Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
prist64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από prist64 »

marley 4 έγραψε:προσ dino mods αλλα και ολους μας

αυτες της μερες βγηκε στην επιφενεια μια ασχημη κατασταση που λιγο πολυ εχου ολοι οι εμπλεκομενοι ευθυνες

ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΘΑ ΜΑΜΗΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ και ειναι κριμα να εχουμε εριδες μεταξυ μας
και να σκοτωνομαστε για δευτερευοντα πραγματα

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ χωρις να γινουμε βουκινο μεσω πμ με προκαθορισμενο χρονο και με εθελοντεσ δηλαδη οσοι εχουν να πουν κατι σε καποιον
και να δωθει ενα ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ
με εκατερωθεν νερο στο κρασι μας και αμοιβαιες εξηγησεις

αν θεωρουν οi mods οτι υπαρχει σημειο επαφησ να ξεκινησει ενα κλιμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
με αρση των μπαν σε μελη που εχουν αποδεικσει οτι ειμαστε ενα μοδσ και μελη
προτασεις για αποκατασταση αδικιων και τις αποφασεις οι μοντς και μονο

αρχιζω πρωτος την προσπαθεια ΔΗΛΩΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΤΟΠΙΚ
ζητω να επανεξετασει η ομαδα των διαχειρηστων καποιες αποφασεις της γενικου τυπου

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ
μακάριοι οι πραείς,ότι αυτοί κληρονομήσουσι την γην

μακάριοι οι ειρηνοποιοί,ότι αυτοί υιοί Θεού κληθήσονται
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω δεν καταννοώ το λόγο του "πριβέ" αλλά δεν εχω θέμα, όπως και να χει. όπου θέλετε, με ότι όπλο θέλετε και όσα βήματα θέλετε... :lol:

επίσης, ξέρω ότι έχω δίκαιο και ότι αν κατανοήσετε όσα λεω, θα δείτε και εσείς το πραγματικό φως (κατα πλάτων). :mrgreen: :ugeek:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

πριβε γιατι θα αρχισουμε γιατι εκεινο το αλλο
και δεν λεει να παρουν μερος 50 ατομα

αν μιλασ με ενα ακρη θα βγει
και αν δεν βγει ακρη βαζουμε τελος

αλλα εντιμα οχι μαλακιες
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

marley 4 έγραψε:προσ dino mods αλλα και ολους μας

αυτες της μερες βγηκε στην επιφενεια μια ασχημη κατασταση που λιγο πολυ εχου ολοι οι εμπλεκομενοι ευθυνες

ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΘΑ ΜΑΜΗΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ και ειναι κριμα να εχουμε εριδες μεταξυ μας
και να σκοτωνομαστε για δευτερευοντα πραγματα

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ χωρις να γινουμε βουκινο μεσω πμ με προκαθορισμενο χρονο και με εθελοντεσ δηλαδη οσοι εχουν να πουν κατι σε καποιον
και να δωθει ενα ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ
με εκατερωθεν νερο στο κρασι μας και αμοιβαιες εξηγησεις

αν θεωρουν οi mods οτι υπαρχει σημειο επαφησ να ξεκινησει ενα κλιμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
με αρση των μπαν σε μελη που εχουν αποδεικσει οτι ειμαστε ενα μοδσ και μελη
προτασεις για αποκατασταση αδικιων και τις αποφασεις οι μοντς και μονο

αρχιζω πρωτος την προσπαθεια ΔΗΛΩΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΤΟΠΙΚ
ζητω να επανεξετασει η ομαδα των διαχειρηστων καποιες αποφασεις της γενικου τυπου

