Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Ερικ Σάμπο από την Σπάρτακ Τρνάβα στον ΠΑΟΚ. Οπως ανακοίνωσε πριν από λίγο επίσημα η Σλοβάκικη ομάδα μέσω του σαιτ που διαθέτει στο διαδίκτυο, ο Ερικ Σάμπο παραχωρείται στον Δικέφαλο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Σλοβάκων, Δείτε επίσημη ανακοίνωση της Σπάρτακ Τρνάβα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Σλοβάκων αναφέρει…
«Τη Δευτέρα ο Ερικ Σάμπο θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Η διάρκεια του συμβολαίου του με την Ελληνική ομάδα είναι υπό διαπραγμάτευση. Για την Σπάρτακ Τρνάβα ήταν μια εξαιρετικά συμφέρουσα προσφορά, φυσικά, ο σύλλογος δέχεται την επιθυμία του Σάμπο να προχωρήσει στην καριέρα του και να παίξει σε ανώτερο επίπεδο ποδόσφαιρο.
Η είδηση επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ που δημοσίευσε πριν από μια ώρα το INPAOK (εδώ).
Αναλυτικά η ανακοίνωση των Σλοβάκων αναφέρει…
«Τη Δευτέρα ο Ερικ Σάμπο θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Η διάρκεια του συμβολαίου του με την Ελληνική ομάδα είναι υπό διαπραγμάτευση. Για την Σπάρτακ Τρνάβα ήταν μια εξαιρετικά συμφέρουσα προσφορά, φυσικά, ο σύλλογος δέχεται την επιθυμία του Σάμπο να προχωρήσει στην καριέρα του και να παίξει σε ανώτερο επίπεδο ποδόσφαιρο.
Η είδηση επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ που δημοσίευσε πριν από μια ώρα το INPAOK (εδώ).
καλως τον και αυτον...ειχα πει οτι περιμενα δυο ανακοινωσεις και επεσα μεσα 

Σωστος ο vs40..
Γεια σου ρε Kgeo φετιχιστη
Δν ξερω,ο χαρισης μου φανηκε πιο αρχοντικος και οχι τοσο ακουραστο μηχανακι,
αλλα τον ειδα και σε χαλια στριμ..
Γεια σου ρε Kgeo φετιχιστη

Δν ξερω,ο χαρισης μου φανηκε πιο αρχοντικος και οχι τοσο ακουραστο μηχανακι,
αλλα τον ειδα και σε χαλια στριμ..
- thanos-xanthi
πολυ καλη κινηση
και δυναμη προσθετεις, και υψος, και σουτ εξω απο την περιοχη
πολυεργαλειο ο Σαμπο
και δυναμη προσθετεις, και υψος, και σουτ εξω απο την περιοχη
πολυεργαλειο ο Σαμπο
-
μεγαλη μεταγραφη ειναι αυτη για μενα
απο το πρωτο παιχνιδι που τον ειδα μεσα απο το γηπεδο ηταν σαν να παιζουν μικροι με μεγαλο.
λογικα αλλο ενα τετραετες
βρε κατι καλο χτιζεται εδω περα και ας ειναι με κυματακια και οχι με τσουναμια
απο το πρωτο παιχνιδι που τον ειδα μεσα απο το γηπεδο ηταν σαν να παιζουν μικροι με μεγαλο.
λογικα αλλο ενα τετραετες

βρε κατι καλο χτιζεται εδω περα και ας ειναι με κυματακια και οχι με τσουναμια
Παιδιά αν υποψιαστώ πως στο νέο πρωτάθλημα θα έχουμε 4 παίκτες γρήγορους που μπορούν να παίξουν με επιτυχία το 1-1 θα βάλω τα κλάματα. Αλήθεια λέω, έχω κατουρηθεί πάνω μου.
Πολύ καλή κίνηση και ο Σάμπο. Ένα αργεντίνικο δεκάρι τώρα, ένα σεντερ μπακ, ένα αριστερό μπακ και επαναφορά Περέιρα αν είναι δυνατόν και κλείσαμε.
Πολύ καλή κίνηση και ο Σάμπο. Ένα αργεντίνικο δεκάρι τώρα, ένα σεντερ μπακ, ένα αριστερό μπακ και επαναφορά Περέιρα αν είναι δυνατόν και κλείσαμε.
ο μπουλης γιατι εχει βαλθει να τον βγαλει 25χρονο???αφου 23 ειναι...
- paokmaniak
Center Back 1+1 θες και αλλαγη εφοσον παιζεις με 3cellophan έγραψε:Παιδιά αν υποψιαστώ πως στο νέο πρωτάθλημα θα έχουμε 4 παίκτες γρήγορους που μπορούν να παίξουν με επιτυχία το 1-1 θα βάλω τα κλάματα. Αλήθεια λέω, έχω κατουρηθεί πάνω μου.
ερώτηση:
δυο μεταγραφές σε μια ημέρα και τρείς σε μια εβδομάδα, είναι τσουνάμι;

δυο μεταγραφές σε μια ημέρα και τρείς σε μια εβδομάδα, είναι τσουνάμι;

- thanos-xanthi
αυτοι ειναι τοσο στοκοι, που παιζει να μπερδεψαν με τον αριθμο φανελας του, το 25Sera4 έγραψε:ο μπουλης γιατι εχει βαλθει να τον βγαλει 25χρονο???αφου 23 ειναι...
αλλιως νοεβρη του 91 ειναι γεννηθεις
- Ekatnetworkltd
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Έτοιμος παίχτης ο Σαμπό!σε τρείς μήνες κλείνη τα 24!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Σάβ 08 Αύγ 2015, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στάνταρ αυτό!!!!thanos-xanthi έγραψε:αυτοι ειναι τοσο στοκοι, που παιζει να μπερδεψαν με τον αριθμο φανελας του, το 25Sera4 έγραψε:ο μπουλης γιατι εχει βαλθει να τον βγαλει 25χρονο???αφου 23 ειναι...
αλλιως νοεβρη του 91 ειναι γεννηθεις
Για κιλά γέλιο η φάση....
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- PaokPatraG4
Γιατι ακομα πιστευω οτι μεχρι 31/8 παιζει να σκασει μεταγραφη στυλ Τοιβονεν...μπορει να κανω και λαθος αλλα φετος αυτο το προαισθημα εχω με τον Φρανκ...ηδωμεν....Γνωριμιες παντως εχει και το εχει αποδειξει χρονια τωρα σαν αθλητικος διευθυντης....