14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Ντινο εγραφα μια ωρα να εξηγησω σε αλλους την αποψη μου ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕΣ?
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ , εγραψα κατι για γουμενο η για βαζελους που δεν θελετε για παρελθον?
Δεν αφιερωσα μια ωρα για να μπεις και να τα σβησεις.
Δεν φτανει που δεν απαντσηα πιο πριν σε προκλησεις να γινει εδωπερα εμπολεμη ζωνη, ερχεσαι και ανταμοιβεις την ψυχραιμια μου με διαγραφη?
και δεν γινεται να απαντησεις σε κατι που εδιαγραφει.
Περιμενω να μπει πισω.
Δεν εγραψα ενα ποστ του κ"λου για να μπεις και να το αφανησεις
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ , εγραψα κατι για γουμενο η για βαζελους που δεν θελετε για παρελθον?
Δεν αφιερωσα μια ωρα για να μπεις και να τα σβησεις.
Δεν φτανει που δεν απαντσηα πιο πριν σε προκλησεις να γινει εδωπερα εμπολεμη ζωνη, ερχεσαι και ανταμοιβεις την ψυχραιμια μου με διαγραφη?
και δεν γινεται να απαντησεις σε κατι που εδιαγραφει.
Περιμενω να μπει πισω.
Δεν εγραψα ενα ποστ του κ"λου για να μπεις και να το αφανησεις
ωπ. παλι ποστ βλέπω; τι έγινε έχουμε κανα μεταγραφικό νέο;;; χτύπσε; έπσε; έγινε κάτι;
μπα... παλι ίντριγκα και να χαμε να λέγαμε...
μπα... παλι ίντριγκα και να χαμε να λέγαμε...

-
Είχα να μπώ πολύ καιρό στο φόρουμ, ήμουνα μέλος απο το 2008 με ελάχιστα ποστ αλλά καθημερινή παρουσία, ώσπου με μπάναρε μόνιμα μοντ επειδή τον "χαρακτήρισα"..
Αυτό εδώ το φόρουμ, καμία σχέση δεν έχει με αυτό που αγαπήσανε πολλοί, θα συνεχίσω να μπαίνω μόνο και μόνο γιατί όταν θέλω νέα του ΠΑΟΚ δε γουστάρω να δίνω κλικ σε ΑΡΔ.
Αλλά να ξέρετε, για μένα έναν απλό ΠΑΟΚτσή μ@λ@κ@ κάπου στο πουθενά, μπήκα ξανά και έιδα πολλούς από τους χειρότερους εδώ μέσα για χρόνια να είναι τώρα.... Διαχειριστές! @DinosLiverpool, δε σε ξέρω και σα μέλος παλαιότερα θυμάμαι μάλλον θετικό το πρόσημο από μεριάς σου, αλλά αν δε παίζει κάτι άλλο απο πίσω που δε μπορώ να φανταστώ είσαι ΠΑΡΑ πολύ οφσάιντ!
Sera, teod, obanebane και κάποιοι ακόμα, σας βγάζω το καπέλο, χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σας
ΥΓ: ο barlow τι έγινε?
Αυτό εδώ το φόρουμ, καμία σχέση δεν έχει με αυτό που αγαπήσανε πολλοί, θα συνεχίσω να μπαίνω μόνο και μόνο γιατί όταν θέλω νέα του ΠΑΟΚ δε γουστάρω να δίνω κλικ σε ΑΡΔ.
Αλλά να ξέρετε, για μένα έναν απλό ΠΑΟΚτσή μ@λ@κ@ κάπου στο πουθενά, μπήκα ξανά και έιδα πολλούς από τους χειρότερους εδώ μέσα για χρόνια να είναι τώρα.... Διαχειριστές! @DinosLiverpool, δε σε ξέρω και σα μέλος παλαιότερα θυμάμαι μάλλον θετικό το πρόσημο από μεριάς σου, αλλά αν δε παίζει κάτι άλλο απο πίσω που δε μπορώ να φανταστώ είσαι ΠΑΡΑ πολύ οφσάιντ!
Sera, teod, obanebane και κάποιοι ακόμα, σας βγάζω το καπέλο, χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σας
ΥΓ: ο barlow τι έγινε?
- sourmenetes
- Moderator
Σε ευχαριστουμε μεγαλε...
ειμαστε απο τους χειροτερους.απορω γιατι διατηρουμαστε...και δε μιλαω για τους mod προφανως.
ειμαστε απο τους χειροτερους.απορω γιατι διατηρουμαστε...και δε μιλαω για τους mod προφανως.
-
γιατί ο κόσμος δε γουστάρει τους ΑΡΔ πλέον, και έχουν μείνει και μερικοί αξιόλογοι από τα μέλη, τους ανέφερα ( +κάποιοι ακόμα προφανώς)... Σε κάλυψα?
- sourmenetes
- Moderator
Βεβαιως...
Αρα υπαρχουν οι αξιολογοι(τους ανεφερες) και οι υπολοιποι που ειμαστε οι χειροτεροι οπως ειπες.
Αρα υπαρχουν οι αξιολογοι(τους ανεφερες) και οι υπολοιποι που ειμαστε οι χειροτεροι οπως ειπες.
σχεδόν όλα τα μέλη του ΠΑΟΚμάνια είναι αξιόλογα.
εκτός απο αυτά που δεν συμφωνούν μαζί μου.

