Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από vs40 »

Είδα αρκετά παιχνίδια του Παναιτωλικού έχοντας Νόβα. Ο παίκτης δεν έχει πέσει. Τον αξιολόγησα 5% χειρότερο από τότε που μας έφυγε. Εμένα απλά ποτέ δε με ενθουσίαζε ο παίκτης, γιατί δεν είχε ποτέ αυτοπεποίθηση βασικού παίκτη, και δεν έχει δύναμη παρά το ύψος του. Για το ρόστερ αυτή τη στιγμή είναι πολύ χρήσιμος, και ποιοτικά 2ος, στη χειρότερη 3ος από όσους Κ.αμυντικούς έχουμε. Την επόμενη σεζόν λήγουν τα συμβόλαια Βίτορ και Κόστα οπότε θα πάμε σε επιπλέον κινήσεις. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει από φέτος να αποκτηθεί σε αυτή τη θέση ένας τεράστιος παικταράς - πέρα του Μαλεζά που θα βοηθήσει ιδιαίτερα πιστεύω στις 20 Αυγούστου, αλλά και μέσα στη σεζόν. Έκανε προετοιμασία, ξέρει τον ΠΑΟΚ, άρα θα είναι έτοιμος.

Στον Παναιτωλικό ο Μαλεζάς ήταν μέσα στους καλούς της παίκτης (ο καλύτερος αμυντικός), αλλά δεν ξεχώριζε.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Διαβάζω το thread του Μαλεζά και έφριξα για την κατάντια της ομάδας τότε. Αυτά να διαβάσουν οι επικριτές του Σαββίδη... Βέβαια γελάω κιόλας γιατί είχαν ειπωθεί κοτσάνες ολικής χαχα.
odnarepsed

Δημοσίευση από odnarepsed »

o μαλεζας αν δεν τραυματιζοταν σε εκεινο το παιχνιδι με την βοσνια ακομα μπουντεσλιγκα θα επαιζε.
δυστυχως γι αυτον εκεινο το ματς με τους βοζνιους οπου μεχρι το σημειο του τραυματισμου του ηταν ο κορυφαιος του παιχνιδιου σβηνοντας τον τζεκο του στερησε μια πολυ μεγαλυτερη καριερα στο εξωτερικο.

παντα ηταν παιδι ψυχολογιας και οση ψυχολογια ειχε καταφερει να αποκτησει με τις πρωτες του εμφανισεις στην μπουντεσλιγκα (εχοντας το ρεκορ να μην εχει δεχτει η ομαδα του γκολ τις πρωτες 5 αγωνιστικες) τοσο ευκολα και γρηγορα την εχασε με τον τραυματισμο του.
βεβαια σημερα ο στελακης στα 30αντα του πλεον ειναι ενας αλλος ανθρωπος και παικτης,πολυ πιο ωριμος και λιγοτερο ψυχολογικα ευαλωτος .
και για οσους ακομα εχουν τους ενδιασμους τους ο στελακης θα ειναι φετος ο βασικος κεντρικος στην τριαδα των στοπερ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

άρα σε ένα ρεζουμέ έχουμε:

ΤΦ:Όλσεν, Γλύκος, Μελισσάς
ΚΑ:Κόστα,Βίτορ,Μαλεζάς,Πούγγουρας
Κ(Α)Α:Τζαβέλλας
Κ(Δ)Α:Σκόνδρας
ΑΜ:Τζιόλης,Μαντούρο,Χαρίσης
Μ:Σαμπό,Κάτσε,Σαββίδης
ΑΜ:Μακ,Κοροβέσης
ΔΜ:Γκάρυ,Κίτσιου,Κων.νίδης
ΕΜ:Πέλκας
ΠΕ:Ζάιρο,Μυστακίδης
ΚΕ:Κλάους,Κουλούρης,Σαλπιγγίδης

και επίσης στο ρόστερ υπάρχουν οι Πόζογλου, Δεληγιανίδης και Σιαμπάνης, ενώ οι Μαντούρο, Σαλπιγγίδης μπορεί και να την κάνουν... ο Σάλπι ίσως φάει πάγκο/κερκίδα φέτος και σταματήσει του χρόνου και ο Μαντούρο λογικά χειμώνα, αν όχι τώρα, θα παει πίσω Ολλανδία ή καπου εκεί με την παλιοπαρέα του. :mrgreen:

