31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από pilotos »

Εσύ αυτό κατάλαβες; νομίζω ήμουν σαφής

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Dinos_Liverpool έγραψε:Άστο, ρε συ Γιώργη. Δεν είναι σωστό και είναι κάτι που λέγεται υποτιμητικά.
Το αφήνω και θα προσπαθήσω να το αποφύγω...
Απλά μπορεί να μου ξεφεύγει κάνα "Σέλφι" που και που... :mrgreen: ... όπως λέω τον Τζιόλη "Τζιολίνιο" και "Μπεκενμπάουερ".
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι. σε αυτό πιλότε έχεις άδικο.

τσίχλα μασούσε ο καφού, ο τζόρνταν, ο ετό (του ΠΑΟΚ) και χιλιάδες ακόμα αθλητές χρόνια τώρα, πρίν καν γίνει μόδα το τατού πχ, μιας και θεωρείτε το καλύτερο αγχολυτικό συν ότι προσφέρει και σάλιο.

επίσης, αυτά τα περι σελφι κτλ και εμένα μου τη "δίνουν". δλδ εσείς ,έστω κάποιοι απο εσάς, δεν έχετε βγει σελφι,μελφι τι στο διατανο είναι, ποτέ; άρα μήπως και εσάς πρέπει να σας λέμε έτσι; (λεω εγω τώρα)...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Οκ το κλείνω εδώ.
Πάντως ότι και να λέτε για μένα η αξία του πλέον είναι πολύ χαμηλή.
Εύχομαι να με διαψεύσει, και εύχομαι να μην ξανά γίνουν τα αποδυτήρια όπως έγιναν πέρσι. Αυτά και τέλος.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κοίτα....

μια φορά έλειψε να φαω μπαν, αλλά το διόρθωσα :mrgreen:

ναι, σε αυτό το τόπικ.

όχι γιατί ο παίχτης δεν έπαιζε καλά ή οτιδήποτε άλλο, όχι γιατί ήταν σωστός ή λάθος ο παραγκωνισμός του (ίσως τελικά ήταν και λάθος), αλλά γιατί ποτέ, μα ποτέ δεν μπορώ να δεχτώ το εσωτερικό μιας ομάδας να γίνεται κουτσομπολιό μεταξύ ποδοσφαιριστών και προπονητών σε δημόσιο διάλογο...

αυτό δεν το δέχομαι...

αλλά και αυτό δεν σημαίνει ότι εφόσον το τεχνικό τιμ του δίνει ευκαιρία, δεν θα του δώσω και εγώ... :roll:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

:lol: :lol: :lol:

Αχ, να είσαι καλά, ρε Νοθού! Γέλασα και λίγο σήμερα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αυτο ειπα κ γω,δεν ειναι ο ιδανικος, απλά ειναι ξεκαθαρα ο μοναδικος απτους υπάρχοντες που μπορει να το κανει αυτο..
Και Giorgos, πιστευω οτι εισαι τελείως οφ μαυτο που λες για Λεοβατς..
Επουδενι το ατι αυτο δεν ειναι για αριστερος σεντερ μπακ και τον ιδιομορφο αυτο ρολο,αφου ετσι θα περιοριζονταν στο χωρο ευθυνης που περιοριζεται και ο τζαβελλας..
Ο παικτης αυτος είναι να παιρνει ολη την πλευρα και θελει χωρο να προελαυνει,
αρα θα ναι οπως ο Κιτσιου απο δεξια..
Και πιστεύω οτι οταν θα παιζει αυτος ( ακομα δεν τον πήραμε αλλα τεσπα),
απτην αλλη θα παιζει την πλευρα κανας ροντριγκες η μακ και οχι ο κιτσιου..
Και σε φαση αμυνας,ο λεοβατς θα γινεται αριστερο μπακ,
τζαβελλας (η νεος) και κοστα θα γινονται οι κεντρωοι σου,και ο βιτορ (η σκονδρας) θα γινεται το δεξι μπακ...
Γενικα ειναι πολυ bitchy και απαιτητικο συστημα,γτ ο ενας απτους 3 πρεπει να ξερει μπαλα καινα τη βγαζει σωστα, και να μπορει να παιζει επαρκως αριστερο η δεξι μπακ..