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ
Marley πολλές φορές διαφωνώ όσο δεν πέρνει με τις απόψεις σου και δεν σου κριβω οτι μου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι!! ΑΛΛΑ....τώρα σου βγαζω το καπελο ρε μαγκα. Μπραβο. Αυτο το σαιτ ηταν μια πραγματικη παρεα τοτε ( 2007...2008...2009) και ευχομαι απο καρδιας να ξαναγινει. Εγω παντως οπου κ αν μπορω θα βοηθησω σε αυτο. :nairepaok:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ale έγραψε:Με ρώτησε ο Μπάνε για την στάση μου και τον απάντησα τίμια (εκτός αν με απαγορεύεται να αδιαφορώ για τον Σαλπιγγίδη), φροντίζοντας παράλληλα να παραμείνει ένα ποστ χωρίς χαρακτηρισμούς.
Άλλο πνευματικό επίπεδο, άλλο ευφυία (αν και συνδέονται). Το πνευματικό επίπεδο περιλαμβάνει την αντίληψη, την κριτική ικανότητα, την καλλιέργεια, τα κίνητρα, τις ηθικές προτεραιότητες, την ευσυνειδησία του ατόμου και ο,τιδήποτε άλλο δεν είναι υλικό.
Είπα ότι δεν θέλω να σχολιάσω σε αυτό το επίπεδο τον Σαλπιγγίδη και το εννοώ, διότι αν αρχίσει αυτή η δουλειά, θα έχουμε άλλα (εδώ συμφωνούμε).
Δεν αποκάλεσα κανέναν βλάκα, ούτε μ@λάκα.
Έχω πάνω από 3000 ποστ σε δύο χρόνια και δεν έχω ούτε ένα στου Σαλπιγγίδη μετά τον τελικό, για παράδειγμα.
Και εμψυχωτικά έχω ποστάρει παλαιότερα και κριτική και από όλα.
Δεν μαλώνω με κανέναν, ακόμη και αν ο ίδιος θέλει να φέρει την αντιπαράθεση σε αυτό το σημείο.
Αν δεν έσβηνες συγκεκριμένα μηνύματα, το τόπικ θα είχε δέκα λιγότερες σελίδες και τουλάχιστον τέσσερα λιγότερα μπαν.
μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την δικαιοσύνην,ότι αυτοί χορτασθήσονται

μακάριοι οι δεδιωγμένοι ένεκεν δικαιοσύνης,ότι αυτών εστίν η βασιλεία των ουρανών
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παπα 20 θα εισαι μεσα με μπροντμπυ???
Θελω νεκταρ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

φρουρε κωδικος χαλασμενο πεπονι

βλεπε τα μειλ σου ρε αμπαλε
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ελα ρε αμπαλουτσακε.

Ηρθα.

Λοιπον.

Ναι λεει ο σουρμεν μεχρι σεπτεμβριο δεν θα υπαρξουν αλλαγες

Αρα τουμπεκι να τελειωσει ο σχεδιασμος και απο του χρονου το καλοκαιρι ξανα μανα.
Μεχρι τοτε σ σ σ μπαν μπαν μπαν το μαθαμε το μοτιβο.
Μεχρι να βρουμε το δικιο μας και να λετε κουβεντες τυπου α τωρα βαζεις τον ιβαν μαζι με ζγορακη
α το 13 αποτελει παρλθον πλεον μην ασχολειστε

Εγω βλεπω δεκαδες φωνες εδω περα που λεμε το ιδιο πραγμα και βλεπω τους υπευθυνους να εχουν αντιθετες αποψεις, και να διαγραφουν και να στελνουν κοσμο με αποτελεσμα να δημιουργουνται προβληματα.

Πως γινεται αυτοι που εχουμε προβλημα καθε φορα οι οποιοι ειμαστε πλεον πλειοψηφια , να συμφωνουμε στο 95% καθε φορα, το διερωτηθηκατε ποτε?

Γιατι το πρβλημα δεν ειναι το 13 το προβλημα, αλλα ειναι ο τροπος που θελουμε να βλεπουμε τον ΠΑΟΚ.

Ο οποιος ειναι ρομαντικος, γραφικος,βλεπουμε εκει την ζωη μας, την καθημερινοτητα μας, αυτο που θελουμε να μας αντιπροσωπευει. Για αυτο ο ΠΑΟΚ ειναι μαζι μας σε ολες τις φασεις της μερας μας και της ζωης μας.

Γιατι εγω οταν ειμαι στο γηπεδο, ΟΝΤΩΣ ο διπλα μου ειναι αδερφος, γιατι ΟΝΤΩΣ βουρκωνω στις 4 του οκτωμβρη , γιατι ΟΝΤΩΣ θεωρω τα παιδια που χαθηκαν αδερφια μου, γιατι οταν ειμαι στον ΝΑΟ , ειμαι στο ΠΡΩΤΟ σπιτι μου
γιατι, θελω τους παικτες μου να μασαν ατσαλι στο γηπεδο γιατι ετσι βλεπω και γω τη ζωη
γιατι θελω να βλεπω παλικαρια να ναι μεσα και να βλεπουν τον ΠΑΟΚ οπως τον βλεπω εγω.