τέλος, περιμένουμε να δούμε τι γίνεται με λέοβατς και μετά αναμένουμε ονόματα σε σεντερ μπακ, επιθετικό και δεν ξέρω που αλλού θέλει ο καθένας σας! :lol:

υγ: για μαλεζά πιστεύω θα είναι μια καλή λύση γιατί ξέρει το περιβάλλον της ομάδας και δίνει ύψος στην άμυνα. συν ότι είναι Έλληνας αλλά πιστεύω θα χρειαστεί και ένα αριστεροπόδαρο σεντερ μπακ.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

che4 έγραψε:
Να ξεχωριζεις σαν τη μυγα μες στο γαλα σε οποιαδηποτε ομαδα ειναι πολυ δυσκολο

Δεν ειχαμε ποτε τετοιου ειδους παιχτη στον ΠΑΟΚ στιλ πογκμπα σαμαρη κιουμουρτζη
Είχαμε και εμείς μια μύγα στο γάλα :P
K_geo έγραψε: αν συνεχίσει έτσι, δόξα το Θεό ο νσ21 ομάδα δεν έχει βρεί ακόμα, οπότε με το που βρεί, αναλαμβάνει ριπόρτα. 8-)
Ο Κονσεϊσάο ακόμα έρχεται, μη ξεχνάμε τον Λούκας, μην τον ξεχνάμε......

:mrgreen:

che4 έγραψε:
Δειξε λιγη ανωτεροτητα ρε τρελοπαοκτζζζζζζζζη
Μπορεί να σταματήσει αυτό με το Ζ?

Του το λέτε 2-3 άτομα κάθε βδομάδα, και οι περισσότεροι ξεκάθαρα όχι στην καζούρα (Δε λέω για σένα τσε) και είναι ηλίθιο

Και γω ΠΑΟΚτζηδες λέω (και ο συγκεκριμένος μάλιστα όχι) και αν μου πει κάνεις τίποτα μάλλον για μόνιμο μπάνιο θα πάω :P

Το σπίτι μου πάντως το βάφει μπογιατΖης :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ήμουν τεράστιος φαν του Στέλιου, τον πίστευα πολύ ακόμα και πριν την τεράστια βελτίωση του, αλλά τον φοβάμαι μετά τον τραυματισμό

Ελπίζω να με τρελάνει και πάλι
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Οποιος εχει ορεξη να παιξει, και να ματωσει τη φανελα ειναι ευπροσδεκτος για μενα. Μονο επιδοξους συνταξιουχους δεν θελω.

Παντως ο μεσος ορος ηλικιας εχει μειωθει αισθητα. Κι οι Ιταλοι, που ειναι οι πρωτοι διδαξαντες, ελεγαν την δεκαετια του '80 οτι "η αμυνα ειναι για μεγαλα αγορια".
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Δημοσίευση από cambiaso »

K_geo έγραψε:@che

σοβαρά τώρα δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση περα απο τις παρακάτω δυο:

1. να κανει καινούριο λογαριασμό
2. να βάλει μια υπογραφή που να λέει κάτι στο στύλ "αν είναι δυνατόν αυτό που μου συνέβει με το νικ νεϊμ, μαμω το γαυρο και το πασαλιμανι και το καμπιασο" :mrgreen: και να βάλει μια φωτο που δεν έχει τον καμπιάσο...

δέν μπορώ να σκεφτώ κατι διαφορετικό... :roll:

υγ: και ενα καλο μαθημα αν καποιος θελει να βαλει νικνεϊμ παιχτη που δεν ειναι στον ΠΑΟΚ, καλο θα ειναι να ειναι παλεμαχος... :lol:

υγ2: το βρήκα. :idea: μπορεί να κάνει ένα καινούριο νικ νεϊμ, ούτως ή άλλος νομίζω έχει περίπου 67-68 ποστ, ε σιγά σιγά, αν έχει τόσο γκαϊλέ να φαίνονται τα παλιά του ποσταρίσματα θα κάτσω όταν έχω χρόνο να τα αλλάζω . αρκεί να μας πει στο πρώτο του ποστ με το νεο του νικνεϊμ: "παιδιά ο καμπιάσσο είμαι! μαμιεται ο θρύλος και ο πειραιάς!" . και μετά θα μου στείλει 50 ευρώ σε ένα λογαριασμό που θα του πω. διαδικαστικά έξοδα, παράβολα κτλ κτλ, ξέρετε τώρα...

