joshua έγραψε:Το να ελπιζει καποιος οτι τα στοιχηματα του Αρνεσεν μπορει να εχουν καλυτερη αποδοση απο τα στοιχηματα του Βρυζα το θεωρω λογικο,το να ειναι ομως καποιος ενθουσιασμενος με τις μεχρι τωρα κινησεις αγγιζει τα ορια της λοβοτομης.
Εγώ προσωπικά δεν νιώθω λοβοτομημένος και είμαι ενθουσιασμένος. Δεν είπε κανείς πάμε για πρωτάθλημα, ούτε ότι ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές. Τώρα τι να κάνουμε εμάς μας άρεσε ο Σάμπο από τα μεταξύ μας παιχνίδια. Δεν μας άρεσε ούτε από το μάνατζερ ούτε από το "value" του τράνσφερ. Μάτια έχουμε και βλέπουμε. Ο Ζάιρο ήδη λένε ότι πετάει στα εργομετρικά. Ψέμματα λένε? Όλα στο χορτάρι θα φανούν. Και εγώ θέλω Balic στον ΠΑΟΚ, Ζίβκοβιτς που κάνουν πάνω από 5 μύρια ο καθένας, αλλά θα πρέπει να μιζεριάζω για να φανώ έξυπνος και όχι λοβοτομημένος? Δεν πετάμε στα σύννεφα, αλλά όταν βλέπουμε τον Τούντορα να κάνει ΟΜΑΔΑ τις ρεζέρβες του ΠΑΟΚ, πώς να μην είσαι ενθουσιασμένος? Μετά μην υποτιμούμε το μάτι του Άρνεσεν.
Όλοι μας θα θέλαμε ιδανικά να κλείσουν οι μεταγραφές και οι αποδεσμέσεις την 1η εβδομάδα του Ιούλη. Ο Άρνεσεν - Τούντορ όμως μετρούσαν μέρες στο club, και έπρεπε να αξιολογήσουν χωρίς να επηρεαστούν από το γνωστό "παρεάκι". Ο Σάντος πχ ήξερε τι ήθελε και έδιωξε τα σαπάκια άμεσα. Τους ονόμασε μάλιστα σαρδελες

. Είχε όμως τον ΠΑΟΚ από τον Οκτώβρη και τα σαπάκια βγάζαν μάτια αν μη τι άλλω

. Πάλι όμως το ρόστερ άργησε να το ολοκληρώσει (πχ Πάμπλο Γκαρσία), και είχαμε κενά σε θέσεις με μικρό ρόστερ ακόμη και για μία διοργάνωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
vs40 την Σάβ 08 Αύγ 2015, 19:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.