Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
prist64

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από prist64 »

kaltirim έγραψε:Κι έρχουνταν αέτσ τα χάταλα sourme. Ντο λέωσε άξων εγώ που θα φτάω και τρίτο :lol:
Πούλιμ,οι εκπτωσεις κι τελέθαν.
Δεβα έπαρ εναν τηλεοραση. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Λογικά και σήμερα θα μαθουμε μετά τον αγώνα της ριεκα το τι θα γινει με λεοβατς.Τσιριγιωτη φαντάζεσαι αύριο μετροσπορτ "κοντά στον αργεντινο επιθετικό εσπραντιγια ο ΠΑΟΚ " ;) :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

prist64 έγραψε:
kaltirim έγραψε:Κι έρχουνταν αέτσ τα χάταλα sourme. Ντο λέωσε άξων εγώ που θα φτάω και τρίτο :lol:
Πούλιμ,οι εκπτωσεις κι τελέθαν.
Δεβα έπαρ εναν τηλεοραση. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Με πέθανες αδερφέ!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

@che

σοβαρά τώρα δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση περα απο τις παρακάτω δυο:

1. να κανει καινούριο λογαριασμό
2. να βάλει μια υπογραφή που να λέει κάτι στο στύλ "αν είναι δυνατόν αυτό που μου συνέβει με το νικ νεϊμ, μαμω το γαυρο και το πασαλιμανι και το καμπιασο" :mrgreen: και να βάλει μια φωτο που δεν έχει τον καμπιάσο...

δέν μπορώ να σκεφτώ κατι διαφορετικό... :roll:

υγ: και ενα καλο μαθημα αν καποιος θελει να βαλει νικνεϊμ παιχτη που δεν ειναι στον ΠΑΟΚ, καλο θα ειναι να ειναι παλεμαχος... :lol:

υγ2: το βρήκα. :idea: μπορεί να κάνει ένα καινούριο νικ νεϊμ, ούτως ή άλλος νομίζω έχει περίπου 67-68 ποστ, ε σιγά σιγά, αν έχει τόσο γκαϊλέ να φαίνονται τα παλιά του ποσταρίσματα θα κάτσω όταν έχω χρόνο να τα αλλάζω . αρκεί να μας πει στο πρώτο του ποστ με το νεο του νικνεϊμ: "παιδιά ο καμπιάσσο είμαι! μαμιεται ο θρύλος και ο πειραιάς!" . και μετά θα μου στείλει 50 ευρώ σε ένα λογαριασμό που θα του πω. διαδικαστικά έξοδα, παράβολα κτλ κτλ, ξέρετε τώρα...

(πλάκα κάνω, αν θέλει το λέει και το προχωράμε.)
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Δημοσίευση από cambiaso »

sourmenetes έγραψε:Τι ειπε ρε ο Θεος.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μια χαρα μεσα τον βλεπω... :lol: :lol: :lol: :lol:
Σοβαρα τωρα υπαρχει θεμα???Αν δε γουσταρει το nickname θα βρουμε ακρη...πες να ξερω.
Δεν εχω εγω προβλημα με το nickname...αν δεν πειραζει τους μοντς....
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

Κουράστηκα μόνο που διάβασα τη διαδικασία :lol:
Ρε τον καημένο τι έπαθε!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:mrgreen:

εγώ δεν έχω πρόβλημα, σκεφτόμενος και τι..υποσχέθηκα! :mrgreen: μόνο μην το βάλεις με τη φανέλα του γαύρου. :lol: :lol: :lol: :lol:

βασικά, καλύτερα άλλαξε φώτο. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Η πιο εύκολη σωστή μεταγραφή που έπρεπε να είχε γίνει κανονικά είδη από πέρσι.

Καλώς ήρθες πίσω Στελάρα! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Asimos έγραψε:
joshua έγραψε:Το να ελπιζει καποιος οτι τα στοιχηματα του Αρνεσεν μπορει να εχουν καλυτερη αποδοση απο τα στοιχηματα του Βρυζα το θεωρω λογικο,το να ειναι ομως καποιος ενθουσιασμενος με τις μεχρι τωρα κινησεις αγγιζει τα ορια της λοβοτομης.

Σε αντίστοιχο σκεπτικό χωρίς διάθεση να χρυσώσω κανένα χάπι σταμάτησα να αναρωτιέμαι που διάολο τους έβρισκαν τόσα χρόνια ο Ατρόμητος και η Τρίπολη.