(πλάκα κάνω, αν θέλει το λέει και το προχωράμε.)

Υπαρχει κ αυτη...Nicolás Carlos Cambiasso :lol: :lol:

Τιτανομεγιστος τερματας..... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Περί ενθουσιασμού ο λόγος.

Στα όσα πολύ σωστά είπε ο Asimos για στοιχειώδη δουλειά και πληρότητα ρόστερ, θα ήθελα να συμπληρώσω τα παρακάτω:
- Ο ενθουσιασμός προέρχεται όχι από το μέγεθος των ονομάτων, αλλά από τα χαρακτηριστικά των παικτών που παίρνουμε. Νέοι, γρήγοροι, με δίψα για ποδόσφαιρο, με περιθώρια βελτίωσης και συνεπώς με προοπτική υψηλής μεταπωλητικής αξίας. Και ας μην ξεχνάμε ότι οι μεγάλες ομάδες πουλάν παίκτες και τους πουλάν ακριβά. Τέρμα οι μεταγραφές επειδή κάποιος είναι Έλληνας διεθνής, τέρμα οι δανεισμοί παικτών αμφίβολης κατάστασης (Νέτσιντ) ή χαρακτήρα (Στοχ) και χωρίς προοπτική παραμονής, τέρμα το σκάουτινγκ που περιοριζόταν μόνο στους αντιπάλους μας.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να πάρουμε και 1-2 ονόματα, αλλά οι μεταγραφές αυτές πιστεύω ότι θα γίνουν προς το τέλος, όπως βγαίνει και από τις δηλώσεις του Άρνεσεν.

- Επίσης ενώ τις προηγούμενες χρονιές είχαμε προσθήκες παικτών σε μια ομάδα προβληματική και σε καταστάσεις αρρωστημένες, φέτος έχουμε ουσιαστικά τη δημιουργία μιας νέας ομάδας, με άλλη νοοτροπία και τακτική. Το ρόστερ αυτό που φτιάχνει ο Άρνεσεν, το διαχειρίζεται ένας προπονητής με ποδοσφαιρικές παραστάσεις σε υψηλότατο επίπεδο και με πολύ όρεξη για δουλειά. Τα πρώτα δείγματα του Τούντορ είναι σίγουρα θετικά.

Για να πετύχει το εγχείρημα και να μην επιστρέψουμε στις μίζερες καταστάσεις των προηγούμενων χρόνων, πρέπει να θυμόμαστε ότι η ομάδα φτιάχνεται σε βάθος χρόνου, να μην μιζεριάσουμε στις στραβές που - κάποια στιγμή - θα έρθουν, να στηρίξουμε ομάδα και προπονητή και να απομονώσουμε έργω και όχι μόνο λόγω, όσους δρουν για το προσωπικό τους όφελος.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Ο Μαλεζάς είναι εξαιρετική προσθήκη από κάθε άποψη.

Είναι καλός παίχτης και ξέρει που θα έρθει. Δεν είναι ακριβός αλλά δεν μας νοιάζει και πολύ αυτό. Είμαι βέβαιος πως θα έδινε τα πάντα για να παίξει ξανά Ευρώπη και άρα έχει κίνητρο. Δεν είναι τελειωμένος σε καμία περίπτωση.

