Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- sourmenetes
- Moderator
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Εκανα μια προταση χθες στο ποστ μου...
Δηλωστε οσοι θελετε να αναλαβετε την ομαδα των μοντ,προτεινετε την στην αντμιν τιμ για να κανετε το φορουμ πιο γνησιο πιο ΠΑΟΚ.
Επι τω εργω κρινονται ολοι..προς το παρον μονο ιδεες βλεπω και θεωρια.
Δηλωστε οσοι θελετε να αναλαβετε την ομαδα των μοντ,προτεινετε την στην αντμιν τιμ για να κανετε το φορουμ πιο γνησιο πιο ΠΑΟΚ.
οχι δεν μπορει να ειναι και τα 2
θεληση απο εμενα υπαρχει ελπιζω και απο τουσ αλλουσ
εξακολουθεισ να μην καταλαβαινεισ οτι λεξεισ οπως παραληρημα ειδικα οταν κανεισ μια γενικη αναφορα ειναι απαραδεκτες ειδικα οταν τα 2 ατομα που αναφερεις τα εχουν ακουσει κατ επαναληψη
οσον αφορα τον χασιο
ολο αυτο εγινε για να καταλαβει οτι αν θελει διαλογο θα αφερεσει καθε ανφορα σε πρεζεσ ρετσινεσ βιαιοτητες κτλ
θα ερθει και θα διαφωνησει με επιχειρηματα αι δεν θα περασει καμια διαφορετικη εικονα
εγω μιλαω με ιδες δεν δεχομαι να μου προσαπτουν χαρακτηρισμους
προφανως και δεν ειπε οτι προτεινω βια ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΩΣΤΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ
πως θα μιλησουμε πχ γκεο οι 2 μας αν γραφω δεκαδες ποστ τυπου και τι προτεινεις γκεο να κρεμασουμε τον κρανατο? να καψουμε ζωντανο τον γκαρντιαν ? η οταν διαρκως σου λεω παιρνεισ χαρτζηλικι απο παε
αξος ο μισθοσ ου η εχεις θεμα με αλκοολ γκεο παλι σουρομενος εισαι γκεο
δεν θα νευριασεις αν ΠΑΓΙΩΘΕΙ ΑΥΤΟ?
δεν αποδεχεμαι πλεον ουτε σαν αστειο τα πρεζακιας αρωστιες κτλ αρκετα ΩΣ ΕΔΩ
ελπιζω να καταλαβες
θεληση απο εμενα υπαρχει ελπιζω και απο τουσ αλλουσ
εξακολουθεισ να μην καταλαβαινεισ οτι λεξεισ οπως παραληρημα ειδικα οταν κανεισ μια γενικη αναφορα ειναι απαραδεκτες ειδικα οταν τα 2 ατομα που αναφερεις τα εχουν ακουσει κατ επαναληψη
οσον αφορα τον χασιο
ολο αυτο εγινε για να καταλαβει οτι αν θελει διαλογο θα αφερεσει καθε ανφορα σε πρεζεσ ρετσινεσ βιαιοτητες κτλ
θα ερθει και θα διαφωνησει με επιχειρηματα αι δεν θα περασει καμια διαφορετικη εικονα
εγω μιλαω με ιδες δεν δεχομαι να μου προσαπτουν χαρακτηρισμους
προφανως και δεν ειπε οτι προτεινω βια ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΩΣΤΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ
πως θα μιλησουμε πχ γκεο οι 2 μας αν γραφω δεκαδες ποστ τυπου και τι προτεινεις γκεο να κρεμασουμε τον κρανατο? να καψουμε ζωντανο τον γκαρντιαν ? η οταν διαρκως σου λεω παιρνεισ χαρτζηλικι απο παε
αξος ο μισθοσ ου η εχεις θεμα με αλκοολ γκεο παλι σουρομενος εισαι γκεο
δεν θα νευριασεις αν ΠΑΓΙΩΘΕΙ ΑΥΤΟ?
δεν αποδεχεμαι πλεον ουτε σαν αστειο τα πρεζακιας αρωστιες κτλ αρκετα ΩΣ ΕΔΩ
ελπιζω να καταλαβες
εγω αδερφε προτεινω εσεις να διαλεξετε 2-3 ατομα να μεγαλωσει η ομαδα μοντ να μπουν και νεες φωνεςsourmenetes έγραψε:Εκανα μια προταση χθες στο ποστ μου...
