Ελα ρε αμπαλουτσακε.
Ηρθα.
Λοιπον.
Ναι λεει ο σουρμεν μεχρι σεπτεμβριο δεν θα υπαρξουν αλλαγες
Αρα τουμπεκι να τελειωσει ο σχεδιασμος και απο του χρονου το καλοκαιρι ξανα μανα.
Μεχρι τοτε σ σ σ μπαν μπαν μπαν το μαθαμε το μοτιβο.
Μεχρι να βρουμε το δικιο μας και να λετε κουβεντες τυπου α τωρα βαζεις τον ιβαν μαζι με ζγορακη
α το 13 αποτελει παρλθον πλεον μην ασχολειστε
Εγω βλεπω δεκαδες φωνες εδω περα που λεμε το ιδιο πραγμα και βλεπω τους υπευθυνους να εχουν αντιθετες αποψεις, και να διαγραφουν και να στελνουν κοσμο με αποτελεσμα να δημιουργουνται προβληματα.
Πως γινεται αυτοι που εχουμε προβλημα καθε φορα οι οποιοι ειμαστε πλεον πλειοψηφια , να συμφωνουμε στο 95% καθε φορα, το διερωτηθηκατε ποτε?
Γιατι το πρβλημα δεν ειναι το 13 το προβλημα, αλλα ειναι ο
τροπος που θελουμε να βλεπουμε τον ΠΑΟΚ.
Ο οποιος ειναι ρομαντικος, γραφικος,βλεπουμε εκει την ζωη μας, την καθημερινοτητα μας, αυτο που θελουμε να μας αντιπροσωπευει. Για αυτο ο ΠΑΟΚ ειναι μαζι μας σε ολες τις φασεις της μερας μας και της ζωης μας.
Γιατι εγω οταν ειμαι στο γηπεδο, ΟΝΤΩΣ ο διπλα μου ειναι αδερφος, γιατι ΟΝΤΩΣ βουρκωνω στις 4 του οκτωμβρη , γιατι ΟΝΤΩΣ θεωρω τα παιδια που χαθηκαν αδερφια μου, γιατι οταν ειμαι στον ΝΑΟ , ειμαι στο ΠΡΩΤΟ σπιτι μου
γιατι, θελω τους παικτες μου να μασαν ατσαλι στο γηπεδο γιατι ετσι βλεπω και γω τη ζωη
γιατι θελω να βλεπω παλικαρια να ναι μεσα και να βλεπουν τον ΠΑΟΚ οπως τον βλεπω εγω.
Θελω μια διοικηση που θα με σεβεται, και θα εχει αξιοκρατεια σε ολους τους τομεις
θελω να δινεται η καταλληλη θεση σε οσους προσφεραν στον συλλογο
επειδη καταλαμβαινει η διοικηση πως λειτουργει ο ζωντανος οργανισμος ΠΑΟΚ, και να λειτουργει ως οργανο του, και οχι για να κανει τα χατηρια του κοσμου για να το βουλωσει,
και τα ιδια πιστευω ισχυουν για ολους
Αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ για μενα, και αυτα εκπροσωπει, για αυτον τον ΠΑΟΚ μιλαω.
Προσωπικα να κανω την αρχη και να πω.
Στα ισα.
Πιστευω οτι η ομαδα των μοντ αφηνει εκτεθημενα ανα αντιστοιχα χρονικα διαστηματα καθε χρονο
συγκεκριμενα μελη καθε φορα
καποια ειναι ιδια καποια αλλαζουν
τα οποια δεν πανε με το ρευμα, κυριως της παε
τα οποια αν δεν τα παρατησουν απο τα προσωρινα μπαν
θα μπαναριστουν μονιμα.