Θελω μια διοικηση που θα με σεβεται, και θα εχει αξιοκρατεια σε ολους τους τομεις
θελω να δινεται η καταλληλη θεση σε οσους προσφεραν στον συλλογο
επειδη καταλαμβαινει η διοικηση πως λειτουργει ο ζωντανος οργανισμος ΠΑΟΚ, και να λειτουργει ως οργανο του, και οχι για να κανει τα χατηρια του κοσμου για να το βουλωσει,

και τα ιδια πιστευω ισχυουν για ολους

Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ για μενα, και αυτα εκπροσωπει, για αυτον τον ΠΑΟΚ μιλαω.

Προσωπικα να κανω την αρχη και να πω.
Στα ισα.

Πιστευω οτι η ομαδα των μοντ αφηνει εκτεθημενα ανα αντιστοιχα χρονικα διαστηματα καθε χρονο
συγκεκριμενα μελη καθε φορα
καποια ειναι ιδια καποια αλλαζουν
τα οποια δεν πανε με το ρευμα, κυριως της παε
τα οποια αν δεν τα παρατησουν απο τα προσωρινα μπαν
θα μπαναριστουν μονιμα.

Εχει υποθει παμπολλες φορες οτι η ομαδα των μοντ δεν εκπροσωπει την πλειοψηφια των μελων,
κατι που παει να μπει κατω απο το χαλι με μπαν διαγραφες ποστ και τα λοιπα(τα οποια ειναι χιλιαδες και αυξανονται χρονο με τον χρονο)

Ειμασταν μια παρεα καποτε ειχαμε τις διαφωνειες μας,
αλληλοκαναμε καζουρα με μαρλει , με κρανατο, δασκαλο , με κατ , ντανι, ντιμπαρ, παπα, αλε, ντιμπαρ, σλάινταρ, σιτι μποι,μπάρλοου, και πολλους που μπερδευωτα γιουσερνειμ κτλπ κτλπ
αλλα εγω δικτατορικες αντιμετωπισεις οταν ξερω εχω δικαιο δεν δεχομαι, για αυτο ειμαι και ΠΑΟΚ αλλωστε.

ΚΑι για αυτο σταματησα τα χαχαχου, γιατι σε χωρο που δεν με σεβεται δεν συμμετεχω, και αστε με εμενα.
Δεν συζητω περι ΠΑΟΚ με ατομα που διαγραφουν αποψεις αδερφων επειδη διαφωνουν,
επειδη και καλα προκαλουν διχονοια, αυτο παραπεμπει σε χουντα
ποσο μαλλον δε, οταν βασιζονται στον πυρηνα του ΠΑΟΚ που ειναι οι αξιες του

Ειδαμε ποστ τυπου αργεις να μου απαντησεις και σε βλεπω μεσα. :lol:
Εχει ξεφυγει η κατασταση
Ρε ντινο με ΠΑΟΚτσηδες μιλας.
Δεν μας παει η προστακτικη πως να στο πω.
Δεν εχουμε μασησει απο αλλα και αλλα και θα μασησουμε απο μπαν?

Το προβλημα με τον ιστοτοπο αυτο ειναι πως δεν καταλαμβαινει
Οτι οι κολώνες του ΠΑΟΚ,μερικες δεκαδες χιλιαδες δεν διαπραγματευοπνται τις αλλοιωσεις στην νοοτροπια και κουλτουρα του συλλογου γιατι σε αυτον βλεπει τους λογους και τις αξιες που παλευει σε αυτη τη ζωη.

Αδερφια με ΠΑΟΚτσηδικες χρυσες φωνες, που μας διαβαζουν τωρα, αποπεμφθηκαν ανεπιστρεπτει επειδη τολμουν να κανουν κριτικη στην εκαστοτε διοικηση , ή σε παραγοντες, και σε παικτες που θεωρουν τον ΠΑΟΚ δημοσιο ή τσιφλικι τους.

Ε αυτα δεν ειναι ΠΑΟΚτσηδικα πραγματα.

