Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αν το κοιτάξουμε σαν άμεση ανάγκη με βάση το το εδειξε η ομαδα στα παιχνίδια έως τωρα

Εχουμε προβλημα στην αμυνα και στο τελείωμα των φάσεων και οχι παραδόξως στη δημιουργία ....

Οποτε μετεγγραφη φορ και Σέντερ Μπακ ειναι πι άμεσες ανάγκες αν μπορούμε να πουμε οτι πρεπει να κανουμε κινησεις για τα παιχνίδια και προσοχη στον Πέλκα που πραγματικά έως τωρ ειναι κομβικός

Με μαλεζα οκ για τωρα αλλα δυστυχως ο φορ δε θα παιξει και ο μακ δεν ε χει δικαίωμα να χάνει τετοια

Ο καντλετς λογικα δεν υπολογίζεται και ειναι οτι πρεπει για αρ στοπερ και απο το πανω ράφι και στα 30
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Eννοειται,περισσοτερο στα αστεια το εγραψα.
Συμφωνω απολυτα με το σκεπτικο σου,το ιδανικο θα ηταν να γινοταν και να παιξει βεβαια.
Για να δουμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παράξενο η προάγγελος συμφωνίας που βγάλαμε διαπραγματεύσεις με σαμπο επίσημα;

Χαζό μου φαινεται
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Για να μιλάει ο Ιβάν για τον Σάμπο πρέπει να είναι σχεδόν στο τέλος η δουλειά
mbison

Δημοσίευση από mbison »

MANIAKOS έγραψε:
Mbison τι αλλο προτιμάς για να ξερουμε τι θα ρθει ;
Σκληροτραχηλο στοπερ τυπου Κιελινι.
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

falconakis έγραψε:Πάντως να μια απάντηση στον χοντρό...
http://www.transfermarkt.gr/diego-milit ... eler/22202
:evil: :evil: :evil:
Άμα ερχόταν ο Μιλίτο, με τα πόδια θα ανέβαινα Θεσσαλονική για την υποδοχή. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ονειρα πουλια μου ταξειδιαρικα,ονειραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
.γενικα οχι για τον μιλιτο
Άβαταρ μέλους
deep_gia_deep

Δημοσίευση από deep_gia_deep »

Ακάλυπτος έγραψε:
falconakis έγραψε:Πάντως να μια απάντηση στον χοντρό...
http://www.transfermarkt.gr/diego-milit ... eler/22202
:evil: :evil: :evil:
Άμα ερχόταν ο Μιλίτο, με τα πόδια θα ανέβαινα Θεσσαλονική για την υποδοχή. :opaokara:
ο Μίλιτο αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι σχεδόν ..συνομήλικος του Τούντορα..
χμμμ.. μήπως γι αυτό δεν παίρνουμε σέντερ-μπακ τελικά..??.. :shock: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ace έχεις μισό δίκαιο σε αυτό που λες και καθόλου στο πως το θέτεις.

και εξηγούμαι:

το ότι οι μεταγραφές δεν θα είναι όλες διαθέσιμες στα πλει οφφ, είναι ένα θέμα (το μισο δίκαιο που είπα), το ότι όμως οι μεταγραφές δεν γίνονται για 2 αγώνες πλει οφφ αλλά για δημιουργία ομάδας με βάθος τριετίας είναι ένα άλλο θέμα (το άλλο μισό).

το ότι πρέπει/οφείλουμε/έχουμε υποχρέωση/καθήκον να δώσουμε τον αναγκαίο χρόνο (τουλάχιστον 1 δλδ) σε Φρανκ και Ιγκόρ να χτίσουν την ομάδα βάση των στάνταρτ που αυτοί θέλουν να έχει είναι αδιαμφισβήτητο. συνεπώς δεν θεωρώ καθόλου σώφρων αυτή την αντίληψη που λεει παίχτες θέλω τώρα τους θέλω, αλλά θεωρώ πανάκεια τη λογική του να κάνουμε (με κίνητρο και ελπίδα αυτή τη φορά!) υπομονή και να απολαύσουμε την νέα και ελπιδοφόρα αυτή προσπάθεια!