Απλώς ήθελε κάποιον να δουλέψει στοιχειωδώς. Τα βασικά, πως το λένε; Να σηκώσει ένα τηλεφωνο, να μελετήσει τι χρειάζεται η ομάδα του και να ρίξει ένα βλέφαρο και στους δίπλα.

Ο ενθουσιαμός είναι στο ότι θα γίνουμε ομάδα που με 24 ποδοσφαιριστές θα καλύπτουμε και τις 11 θέσεις, πράγμα που τα τελευταία χρόνια ήταν κάτι άγνωστο. "Πληρότητα".
Η Τρίπολη σχεδόν απ την πρώτη στιγμή είχε καλές άκρες στη Λατινική Αμερική κι ο Ατρόμητος έχει μια καλή οργάνωση γενικά ένα νοικοκυριό. Όμως, ο ΠΑΟΚ είναι κατά πολύ μεγαλύτερο σωματείο, με διαφορετικές απαιτήσεις και τελείως διαφορετικές συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας.
Θέλω να πω, ότι αν ας πούμε έφερνε ο Ατρόμητος τον Ζαϊρο, τον Σάμπο και τον Ροντρίγκεζ οι απαιτήσεις
θα ήταν πολύ λιγότερες γι αυτούς απ ότι αν ερχόταν εδώ.
πχ, ο Ροντρίγκεζ είπε ότι θέλει τίτλο με τον ΠΑΟΚ, δύσκολα έως καθόλου θα το έλεγε για τον Ατρόμητο ή τον Αστέρα. Καταλαβαίνεις το σκεπτικό.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

cambiaso έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Τι ειπε ρε ο Θεος.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σοβαρα τωρα υπαρχει θεμα???Αν δε γουσταρει το nickname θα βρουμε ακρη...πες να ξερω.
Σ'αρεσει????
Δε μας τα λες καλα... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
black death

Δημοσίευση από black death »

cambiaso έγραψε:

Βάλε αυτό άβαταρ:

Εικόνα

και λύθηκε το πρόβλημα σου. :twisted:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

παίζει το ενδεχόμενο ο Αμπντουν να παίξει Βέροια μέχρι το χειμώνα και μετά να έρθει σε μας, λόγο δέσμευσης στην πώληση απο Γαύρο για μεταγραφή σε Ελληνική ομάδα ?
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

ελευθερος ηρθε ο Αμπτνουν κ η Βεροια εινα ελληνικη ομαδα επισης
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Φοίνικας έγραψε:Η Τρίπολη σχεδόν απ την πρώτη στιγμή είχε καλές άκρες στη Λατινική Αμερική κι ο Ατρόμητος έχει μια καλή οργάνωση γενικά ένα νοικοκυριό. Όμως, ο ΠΑΟΚ είναι κατά πολύ μεγαλύτερο σωματείο, με διαφορετικές απαιτήσεις και τελείως διαφορετικές συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας.
εχμμμ...ναι... αλλά/...

η τρίπολη, ο ατρόμητος και οι λοιποί, δεν είχαν, δεν εχουν και το πιο πιθανό να μην έχουν ποτέ κάποιον με τις καλές άκρες και την καλή οργάνωση του Φράνκ Άρνεσεν που στα ιντερνέτια γράφουν για τις λίστες του... ;)

σύν ότι η προϊστορία του δείχνει ότι μάλλον κάτι σκαμπάζει απο πίεση και θερμοκρασίες... :D

τεσπα.

είναι φυσιολογικό επειδή δεν έχουμε σαφη εικόνα των παιχτών να μην μπορούμε να εκφράσουμε απόλυτη άποψη και ακολούθως να ενθουσιαστούμε,εκστασιαστούμε κτλ κτλ. ακόμα δε και τον Σαμπό, δεν μπορείς να τον κρίνεις απο δυο αγώνες, ούτε τον Όλσεν, ούτε τον Κόστα. και επειδή φαίνεται ότι πάμε εν μέρει και για τους undervalued παίχτες, αλά moneyball, τότε η υπομονή και η προσμονή είναι απαραίτητα εργαλεία...

υγ: ζουμγρ, το θεωρώ όχι απιθανό, αλλά κατιτίς παραπάνω... :lol:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

paokmaniak έγραψε:ελευθερος ηρθε ο Αμπτνουν κ η Βεροια εινα ελληνικη ομαδα επισης
εννοώ να είχε όρο για Βάζελο - ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τα σχετικά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”