Και οποιος μιλαει με το σεις και με το σας δεν σημαινει οτι ειναι πιο εξυπνος η πιο καλλιεργημενος ή δεν ξερω γω τι αλλο. Εγω πιο πολυ εκτιμαω εναν ανθρωπο αυθορμητο αγνο ΠΑΟΚτση. Το επιπεδο συζητησης δεν ερχεται μεσα απο τις λεξεις αλλα μεσα απο το νοημα.

Το επιπεδο της συζητησης ερχεται μεσα απο την αυτοβελτιωση, και οχι τις διαγραφες.
Το επιπεδο της συζητησης εξαρταται απο τις αξιες που βασιζεται και οχι απο την προσωπικη επιβολη και προβολη.

Ενα σάιτ το οποιο μπορουσε να λαμψει τοσο καιρο με τοσους που περασαν
Οχι με τις σοφιστικε εκφρασεις αλλα απο τις αγνες εμπειριες και αυθορμητες κουβεντες
εγκλωβιζεται στο να ακολουθει εμμονες τον εκαστοτε υπευθυνων

Προτεινω να ψηφισουν τα μελη σε ειδικο τοπικ ποιους θελουν
Να βαλει ο καθενας οσους θελουν και να επιλεχθουν οι πρωτοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Σάβ 08 Αύγ 2015, 00:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εν ολιγοις μας λες οτι ειμαστε μια ομαδα χουντικων οι οποιοι δε σεβομαστε τα μελη μας,αφηνουμε εσκεμμενα αφηνουμε καποιους εκτεθιμμενους για να τους μπαναρουμε,ειμαστε λιγο κοληταρια με την παε αφου σβηνουμε τις αποψεις οσων ειναι αντιθετες και γενικως δε εχουμε τη φιλοσοφια του ΠΑΟΚτση..

Να θυμισω απειρα αρθρα που εχει ανεβασει το παοκμανια που τα χωνει στη διοικηση.αν θυμαμαι καλα και αρθρο δικο σου στην κεντρικη περυσι η προπερσι που μιλαγες για δημοσιουπαλληλικι.καλα δε συζηταω για ποστ μοντ και αντμιν κατα πολλων της διοικησης.

Χουντα κατα τ αλλα...

Ωραια..παμε στο ρεζουμε της υποθεσης.δε σας κανει το φορουμ του παοκμανια οπως ειναι τωρα.να φανταστω οταν μπινελικωνοσασταν καποτε,οταν μας παρακολουθουσαν καποτε,οταν ερχοντουσαν μηνυσεις καποτε,οταν γινοντουσαν ερανοι καποτε και ενημερωση καμια καποτε,οταν μας πηγανε καποιοι στο αλλο σαιτ (ξερουν αυτοι που πηγαν εκει ποιο ειναι)και μας βριζανε τις μανες καποτε και τα σπιτια καποτε ηταν γνησιο ΠΑΟΚτσηδικο το φορουμ καποτε.

Τωρα δεν αντιπροσωπευει τα ιδεωδη του ΠΑΟΚτση..το δεχομαι και εφοσον δε σας κανει η ομαδα των mod απευθυνθειτε στη διαχειριση της σελιδας και προτεινετε μια αλλη ομαδα..εμπρος λοιπον με χαρα να μπουν νεα ατομα εφοσον τα κρινει η admin team να αναλαβουν.εγω μαζι σας...γιατι αν εσυ εχεις να διαχειριστεις την υγεια σου μετα απο μια αποτυχια της ομαδας εμεις εχουμε να διαχειριστουμε ολους εσας..
Μιλαω με καθε ειλικρινεια σε οσα λεω.αναμενω ενημερωση.

Τελος να ενημερωσω για να το γνωριζουν ολα τα μελη οτι ειδοποιησεις για να γινει καποιος μοντ εχουν γινει σε παρα πολλα ατομα χωρις βεβαια να πω ονοματα..
Άβαταρ μέλους
guardian4