τώρα, ον τόπικ.

πιστεύω πως αν έχουμε ένα κενό (μετά και την λογική προσθήκη γκάρυ ώς αντιλούκας τουλάχιστον για τα πλει οφφ του γιουρόπα) στο παρόν ρίστερ που θα μπορεί να αγωνιστεί στα προκριματικά, είναι στην άμυνα και πλέον όχι στο δεξί στόπερ, αλλά στο αριστερό καθώς και ο τζαβέλλας θα λείπει.

συνεπώς θεωρώ συνετό ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσει το ένα στόπερ που ελπίζω να είναι το καλό και μετά να ακολουθήσει ο αντι-παπατζον, δλδ ο μαλεζάς πχ.

για να δούμε τι θα δούμε...

εκτός εάν πάμε με τριάδα μαλεζά-κόστα-βίτορ, που όμως δεν νομίζω ότι ο χωρίς προσαρμογή και δεν ξέρω με τι προετοιμασία μαλεζάς (λεμε τώρα, μπορεί να είναι άλλος) θα είναι ιδανική λύση... ή έστω καλύτερη πχ απο τον πούγγουρα...

τώρα, σε άλλο θέμα που προέκυψε αυτές τις ημέρες και σχετικά με τα ονόματα που ήρθαν...

ας κάνουμε μια πρώτη αποτίμηση λοιπόν...

έχουμε πάρει τους Κοροβέση-Χαρίση απο χειμώνα, παίχτες που μπορούν να δώσουν βάθος στο ρόστερ αλλά ίσως και ο χαρίσης εξελιχτεί σε πολύτιμη μονάδα (κοροβέσης πιο ρολίστα τον κόβω). 24 και 19 ετών.

έχουμε πάρει έναν εξαιρετικά ελπιδοφόρο με πολύ καλά σωματικά στοιχεία τερματοφύλακα που έχει 10 χρόνια μπροστά του και άρα ΘΕΛΕΙ να φανεί και να κερδίσει -γιατί όχι;- μια θέση στην 11αδα της εθνικής του μεσα απο τον ΠΑΟΚ. 25 ετών.

έχουμε πάρει ένα εξτρέμ που διαθέτει δυο βασικά στοιχεία που μας έλειπαν πέρυσι. ταχύτητα και παιχνίδι 1με1. σε καλή ηλικία (24), με αρκετά καλές παραστάσεις και εξαιρετική απόδοση σε ένα πρωτάθλημα ελαφρώς χειρότερο απο το ελληνικό (λεφσκι σοφιας). 24 ετών.

φαίνεται να έχουμε πάρει τον ένα απο τους δυο επιθετικούς μιας ομάδας που έχει κάνει ευρωπαϊκή έκπληξη φέτος, που ο έτερος φαίνεται να πηγαίνει στη διάσημη τσέλσυ, που τον "δικό μας" τον συνοδεύει ένα ελπιδοφόρο βιογραφικό με καλές συστάσεις (βλ.τουρνουά άγιαξ) με εξαιρετική χρονιά πέρυσι και με στοιχεία που επίσης μας έλειπαν, δλδ γρήγορο περιφερειακό φορ με έφεση στο 1με1. 23 ετών.