πρώτον δεν έχω παρατηρήσει κάποιον να λεει τα συγκεκριμένα επίθετα. τουλάχιστον on my watch...
οπότε δεν μπορώ να το σχολιάσω. αν και όταν παρατηρήσω κάτι τέτοιο πίστεψε με θα επέμβω. αν δεις ότι δεν το έχει παρατηρήσει κανείς, πατα μια υποβολή. απλά πράγματα. 
δεύτερον. θέληση υπάρχει. ναι. γραμμένη στα ποστ σε αυτό το τόπικ. και πουθενά αλλού όμως.
τεσπα. εγώ πιστεύω κατανοώ και κάνω μάλιστα συνεχώς προσπάθειες για να μην παίρνω βιαστικές αποφάσεις. εσύ, είσαι σίγουρος ότι έχεις κατανοήσει όλα όσα μεχρι στιγμής έχω πει (και όχι μονο εγώ φυσικά...)..;;
δεν περιμένω απάντηση μαρλεϋ. δεν περιμένω λόγια...

δεύτερον. θέληση υπάρχει. ναι. γραμμένη στα ποστ σε αυτό το τόπικ. και πουθενά αλλού όμως.
τεσπα. εγώ πιστεύω κατανοώ και κάνω μάλιστα συνεχώς προσπάθειες για να μην παίρνω βιαστικές αποφάσεις. εσύ, είσαι σίγουρος ότι έχεις κατανοήσει όλα όσα μεχρι στιγμής έχω πει (και όχι μονο εγώ φυσικά...)..;;
δεν περιμένω απάντηση μαρλεϋ. δεν περιμένω λόγια...
- sourmenetes
- Moderator
Οπως ειπα και χθες προσπαθειες εχουν γινει παρα πολλες και με ατομα πιο χαλαρα και με ατομα πιο σκληροπυρηνικα.το αποτελεσμα ειναι η συγκεκριμενη ομαδα.marley 4 έγραψε:εγω αδερφε προτεινω εσεις να διαλεξετε 2-3 ατομα να μεγαλωσει η ομαδα μοντ να μπουν και νεες φωνεςsourmenetes έγραψε:Εκανα μια προταση χθες στο ποστ μου...
οχι λογια πραξεις και την αρχη την εκανα εγω και εδω και για το επιμαχο τοπικ
φυσικα τα εχεισ δει και εχθεσ τα ειδεσ και ο σερα στα ειπε και αλλα 30 ατομα
ηταν ενα σφαλμα και τιποτα αλλο μια κακη συνηθεια ετσι το εκλαβανω αλλα πρεπει να σταματησει καποτε
μπορεισ να δεισ ποσο καιρο εχω να αναφερθω σε παρελθοντολογικα θεμτα εκει
και σε παρακαλω να αποσυρεισ τα περι παραληρηματος σε εμενα και στον αμπαλο
οπως νευριαζεις γιατι σου αποδιδουν χουντα (γιατι δεν ισχυει) ετσι νευριαζουμε και εμεις για τα αλλα
εξυπηρετουσε κατι η αναφορα σου σε παραληρημα? δεν νομιζω
πραξεις λοιπον και οχι λογια
φυσικα τα εχεισ δει και εχθεσ τα ειδεσ και ο σερα στα ειπε και αλλα 30 ατομα
ηταν ενα σφαλμα και τιποτα αλλο μια κακη συνηθεια ετσι το εκλαβανω αλλα πρεπει να σταματησει καποτε
μπορεισ να δεισ ποσο καιρο εχω να αναφερθω σε παρελθοντολογικα θεμτα εκει
και σε παρακαλω να αποσυρεισ τα περι παραληρηματος σε εμενα και στον αμπαλο
οπως νευριαζεις γιατι σου αποδιδουν χουντα (γιατι δεν ισχυει) ετσι νευριαζουμε και εμεις για τα αλλα
εξυπηρετουσε κατι η αναφορα σου σε παραληρημα? δεν νομιζω
πραξεις λοιπον και οχι λογια
sourmenetes έγραψε:Οπως ειπα και χθες προσπαθειες εχουν γινει παρα πολλες και με ατομα πιο χαλαρα και με ατομα πιο σκληροπυρηνικα.το αποτελεσμα ειναι η συγκεκριμενη ομαδα.marley 4 έγραψε:εγω αδερφε προτεινω εσεις να διαλεξετε 2-3 ατομα να μεγαλωσει η ομαδα μοντ να μπουν και νεες φωνεςsourmenetes έγραψε:Εκανα μια προταση χθες στο ποστ μου...