ΥΓ. Δεν κατάλαβα Guardian, ΕΣΥ ως τι επικοινωνούσες με μέλη και τους πίεζες να μείνουν ή οχι; ΧΩΡΙΣ να αφορά άμεσα εσένα αυτό που θα γράψω : Παιχνιδάκια, συνδικαλιστικές τακτικές και λοιπά εδώ μέσα δεν έχουν χώρο. Αν κάποιοι νομίζουν οτι υπάρχουν κόμματα και φράξιες, για να το θέσω με τους όρους που επιθυμούν, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΩΣ στα μικροσκοπικά ποσοστά που τους αναλογούν εντός του ασπρόμαυρου κοινού. Ο Σαλπιγγίδης είναι παίκτης του ΠΑΟΚ με απόφαση που πήραν προηγούμενες ηγεσίες, διοικητικές και τεχνικές και θα παραμεινει έτσι ΜΕΧΡΙ να το αποφασίσουν αυτοί που ορίζουν το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Όποιος έχει πρόβλημα ας οργανωθεί να πάει να μιλήσει ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ, δεν φταίμε σε τίποτα. Έλεος πια με την αρρώστια.
Λοιπον ,
οταν πιανετε εμενα στις κουβεντες σας να προσεχετε.
Θεωρειες οτι εγω επικοινωνουσα με ατομα και τους ελεγα να μεινουν φυγουν και διαφορα αλλα κανεις δεν τα πιστευει ξερεις γιατι ρειν , γιατι εγω ειμαι χρονια εδω και ξερει ο αλλος ποτε ενα ατομο γραφει αυθεντικα και ποτε οχι
Για αυτο
Συνδικαλιστικα παιγχνιδακια και εκφρασεις εντυπωσιασμου αλλου

Και μη με βαζεις εμενα λογια
Ας βγει να πει το οποιοδηποτε μελος αν του ειπα να μεινει η να φυγει.
Για αυτο σας λεω ρε. Ο ΠΑΟΚτσης ο αγνος δε φοβαται, γιατι ειναι ξυ-γη-με-νος.
Τι επειδη δεν μιλαω για πραγματα που εγιναν, ή υποτιθεται οτι δεν ξερω?
Απλα δεν κανω παιγχνιδακια, τα οποια αντι να σεβαστεις, πας ΕΜΕΝΑ
να με μπλεξεις σε αυτα που κανουν οι υπευθηνοι του φορουμ τοσα χρονια
Η νομιζεις επειδη δεν μιλαμε

Δηλαδη ο α η ο β που μου λεει οτι γουσταρει να κατσω για να γελαμε τι κανει παιγχνιδακι?
Αυτος που σκεφτεται ομως υπουλα ρειν βλεπει και υπουλα

Το οτι ο καθε σπιουνος και γλυφτης ελπιζει οτι θα συνεχειστει αυτη η ιστορια και του δινει ελπιδα το να βλεπει τον σαλπι εκει μεσα ισχυει , ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ, δεν ειναι αποψη μου και αποψη σου, ειναι γεγονος και για αυτο κανουν λυσαλεα μαχη να μεινει.

Πρωτον.Μειλ δινουμε γιατι δεν μας αφηνετε να χουμε πμ.
Δευτερον. Το σκηνικο που περιγραφω εγινε 2 χρονια πριν
Τι ειναι κομματακι δυσκολο νομιζεις να σας βγαλουμε εδω οτι εχετε αδικο?
20 ατομα διαφωνουν
Η ειμαστε ολοι εμεις χαζοι και σεις εχετε τη σοφια του σολομωντα
η επειδη δεν γουσταρω να μιλαω σε ΠΑΟΚτσηδες με λογοτεχνικο λογο νομιζεται οτι εμεις ειμαστε κατωτερης διανοητικης βαθμιδας?

Μικροσκοπικα ποσοστα ρειν?
Πας γηηπεδο?
Κανα συνθηματακι ακους?
Καμια γιουχα?
Το προηγουμενο εκτος το ακουσες? Μικροσκοπικο ποσοστο?Ή μαζεψαν λεφτα ολοι οι κολλημενοι και πγαν ολοι μαζι εκδρομη?
Μικροσκοπικο ποσοστο θα παραμεινουν οσοι θεωρουν οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να γινει "μοντερνοβισματικος", οτι πρεπει να δεχομαστε νοοτροπιες αθλητικων ομαδων λοιπης ελλαδας, λουξ γηπεδακι, καρεκλιστα, χειροκροτημα και ατμοσφαιρα τενις, οπαδους κατι μεταξυ βλαχοαριστοκρατιας και σουαγκερ.

