μεταγραφες ζηση ηταν αυτες
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- thanos-xanthi
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
ας κανουν το αστειο και τον φερουνMANIAKOS έγραψε:Ο μπάρκαν λευτερος ειναι παντως απο Βέροιας
Ερ στο μετροσπορ και περσι βαζαν μετεγγραφες της Βέροιας πρωτοσέλιδο;
θα πεσουν σούτια ,
βασικα τι μαλακιες λεμε ? αυτος εχει το ποδοσφαιρο για χομπι , σιγα μην τον θελει ο Τούντορας !
* με ψαρωσες κ εμενα
να ρωτησω αν δεν παρουμε στοπερ μεχρι την δευτερα. με δεδομενο οτι τζαβελλας σκονδρας δεν παιζουν, ποια θα ειναι η τριαδα στην αμυνα
thanos-xanthi έγραψε: Rizla νομιζω οτι τον πιστευει πολυ, και θεωρει ισως οτι χρειαζεται κανα χρονο προσαρμογης πρωτα
Ετσι λεω κι εγω Θανο,πιστευω οτι θα δουμε μπαλιτσα φετος,ειμαι αισιοδοξος για αυτο.Τους τιτλους τους χαριζω...μονο το τοπι να τσουλαει να καλα θελω.
Αρνεσεν, Κόστα, Τουντορpaoktzis έγραψε:να ρωτησω αν δεν παρουμε στοπερ μεχρι την δευτερα. με δεδομενο οτι τζαβελλας σκονδρας δεν παιζουν, ποια θα ειναι η τριαδα στην αμυνα
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- ace79grpaok
ςγω ,εσυ και ενα παλλικαρακι φιλος που απο την 5paoktzis έγραψε:να ρωτησω αν δεν παρουμε στοπερ μεχρι την δευτερα. με δεδομενο οτι τζαβελλας σκονδρας δεν παιζουν, ποια θα ειναι η τριαδα στην αμυνα
βιτορ,πουγγουρας,κοσταpaoktzis έγραψε:να ρωτησω αν δεν παρουμε στοπερ μεχρι την δευτερα. με δεδομενο οτι τζαβελλας σκονδρας δεν παιζουν, ποια θα ειναι η τριαδα στην αμυνα
και κατι αλλο δεν ξερω για γκαρι και ζαιρο αλλα τον μπουανανοτε θα τον ηθελα με χιλια
και να παρουμε δυσκολα να παίζει ελεω ουέφα και προσαρμογήςpaoktzis έγραψε:να ρωτησω αν δεν παρουμε στοπερ μεχρι την δευτερα. με δεδομενο οτι τζαβελλας σκονδρας δεν παιζουν, ποια θα ειναι η τριαδα στην αμυνα
αρα βιτορ που θα σκοραρει κιολας εντός έδρας, πουγγουρας και η αρχηγαρα ο κωστας
μια χαρα αν δεν εχουμε τραυματισμους
paoktzis έγραψε:να ρωτησω αν δεν παρουμε στοπερ μεχρι την δευτερα. με δεδομενο οτι τζαβελλας σκονδρας δεν παιζουν, ποια θα ειναι η τριαδα στην αμυνα
Για τα ματς με την Μπροντμπι αν δεν γινει καποια κινηση,πιστευω θα παμε με Κοστα Βιτορ και Πουγγουρα.
Πρωην ταλεντο ο καληνυχτας,χουτιζει επικινδυνα...paoktzis έγραψε:και κατι αλλο δεν ξερω για γκαρι και ζαιρο αλλα τον μπουανανοτε θα τον ηθελα με χιλια
προφανως και ευτυχώς το τι κανω εγω και εσυ εχει ελαχιστη σημασίαpaoktzis έγραψε:εμπιαστευεσται πουγγουρα, εγω με τιποτα
- thanos-xanthi
ζορικο να παει με Πουγγουρα στα μπακ
αυτος ο Φινλανδος o Πουκι μπροστα ειναι κινδυνος θανατος
εχουν γενικα σφαιρες μεσοεπιθετικους
αν μπορεσει να παρει ενα καλο σεντερ μπακ ως τη δευτερα κι ενα αμυντικο χαφ θα ειμαστε καλυτερα
αυτος ο Φινλανδος o Πουκι μπροστα ειναι κινδυνος θανατος
εχουν γενικα σφαιρες μεσοεπιθετικους
αν μπορεσει να παρει ενα καλο σεντερ μπακ ως τη δευτερα κι ενα αμυντικο χαφ θα ειμαστε καλυτερα
Ο ΕΛΜαντερ ειναι πιστευω το βαρόμετρο ο πουκι ποτε δεν μ άρεσε ... Ποσο να εξελίχτηκε πια