δεν νομίζω ότι μέχρι στιγμής δεν το πάμε καλά το παραμύθι, ίσα ίσα. παίρνουμε παίχτες που έχουν μέλλον και στοιχεία για να προσφέρουν πράγματα, και έχουμε μπροστά μας άλλες 23 ημέρες για να βάλουμε άλλους 2-4 παίχτες στην ομάδα. έναν ανα βδομάδα για παράδειγμα... :) και μετά να αρχίσουμε να κοιτάμε τις βελτιώσεις όχι μόνο για το χειμώνα, αλλά και για το καλοκαίρι... ;) σύν ο Φράνκ να αρχίσει να έχει το χρόνο να ασχοληθεί και με τα υπόλοιπα κομμάτια του συλλόγου ακόμα πιο ενεργά... πχ ακαδημίες κτλ

το θέμα είναι ότι αν αρχίσουμε να κοιτάμε καλύτερα τα...σημάδια (πχ δηλώσεις τούντορ ή άρνεσεν) θα καταλάβουμε και το που θέλουμε και το πως θέλουμε να πάμε... και τότε πιστεύω μέρος της "γκρίνιας" μας θα φύγει μονομιάς...

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

εμενα ποσο με ενδιαφερει αν εχει παικτες να δηλωσει την δευτερα αλλα δεν μπορω να δεχθω οτι 8/8 με εναν απο τους τοπ αθλιτικους μανατζερ στον κοσμο μπορεσα να φερω μονο αυτους του 3 παικτες ,αν εσυ το δεχεσαι και το υποστηριζεις ασε με εμενα να μην γουσταρω και να ειμαι γκρινιαρης.ΤΟ θεμα ειναι οτι τον ιουλιο μας ελεγαν καντε υπομονη γιατι παμε για δυσκολες περιπτωσεις και λεγαμε οκ,προς τα τελη ιουλιου το γυρισαν και μας ειπαν οτι παμε σε δευτερες λυσεις ,αρα που ειναι το πλανο οταν το αλλαζεις μεσα σε εναν μηνα?Εγω δεν θελω να υθποτιμησω κανεναν παικτη που ερχεται αλλα δεν πιστευω οτι ηταν τα ονοματα που ηθελαν τοσο ψησιμο ωστε να κλεισουν αυγουστο.Εγω βλεπω οτι στηνεται μια καλη ομαδα αλλα θα κλαταρει τον χεειμωνα λογω παικτων που δεν θα εχει παρει σε καιριες θεσεις και να δουμε τωτε ποιος θα τα ακουσει
Camorane4

Δημοσίευση από Camorane4 »

Φίλε zarathustra79 ωραία φωτογραφια, μεγάλος φαν του Φριντριχ!!!
Όσον αφορά τον ace79grpaok, τον καταλαβαίνω απόλυτα εφόσον έχει καθάριες ανησυχίες για την ομάδα. Απλά φίλε ace79grpaok θυμίσου πως ήταν η ομάδα πέρυσι και γενικά τα τελευταία 2 χρόνια. Φέτος ξεκινάμε απο το μηδέν για να κάνουμε το αυτονόητο, να φτιάξουμε ΟΜΑΔΑ. Και εγώ θα ήθελα - αυτό που υποθέτω έχεις στο μυαλό σου για την ομάδα μας- αλλά πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι από φέτος υπάρχει ένα διαφορετικό και συγκεκριμένο πλάνο. Θα βγει? Who knows...Εγώ πάντως βλέποντας τους 3 τελευταίους αγώνες είμαι αισιόδοξος και το κυριότερο δεν θα δω να παίζουν παίκτες που δεν θα έπρεπε να παίζουν. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΚΟΤΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Thracian

Δημοσίευση από Thracian »