Το οτι ειστε μοντ ή αντμιν δεν σας δινει το δικαιωμα να χαρακτηριζετε, και σιγουρα, ΣΙΓΟΥΡΑ,
να ξερετε τι ειναι σωστο για τον ΠΑΟΚ(κατι που το εδειξε η ιστορια παρα πολλες φορες τα τελευταια χρονια)
και ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ , να κρινετε εσεις πιο ειναι το ΛΟΓΙΚΟ σωστο και να διαγραφεται και να διωκετε τις αντιθετες αποψεις,
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

guardian4 έγραψε:

Ξερετε ποσοι με στελνανε πμ με κοντο οτι θα αποχωρησουν τοτε και τους κραταγα και τους ελεγα υπομονη για να εχουμε ενοτητα μχρι το καλοκαιρι και μετα πεφτει κραξιμο, και μετα δεν εφυγε και κραζαμε και φευγανε τα μελη?

Εσυ δεν εγραψες αυτο;
Πλακα μας κανεις βραδιατικα;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

guardian4 έγραψε:
Θεωρειες οτι εγω επικοινωνουσα με ατομα και τους ελεγα να μεινουν φυγουν και διαφορα αλλα κανεις δεν τα πιστευει ξερεις γιατι ρειν , γιατι εγω ειμαι χρονια εδω και ξερει ο αλλος ποτε ενα ατομο γραφει αυθεντικα και ποτε οχι
.....
Και μη με βαζεις εμενα λογια
Ας βγει να πει το οποιοδηποτε μελος αν του ειπα να μεινει η να φυγει.

Η νομιζεις επειδη δεν μιλαμε

Η ειμαστε ολοι εμεις χαζοι και σεις εχετε τη σοφια του σολομωντα
η επειδη δεν γουσταρω να μιλαω σε ΠΑΟΚτσηδες με λογοτεχνικο λογο νομιζεται οτι εμεις ειμαστε κατωτερης διανοητικης βαθμιδας?

Μικροσκοπικα ποσοστα ρειν?

Α). Σου εκανα παραθεση τα λογια σου οποτε ΔΕΝ σου βαζω λογια στο... Στομα.

Β) Ποιοι ειστε ακριβως "εσεις" που δεν μιλατε;

Γ) Η πλειοψηφια των κατατρεγμενων μελων τα οποια χρησιμοποιεις για να μας κατηγορησεις, ηταν και πολυ δυνατες πενες οποτε ειναι παντελως ασχετο να λες οτι υποτιμαμε κοσμο κ οτι θεωρουμε καποιον κατωτερης βαθμιδας. Ντροπη.

Βεβαια τωρα π τ ανεφερα εισαι ικανος να πεις οτι διωχνουμε οποιον ειναι εξυπνος και μπορει να εκφραζεται.

Δ) Η αναφορα μου περι ποσοστων δεν πηγαινε συλληβδην σε οποιονδηποτε εχει αντιρρησεις και ενστασεις. Πηγαινε ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ εμποδιζοντας τον απλο κοσμο απ το να συμμετεχει και να παιρνει πρωτοβουλιες ή απλα να εχει γνωμη. Οπως δηλαδη χρονια κανουν διαφοροι με τα παοκομετρα και τα κοντερ στα χερια...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δηλαδη ενα ατομο το οποιο συμφωνουσα, με στελνε τοτε ακομα που υπηρχαν ΠΜ
φαντασου ποτε
οτι θα αποχωρησει
και τον ελεγα κατσε επειδη γουσταρα τις αποψεις του
αυτο για σενα ειναι συνδικαλισμος?

Η επειδη ειδατε οτι δεν σας σηκωνει αλλο ψαχνετε θεωρειας συνομωσιας?
Εγω καλω οποιονδηποτε ειχε κουβεντα απο μενα που να πλησιαζει σε αυτο που λες ενα τοις χιλιοις να βγει να το πει.

Βλεπεις ομως , δυστυχως εχεις αδικο.

