Πούλιμ,οι εκπτωσεις κι τελέθαν.kaltirim έγραψε:Κι έρχουνταν αέτσ τα χάταλα sourme. Ντο λέωσε άξων εγώ που θα φτάω και τρίτο
Δεβα έπαρ εναν τηλεοραση.

Πούλιμ,οι εκπτωσεις κι τελέθαν.kaltirim έγραψε:Κι έρχουνταν αέτσ τα χάταλα sourme. Ντο λέωσε άξων εγώ που θα φτάω και τρίτο
prist64 έγραψε:Πούλιμ,οι εκπτωσεις κι τελέθαν.kaltirim έγραψε:Κι έρχουνταν αέτσ τα χάταλα sourme. Ντο λέωσε άξων εγώ που θα φτάω και τρίτο
Δεβα έπαρ εναν τηλεοραση.
Δεν εχω εγω προβλημα με το nickname...αν δεν πειραζει τους μοντς....sourmenetes έγραψε:Τι ειπε ρε ο Θεος....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια χαρα μεσα τον βλεπω...![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρα τωρα υπαρχει θεμα???Αν δε γουσταρει το nickname θα βρουμε ακρη...πες να ξερω.
Η Τρίπολη σχεδόν απ την πρώτη στιγμή είχε καλές άκρες στη Λατινική Αμερική κι ο Ατρόμητος έχει μια καλή οργάνωση γενικά ένα νοικοκυριό. Όμως, ο ΠΑΟΚ είναι κατά πολύ μεγαλύτερο σωματείο, με διαφορετικές απαιτήσεις και τελείως διαφορετικές συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας.Asimos έγραψε:joshua έγραψε:Το να ελπιζει καποιος οτι τα στοιχηματα του Αρνεσεν μπορει να εχουν καλυτερη αποδοση απο τα στοιχηματα του Βρυζα το θεωρω λογικο,το να ειναι ομως καποιος ενθουσιασμενος με τις μεχρι τωρα κινησεις αγγιζει τα ορια της λοβοτομης.
Σε αντίστοιχο σκεπτικό χωρίς διάθεση να χρυσώσω κανένα χάπι σταμάτησα να αναρωτιέμαι που διάολο τους έβρισκαν τόσα χρόνια ο Ατρόμητος και η Τρίπολη.
Απλώς ήθελε κάποιον να δουλέψει στοιχειωδώς. Τα βασικά, πως το λένε; Να σηκώσει ένα τηλεφωνο, να μελετήσει τι χρειάζεται η ομάδα του και να ρίξει ένα βλέφαρο και στους δίπλα.
Ο ενθουσιαμός είναι στο ότι θα γίνουμε ομάδα που με 24 ποδοσφαιριστές θα καλύπτουμε και τις 11 θέσεις, πράγμα που τα τελευταία χρόνια ήταν κάτι άγνωστο. "Πληρότητα".
Σ'αρεσει????cambiaso έγραψε:Δεν εχω εγω προβλημα με το nickname...αν δεν πειραζει τους μοντς....sourmenetes έγραψε:Τι ειπε ρε ο Θεος....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρα τωρα υπαρχει θεμα???Αν δε γουσταρει το nickname θα βρουμε ακρη...πες να ξερω.
Βάλε αυτό άβαταρ:cambiaso έγραψε:Δεν εχω εγω προβλημα με το nickname...αν δεν πειραζει τους μοντς....sourmenetes έγραψε:Τι ειπε ρε ο Θεος....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχμμμ...ναι... αλλά/...Φοίνικας έγραψε:Η Τρίπολη σχεδόν απ την πρώτη στιγμή είχε καλές άκρες στη Λατινική Αμερική κι ο Ατρόμητος έχει μια καλή οργάνωση γενικά ένα νοικοκυριό. Όμως, ο ΠΑΟΚ είναι κατά πολύ μεγαλύτερο σωματείο, με διαφορετικές απαιτήσεις και τελείως διαφορετικές συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας.
εννοώ να είχε όρο για Βάζελο - ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τα σχετικά...paokmaniak έγραψε:ελευθερος ηρθε ο Αμπτνουν κ η Βεροια εινα ελληνικη ομαδα επισης