Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Ίσως η χειρότερη πρεμιέρα στην Πρεμιερ Λιγκ... Το Man Utd - Tottenham 1-0 που μόλις έληξε.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Χαχαχα
Κάνει πλάγιο ο χολεμπας, αυτός που ήταν στον gay , και τώρα παίζει στην watford στην Πρεμιερ Λιγκ, και το εκτελεί όπως έκανε αρκετά εδώ στο ελλαδισταν...
Φυσικά ο διαιτητής έδωσε αλλαγή...
Κάνει πλάγιο ο χολεμπας, αυτός που ήταν στον gay , και τώρα παίζει στην watford στην Πρεμιερ Λιγκ, και το εκτελεί όπως έκανε αρκετά εδώ στο ελλαδισταν...
Φυσικά ο διαιτητής έδωσε αλλαγή...
Συμμαθητής φίλου μου στην Ξάνθη ο Μπέρτος..Άρρωστο ΠΑΟΚτσακι.
- sourmenetes
- Moderator
Εγω το πιασα παντως στο ημ.1.pilotos έγραψε:Ίσως η χειρότερη πρεμιέρα στην Πρεμιερ Λιγκ... Το Man Utd - Tottenham 1-0 που μόλις έληξε.
τελικα ο μπερτος 10ρακι επαιζε και εδινε τετοιες ασσιστ στον τελικο κυπελλου...τζαμπα τον κραζανε 
- thanos-xanthi
ΠΑΟΚτσακι μεν, αλλα τον Κλαους παντα βρωμικα τον επαιζε
απο την αλλη προκειται για "παιδακι" που λιωνει στα μπαρακια
για Πανιωνιο ακουγοταν σημερα στην πολη, δε ξερω αν θα τον αφησει στον Πανοπουλο
απο την αλλη προκειται για "παιδακι" που λιωνει στα μπαρακια
για Πανιωνιο ακουγοταν σημερα στην πολη, δε ξερω αν θα τον αφησει στον Πανοπουλο
Με αυτογκόλ εγώ τους γυρνούσα πίσω τα λεφτά, όταν έπαιζαsourmenetes έγραψε:Εγω το πιασα παντως στο ημ.1.pilotos έγραψε:Ίσως η χειρότερη πρεμιέρα στην Πρεμιερ Λιγκ... Το Man Utd - Tottenham 1-0 που μόλις έληξε.
Ποσα αυτογκολ εχεις βαλει;;;pilotos έγραψε:Με αυτογκόλ εγώ τους γυρνούσα πίσω τα λεφτά, όταν έπαιζαsourmenetes έγραψε:Εγω το πιασα παντως στο ημ.1.pilotos έγραψε:Ίσως η χειρότερη πρεμιέρα στην Πρεμιερ Λιγκ... Το Man Utd - Tottenham 1-0 που μόλις έληξε.
Sent from my iPad using Tapatalk
Εγώ δύο, ένα γύρισμα που δεν έκανε ποτέ κοντρόλ ο τερματοφύλακας, και σε ένα κόρνερ με τα πλευρά πρώτο δοκάρι 
Αν και εννοεί στοίχημα λογικά
Αν και εννοεί στοίχημα λογικά
-
PAOKhead
Βιτορ εσυ?pgetsos έγραψε:ένα γύρισμα που δεν έκανε ποτέ κοντρόλ ο τερματοφύλακας
ΤρίτοξάδελφοςPAOKhead έγραψε:Βιτορ εσυ?pgetsos έγραψε:ένα γύρισμα που δεν έκανε ποτέ κοντρόλ ο τερματοφύλακας
Αυτο ηθελα να το πω κι εγω. Αθλια μπαλα η premiership, γι αυτο και εχω χασει το ενδιαφερον μου τα τελευταια χρονια. Τις δυο προηγουμενες δεκαετιες εβλεπες απιστευτο θεαμα.pilotos έγραψε:Ίσως η χειρότερη πρεμιέρα στην Πρεμιερ Λιγκ... Το Man Utd - Tottenham 1-0 που μόλις έληξε.