ace ΤΟ θεμα ειναι ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ οτι τον ιουλιο παμε για δυσκολες περιπτωσεις και προς τα τελη ιουλιου το γυρισαν και παμε σε δευτερες λυσεις
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ace79grpaok έγραψε:εμενα ποσο με ενδιαφερει αν εχει παικτες να δηλωσει την δευτερα αλλα δεν μπορω να δεχθω οτι 8/8 με εναν απο τους τοπ αθλιτικους μανατζερ στον κοσμο μπορεσα να φερω μονο αυτους του 3 παικτες ,αν εσυ το δεχεσαι και το υποστηριζεις ασε με εμενα να μην γουσταρω και να ειμαι γκρινιαρης.ΤΟ θεμα ειναι οτι τον ιουλιο μας ελεγαν καντε υπομονη γιατι παμε για δυσκολες περιπτωσεις και λεγαμε οκ,προς τα τελη ιουλιου το γυρισαν και μας ειπαν οτι παμε σε δευτερες λυσεις ,αρα που ειναι το πλανο οταν το αλλαζεις μεσα σε εναν μηνα?Εγω δεν θελω να υθποτιμησω κανεναν παικτη που ερχεται αλλα δεν πιστευω οτι ηταν τα ονοματα που ηθελαν τοσο ψησιμο ωστε να κλεισουν αυγουστο.Εγω βλεπω οτι στηνεται μια καλη ομαδα αλλα θα κλαταρει τον χεειμωνα λογω παικτων που δεν θα εχει παρει σε καιριες θεσεις και να δουμε τωτε ποιος θα τα ακουσει
ace μην κοιτάς μονο ποιοι έρχονται. κοίτα τη συνολική εικόνα. ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά τα τελυταία χρόνια που χτίζουμε ΕΞ ΑΡΧΗΣ ένα ρόστερ αλλά με συγκεκριμένη κατεύθυνση.

για αυτό και λέω ότι όσοι παίχτες είναι να έρθουν θα έρθουν μετά απο έρευνα και μετά απο γνώση των πραγματικών αναγκών (σε χαρακτηριστικά παιχτών, όχι θέσεις) της ομάδας.

εμείς το να πουμε να είναι γρήγορος, με τρίπλα, σουτ κτλ κτλ είναι εύκολο, αλλά υπάρχουν πλήθος χαρακτηριστικών σε ένα ανθρώπινο οργανιμσό και ακόμα περισσότερο όταν θέλεις να τον συνδυάσεις αρμονικά σε ένα σύνολο...

και αυτό δεν είναι μια διαδικασία 2-3 μηνών, αλλά 1-2 ετών και ας...κλατάρει η ομάδα το φετινό χειμώνα (που δεν το πιστεύω ;) )
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

τι ώρα παίζει η Ριεκα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Να είσαι ό,τι θέλεις, ασε. Χτύπα τους αλύπητα, ξέσκισέ τους ασάλιωτα!! Δικαίωμά σου. Εγώ πάλι αδυνατώ να δικαιολογήσω τέτοιου είδους "λογικές". Δικαίωμά μου. Και επαναλαμβάνω πως πολύ λίγο με "κοφτει" για το αν μπούμε ομίλους. Να κάνουμε με προσεκτικές κινήσεις μια καλή μαγιά τώρα, που με τονωτικές "ενέσεις" στις επόμενες δυο μετεγγραφικές περιόδους, θα γίνει μια καθόλα σοβαρή και αξιόμαχη ΟΜΑΔΑ, βεβαίως και με κόφτει! Διακαώς το θέλω.
Και να μην περάσουμε τους Δανούς τώρα η "πείνα, που μου έχει δημιουργήσει σε αυτά τα ελάχιστα δείγματα το σύνολο του Τούντορ, το βλέπω αρκετά δύσκολο να κορεστεί, είτε έρθει τσουνάμι είτε όχι από ανακοινώσεις "βαρέων" ονομάτων, που πολλοί σίγουρα επιθυμείτε.
Η 31/8 δεν είναι δα τόοοοοσο μακριά. Κάνουμε κουβέντα τότε. Ως τα τώρα γινόμαστε μάρτυρες μιας διαφορετικής, της ενίσχυσης της ομάδας, λογικής, η οποία έχουμε πολλούς λόγους να πιστεύουμε πως δεν είναι προϊόν τυχοδιωκτισμού και αρπακολλιάς. Προσωπικά, μου αρέσει. Έχω την αίσθηση πως κυνηγάμε και παίρνουμε παίχτες με κίνητρο και όρεξη. Όρεξη τουλάχιστον μέχρι να πάρουν γερή δόση από το πρωκτάθλημα εν έτει 2015 εις γρις!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”