καμια αντιρηση σουρμε
αλλα καποιες φορεσ χρειαζεται αλλαγη προσωπων καποιεσ αλλεσ αλλαγη ιδεων
εγω προτεινω να μεγαλωσει η ομαδα και να γινουν μερικεσ αλλαγεσ σε πρακτικεσ
αν και εφοσον κρινεται εσεισ οτι υπαρχει λογοσ να γινουν πιθανον να μην υπαρχει
εσεις θα αποφασισετε δεν εχβω καμια δουλεια να προτεινω σε κανενα ονοματα οχι οτοι δεν βλεπω 3-4 μελη ικανα αλλα δεν εινασι δουλεια μου
αν αναφέρεσαι σε εμένα να πω ότι όταν ένα κείμενο έχει παραληρηματικό χαρακτήρα (και δικά μου ενίοτε) το λέω και για να μην παρεξηγηθώ, δεν χρειάζεται να είναι μακροσκελές ή τπτ παρόμοιο, μπορούν και συνεχόμενα ποστ να έχουν αυτό το χαρακτήρα. δεν υπάρχει κάτι να αναιρέσω και δεν έχει να κάνει με το συγγραφέα αλλά το κείμενο αυτό καθ' αυτό.
και μάρλεϋ είμαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει για το που αναφέρομαι και στο είχα πει και τότε και δεν μιλάω για αθλητική/οπαδική άποψη αλλά για ένα διάλογο εκείνη την ημέρα που ήταν ντροπή για αθλητικό φόρουμ.
υγ: όντως υπάρχουν αξιόλογα μέλη που θα μπορούσαν να έχουν το ρόλο του μοντ, αυτό είναι σίγουρο.
και μάρλεϋ είμαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει για το που αναφέρομαι και στο είχα πει και τότε και δεν μιλάω για αθλητική/οπαδική άποψη αλλά για ένα διάλογο εκείνη την ημέρα που ήταν ντροπή για αθλητικό φόρουμ.
υγ: όντως υπάρχουν αξιόλογα μέλη που θα μπορούσαν να έχουν το ρόλο του μοντ, αυτό είναι σίγουρο.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Αλλη μια σαλπιγγιαδα. ΑΛΛΗ ΜΙΑ.
Καθε φορα γινεται το ίδιο.
Μπαινω εγώ ο (χ μλκς) λέω "μπραβο σαλπι!" μετά απο αγώνα που δεν έπαιξε.
Μπαινει ο άλλος γελάει, ο τρίτος πετάει αλλο ενα ειρωνικό σχόλιο.
Μπαίνει ο μοντ τα σβήνει.
Ξαναμπαίνω εγώ διαμαρτύρομαι.
Συγχύζεται ο μοντ με μπαναρει.
Μπαίνουν πεντε προ-μοϊκανου μελη με υπερασπίζονται.
Πουτ@να το φόρουμ.
Ποιο μέρος της λούπας πιστεύετε οτι πρέπει να σπάσει;
Οι μοντ λέτε να μην ειρωνευόμαστε τον Κοντο.
Οι λοιποί λέμε να μην σβήνετε και μπαναρετε.
Εκεί ειναι το μουχαμπετι.
Θελετε να το κουβεντιασουμε;
Απο Σεπτέμβρη;
Εστω.
Καθε φορα γινεται το ίδιο.
Μπαινω εγώ ο (χ μλκς) λέω "μπραβο σαλπι!" μετά απο αγώνα που δεν έπαιξε.
Μπαινει ο άλλος γελάει, ο τρίτος πετάει αλλο ενα ειρωνικό σχόλιο.
Μπαίνει ο μοντ τα σβήνει.
Ξαναμπαίνω εγώ διαμαρτύρομαι.
Συγχύζεται ο μοντ με μπαναρει.