Δηλαδη τα παδια που μου στελναν τοσους μηνες να συνεχισω να γραφω ειναι συνδικαλιστες? :lol:
Σας παρακαλω προσγειωθειτε
και η ζωη μας ειναι ο ΠΑΟΚ οχι το ιντερνετ και ενα σάιτ

Εγω ως ΠΑΟΚτσης αυτο που θελω ειναι μια διαχειρηση του φορουμ που να εχει την κουλτουρα του ΠΑΟΚτση, τον αυθορμητισμο , την τρελα του, τις αξιες του, και οχι επιστημονολογο-αμπελοφιλοσοφο δικτατορια

οπως εσυ ειπες, οποτε κρινατε οτι εχει λογικη η διοικηση στηριξη
τι θα πει λογικη
και με ποιο κριτηριο οριζεται η σωστη λογικη
επιχειρηματικα?
προσωποκεντρικα?
ή ΠΑΟΚτσηδικα, δηλαδη αγνα, με βαση την κουλτουρα του και τις αξιες του?

γιατι εγω ειδα τοσα χρονια οτι στο βωμο του να εφαρμωστουν τα πρωτα δυο θυσιαζουμε το τριτο?

τελοσπαντων, εγω μιλησα υπερβολικα για την αποψη μου, ενας απο τους πολλους ειμαι
ας μιλησουν και αλλοι

και επειδη μου εβγαλε οτι εγραψες το παραπανω ποστ φφφ

εσεις προβαλλεστε ως αυθεντιες απολυτης παοκομετρικης λογικης, εμεις ουτε καν ειμασταν σε θεση ποτε ουτε αποπειραθηκαμε ποτε να φημωσουμε καποιον.

το οτι δεν μιλαμε ειναι σχημα λογου. ανφερομουν αποκλειστηκα και μονο σε μενα.
Εσεις που θελετε να μιλατε εκλεπτησμενα επρεπε να ξερετε κατι τετοιες ιδιομορφιες της καθομιλουμενης.

Συνεχιζεις να προσπαθεις να με βγαλεις ιντριγκαδορο για να καλυψεις το προβλημα που δημιουργηθηκε τοσα χρονια τωρα.
Και επειδη αν ριξω καντηλι θα μου ριξεις μπαν και εκει το πας γιατι ξερεις οτι με κατι τετοια με ανεβαινει το αιμα.

Οποτε θα σταθω στο υψηλο επιπεδο και θα πω κανε καρτερι και περιμενε να δουμε να βγει καποιος να πει για την ιντργικα :lol:

Μαρλει βγαλε ιντριγκα θελω να περιεχει και κρανατο δεμενο απο σαλπιγγιδικους και γκοντσαρεβα να συντονιζει.

Το Δ σε ποιον και σε τι αναφερετε δεν καταλαβα καν

Στο Γ, αν εκτιμουσατε τοσο την αποψη τους δεν θα ριχνατε το ενα μπαν πισω απο το αλλο, ουτε αλλοι θα αποχωρουσαν

Δεν θα μιλησω ρειν αλλο, γιατι στην τελικη ισως διαφωνουν οι υπολοιποι και δεν θα μονοπωλω μια συζητηση της οποιας ειμαι μονο μια μοναδα.

Ας ξημερωσει αυριο η μερα και εχει ο Θεος

Βγαλτε μαρλει μοντ να τρεχει σαν χαζος να απανταει να του βγαλουμε το λαδι :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

guardian4 έγραψε:

Ξερετε ποσοι με στελνανε πμ με κοντο οτι θα αποχωρησουν τοτε και τους κραταγα και τους ελεγα υπομονη για να εχουμε ενοτητα μχρι το καλοκαιρι και μετα πεφτει κραξιμο, και μετα δεν εφυγε και κραζαμε και φευγανε τα μελη?
guardian4 έγραψε:Δηλαδη ενα ατομο το οποιο συμφωνουσα, με στελνε τοτε ακομα που υπηρχαν ΠΜ
φαντασου ποτε
οτι θα αποχωρησει

Κατ αρχας εδω κ πολυ καιρο εχω αποχωρησει απ την ομαδα διαχειριστων του φορουμ αλλα ειλικρινα μ γυρνανε τα μυαλα μ αυτα π διαβαζω.

Τζαμπα μπηκα στον καυγα εχει χαθει η μπαλα για ορισμενους.
Άβαταρ μέλους
guardian4

guardian4 έγραψε:Δηλαδη ενα ατομο το οποιο συμφωνουσα, με στελνε τοτε ακομα που υπηρχαν ΠΜ
φαντασου ποτε
οτι θα αποχωρησει
αυτο για σενα ειναι συνδικαλισμος?
σιγα μην ειναι και μαο μαο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Σάβ 08 Αύγ 2015, 01:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”