Εχει υποθει παμπολλες φορες οτι η ομαδα των μοντ δεν εκπροσωπει την πλειοψηφια των μελων,
κατι που παει να μπει κατω απο το χαλι με μπαν διαγραφες ποστ και τα λοιπα(τα οποια ειναι χιλιαδες και αυξανονται χρονο με τον χρονο)
Ειμασταν μια παρεα καποτε ειχαμε τις διαφωνειες μας,
αλληλοκαναμε καζουρα με μαρλει , με κρανατο, δασκαλο , με κατ , ντανι, ντιμπαρ, παπα, αλε, ντιμπαρ, σλάινταρ, σιτι μποι,μπάρλοου, και πολλους που μπερδευωτα γιουσερνειμ κτλπ κτλπ
αλλα εγω δικτατορικες αντιμετωπισεις οταν ξερω εχω δικαιο δεν δεχομαι, για αυτο ειμαι και ΠΑΟΚ αλλωστε.
ΚΑι για αυτο σταματησα τα χαχαχου, γιατι σε χωρο που δεν με σεβεται δεν συμμετεχω, και αστε με εμενα.
Δεν συζητω περι ΠΑΟΚ με ατομα που διαγραφουν αποψεις αδερφων επειδη διαφωνουν,
επειδη και καλα προκαλουν διχονοια, αυτο παραπεμπει σε χουντα
ποσο μαλλον δε, οταν βασιζονται στον πυρηνα του ΠΑΟΚ που ειναι οι αξιες του
Ειδαμε ποστ τυπου αργεις να μου απαντησεις και σε βλεπω μεσα.
Εχει ξεφυγει η κατασταση
Ρε ντινο με ΠΑΟΚτσηδες μιλας.
Δεν μας παει η προστακτικη πως να στο πω.
Δεν εχουμε μασησει απο αλλα και αλλα και θα μασησουμε απο μπαν?
Το προβλημα με τον ιστοτοπο αυτο ειναι πως δεν καταλαμβαινει
Οτι οι κολώνες του ΠΑΟΚ,μερικες δεκαδες χιλιαδες δεν διαπραγματευοπνται τις αλλοιωσεις στην νοοτροπια και κουλτουρα του συλλογου γιατι σε αυτον βλεπει τους λογους και τις αξιες που παλευει σε αυτη τη ζωη.
Αδερφια με ΠΑΟΚτσηδικες χρυσες φωνες, που μας διαβαζουν τωρα, αποπεμφθηκαν ανεπιστρεπτει επειδη τολμουν να κανουν κριτικη στην εκαστοτε διοικηση , ή σε παραγοντες, και σε παικτες που θεωρουν τον ΠΑΟΚ δημοσιο ή τσιφλικι τους.
Ε αυτα δεν ειναι ΠΑΟΚτσηδικα πραγματα.
Και οποιος μιλαει με το σεις και με το σας δεν σημαινει οτι ειναι πιο εξυπνος η πιο καλλιεργημενος ή δεν ξερω γω τι αλλο. Εγω πιο πολυ εκτιμαω εναν ανθρωπο αυθορμητο αγνο ΠΑΟΚτση. Το επιπεδο συζητησης δεν ερχεται μεσα απο τις λεξεις αλλα μεσα απο το νοημα.
Το επιπεδο της συζητησης ερχεται μεσα απο την αυτοβελτιωση, και οχι τις διαγραφες.
Το επιπεδο της συζητησης εξαρταται απο τις αξιες που βασιζεται και οχι απο την προσωπικη επιβολη και προβολη.
Ενα σάιτ το οποιο μπορουσε να λαμψει τοσο καιρο με τοσους που περασαν
Οχι με τις σοφιστικε εκφρασεις αλλα απο τις αγνες εμπειριες και αυθορμητες κουβεντες
εγκλωβιζεται στο να ακολουθει εμμονες τον εκαστοτε υπευθυνων
Προτεινω να ψηφισουν τα μελη σε ειδικο τοπικ ποιους θελουν
Να βαλει ο καθενας οσους θελουν και να επιλεχθουν οι πρωτοι