Μπαίνουν πεντε προ-μοϊκανου μελη με υπερασπίζονται.
Πουτ@να το φόρουμ.
Ποιο μέρος της λούπας πιστεύετε οτι πρέπει να σπάσει;
Οι μοντ λέτε να μην ειρωνευόμαστε τον Κοντο.
Οι λοιποί λέμε να μην σβήνετε και μπαναρετε.
Εκεί ειναι το μουχαμπετι.
Θελετε να το κουβεντιασουμε;
Απο Σεπτέμβρη;
Εστω.
ΜΠΡΑΒΟ Σερα και Ντανι, εφυγε η ΚΑΥΛΑ και ακομα να φανει, ετσι ειναι!
Σικ λειπει και η δικη σου φωνη ρε μη χανεσε, οπως και πολλων αλλων...
Σικ λειπει και η δικη σου φωνη ρε μη χανεσε, οπως και πολλων αλλων...
Ντίνο, τις τελευταίες μέρες όντως έριξες πολλά μπαν, και τουλάχιστον κάποια από αυτά ήταν άδικα (και για να είμαι και ειλικρινής απέναντι σου, κάποια έδειχναν σε εμένα, έναν τρίτο παρατηρητή, σαν κατάχρηση εξουσίας και στυλ διαφωνείς μαζί μου, φύγε)
Ξέρεις (ελπίζω) σε πόση εκτίμηση σε έχω και σαν άνθρωπο και σαν mod, οπότε ελπίζω να μην παρεξηγηθείς από όσα λέω, απλά να καταλάβεις πως φάνηκε
Άσχετο, 99% θα είμαι μέσα με Ξάνθη στις 22, όποιοι θέλετε πείτε για κάνα καφέ

Ξέρεις (ελπίζω) σε πόση εκτίμηση σε έχω και σαν άνθρωπο και σαν mod, οπότε ελπίζω να μην παρεξηγηθείς από όσα λέω, απλά να καταλάβεις πως φάνηκε
Άσχετο, 99% θα είμαι μέσα με Ξάνθη στις 22, όποιοι θέλετε πείτε για κάνα καφέ
Συμφωνώ, και αποδέχομαι τον ρόλο αυτόmarley 4 έγραψε: εγω αδερφε προτεινω εσεις να διαλεξετε 2-3 ατομα να μεγαλωσει η ομαδα μοντ να μπουν και νεες φωνες

αυτο λεμε ρε συ george. υπάρχει λόγος να μπεί ο (χ μλκς) να πει "μπράβο Σάλπι" μετά απο αγώνα που δεν έπαιξε;
άσε δε που το σεπτέμβρη, μπορεί να είναι και κλειδωμένο το τοπικ του!!

άσε δε που το σεπτέμβρη, μπορεί να είναι και κλειδωμένο το τοπικ του!!

Αποθέματα,σε οριακό επίπεδο,στοπ.sourmenetes έγραψε:Παπα 20 θα εισαι μεσα με μπροντμπυ???
Θελω νεκταρ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επόμενη καζανιά,μεσα Οκτώβρη,στοπ.
Αμπελι σε καλη κατασταση,στοπ.(μη μας πιασει καμμια φυλλοξερα μονο).
20 του μηνος ακοιγει το κυνηγι,στοπ.
Ασε που δεν θα παιζει κι κοντος.
Παραγγελιες δεχομαστε απο 15 Σεπτεμβρη,στοπ.
Θα τηρηθει αυστηρα σειρα προτεραιοτητας,στοπ.
ΥΓ Εξαιρουνται οι Σαλπιγγιδομαχοι(?),εξαιρεση της εξαιρeσης ο Dimg4.
Eυνοικης αντιμετωπισης θα τυχει ο kataramenos5,ο νομπελιστας λογοτεχνιας,
και ο γευσιγνωστης Kid Shelleen.
Aποστολες στην γηραια Αλβιωνα,δεν ειναι εφικτες.
Καποια στιγμη θα γραψω πως "βλεπει",νοιωθει και τι ειναι ο Π.Α.Ο.Κ. για ενα πενηνταρη
που "εζησε" μεγαλειωδεις στιγμες στην ΤΟΥΜΠΑ.
Λιγο να ξεθυμανω και θα επανελθω