδα, δε θελει προσαρμογη και μπορει να δωσει αξιοπρεπεις λυσεις...λυσεις που δεν μπορουσαμε να παρουμε περισυ απο τον παγκο...
Δεν πιστευω με την καμια οτι τον ηξερε απο πριν τον Σαμπο. Αν τον ηξερε και τον ηθελε θα τον ειχε φερει απο τις πρωτες μερες του στην ομαδα, οχι αμεσως μετα τους αγωνες μας. Δεν υπηρχε κανενας λογος να μην το κανει. Σε ολα τα υπολοιπα που λες δεν διαφωνω. Δεν εννοω οτι του επιβληθηκαν αυτες οι επιλογες. Απλα λεω οτι ειναι επιλογες λογικης ΠΑΟΚ των τελευταιων ετων και οχι λογικης Αρνεσεν.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

nothu έγραψε:Ξεχασαμε και την Όλγα λέμε....
Θα διαφωνησω.. η Ολγα ηταν καλυτερη στα στημενα και στις τοποθετησεις στην περιοχη... :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”