-
Τα πιάνεις γρήγορα
Δε φταίτε εσείς προφανώς, αυτός που σας διάλεξε έδωσε τη κατεύθυνση του φόρουμ..
Οπαδικό, αρκεί να ναι ελεγχόμενο
υγ: kgeo, δε συμφωνούσα μαζί σου συχνά, αλλά ήσουν μετριοπαθής πάντα και δε προκαλούσες ποτέ, φαίνεται η διαφορά με τον από πάνω

Οπαδικό, αρκεί να ναι ελεγχόμενο
υγ: kgeo, δε συμφωνούσα μαζί σου συχνά, αλλά ήσουν μετριοπαθής πάντα και δε προκαλούσες ποτέ, φαίνεται η διαφορά με τον από πάνω
- sourmenetes
- Moderator
Αδελφε ας το κλεισουμε εδω γιατι ειμαστε οφτοπικ.
αν θες συμμετεχεις αν οχι καλη καρδια.
θα του τα μεταφερω παντως αυτουνου που μας διαλεξε...
αν θες συμμετεχεις αν οχι καλη καρδια.
θα του τα μεταφερω παντως αυτουνου που μας διαλεξε...
Ελεγχόμενο,επειδή δεν θέλουμε να αναμασώνται τα ίδια και τα ίδια κουραστικά και χιλιοειπωμένα πράγματα;Ότι πεις αδερφέ.
Όλα τα μέλη είναι αξιόλογα αλλά μερικά είναι πολυ ποιο αξιόλογα από τα υπόλοιπα όμορφα και ενωτικαK_geo έγραψε:σχεδόν όλα τα μέλη του ΠΑΟΚμάνια είναι αξιόλογα.

-
Αναφέρομαι στο σύνολο του φόρουμ, όχι στο παρών τόπικ, το οποίο και με αφήνει αδιάφορο σαν παίκτης, ειδικά τωρα που δεν είναι κάν αυτό, ποσο μάλλον αρχηγός της ομάδας..
Τα γραψα εδώ γιατί είχε κίνηση, μετεφέρετε τα/διαγράψτε τα ότι θέλετε...
Καλή καρδιά παίδες..
Τα γραψα εδώ γιατί είχε κίνηση, μετεφέρετε τα/διαγράψτε τα ότι θέλετε...
Καλή καρδιά παίδες..
αυτο το..ελεγχόμενο... δεν το δέχομαι σε καμία των περιπτώσεων. τουναντίον θα έλεγα ότι ο Ντίνος και τα άλλα παιδιά μας έχουν δώσει παραπάνω απο όσο θα περιμέναμε ίσως ελευθερία δράσης και άποψης (τείνει στο απόλυτο!). και αυτό πολλές φορές φαίνεται.
κατα τα άλλα, τελικά βρήκα το λόγο που όλοι πέφτουν με τα μούτρα σε αυτό το τόπικ όταν δεν υπάρχει κανένας, μα κανένας απολύτως λόγος... :

