Δεν ξεκινησε καλα. Δες ροστερ ομως και θα δεις οτι ειναι η ισχυροτερη (μαζι με μολντε) απο τις υπολοιπες. Ελμαντερ, Καλεμπεργκ. Αγγερ, Πουκι και δυο τρεις αλλοι..CCCP έγραψε:Εχει τρεις ηττες στα τρία πρωτα ματς του πρωταθληματος και ειναι στον πατο.Dimitris_L4 έγραψε:Δυσκολη κληρωση..Δυστυχως..Μαζι με μολντε ηταν οι δυσκολοτεροι αντιπαλοι. Ε ρε πουστη μου τι γκαντεμια ειναι αυτη με τις κληρωσεις.
Κληρώσεις (και ΟΧΙ κλήρωση) Europa League 2015-2016
- Dimitris_L4
Re: Κληρώσεις (και ΟΧΙ κλήρωση) Europa League 2015-2016
-
Αυτή η Καμπάλα έχει τον Ερμίν Ζεκ που έπαιζε πολύ στο φόρουμ πέρσι το καλοκαίρι.
Εν τω μεταξύ οι εδώ τον έχουν περάσει ήδη το βάζελο, αλλά δεν νομίζω να είναι και τόσο χάλια αυτοί...
Για εμάς, εντάξει, εξαρτάται απ' το πόσες κόκκινες θα φάμε και πόσα τετ-α-τετ θα χάσουμε.

Εν τω μεταξύ οι εδώ τον έχουν περάσει ήδη το βάζελο, αλλά δεν νομίζω να είναι και τόσο χάλια αυτοί...
Για εμάς, εντάξει, εξαρτάται απ' το πόσες κόκκινες θα φάμε και πόσα τετ-α-τετ θα χάσουμε.

- john4serres
ευτυχως το μεγαλυτερο χαρτι τους , ο Αγγερ , ειναι τραυματιας
31 αυγουστου αναμενεται η επιστροφη του συμφωνα με το τρανσφερμαρκτ
επισης ο εμπειρος χαφ Καλενμπεργκ ειναι τραυματιας , αλλα με αγνωστη ημερομηνια επιστροφης
31 αυγουστου αναμενεται η επιστροφη του συμφωνα με το τρανσφερμαρκτ
επισης ο εμπειρος χαφ Καλενμπεργκ ειναι τραυματιας , αλλα με αγνωστη ημερομηνια επιστροφης
- Fear of the dark
O Δικέφαλος αετός, θα αντιμετωπίσει μια ομάδα με σήμα έναν κουβά...
Ούτε τις φανέλες μας δεν θα ιδρώσουμε. Λίγη προσοχή στις γιόμες και καλώς τα παιδιά.
Περιμένω με αγωνία την κλήρωση των ομίλων.
Ούτε τις φανέλες μας δεν θα ιδρώσουμε. Λίγη προσοχή στις γιόμες και καλώς τα παιδιά.
Περιμένω με αγωνία την κλήρωση των ομίλων.

μακαρι να εχουμε τυχη στα ματς
και να μη μας περασει πριονοκορδελλα ο ρεφερις
δεν ειμαι σιγουρος για την προκριση οπως δεν θα ημουν σιγουρος ουτε αν ημασταν πληρεις με τετοιου τυπου ομαδα ΑΛΛΑ δεν με νοιαζει ακομα και αν δεν προκριθουμε
τα καλυτερα έρχονται
και να μη μας περασει πριονοκορδελλα ο ρεφερις
δεν ειμαι σιγουρος για την προκριση οπως δεν θα ημουν σιγουρος ουτε αν ημασταν πληρεις με τετοιου τυπου ομαδα ΑΛΛΑ δεν με νοιαζει ακομα και αν δεν προκριθουμε
τα καλυτερα έρχονται
- john4serres
Νομιζω εντος το πρωτο ματς
παμε για ενα δυνατο σκορ τύπου 3-0 , θα τους πνιξουμε !
παμε για ενα δυνατο σκορ τύπου 3-0 , θα τους πνιξουμε !
Πιστεύω ότι θα προκριθούμε αήττητοι. Υπολογίσιμος αντίπαλος, σοβαρός, αλλά εμείς τέτοιους θέλουμε
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

-
Ενταξει αυτοι ειναι γρηγοροι αλλα κι εμεις γρηγοροι ειμαστε πλεον οποτε νο προμπλεμ.
Δεν ειναι κατι αμαν αμαν αυτοι, αλλα θελουμε 2-3 παιχτες για να ειμαστε πιο σιγουροι.
Δεν ειναι κατι αμαν αμαν αυτοι, αλλα θελουμε 2-3 παιχτες για να ειμαστε πιο σιγουροι.
Τι κακό είναι ότι έχουν ταχύτατους επιθέτικους και με την άμυνα μας έτσι όπως είναι τώρα είναι δύσκολο να κρατήσουμε το μηδέν
Ρε μαμώτο λίγη τύχη στις κληρώσεις. Μόνο την Μπρόντμπι δεν ήθελα. Μακάρι να μας βγει σε καλό και να μας δυναμώσει τι να πω.
- MacTiger
- Επικοινωνία:
Kαλύτερα που ανεβαίνει σταδιακά ο βαθμός δυσκολίας για να βοηθάει και το προπονητικό team να κάνει ορθό ξεσκαρτάρισμα... έτσι η ομάδα έστω και κάπως ανορθόδοξα χτίζεται με μακροπρόθεσμο πλάνο! Κατά τ'άλλα, το δυνατότερο χαρτί της Δανέζικης (έβαλε βίσμα ο Άρνεσεν να μας πέσει?) Br0ndby είναι ο φέρελπις και ανερχόμενος προπονητής της! Συνεπώς το ζευγάρι των αγώνων θα είναι και μια κατά μέτωπο σύγκρουση Τούντορ - Φράνκ, με ευχή να υπερισχύσει ο δικός μας... :ugeek:
Παντως παιδια η Μπροντμπι φετος δε είναι και στην καλυτερη κατασταση, τουλαχιστον μεχρι τωρα. Στο πρωταθλημα της Δανιας βρίσκεται στην τελευταια θεση με 3 ηττες σε ισαριθμα παιχνιδια. Είμαστε πολυ καλυτερη ποιοτικα και με ελαχιστη σοβαροτητα θεωρω οτι θα περασουμε ευκολα

Ποια Μπροντμπι ρε παιδες; Καφενειο Δανεζικο ειναι...Καλυτερα με αυτους παρα με την Μιλσαμι...Μια χαρα κληρωση ειναι...Ευκολη προκριση στους ομιλους.Προβλεπω 2-0 εδω και 1-1 εξω ξεκουραστα.