19.Jairo De Macedo da Silva
Re: Jairo De Macedo da Silva
Καλως ορισες! Χρειαζομασταν σιγουρα κι εναν Βραζιλιανο. Πολυ χαιρομαι που δεν ειχε ακουστει τ ονομα σου πιο πριν. Ειμαι σιγουρος πως ο Φρανκ ειδε κατι πολυ καλο σε σενα, γι αυτο και σ εφερε!
Οντως φερνει αρκετα στο Λουις Φαμπιανο ο Ζαιρο (οντως γτ στα πορτογαλικα το J προφερεται Ζ..)
Ήρθε αυτος η ακομα αντε;
Κανέναν αλλο σημερα ;
Λεοβατς απο κυριακη λογικά αν ερθει
Κανέναν αλλο σημερα ;
Λεοβατς απο κυριακη λογικά αν ερθει
-
Ειδα στα γρηγορα το 1ο ημιχρονο του Στεαουα-Τρεντσιν.
Ενταξει τι να πω. Ο τυπος 3 φορες τον εβγαλε σωστα η ομαδα του στο 1 με 1 με το δεξι μπακ και τον εκανε γιο γιο.
Εντωμεταξυ επαιξε στο 1ο ημιχρονο αριστερο εξτρεμ αλλα τον αλλαζε και πλευρα και τον εβαζε απο δεξια. Καλυτερος μου φανηκε απο τα αριστερα.
Γενικα εχει σωμα, ειναι δυνατος δηλαδη και ειναι γρηγορος (δεν ειναι Μακ ή Γκαρι αλλα ειναι γρηγορος).
Γυρνουσε και στην αμυνα και βοηθουσε κανονικα και με παθος.
Πολυ καλος μου φανηκε ο Jairo, αλλα για να τον δουμε και με την φανελα μας πως θα παιξει.
Καλη ομαδα αυτη η Τρεντσιν ρε σεις. Μεχρι σημερα το πρωι ουτε ηξερα οτι υπηρχε. Δεν ειναι ομως Σλοβακικη ομαδα. Κυριως ξενοι παιζουν με λιγους Σλοβακους. Καμια σχεση με τον Τυρναβο. Αυτος ο Wesley αν ειναι οντως 18, δεν υπαρχει!
Ενταξει τι να πω. Ο τυπος 3 φορες τον εβγαλε σωστα η ομαδα του στο 1 με 1 με το δεξι μπακ και τον εκανε γιο γιο.
Εντωμεταξυ επαιξε στο 1ο ημιχρονο αριστερο εξτρεμ αλλα τον αλλαζε και πλευρα και τον εβαζε απο δεξια. Καλυτερος μου φανηκε απο τα αριστερα.
Γενικα εχει σωμα, ειναι δυνατος δηλαδη και ειναι γρηγορος (δεν ειναι Μακ ή Γκαρι αλλα ειναι γρηγορος).
Γυρνουσε και στην αμυνα και βοηθουσε κανονικα και με παθος.
Πολυ καλος μου φανηκε ο Jairo, αλλα για να τον δουμε και με την φανελα μας πως θα παιξει.
Καλη ομαδα αυτη η Τρεντσιν ρε σεις. Μεχρι σημερα το πρωι ουτε ηξερα οτι υπηρχε. Δεν ειναι ομως Σλοβακικη ομαδα. Κυριως ξενοι παιζουν με λιγους Σλοβακους. Καμια σχεση με τον Τυρναβο. Αυτος ο Wesley αν ειναι οντως 18, δεν υπαρχει!
-
Ναι πολυ ωραιο χαφακι κι αυτος! Μου εκανε καλη εντυπωση. Και βλεπω οτι ειναι μονο 20!
Γενικα περισσοτερο σαν ολλανδικη ομαδα επαιζαν παρα σαν τα τσεκουρια τους Τρναβαιους. Και o Koolwijk καλο παιχτακι.
Γενικα περισσοτερο σαν ολλανδικη ομαδα επαιζαν παρα σαν τα τσεκουρια τους Τρναβαιους. Και o Koolwijk καλο παιχτακι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Παρ 07 Αύγ 2015, 19:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι βραζιλιανοι που ειχε ο ΠΑΟΚ ηταν παλτουδιες ολκης,καιρος ειναι να σπασει αυτη η παραδοση.
Ειμαι τουντοροσκυλο δηλωμενο,ελπιζω να γινω και φρανκοσκυλο.
Λιγο απο τη μαγεια της μεγαλυτερης σχολης ποδοσφαιρου να μας δειξεις θα ειμαι ευχαριστημενος.
Ειμαι τουντοροσκυλο δηλωμενο,ελπιζω να γινω και φρανκοσκυλο.
Λιγο απο τη μαγεια της μεγαλυτερης σχολης ποδοσφαιρου να μας δειξεις θα ειμαι ευχαριστημενος.
ron-swanson έγραψε:Ναι πολυ ωραιο χαφακι κι αυτος! Μου εκανε καλη εντυπωση. Και βλεπω οτι ειναι μονο 20!
γιατι κι εγω καθησα και ειδα μισο ματσακι..αχαχαχχαα...Οποτε συμφωνουν οι αποψεις μας..
Ron δες το 2-3 που περνάει σαν σταματημένους 2 πάνω στον ασβέστη από τα αριστερά και βγάζει σέντρα εν κινήσει πάρε βάλε.
-
Το ειδα!
Ο τυπος ειναι αλογο!
Ενταξει ή εκανε το παιχνιδι της ζωης του ή η δεξια πλευρα της Στεαουα ειναι για γελια ή βρηκαμε παιχταρα!
Για να δουμε.

Ενταξει ή εκανε το παιχνιδι της ζωης του ή η δεξια πλευρα της Στεαουα ειναι για γελια ή βρηκαμε παιχταρα!
Για να δουμε.
Παντως φαινεται να ειναι παίχτης που ο αντιπαλος θα χρειαζεται νταμπλ τιμ πανω του..
Και ετσι θα απελευθερωσει περισσοτερο τον Κλάους π θα μπορει να γραφει πιο πολλα..
Και με Πελκα Σαμπο να παραμονευουν εξω απτην περιοχη, ψαξτε μα βρειτε ποιον θα πρωτομαρκαρετε..
Και ετσι θα απελευθερωσει περισσοτερο τον Κλάους π θα μπορει να γραφει πιο πολλα..
Και με Πελκα Σαμπο να παραμονευουν εξω απτην περιοχη, ψαξτε μα βρειτε ποιον θα πρωτομαρκαρετε..