κατα τα άλλα, τελικά βρήκα το λόγο που όλοι πέφτουν με τα μούτρα σε αυτό το τόπικ όταν δεν υπάρχει κανένας, μα κανένας απολύτως λόγος... :
Perestroika_G4 έγραψε:Τα γραψα εδώ γιατί είχε κίνηση

hasio_john έγραψε:Ρε συ φοίνικα , βλέπεις ότι το λήγει ο Ντίνος και λέει να πάμε παρακάτω! Μια παρεξήγηση ήταν και τελείωσε. Εσύ τώρα έχεις όρεξη για καυγαδάκια? Άστο να πάει μαμώ την τρέλα μου. Μπείτε στις μεταγραφές και ξεκινήστε τα F5 μιας και ΕΚΕΙ είναι το ζουμί!Το ότι παραγκωνίστηκε αγωνιστικά ο Δημήτρης σημαίνει πως πολύ σύντομα θα μας αποχαιρετίσει, ή έστω θα μείνει παγκίτης με μειωμένες απολαβές!
Αλλά και από την άλλη ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τους όρους του συμβολαίου! Εμείς από τα πληκτρολόγια τον διώχνουμε με άνεση, ΑΛΛΑ γνωρίζουμε πόση είναι η αποζημίωση σε περίπτωση που διωχθεί!??? ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ? Ας κάνουμε λίγη υπομονή και ας αφήσουμε την διοίκηση μας και τον προπονητή να το λύσει. Έχει κουράσει όλο το θέμα. Τέλος...
Υ.γ. Το ότι ο Δημήτρης έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο , ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ?? Κάποιοι άλλοι τον έφεραν και το έκαναν!
Εσείς στην δουλειά σας όταν κάνετε ένα συμβόλαιο και ξαφνικά σαν λένε κάποιο τρίτοι να το "σπάσετε" για οποιονδήποτε λόγο, εσείς θα το κάνετε έτσι απλά?
ΔΕΝ τον υποστηρίζω μιας και εγώ έχω νευριάσει με την ανυπαρξία του, αλλά επειδή και μένα λόγο δουλειάς περνάνε συμβόλαια από τα χέρια μου, έχω μάθει να σέβομαι την όλη διαδικασία μιας και όταν πέφτουν οι τζιφρες έχουν κάποιους όρους και φυσικά συμφωνούν ΚΑΙ ΟΙ 2 μεριές!
σορρυ αδελφε αλλα η αντιφαση στην σκεψη σου βγαζει ματι
εφοσον παραγκωνιστηκε οπως γραφεις και φυσικα ετσι ειναι και μια λογικη σκεψη ειναι πως με τις προσθηκες ειναι θαυμα αν ξαναπαιξει τοτε ενα παιχτη που δεν χρειαζεσαι ψαχνεις τροπο να τον αποδεσμευσεις γιατι δεν εχει αγωνιστικη χρησιμοτητα σωστα?
εκει λοιπον που κανεις την μεγαλη αντιφαση ειναι οταν γραφεις ποσα θα θελει σαν αποζημιωση?(ΑΝ ΘΕΛΕΙ...)
οπως ειναι φυσιολογικο κατω των 50% του φετινου συμβολαιο του σκεψου ποσα χρηματα μπορεις να δωσεις αλλου
ιδια περιπτωση ακριβως ιδια ειναι και του μαντουρου
επισης το τραγικο σφαλμα σου ποιος θα πληρωσει την αποζημιωση? ε προφανως ο ιδιος που σε αλλη περιπτωση θα πληρωσει πολλα περισοτερα αν λοιπον η θεση σου ειναι να μην ελαφρυνει το πορτοφολι του ιβαν χωρις λογο
τοτε υπαρχει ενας δρομος αποδευσμευσεις σαλπι και μαντουρο 2 παιχτες με βαρια συμβολαια που δνε υπολογιζονται (απο τον προπονητη οχι απο εμενα η εσενα) ΚΑΘΟΛΟΥ