Υ.Γ. και σαυτο που λεει ο κγεο, νομιζω ειχε καπως την ευθιξία και βγηκε και εκανε αυτοκριτική και ζητησε συγνωμη για τα περσινα (μιση ομως, λεγοντας "αλλα")
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 07 Αύγ 2015, 17:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μιλαμε τωρα για παιχτη ο οποιος εβγαζε στη φορα τα εσωτερικα της ομαδος χωρις κανεναν ενδοιασμο ετσι??μιλαμε για εναν παιχτη ο οποιος επαιζε αναλογα με τη συμπαθεια του προς τον εκαστοτε προπονητη με αποκορυφωμα το υπερβολικα υποπτο παιχνιδι της τριπολης...

ας σεβοταν πρωτα ο παιχτης την ομαδα και μετα θα τον σεβοταν και ο κοσμος της...ο συγκεκριμενος εχασε μια για παντα αυτη την ευκαιρια...μη ζητατε παραλογα πραγματα...με χαρακτηρισμους οπως σελφι κλπ ο κοσμος ανταποδιδει το σεβασμο που επεδειξε ο τζαβελας προς το σωματειο...

ποδοσφαιρικα δεν τον καταπιανω γιατι θα κλαψουν μανουλες...

υγ το ο,τι καποιος φοραει τη φανελα του ΠΑΟΚ δεν τον κανει και τοτεμ...ο ΠΑΟΚ δεν ειναι η φανελα του ή ο παιχτης που τη φοραει...ο ΠΑΟΚ εκπροσωπει καποια ιδεωδη...και αυτα ερχονται πανω απο αγωνιστικα κριτηρια...
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Κιεγω μια δεν τον πάω, αλλά τι να κάνουμε; Αυτον έχουμε, προς το παρών ελπίζω, μ αυτον παίζουμε.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

nothu έγραψε:Εμένα παλι μου τη δίνουν τα κόκκινα ποδοσφαιρικά, τα κομποσχοινια, τα ξύρισμενα μαλλια στο πλάι, τα περικαρπια, οι χαίτες, οι κορδελες, τα μουσια, τα μουσακια, τα μουστάκια και το ζελέ. Θα κάνω τα τοπικ ολων παιχτών π@#τανα.
Τη γλυτώνει ο Τζιόλης. :lol:

ΥΓ: Πλάκα-πλάκα, κι εμένα με ενοχλούν σχεδόν όλα τα παραπάνω, συν άλλα τόσα, αλλά δεν το κάνω θέμα.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

simba ο Κροάτης δεν έχει καμία σχέση με τον Κίτσιου...
Καταρχήν σωματοδομικά είναι πιο κοντά στον Τζαβ -σκέψου μόνο ότι έχουν το ίδιο ύψος και ξεπερνάνε κατά 10 πόντους τον Κιτσ ή τον Mak-.
Κατά δεύτερον παίζει -πιο- άνετα και CB όπως ο Τζαβ και όχι εξτρέμ όπως ο Κίτσιου.
Οπότε κατα πάσα πιθανότητα θα είναι αντι-Τζαβ και όχι ο αντίστοιχος αριστερος Κίτσιου...
Για εκεί υπάρχει ο Μακ και ο Κοροβεσης... ;)
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Παντως ο Λεοβατς το 90 % των ματς αριστερο μπακ το παιζει.Επισης ποιος λεει οτι το μπακ-χαφ δεν μπορει να ειναι ψηλος.??Νομιζω τα τρεξιματα και ο διασκελισμος του δεν γινεται να χαντακωθουν παιζοντας στοπερ.Θεωρω οτι οταν με το καλο ερθει θα αποκτηθει για αριστερο μπακ χαφ..Εκει οπου ειναι η θεση του.Το πως θα τον αξιοποιησει ο προπονητης ειναι αλλο..
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

sporos123 έγραψε:Παντως ο Λεοβατς το 90 % των ματς αριστερο μπακ το παιζει.Επισης ποιος λεει οτι το μπακ-χαφ δεν μπορει να ειναι ψηλος.??Νομιζω τα τρεξιματα και ο διασκελισμος του δεν γινεται να χαντακωθουν παιζοντας στοπερ.Θεωρω οτι οταν με το καλο ερθει θα αποκτηθει για αριστερο μπακ χαφ..Εκει οπου ειναι η θεση του..
Giorgo, ακριβως αυτο π λεει ο σπόρος..
Θα χαραμιστει αναιτια εκει..
Anw,κατσε να τον παρουμε γτ η δυναμο πλεον εχει τον παρα να ανοιχτει αν οντως τον θελει..
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Θα ήθελα να πάρεις δρόμο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:roll:

για την ώρα το ΤΑΙΠΕΔ έχει μονο νησιά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”