Το μόνο κακό είναι πως είναι πολύ soft. Πολύ soft όμως.
Γενικώς από την ομάδα λείπει ο καλός τσαμπουκάς. Ο τσαμπουκάς του παίχτη που προτιμάει να επισκεφτεί το νοσοκομείο (ή το αστυνομικό τμήμα) αρκεί να κερδίσει. Που δεν μιλάει στην γυναίκα του 3 ημέρες αν χάσει. Μόνο ο Κλάους και ο Κάτσε δείχνουν να το έχουν σε κάποιο βαθμό. Ναι Πάμπλο, για εσένα λέω. Λείπεις!!! :nairepaok:

Η ομάδα αποπνέει (τρομερή θα τολμούσα να πω) υγεία. Πρώτη φορά μετά από χρόνια. Θέλει στήριξη.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

νομίζω ότι ο Κόστα έχει αυτό το είδος πείσμα, την θέληση για νίκη, το τσαμπουκά... τεσπα..

και ο Μαλεζάς θα βοηθήσει... σίγουρα θέλει να αποδείξει -ξανά- πράγματα...

@cambiaso

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

απο εμένα είσαι οκ!

:nairepaok:

υγ: παιδιά, αν δείτε απο τι ομάδες, σε τι ηλικίες και με το ιστορικό ξεκίνησαν μερικοί πολύ σημαντικοί παίχτες θα καταλαβουμε ότι στο πλέον παγκοσμιο άθλημα που ειναι το ποδόσφαιρο ευκαιρίες και ταλέντο υπάρχει παντού. μπορεί ακόμα και στο τρινινταντ και τομπαγκο
odnarepsed

Δημοσίευση από odnarepsed »

και επειδη με την ολοκληρωση της τουρτας μπαινει και το κερασακι,ειμαι σχεδον σιγουρος οτι στο τελος θα εχουμε και κανα δυο πολυ ηχηρες μεταγραφες για το κεντρο και την επιθεση οι οποιες θα ειναι το κερασακι σε μια πολυ πετυχημενη μεταγραφικη περιοδο
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

άποψη μου πάντα αλλά ο Μαλεζάς δεν νομίζω οτί έχει να δώσει κάτι εκτός απο χρόνο για να πάρουμε κάτι καλύτερο..
Δεν είναι αθλητικός παίκτης, είναι αρκετά σόφτ και σαν κορμί και σαν ψυχή και θα βοηθήσει ίσως εντός έδρας με μικρούς αντιπάλους.
Αν είμαι υπέρ? ναι αλλά μόνο για να αγοράσεις χρόνο μέχρι να βρείς κάτι καλύτερο. Έναν τώρα και 2 του χρόνου.

όσο αφορά το σοφτ...ΠΑΒΛΑΡΑ λείπεις όντως... θα ήθελα και 1-2 παίκτες λίγο να γυαλίζει το μάτι
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Pr.Jon έγραψε:άποψη μου πάντα αλλά ο Μαλεζάς δεν νομίζω οτί έχει να δώσει κάτι εκτός απο χρόνο για να πάρουμε κάτι καλύτερο..
Δεν είναι αθλητικός παίκτης, είναι αρκετά σόφτ και σαν κορμί και σαν ψυχή και θα βοηθήσει ίσως εντός έδρας με μικρούς αντιπάλους.
Αν είμαι υπέρ? ναι αλλά μόνο για να αγοράσεις χρόνο μέχρι να βρείς κάτι καλύτερο. Έναν τώρα και 2 του χρόνου.

όσο αφορά το σοφτ...ΠΑΒΛΑΡΑ λείπεις όντως... θα ήθελα και 1-2 παίκτες λίγο να γυαλίζει το μάτι
Και εγώ θέλω να πιστεύω ότι η κίνηση γίνεται από ανάγκη ελέω προκριματικων και με δεδομένη την απουσία Τζαβελλα και Σκονδρα. Αν συμπληρωθεί το παζλ με απόκτηση 2 σέντερ μπακ και αποχωριση ενός εκ Τζαβελλα ή Σκονδρα τότε μπορώ να το καταλάβω. Αλλιώς κάτι πάει στραβά στο πλάνο. Πως να το κάνουμε ο παίχτης δεν κολλάει στο νέο ΠΑΟΚ που χτίζει ο Δανός. Δεν κολλάνε αργοι τριανταρηδες non phisical παίχτες στο ροστερ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lamosas την Σάβ 08 Αύγ 2015, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

στο ινσταγραμ ο γιος σαββιδη λεει οτι θα παρουμε σεντερ φορ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”